|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Mamy na sali lekarza!!!!!!
cbr wpadła wesprzeć Redzie w trudnych chwilach Patroszą Red
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
dzief szynka
to nie kupować do najt klubu??????? ![]() kciałam odkryte plecy ale cheba miałąbym w tym "pokryte" plecy ja było ? polecasz ? bo ja sie poczebuje naumiec rachunków etap liczydła mam za sobą Cytat:
ale ale jak se wklika obok haczyk "black" to wyjdą niezgorsze - of kors rybiej łuski i dziurawego szitu dla dody bez majtek nie unikniemy ale trafiajo sie 3, 4 sztuki zdatne na 300 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-07 o 20:20 |
|
|
|
|
#1083 |
|
BAN stały
|
So nie?
![]() Uuuuu... no nie fiesze ![]() Fajnie było? ![]() Widziałem ładniejsze sesje Sama jesteś grafika, u mnie działa |
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1085 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- fogle to maiam sie pochwalic- młoda miala test tempa czytania i rozumienia tekstu- no i tempo ma 2 krotnie takie jakie jest dobre dla jej wieku ( w skali słabe,przeciętne,dobre) co odpowiada przecietnemu tempu dorosłego i 100 proc zrozumienia tekstu
|
|
|
#1086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1087 |
|
Wpisz tu zomzing
|
a tam zakonnic, od razu dawać to
![]() a na serio to np taki wintydż wycofany |
|
|
|
#1088 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja sie nie odzywam lepiej
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Polly zaprojektuj suknie
gratuluję talentnego dziecka - dziś miałam "przyjemność" po raz enty z tępota i jako rodzic nie wyobrażam sobie "spowolnionego, lewego dziecka" no po prostu to by była chyba największa kara na świecie, większa niż brak netu ![]() kurde przełożyłam kąpiel na późniejszą godzinę moze rodzenie Redowe się przedłużyć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-07 o 20:38 |
|
|
|
#1091 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Może i u Ciebie działa, ale podlinkować nie umiesz
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1093 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Wszak nie jesteś grubą blondyną
Cytat:
I jeszcze na dodatek nie jesteś gruba Cytat:
Ja pocieszam- aczkolwiek pogoda była dziś do latania, a nie spacerowania- co się dzieje nad morzem- sztorm czy co? To Wy tak macie? Jak halny w górach? I też najb lubię te Grześki Rozumiem, ale nie idż- ćwicz charakter ![]() Cytat:
Ja po G.O.- grube ouda Zbadaj koniecznie! Cytat:
Bądź z nami Trzymam kciuki, kurczę i mam trochę stracha ![]() Cytat:
Ja rozmawiałam z ginem- jak go pytalam, czy iść tutaj na usg czy do lekarza, zeby od razu wiedzieć, co się dzieje, powiedział "To następna wizyta u psychiatry- przyczyna najczęściej to nie pęknięty pęcherzyk, a to żaden problem. Spokojnie- po powrocie zapraszam do mnie i proszę cieszyć się morzem" Ten lekarz ma na mnie kojacy wpływ ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() gucio przestał mówić "mata"- co dawalo mi pewną nadzieję, i znów zwraca się do wszystkich 'tata" - wychodzę ze sklepu, kupa ludzi, a Gucio na mój widok "TATA!!!!!"- wszyscy się oglądają- cudowne dziecko, doprawdy
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, jąkam się- to z nerw
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-04-07 o 20:54 |
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry doktór - "pani sie nie martwi to moje zmartwienie, zrobi się " moze Redzia u niego mogła rodzić - a czy ona juz kogoś miała ze tak powiem "wybranego" prowadzacego ? swojego doktóra? |
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się na trochę oddalić, napiszcie mi proszę smsa jakby już był finał
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1097 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wchodź z buciorami w mojego kompa, OK? Cytat:
@ masz? Cytat:
--- Ja pier... niczę, co za wicher! ![]() A ja wybywam, na zewnątrz, gdzieś tam w sam środek tej zawieruchy... fajni byliście
|
|||
|
|
|
#1098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje na burze wogle nie zwracają uwagi ![]() Cytat:
![]() leeeeecę, czekaj te prześcieradła naszykowane wezmnę ![]() Cytat:
jestem przerażona, kiedy ja nadrobię zaległości, a egzamin w połowie maja
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maja? http://slowniki.tejo.pl/index.php?a=...d&p=1&strict=0
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oglądałam ostatnio Roszpunkę. Świetny poprawiacz nastroju
|
|
#1101 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dziekuje ![]() co do sukienki-to niestety-akurat ubrania nie potrafie zaprojektowac ![]() ..a rzeczy ktore mi sie ewętualnie podobajo są niemodne np chinska sukienka naprawde mi sie podoba, ale nie wyskocze w takiej przeciez...to co jest w sklepach teraz to albo jest brzydkie,albo niebardzo brzydkie ale koszmarnie bes polotu.....ja chce cos prostego ale z polotem ![]() łooo alem sie uzewnetrzniła Cytat:
no co mozesz byc tata-nie popadajmy w schematy , co do halnego-to własnie mi sie wydawało ze wiej
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie od czasu do czasu słychać taki huk,że chyba znowu dachówki lecą ![]() i mam pytanko. Chciałam zrobić przelew, a tu sieciunia wypluwa info: Dyspozycja została odrzucona. Treść dyspozycji (np. nazwa odbiorcy lub adres odbiorcy) zawiera niedozwolone znaki. Pola tekstowe mogą zawierać tylko polskie litery, cyfry oraz znaki specjalne. Tyle,że ja tam mam polskie litery. Nazwisko co prawda dwuczłonowe z myślnikiem, ale to chyba nie ten niedozwolony znak. Wie ktoś co z tym zrobić, bo chcę za zamówienie w aptece zapłacić, a tu
|
|
#1103 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
często przy przeklejaniu (ctrl+c / ctrl+v) dochodzą jakieś dziwne cosie, których nie widać, a som
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytalam "Roszponkę"- roszponka- poprawiacz nastroju- co za wyrafinowane z tego może być uzależnienie
|
#1105 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ves, może masz gdzieś enter, tego nie widać a może odrzucać. Albo cudzysłów, u mnie mbank odrzuca cudzysłowy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Polly_;26220791.ja chce cos prostego ale z polotem
![]() [/QUOTE] też lubię prostotę z polotem cienszko doprawdy - albo drogo dlatemu szyjem - choc coś pewnie by sie znalazło ale musialabym nie chorować strategicznie przed weselami na chorobę stulecia tylko móc robić oblot sklepów jedna slepy no-name, butiki osiedlowe - plus ciucheksy potrafią zaskoczyc pozytywnie a VILA? edit: dupa, wypasanie gesi - jezd jedno , ale... http://vila.bestsellershop.com/EU/dr...e-dress/284739 przyjaciółka ma dużo rzeczy z VILA i są dobrej jakości ale to głównie casualowe tuniki i koszule oraz swetry także
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-07 o 21:09 |
|
|
|
#1107 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() waga początkowa - niecałe 3 kg bom bliźniak Pracuję jako administrator na pewnym prywatnym osiedlu, a po godzinach zajmuję się grafiką, giercuję, czytam książki i biegam po parkach i lasach (bez skojarzeń proszę) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z pachnideł: Gucci PH, Armani Prive Bois d'Encens (wielka miłość ![]() lila/fiołki Black Kenneth Cole, Halloween Jesus del Pozo, Lily & Spice Penhaligon's, Gold Donna Karan. Tja, ten brzydal z avka to ja ![]() Uff, więcej grzechów nie pamiętam
|
|
#1108 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
no ale ni ma Vila nigdzie
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
o kurde! nasza! gdzie sie to uchowało? ![]() Maja chowaj Vretha ja chowam Varga na wszelki wypadek
|
|
|
#1109 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie trać nadziei, może wrócisz ja przed chwilą wróciłam i mnie nie porwało (chociaż miejscami było blisko) Red, rodzi, ale jaja będzie barowe dzieczko
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

i 100 proc zrozumienia tekstu

Pa 

Na ubrania nie mamy już siły spojrzeć