|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
Byæ mo¿e dlatego,¿e czasami bywa tak ¿e zanim osoba przepuszczana zbierze siê do ruszenia i w koñcu rusza to przepuszczaj±cy rusza w tym samym momencie
chocia¿ nigdy siê z tym nie spotka³am.---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
Skoro instruktorzy przed tym pzrestrzegaj± to co¶ w tym musi byæ
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie, wszystko zale¿y od cz³owieka, i racja czasem lepiej poczekaæ bo jak siê ruszy jednocze¶nie to potem nie bêdzie kolorowo
|
|
#1263 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26218634]
mam pytanie: podobno je¶li kto¶ ciê na egzaminie przepuszcza to nie mo¿esz jechaæ, musisz siê zapytaæ E. czy mo¿esz jechaæ, mój kolega mówi³ ¿e kto¶ go przepu¶ci³, pojecha³ i go E. obla³...[/QUOTE] Je¿eli masz w±tpliwo¶ci to zapytaj E. na pocz±tku egzaminu. Ja zapyta³am w trakcie czy mogê skorzystaæ z uprzejmo¶ci innego kierowcy, to tylko wrogo na mnie spojrza³, a po wszystkim skomentowa³, ¿e to ja powinnam podejmowaæ decyzje. Na kolejnych egzaminach po prostu informowa³am E. ¿e kto¶ mnie przepuszcza i jadê. Sylwia, jutro na pewno bêdzie dobrze!
|
|
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 709
|
hej dziewczyny
a propo przepuszczania mnie I. uczy³, ¿e jak przepuszczaj± a ja mam im ust±piæ to mam tak d³ugo czekaæ i im dawaæ znak by jechali bo przez tak± uprzejmo¶æ mnie oblej±... i tak± sytuacjê mia³am na egzaminie... facet siê zatrzyma³ i czeka³ a¿ skrêcê w lewo... wiêc ja mu kiwam by pojecha³ no i w koñcu siê zebra³ i ruszy³... i muszê siê wam pochwaliæ... dzi¶ 15 km przejecha³am kombijk±±±± ) tata u boku i da³am sobie radê
Ma³¿eñstwo to diament szlifowany ca³e ¿ycie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê, Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Ty¶ moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
jenny: super
![]() a ja przez tydzieñ nie moge je¼dzic autem
|
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
misislipy trzymam jutro kciuki
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- jutro czekaj± mnie kolejne kilometry kombijk± bo jadê na wie¶ i to ja prowadzê
Ma³¿eñstwo to diament szlifowany ca³e ¿ycie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê, Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Ty¶ moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#1267 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Cytat:
Na pocz±tku te¿ rond nie cierpia³am a teraz jako¶ siê do nich przekona³am nie wiedzia³am nawet gdzie jechaæ tzn w ktory pas a co do pieszych to kiedy¶ babka po prostu wesz³a mi na jezdniê centralnie ja jadê 50 na liczniku i musia³am gwa³townie zahamowaæ bo inaczej bym j± przejecha³a a I do mnie ,¿ebym jecha³a dalej bo nie ma przej¶cia dla pieszych...i mam sie nie zatrzymywaæ a mia³am j± rozjechaæ ;/Misislipy trzymam kciuki kochana za jutrzejszy P
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Ja poinformowa³am E. ¿e 'ten pan mnie przepuszcza', nie pyta³am czy mogê jechaæ, bo trzeba zachowaæ pozory pewno¶ci siebie. Po prostu mu powiedzia³am i jecha³am. Na obu egzaminach ta pewno¶æ siebie spotka³a siê z pochwa³± egzaminatorów, wiêc chyba dzia³a
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pieszych te¿ nie cierpia³am... na egzaminie kilku mia³am na pasach wiêc ich przepu¶ci³am... na koñcu tylko jak ju¿ do wordu wraca³am jeden by³ na pasach ale jak siê zatrzyma³am wycofa³ siê i zawróci³... my¶la³am, ¿e obleje mnie za niego ale na szczê¶cie zda³am
|
|
|
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 948
|
Witam!
Bardzo chêtnie do³±czê do w±tku ![]() Dzisiaj rano mia³am pierwsze jazdy, strasznie siê stresowa³am. Najpierw instruktor pokaza³ mi na placu jak ruszaæ, hamowaæ, rozpêdzaæ siê, zmieniaæ biegi itp. A po ok. 40 minutach ruszyli¶my na drogê. Powiem tak: jak droga by³a prosta to fajnie mi siê jecha³o, rozpêdzi³am siê nawet do zawrotnej prêdko¶ci 57 km/h dumna by³am z siebie Nawet na drodze ch³opa z jak±æ taczk± ominê³am Ale jak doje¿d¿a³am do ronda lub skrzy¿owania to siê denerwowa³am, co mam wrzuciæ/wcisn±æ itp. Mam nadziejê, ¿e jeszcze parê jazd i dojdê do wprawy Nie bylo tak ¼le, jak na pierwszy dzieñ
|
#1271 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
ekscentryczna ja na³uku nie lubiê patrzeæ do ty³u, wole same lusterka
![]() Sylwia a kolega mówi³ ¿e go w³a¶nie za to obla³ ![]() princeseczka moi I. nic na ten temat nie mówili, by³o tylko: "widzisz puszcza cie to jedziesz" jenny brawo ja na 3 egzaminie nie zda³am w³a¶nie przez pieszych niby to by³a moja wina, ale zd±rzy³am ja wyhamowaæ przed pasami, no by³a s³aba widoczno¶æ co potwierdzi³ E. no ale trudno
|
|
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
misislipy, trzymam kciuki
Powodzenia! Zdasz na pewno!Ja dzisiaj tankowa³am- 5,24z³./l.
|
|
#1273 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
dobranoc
przylecê zdaæ relacjê oko³o godz. 20:00 chyba, ¿e Karolina siê Wam pochwali prêdzej
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak± masz benzynkê? ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26221778]dobranoc przylecê zdaæ relacjê oko³o godz. 20:00 chyba, ¿e Karolina siê Wam pochwali prêdzej [/QUOTE]powodzenia kochana
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
misislipy trzymam mocno kciukasy ! I jutro tez bede rzecz jasna ! Daj z siebie wszystko kochana !
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26221778]dobranoc
przylecê zdaæ relacjê oko³o godz. 20:00 chyba, ¿e Karolina siê Wam pochwali prêdzej [/QUOTE]Dobranoc Je¶li pozwolisz, to siê pochwalê ![]() To jest cena Pb98 na Orlenie.
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
ja 1,5 tygodnia temu tankowa³am te¿ na Orlenie i te¿ 98- by³a po 5,17 z³. A tu proszê jak wzrost. A¿ siê jutro zwrócê uwagê.
|
|
|
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio tankowa³am 20. marca i wtedy za litr trzeba by³o zap³aciæ 5,13z³.
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze z trochê i do 6 dobije
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Kto da wiêcej
![]() Ja ze swoimi 5,07z³ za Pb97 mogê siê schowaæ ![]() Misislipy ¿yczê Ci powodzenia jutro, wiary w swoje umiejetno¶ci, skupienia i szczê¶cia, bo to te¿ potrzebne, ¿eby Ciê ¿adna sytuacja nie zaskoczy³a i nie zmyli³a
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-04-07 o 21:50 |
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio p³aci³am (tzn tata
) 5z³ za ON
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26217945]jomic masz racjê, nie rzeba je¼dziæ po ³uku w WORDzie by zdaæ, one s± takie same tylko tak jaki pisa³a¶, ¿e odcinek do jazdy prosto jest d³u¿szy, ale pach³ki s± poustawiane tak samo[/QUOTE]
£uk, jak ³uk, wszêdzie taki sam. Chyba, ¿e kto¶ siê uczy jakich¶ sposobów to pó¼niej panikuje, ¿e w WORDzie mog± byæ s³upki przesuniête o 2 cm nawet. |
|
|
|
#1283 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 222
|
misislipy
powodzeniaCeny benzyny przyprawiaj± o ból ... Narazie pasek rozrz±du zabola³ ale dla pewno¶ci dobrze, ze zosta³ wymieniony. |
|
|
|
#1284 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26218634]bojê siê na egzaminie kilku rzeczy: ³uku i tego ¿e wjadê na krawê¿nik
![]() mam pytanie: podobno je¶li kto¶ ciê na egzaminie przepuszcza to nie mo¿esz jechaæ, musisz siê zapytaæ E. czy mo¿esz jechaæ, mój kolega mówi³ ¿e kto¶ go przepu¶ci³, pojecha³ i go E. obla³...[/QUOTE] S³ysza³am kilka takich historii, tak samo jak z przej¶ciami dla pieszych, kiedy to egzaminowany na migi przekonywa³ pieszego by jednak przeszed³ przez t± nieszczêsn± ulicê skoro mia³ ju¿ taki zamiar. Mój kuzyn, który zdawa³ wcze¶niej ode mnie powiedzia³ do egzaminatora, ¿e 'tamten zrezygnowa³ ze swojego pierwszeñstwa' i by³o ok, ja natomiast nie bawi³am siê w takie rzeczy, po prostu robi³am swoje i E. nie mia³a zastrze¿eñ ![]() Na ³uku te¿ nigdy nie lubi³am patrzeæ do ty³u, zawsze robi³am go na lusterka, ale I. mówi³, ¿ebym jednak odwróci³a siê na chwilê raz, dwa razy tak dla picu, nawet jak nic nie widzê w tej tylnej szybie jakby E. mia³ siê czasem przyczepiæ do tego. Jak tak patrzê na ceny benzyny to odnajdujê jednak pozytyw w tym, ¿e nie mam jeszcze w³asnego samochodu ![]() misislipy
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-04-07 o 22:49 |
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 103
|
tak czytam juz ktorys raz ze na pierwszej jezdzie uczylyscie sie najpierw na placu manewrów itd. Ja od razu wyjecha³am na miasto nie maj±c pojêcia o niczym! Nawet o tym ¿e do zmiany biegów trzeba wcisn±c sprzêg³o... A by³o to z I.-k±, i wiem ze to takie stereotypowe myslenie ale naprawde ¼le mi siê z kobiet± je¼dzi³o... a u was jak jest? macie tak ze wolicie w facetami? (ale zeby nie by³o: mia³am potem jazdy z 2 róznymi facetami i jeden z nich tragedia jeszcze gorzej ni¿ ta kobitka, a drugi dopiero w porz±dku)
|
#1286 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 834
|
Cytat:
A w ogóle mam do was pytanie. Jak d³ugie mia³yscie najd³u¿sze godziny? I czy I. mia³ zwyczaj zabieraæ na godziny wiecej osób? Mój I. nigdy nie zabiera³ nikogo. Je¼dzi³ tylko z jednym uczniem i tylko jednemu po¶wiêca³ czas. I moje najd³u¿sze godziny to 4 pod rz±d. Na pocz±tku by³o to bardzo mêcz±ce, ale potem to lecia³o nie wiem kiedy. |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Cytat:
|
|
#1288 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 622
|
rozporz±dzenie wyra¼nie reguluje t± kwestiê; instruktor mo¿e jednocze¶nie szkoliæ tylko jednego kursanta;
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
![]() w czasie jazdy, nie wolno woziæ nikogo na tylnym siedzeniu, no ale ró¿nie to bywa...
|
|
#1290 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 622
|
Cytat:
btw. ³odzianki-wiza¿anki zapraszam
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

chocia¿ nigdy siê z tym nie spotka³am.

Skoro instruktorzy przed tym pzrestrzegaj± to co¶ w tym musi byæ

bo inaczej bym j± przejecha³a a I do mnie ,¿ebym jecha³a dalej bo nie ma przej¶cia dla pieszych...i mam sie nie zatrzymywaæ a mia³am j± rozjechaæ ;/

dbam...