|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- To idę się namaścić mym genialnym serum salicylowym ![]() Nie wiem, czy wrócę, więc baj
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-08 o 00:31 |
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boć tam miałaś herbaciany ciepły i dopsz było no ale herbata a żółtek to jednak różnica ja mam rosół - jak to mawia Mić - podoba mi sie to trafne określenie - ale taka moja dola |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i żartuje ![]() chyba No cóż info od Red nii ma, ja już uciekam, jakby rano się coś wykluło dajcie znać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1265 | |||||||
|
BAN stały
|
Czech rzeczy:
1. Jestem za chuda/y 2. Mam za dużo pieniędzy 3. Mam za dużo flaszek Cytat:
Cytat:
![]() Zawszem chętny Cytat:
sanka! Cytat:
No właśnie żem se myślau prze chwilą "Skąd on takie imię zrąbane ma?!" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poka! Cytat:
![]() A teraz się ze mnie nabija, tj. ze "smukłego rycerza" ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Tej! Ty! Advocatus Gryxoli, czy jak? ![]() |
|||||||
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tylko męską i to edt
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(przez 10 lat zapuszczania zdążyło namieszać mi na łbie ) Przy skórze mam natomiast muliste bagienko (jak mawia Pinia )Ło, taki miałam: Obrazki_060.jpg |
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wywiało mnie - jestem cjednak cienszka
pachnie świetnie na dworze - ino trochęu za dużo karetek/strazy pozarnych jeździ ale poza tym cuuuudna noc ach tak spać przy otwartym oknie ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
![]() tyż mam przy skórze bagienko - no u mnie nazywają to oliwką (zieloną) ja widziałam ten na zlocie w domu u Sabb ( zawsze napisze mi sie Saab) z palcami fakalcami no cheba zę na każdym zlocie fakalcujecie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-08 o 00:54 |
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmiałam się całkowicie "ogólnie" I teraz zaś wpycha mi się coś gwałtem Prosz mi nie włazić buciorami w usta ( )---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
Noo, to było jakieś średnio udane farbowanie (próba pokrycia wcześniejszego zażółcenia farbą na poziomie 8 dała taki herbaciany efekt |
||
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
jednak cheba tu http://www.oceniacz.pl/hotel/652/al-...-makadi/opinie
prawdopodobnie mają jeszcze żywe rafy
|
|
#1271 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
* A jeśliby ktoś se myślał, że ja wulgarny jestem i się źle wyrażam, to to jest nieprawda, nadinterpretacja i złe światło, które SB na mnie rzuca |
||
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecem tymczasem borem lasem dobranoc all jutro dzień po urzedach i przychodniach odsłona czecia
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to co? Taki perfum- niedrogo kupisz, bardzo podobny do Opium. mogę przesłać probkę
A my od jutra już nie mieszkamy w Domu Aktora- bedziemy się tułać po znajomych- jedni skapi, choć gościnni, ale oszczędzają na grzaniu, a drugi- niewidomy, z wielkim domem i ma deprechę (ten na Rotmance). Żal mi opuszczać dom aktora- poza dozorcą każdy mężczyzna tu to mlody przystojniak, dziewczyny aż rwać, słychać, jak ćwiczą, a to spiew, a to grę. Dom ozywia się koło 23ciej, kiedy wracają ze spektakli, na korytarzach stoją suszarki, na ktorych wisi kolorowa, koronkowa najczęściej bielizna, i psy, i koty tu są, i dzieci... Idę już spać- po rozmowie z panem doktorem chyba organiz mi się naprawił i bez wspomagania dostal @
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Wredny jestes
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1275 | |
|
BAN stały
|
... a jak sie uda, pozdrów Robin Hood'a (jak to sie u mnie mawiało dawnymi czasy)
Albo "cześć, na razie, zrywaj bazie" Cytat:
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać
Zero wieści o wypatroszeniu Red
|
|
|
#1277 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
to lecę
to dzielcie moje flaszki ino sprawiedliwie ![]() jutro solar, jak ja tego nie lubię znowu bede śmierdzieć spalonom skórom czy ja całe życie muszę cochnąć spaleniznom Ju szkoda, b. szkoda, że ja tak daleko, bo bym Was przygarnęła, ale i u nas zimno
|
|
#1279 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
ja przepraszam, że tako mało rozmowna/kontaktowa jestem
ale eksctytacja wakacyjna każe mi sikać we gaciochy bende nurkować to się oddalam, bo jutro krwi mi utaczać będą i zapewne ważyć ![]() do jutra, kolorowych all ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- ![]() dostaniesz kingdom ![]() mnie już tu nie ma ![]() jes,jes,jes
|
|
#1281 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mówię Wam ![]() --- Po co fogle poniosło mnie na dział motoryzacyjny Allegro?! Kcem to ałtko!!! |
|||
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahaha - czemu nie jestem zdziwiona rejcz juz wyspana pojedzona w sumei to mogłaby teraz wyruszyć pełną piersią do roboty ![]() co do autka - rosumiem ze stac Cię kupić ale wiesz ze Będziesz Miał Wydatki kiedyś wisiałąm na moto non stop - zasypiałam z autkiem we łbie budzilam sie z autkiem we łbie - no ale potem musiałam pokochać tego swojego żabojada jak własne dziecię i trudno - postanowiłąm sobie tam wleźć - na moto - dopiero jak nie będę miałą co z kasą robić a zatem o czymś nie wiemy ?oszczędziłeś na jedzeniu Justyno - i czemu z tego domu aktora musicie sobie iść? skoro tak piknie - W. przestał być atorem???????? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-08 o 02:59 |
|
|
|
|
#1283 | ||
|
BAN stały
|
Po co żem wchodził, czy po co mi takie autko?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Spadam do barłogu, relaxy Edit: Bardzo, kufa, śmieszne! |
||
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
insynuuje - szpan i rwanie - nie potępiam no włąsnie nic nie jest smieszne - jak ja widze taką pojemność silnika w benzynie - to mi się kce płakać akurat banalna ale ot poprawna betka a po co kabrio? po lans ? |
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Beemki sa przereklamowane.
Poglądowe dla Ju. ....................... napis wizaz wszystko spieprzył
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-08 o 03:13 |
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam tę porę nad morzem, porę dnia Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-08 o 03:28 |
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
wstawać
|
|
#1288 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1289 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bar dla wąchaczy Cytat:
![]() zaprosiłaś? Cytat:
Toyotę Yaris, albo New Beetla, mogą być nieco rzechodzone. A, i prawo jazdy też cem Redzik się rozpakował?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

: cool:

Ja mam tylko męską i to edt

Prosz mi nie włazić buciorami w usta
(próba pokrycia wcześniejszego zażółcenia farbą na poziomie 8 dała taki herbaciany efekt