|
|
#991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() A wersja miętowa niewiele lepsza ![]() Cytat:
Słyszałam dziś w radio, że spaliła na tarasie wspólne zdjęcia i rzeczy Nergala - musiała interweniować straż pożarna, gdyż ponieważ sąsiedzi przyuważyli dym i płomienie, i wpadli w lekką panikę Cytat:
Kolor 8AV ![]() Bioderma Photoderm AKN Mat Ale na wiosnę chyba kupię mineralny filtr Lavery - miałam próbkę i przypadł mi do gustu |
|||
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#993 | |||
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jedyny tłuścioch, który mnie nie wypryszcza - i jak się nie nałoży za dużo, to ryjek wcale się nie świeci (na rano używam, pod podkład i jest git) przyznać się, kto mię moje chudnięcie sabotował i życzył mi w myślach rychłego zastoju ![]() bo stanęłam i ruszyć nie chce, ba, nawet jakby w górę skoczyło ![]() może to przez @?
|
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad.2 mam świetne nagranie apropo pożaru nie wiem jak wkleić dostałąm na maila się robi - ja obecnie mogłabym się bezalkoholowym Mohito zalewać w sensie mohitowym napojem |
||
|
|
|
#995 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaale masz fajniue ze ma ci kto uszyc fajna ta kieca, ale ja apsulutnie nie mogeu miec takiego opietego dołu...najlepiej zeby fogle nie bylo widac nuk ![]() Cytat:
po piewrsze flegamina jest gites-wszyscy w rodzinie ja uwielbiamy , wstretny to jest syrop gwajakowy ![]() po drugie to ja sie dodzi nie dziwie-sama bym cierpiała w takiej sytuacji
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-07 o 18:20 |
||
|
|
|
#996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie na kazdy odpisuję ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
a założę sie że w Krakowie som conajmniej dwie krawcowe - moze nawet 10 a moze 100 i 1000 ale jak Ci sie nie kce szukać to męczta sie ze sklepami włąsnie dół mi ona zrobi normalny - w sensie dopasowany ale nie obcisły - no so Ty ja jestem anty obcisłość - zwłaszcza podwozia macie River Island? a jak nie to kurdeu runda po sklepiszczach tylko jesienne kolekcja wchodzi tak w sierpniu - ja kcesz kupic teraz to kupisz to co jest, jak co inne to musisz poczekać A PROPO POŻARU ODPADŁAM Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-07 o 18:09 |
||
|
|
|
#997 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie ma w krakoie river island
|
|
#998 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o, doczytałam że patroszą Redzię
a w Wwie tak burzowo i klimatycznie fajna aura do patroszenia trzymam kciuki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#999 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1000 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja na szczęście nie mam nigdzie blisko, i dobrze, bo to jedyny sklep, w którym chyba wszystko mi się podoba. Ogólnie to mało u nas tych RI, w Warszawie są chyba 3, ale zdziwiłam się strasznie, jak odkryłam, że w Niemczech w ogóle nie ma...---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1001 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To ja może przemilczę pewne sprawy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Konto usunięte
|
A no burzowo - kota do mojego powrotu pod łóżkiem siedziała i nie chciała wyjść.
A co do Flegaminy - całkiem spoko - już bardziej nie znoszę tabletek w starym stylu - niepowlekanych - to to urojostwo
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1005 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1006 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
muf muf
![]() Cytat:
|
|
|
#1007 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak w skrócie-do River Island chodzimy z Flo,żeby się pośmiać
To nasz żelazny punkt przy okazji spotkań w GB Dział dodatki jest powalający Na ubrania nie mamy już siły spojrzeć
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no stroni przewracałam w necie ekspresowo to wiele tłumaczy ale znalazłamczarną kiecę z podziurawionymi plecami ino kurdeu obawiam sie efektu "kozaczka" ze to strasznie mało fajne w rzeczywistości no i nie klikam a o ile weselem sie nie przejmuje to pójściem an dancefloor juz tak - bo w spodniach nie pójdę bo mi sie przyklejają z potu do nóg |
|
|
|
|
#1009 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Odpadłem przy pożarze
![]() Mam lepsze Pole elektromagnetyczne
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Co do tematu sklepów, to w sumie mi to loto
, ale jestem nieco ciekawa Top Shopa (ale w naszej aglomeracji chyba się go nie doczekamy )Cytat:
Mam pewne podejrzenia, ale przemilczę, boję się posądzenia o podłe insynuacje ![]() Cytat:
![]() Może to nie babcia - może to policjant miał dosyć ![]() W przypadku Radzia była nieco mniej radykalna - spakowała mu dobytek do worków na śmieci (Jan Niezbędny?) i fruuuu... Na pomponiku wyczytałam Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-07 o 18:34 |
|||
|
|
|
#1012 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mają mnóstwo eleganckich, klasycznych rzeczy, ale i lekko udziwnionych w moim stylu, tj. dziury, łańcuszki, koronki, przezroczystości. Ogólnie styl mam (o ile jakikolwiek) w wielkim skrócie czarny i gdyby tam mieli jakąś oczoje*ną tandetę, to bym pewnie nie zaglądała nawet, żeby się pośmiać.A jakie tam są niby dodatki W sensie jakieś różowe futrzane kosmetyczki? Coś takiego kiedyś widziałam.
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-07 o 18:33 |
|
|
|
|
#1013 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
z dodatkiem cekinów,pawich piórek,wisiorków po kolana i kolczyków,które po godz noszenia ściągają uszy aż do pasa z tej ciężkości
|
|
|
|
#1014 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Serio, spójrzcie kiedyś na ciuchy, zdecydowanie nie są w stylu oczo✂✂✂nym (tzn. niektóre pewnie są, bo mnóstwo tego jest). Zresztą na stronie wszystko można obadać. |
|
|
|
|
#1015 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezłe cudo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć ja na wesele ideu sama, to se raczej na parkiecie nie poszaleję nadrobieu za stołem ![]() Cytat:
od stówy w górę, sama biżu od 6 dych w górę (np. fajna bransoleta za 7 dych nie na mojou kieszeń )tu ich stronka: http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...atalogId=33057 o wiele bardziej wolę new look - czasem można tam nieco gothyckie rzeczy upolowac ![]() I JEDYNY w całym centrum handlowym sklep, gdzie wiosną były wiosenne kurtki z KAPTUREM (bo wszendzieu bez )Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-07 o 18:55 |
|||
|
|
|
#1019 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Raczej takie o. Albo ich kurtki militarne. Zresztą co ja się tu produkuję, skoro prawda jest taka, że głównie w lumpeksach się ubieram. Zresztą skąd mam sweter river island? No chyba nie z river island. I jeszcze lubię New Looka. A propos bransoletek, to poszłam dziś do H&M po tą z różami, bo stwierdziłam, że jednak się nie powstrzymam... i nie było. :/ Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-07 o 18:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

...bo w sumie to nieładnie sieu zachował
Słyszałam dziś w radio, że spaliła na tarasie wspólne zdjęcia i rzeczy Nergala - musiała interweniować straż pożarna, gdyż ponieważ sąsiedzi przyuważyli dym i płomienie, i wpadli w lekką panikę 

Mojito raz, albo i kilka razy poproszę! 
Bo ja mam straszne opory przed ładowaniem takiej lepkiej gęstej mazi na pysk... 

dostałąm na maila

Na ubrania nie mamy już siły spojrzeć
, ale jestem nieco ciekawa Top Shopa (ale w naszej aglomeracji chyba się go nie doczekamy
Mam pewne podejrzenia, ale przemilczę, boję się posądzenia o podłe insynuacje