|
|
#1321 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXVI
heloł, zaraz Was nadrobię, tylko muszę zrobić: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1322 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hello,
co z redzia?
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1324 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja fszystko nadrobilam, kameno czemuz to az czemu robisz -aaaaaaaaaa?
ja byłam dzis dac se upiscic krwi , ponad stooofke mnie to kosztowało , niech sie udławiom a wogle to se dzis spiewalam: -jesień, jesień, jesień ach to ty i zapodałam se wenge bułahahahahaha odwołuje wiosne w tym roku , cudnie jest i niech tak juz zostanie
|
|
#1326 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ficualyscie fontek osobowosciowo-pachnący??, ciekawam jakie tu psychotypy siedzą
, na razie jestem tam jedna w swoim tajpie i mi smutno
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze o Umie sie mówi ze brzydka itp - ale we tym filmie mnie zbajerowała, nie wiem co ona tam wzięła ale oczy ma tak niesamowite Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-08 o 10:31 |
|
|
|
|
#1329 |
|
Konto usunięte
|
Ja żem włóczęga
|
|
|
|
#1330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1331 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
doczytałam na szybcika, Melk i Polly, linkujcie fejsowe zdobycze
i ciekawe co z Redzią a "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa " jest z powodu wykładziny, wiem że ludzie mają większe problemy, ale normalnie płakać mi się chce ze w✂✂✂✂a, bo ona ma nie ten kolor co miała mieć i nie wiem gdzie błąd, czyżby w komforcie było aż tak zmieniające światło? oglądałam i był kolor zielonkawy a dowieźli w mordę niebieski, miałam ochotę wypizgnąć ją przez balkon jak to zobaczyłam, a zobaczyłam oczywiście jak już wtarabanili ja na górę i pojechali i co ja mam teraz zrobić? wogle wszystko z tym mieszkaniem porypane jest i nie takie jak trzeba
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1332 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym ludzi rozstrzelała |
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - idź tam dzwoń tam - one mają numery - jesli to ten numer to po listościu popróbuj może zamiana ( choć watpię bo na wymiar) ale jak inny numer przywieźli to musza wymiec dzwon dopytuj
walcz numery wykładzin - kody miałam na myśli Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-08 o 10:38 |
|
|
|
#1335 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! i smiejcie sie dalej z moich próbek ścian ![]() jest zmieniające-w kazdym marketonie przewaznie swiatło jest cieplejsze, moj kolor sciany w chaupie jest siny a w obim jest ewidentnie brązowy.... kolor pokoju młodej jest zielony a w markecie wsciekle seledynowy.....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-08 o 10:39 |
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może złą przywieźli? nie mam pojęcia co się robi w takiej sytuacji? Wymienić nie można?
|
|
#1337 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w punkcie mieszania farb wybrałam kolor szary i spisałam numer-jednak uparłam sie zeby mi gościu pozyczył do domu wzornik za kaucją-w domu okazało sie ze ten wcześniej wybrany kolor jest-uwaga-RÓŻOWY
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech pyta o koda ja dokładnie pamiętam jakie kody zamawiałam bo wiem ze sama dyskutowałam z kolesiami w skelpie 1,5 h ( z czego 0,5 merytorycznie) ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- włąsnie wzornik do domu - to jest rozwiązanie |
|
|
|
|
#1339 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
najgorzej że nie jestem pewna czy to ja nie nawaliłam i nie zamówiłam nie ten nr co trzeba, jestem wkufiona bo coś mi sie zdaje że tak właśnie było
|
|
|
|
#1340 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
daje-bo od razu widzisz ze swiatło jest kiepawe-bo zamiast swojej sciany widzisz na próbce jakąs obcom .
|
|
|
#1341 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a nawet jesli nie to co za różnica, nie wymienią mi przecież bo mogłam wziąć ten próbnik do domu
trudno, będę się musiała do niebieskości jakoś przekonać
|
|
|
|
#1342 | |||
|
Zakorzenienie
|
a Ty robiłaś usz?Cytat:
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1344 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
i np daje to ze szukasz w chacie jaki chcesz kolor wykładziny-wycinasz z czasopisma i paczysz czy jest takie samo-swiatło wtedy jest nieistotne-wazne zeby cos co kupujesz miało taki sam kolor jak próbka.
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
a moze do innego pokoju da sie zaadaptowac? ![]() robiłam-nawet napisalam w fontku Cytat:
|
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w sensie nie masz nic do stracenia |
||
|
|
|
#1346 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bardzo zdatna jest zaręczam , mozna nadal dopasowywac czy cos do nej pasuje...pozatym chodziłam ostatnio za zasłonkami i wkucham sie -czemu nie ma szaro-burych? albo stalowo szare,albo brązowe....w koncu wyciagłam sciane z torebki i bingo! okazało sie ze te brązowe są akurat w odcieniu mojej sciany (ktora tez w tym sklepie była brązowa, ) w ten sposob wybrano odpowiedni kolor zasłonek (ale nie kupiono nie cieszcie sieu )
|
|
|
#1347 |
|
Konto usunięte
|
Z tym Szarym to mnie Polly rozwaliłaś.
Moja sis (pani od wnętrz, obecnie także ilustrator) zawsze jeździ z wzornikiem. I przykłada do ściany w domu/ mieszkaniu gdzie ma dobrać i dopiero wtedy wybiera kolor. |
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba nie da rady, sznureczek będzie jej wystawał ![]() W teście mi wyszło żem 7w8. Akurat
|
|
#1349 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jest Red Junior!
"Od 2:10 jest Natalia Monika - bo wygląda jak Żaba Monika 2950 kg i 55 cm" "za darmo znieczulili" "teściową opier i się wielce obraziła, ale i tak zaglądała i dzisiaj przyjdzie" |
|
|
|
#1350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie mam wtopów póki co - zacznę po pierwszej a zasłonki włąśnie mam kupić - i tyż bure - niby do jednego pokoju takie do ziemi to moze być płótno sztywne w kolorze płótna - len itp ale do mojej małej klitki kce coś burego ( dawno temu kupiąłm sobie za wonskie żaluzje, źle zmierzyłam okno - i mam prześwity dziennego swiatła zbyt wczesnie rano a tego wampirki nie lubio) dzie widziałaś i jakie ? obik, ikea? bo w obiku to cena z a metr mnie wbiła w gumolit ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
jak Redzik - jak po wojnie ? ale będzie zył ? Kochana jest - ze poinformowała Bar - ma ktoś chusteczki
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-08 o 11:03 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

, ponad stooofke mnie to kosztowało
, niech sie udławiom

a Ty robiłaś usz?

chyba nie da rady, sznureczek będzie jej wystawał