|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Hej dziewczynki
Ale dzisiaj zimno i wietrznie, także jak nie musicie to siedźcie sobie w ciepłych domkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak dobrze, że dzisiaj piątek, bo coraz gorzej mi się wstaje, ale jutro już się wyśpię Miłego dnia |
|||
|
|
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
wieje jak cholera
wkurza mnie ta waga. dziennie na nia staje i sie denerwuje z rana. dzis 5 na plusie. to juz szczyt. a tak sobie liczyłam ze przytyje tylko 9 na kazdy miesiac po 1 kilo.... coz tu zrobic? |
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a narazie będziemy mieć fajną vectre rocznik 97 czyli już troche wiekowe, no ale jak jest w dobrym stanie to czemu nie ![]() Mam nadzieję że się widzimy jak nie będzie żadnej katastrofy ani plagi żywiołowej to będe ![]() kapka dużo ciekawych rzeczy możesz napisać ![]() Martussssia u mnie też chyba zimno i wietrzie a ja sie z kuzynką i przyjaciółką na zakupy umówiłam
|
|
|
|
|
#4564 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę- ja na wesele za 2 tyg ide- jakos ciagle myslałam,żemam więcej czasu a tu lipa Gratuluje udanej wizyty i życze szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki Cytat:
![]() Zazdroszczę! i gratuluję udanej wizyty Cytat:
![]() niech te nasze pączusie rosną zdrowiutkie ![]() Normalnie telepatia jakaś. Ale domyśliłam się,ze to usta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja np kupiłam dzis cały kilogram winogron na sniad Ogłaszam dziś dzień bez doła. Przyłączajcie się do akcji zakopywania!!!!
|
||||||
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
archinta, zakopuje z Tobą
|
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Super
Kapka- widzisz- raz dwa i dół będzie zasypany Weekend idzie to nie czas na melancholię ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- No air, cotynato = temat wrocławski coś ucichł
|
|
|
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
gratuluje udanych wczorajszych wizyt i zdrowych maluszków
widze ze pomalutku wysypuja sie dziewczynki ja w niewiedzy bede jeszcze do 23 maja mam nadzieje ze dzidzia zaprezentuje co ma miedzy nogami![]() archinta ja te zakopuje doła ![]() ale wam zazdroszcze tych weselisk ja tez bym sie wybrała na jakies ale jak narazie sezon w mojej rodzinie i znajomych sie skonczył a tak fajnie było przez 5 lat na 8 weselach razem z moim byłam![]() ktos był w H&M ostatnio widział moze jakies fajne bluzki koszulowe ciazowe?? bo swieta sie zblizaja i tak mysle ze by wypadała jakos ładnie sie ubrac
|
|
#4568 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I ja. Dzis do mnie TZ przyjedzie to bedzie dobrze mam nadzieje.... Cytat:
Ja jestem, ale o wczesniejszej porze bo o 20 już spie![]() |
||
|
|
|
#4569 | ||
|
kosmitka
|
Cytat:
A opel fajne autko, tanie w utrzymaniu. Cytat:
.Dzisiaj u nas też wieje, ale muszę iść załatwiać sprawy urzędowe, meldunek, opłacić podatki itd.
|
|
|
#4570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też mamy opla, tyle, że Astrę kombi też w gazie
![]() Cytat:
Dla mnie to mało miarodajne, jak już to raz na tydzień może być dobry wynik, a codziennie masz różną przemianę materii, różna ilość wody jest w organiźmie Cytat:
Aż się odechciało chodzić, a w 2008 mieliśmy swój własny ślub w sierpniu
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale we Wr jestem tylko raz w miesiącu bo mam zajęcia i kończą się jakoś tak o 18. Następny zjazd mam 15.04- ale aż na Pawłowicach- takze stamtąd urwać się wcześńiej nie mam szans Potem jestem 13.05- i już zajęca na Pl. Grunwaldzkim - więc luzik. Tzn- czy na 100% będę to tez nie wiem- bo na razie popołudniami kiepko się jeszcze czuję. Mam mdłości wieczorne |
|
|
|
|
#4572 | |
|
Rozeznanie
|
Ja tez dzis sie musze wywlec z domu bo mi się wszystkie poszki, płyny pokończyły i musze to kupic.... A nic mi się jeszcze nie chce
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas króluja konkubinaty Sama planowałam tak żyć W 2006 miałam- az 2 wesela i to był max! Od tamtej pory to dopiero teraz- za 2 tyg. - idziemy ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- 160 km |
|
|
|
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
miss.hot
codziennie mam takie zboczenie juz od lat. przynajmniej widze co sie dzieje na biezaco
|
|
|
|
#4575 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
Jak czytam o tych wietrznych dniach to mam wrazenie jakbyscie byly u mnie Od 4 dni tak wieje, ze w nocy spac nie moge, bo zaluzje zewnetrzne stukaja i potem chodze jak zombi w ciagu dnia. I za goraco to tez nie mam, zaledwie kilka stopni wiecej niz w Polsce. Wczoraj dostalam pierwszy prezent dla dzidziusia od znajomej - cudownie malenkie skarpetki
|
|
#4576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem po przejsciach, wiec slubu nie będzie juz.... |
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miss.hot to ja mysłałam ze u mnie duzo była ale z porownaniu z toba to pikus ![]() my z TZ tez w sierpniu mielismy wesele
|
|
|
#4578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiatr okropny- zawsze jakoś kiepsko mi się śpi jak wieje- jakiś taki wewętrzny niepokój wtedy mam ![]() Cytat:
Ale wiesz- ze ślubem nigdy nic nie waidomo... całe zycie przed Tobą ![]() Cytat:
- braliśmy ślub równiez w sierpniu 2010
|
|||
|
|
|
#4579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Śliczne maleńkie buciczki...zawsze mi się podobały, nawet jak o dziecku nie myslałam, to zachwycałam się maleńkimi bucikami i ich ceną |
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli liczba pięknie maleje
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4582 |
|
KWC
|
Jeśli któraś ciężarówka jest z okolic Łodzi - jutro w Porcie Łódź są darmowe badania USG 3d dla przyszłych mam
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
matko, ale wczoraj poszalałasm na allegro-kupiłam 2 kiecki, spodnie, tusz, puder, fluid, licytuję spodnie, buty i coś tam jeszcze, pójdę z torbami
Jak coś to przyślijcie, proszę, jakieś paczki żywnościowe, ok???![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- oo, ale bym się na weselu pobawiła, straszną mam ochotę, ale nie mam żadnych zaproszeń, tylko na chrzty, jeden w tym m-cu, a drugi w następnym, w Szczecinie
|
|
|
|
#4584 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Zadomowienie
|
Sharifa śliczne
i te zapachy kosmetyków do pielegnacji maluszka![]() ja ostatni nabyłam takie cosik ![]() archinta a ktorego sierpnia miałas?? ja 14 ja sobie przypomne jaki to był uroczy/szcześliwy/najlepszy/itp. dzien to az mi smutno ze to juz za mna
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wczoraj uśmiałam. Naoglądałam się tych majtek co pokupowałyście i dorwałam jakieś w cerf. Jako że stwierdziłam że wielki rozmiar= wygodny wzięłam XL. Jakie to spadochrony mówię wam, mogę je pod pachy naciągnąć W ogóle w moje ukochane nowe buty, kupione trochę przed ciążą nie mogę wsadzić nogi
|
|
|
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4588 | |||
|
kosmitka
|
Cytat:
. A to minęło, faktycznie.Cytat:
.Cytat:
Ja płaciłam 80-100 zł za każdą. Kupiłam dłuższą koszulę, jedną taką tuniczkę sweterkową na ramiączkach oraz jedną zwykłą sweterkową tuniczkę. Dokładnie, kosmos. Tak jak pisałam, ja wczoraj oglądałam takie małe rozmiary i jakoś dla mnie trudne do uwierzenia, że takie małe dziecko będę ubierać. I nic nie kupiłam.
|
|
|
#4589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepszy sposób to nie stawać na wagę ![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj wiziałam przecudne ubranka dla dziewczynek U mnie też totalnie wieje. Wieczorem tak lało i wiało, że nie dało się odróżnić czy to wiatr czy deszcz tak się tłucze, a obok mam park więc drzewa tylko trzeszczały. Aż mi się śniło, że na wszystkie się połamały. Od kilku dni boli mnie głowa Już dzisiaj nie wytrzymałam i wzięłam pół apapa, na razie nie boli.
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2011-04-08 o 09:30 |
|||
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Ale super te ciuszki
To i ja pokażę kombinezonik na który naciągnęłam tż i skarpetki które dostałam. Mają w sobie trochę różu, ale mam nadzieję że Filipek mi wybaczy jak je czasami ponosi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

wierciło się, kręciło, a jak fajnie uciekało od głowicy usg mówię Wam
śmiesznie wyglądało- lekarz dociska, żeby się przyjrzeć nóżce, czy rączce, a dzidziul bach do tyłu
do sangwiniczków mi daleko
..

.

Jestem po przejsciach niestety...