|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
mi nie.. mam dłuugie.. wręcz przeciwnie rosną jak szalone muszę co chwilę piłować, bo już takie całkiem długie mnie denerwują bo mi później haczą o klawiaturę..w ogóle na punkcie paznokci mam bzika, właśnie się bałam, że mi zaczną sie łamać kupiłam silica, ale teraz zapominam brać.
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Mam wiadomosc z ostatniej chwili na FIII sie chudnie Moja waga pokazuje 62 kg. czyli o 1 kg. mniej niz tydzien temu teraz ide nadrabiac ![]()
|
#2043 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ależ mam stresa, a przecież to tylko rozmowa. Ciekawa jestem jak poprowadzą moją sprawę i może przez to ten stres. Niedługo lecę, wpadnę do Was później. miłego dzionka (u mnie wreszcie słoneczko ![]() Od czasu do czasu możesz sobie "podgryźć" zarówno waniliowe jak i czekoladowe mniaaaaaaaaam---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Dzięki za info Ale jesz te wszystkie uczty i Twoja III f nie wygląda jak II??
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle , ze w dni bialkowe nie zwracam uwagi na ilosc tego co jem to znaczy juz na sniadanie jem owsianke z 4 lyzek otrab do tego jakies placuszki gdziec po drodze , albo drozdzowki , caly duzy budyn itp. Do tego oczywiscie trening do mojego maratonu
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-04-08 o 08:08 |
|
|
|
|
#2045 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie dziś wzrościk o 100 ale co ta za wzrościk Za to od dziś PW. Już się robi leczo pieczarkowo-cebulowo-paprykowo-pomidorowe z indykiem, zjadłam sobie serek do kawki i makrelkę. Zaraz będę szykować bułeczki - będą napchane warzywkami z łososiem. Jeszcze tylko jakąś sałatkę muszę skminić ![]() A tak poza tym.... spać mi się chce! |
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki za 3 tyg. mam komunie
i chyba jest mozliwe , ze do tego czasu bede miala moja 5 z przodu
|
#2047 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
W tabletkach czy jakiś napar? Musze się w coś zaopatrzyć bo już nie moge na nie patrzeć, zawsze miałąm długie, a teraz takie rozdwojone kikutki ![]() Mi waga stoi już od ponad 2 tygodni czekam na koniec @ może się cyferki zmienią na mniejsze
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() jak mija dzionek? ja się strasznie źle czuję, chyba przez pogodę ![]() strasznie mi mózg ściska a na wadze spadeczek mimo że @ ![]() powoli szykuję się psychicznie na III fazę, czytam ponownie wszystkie wskazania ciekawe co to będzie
|
#2054 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek!!!
Komunikuję, że u mnie od dziś równo -7kg!!! ![]() Dziś spadeczek o -0,1kg. Walczę o następny ![]() Dzień dziś faktycznie potwornie wietrzny. Pomimo, że przebija się słońce, nie chciało mi się nawet nosa z domu wyściubić.... ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Lacturia - ja mam w lodówce spory zapas Satino czekoladowego i waniliowego. Ja robię tak - pozwalam sobie na ten deser, ale nie zawsze. Staram się go jeść tylko w dni PW, czyli w moim przypadku 1/1, co drugi dzień. Gdy teraz nie mogłam jednak zejść z 60kg na 59,9kg, odpuściłam sobie Satino i waga spada. Moim zdaniem można, ale z umiarem. Jest świetny na przed@owe napady na słodkości ![]() Słyszałam o osobach, które podczas diety miały problemy z paznokciami i włosami. Ja u siebie nie zauważyłam jednak żadnego pogorszenia w tej kwestii. Moja sąsiadka też dukała i też nie miała problemów ani z paznokciami, ani z włosami ![]() extravagance - Ale za to spadek cieszy ![]() Cytat:
Cytat:
Moja sąsiadka też już jest na III fazie i jeszcze jej waga spada! A mój hasbent na pół-IIIfazie też chudnie ![]() karmeelek - kochana, ależ z Ciebie kuchareczka! Dawaj przepisik na ten bułeczki!!!! Czy one wychodzą takie jak paszteciki?? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę III fazy....och...... Pandzia - co z komisem dziecięcym????? Umieram z ciekawości!!!!
Początek 13.02.2011 66,1 kg ![]() ![]() II faza od 18.02.2011...... 05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!! 05.07.2011 początek III fazy 120dni III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg Edytowane przez dominic_sz Czas edycji: 2011-04-08 o 12:04 |
|||||
|
|
|
#2055 | |
|
BAN stały
|
heyy dziewuszki
spałam dzis 12h po powrocie z pracy i czuje sie jak młody bog ![]() na paznokcie polecam ci nail tek ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do bułeczek to chyba wprowadziłam Cię w błąd - bardziej są to kanapki - sandwich. Ja mieszam, otreby, jajko, łyzke serka, przyprawy i odrobine proszku i siup do rozgrzanego sandwicha - czasem jeszcze dodaje do " ciasta" pokrojony filet wędzony. Potem po wyciągnięciu przekrajam je na pół i mam 4 kromeczki ale składam je w kanapki i wrzucam do środka to na co mam ochotę. Dziś skocze sobie po ser harceński to może jutro na śniadanko zrobię sobie prawdziwe sandwich-e z jajkiem, ogóreczkiem, wędliną i serem
|
|
|
|
|
#2057 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na jedną dziennie, nie zauważyłam po niej wzrostów![]() moje bez zmian... Cytat:
takie informacje cieszą![]() ![]() ale wieści ![]() ja bez ważenia dziś, humor trochę lepszy. byłam rano na badaniach, oddałam mocz i krew - ale w moczy pewnie będę mieć krew, bo mam końcówkę okresu, lekarz pomyśli że mi nerki padły:P wyniki w poniedziałek, poproszę mamę żeby mi zeskanowała i przesłała:P mam nadzieję, że wszystko będzie ok... dziś na obiad smażona ryba, do tego kapucha kiszona i zupa koperkowa (odleję, zanim mama zabieli śmietaną)głodna jestem, a to dobry znak
|
|
|
#2058 |
|
BAN stały
|
aaaa dostałam wypłatę z lidla z 3 dni
|
|
|
|
#2059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kochana, a to my możemy kapustkę kiszoną?? Ja bałam się, że w niej jest za dużo soli.... A tak marzy mi się kapuśniaczek, albo bigosik
|
|
#2060 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
To super!!!!
Hasbent się ucieszy
|
#2063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę, że bardzo dużo dają te treningi. a te drożdżówki i placuszki to takie normalne czy dukanowe??? Jestem już po rozmowie z doradcą, który poprowadzi moją walkę o odszkodowanie. Uffffffffffffff wreszcie czuję, że może wszystko wyjdzie na prostą![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- [QUOTE=dominic_sz;26229751]Dzień doberek!!! Komunikuję, że u mnie od dziś równo -7kg!!! ![]() Dziś spadeczek o -0,1kg. Walczę o następny ![]() Dzień dziś faktycznie potwornie wietrzny. Pomimo, że przebija się słońce, nie chciało mi się nawet nosa z domu wyściubić.... Szczęśliwa 7 no to już ładny wynik i z pewnością bardzo zauważalny ja się pochwaliłam pogodą i się spsiuła![]()
|
|
#2064 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a paznokcie to za szybko nawet rosną co chwila muszę obcinać bo długie nie są dobrze widziane na zajęciach ![]() Cytat:
Cytat:
krwinki z nerek pochodzące wyglądają inaczej... co najwyżej przy @ można pomylić czy nie ma jakiś urazów w cewce dlatego jeśli możliwe to lepiej badać mocz jak się nie ma @ albo powiedzieć o niej lekarzowi oglądającemu wynikia kapuche oczywiście że można! nawet sok z niej. naPW to najlepszy środek na problemy z porcelanką
|
|||
|
|
|
#2065 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Postaram sie pić częściej - zobaczymy co z tego będzie ![]() Cytat:
Dzięki za pocieszenie bo już sie chyba podłamuje delikatnie... mam dość tego jedzenia i dzisiaj jeszcze w domu pachnie lasanią i makowcem Jakas deprecha od tej pogody mnie złapała ![]() Cytat:
Czaje się na tą odżywke o której mówisz, narazie miziam pazury złotym sally hansenem. |
|||
|
|
|
#2066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kochana powiedz mi, jeśli pobieram często krew i wszelkie leki dożylne dostaję w jedno miejsce (lewa żyła) to może się jakoś zużyć? bo dziś strasznie długo mi ciekła krew po tym pobieraniu mam nadzieję, że to nie coś z krzepliwością?nie daj się kochana! nie warto zaprzepaścić, tego co już osiągnęłaś!
|
|
|
#2067 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Jeszcze przed chwilą zadzwonił TŻ radośnie obwieszczając zabieram Cie na pizze i piwo Ekssstra nie ma to jak zrozumienie Uciekam już nie bede wam smęcić
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) ale zaobserwuj czy nie robią ci się często siniaki, jak długo leci ci krew po urazach i jakby cię coś zaniepokoiło to oznacz INR. ale piszesz że masz końcówkę @ więc to może być przyczyną dłuższego krwawienia bo tak to już w tym czasie jest ![]() Cytat:
wspierać cię ma a nie! a smęcić nam możesz jak najbardziej! to pomaga jak się człowiek wygada
|
||
|
|
|
#2070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie wydaje mi się, że jak się skaleczę to bardzo szybko przestaje lecieć, więc może żyła się wysłuŻYŁA. a na drugiej ręce nie widać w ogóle i od zawsze maltretują mi tą lewą:P a troche się już napobierałam krwi i trochę zastrzyków też miałam, więc może dam jej odpocząć i będę kazać wkłuwać się w prawą:P dziękuję Ci nasz doktorku wątkowy!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

muszę co chwilę piłować, bo już takie całkiem długie mnie denerwują bo mi później haczą o klawiaturę..w ogóle na punkcie paznokci mam bzika, właśnie się bałam, że mi zaczną sie łamać kupiłam silica, ale teraz zapominam brać.

Za to od dziś PW. Już się robi leczo pieczarkowo-cebulowo-paprykowo-pomidorowe z indykiem, zjadłam sobie serek do kawki i makrelkę. Zaraz będę szykować bułeczki - będą napchane warzywkami z łososiem. Jeszcze tylko jakąś sałatkę muszę skminić
, no ale i tak jest dobrze

Może zrobie drugie podejście 

Zazdroszczę III fazy....och...... 
po powrocie z pracy 
a paznokcie to za szybko nawet rosną
co chwila muszę obcinać bo długie nie są dobrze widziane na zajęciach 
Uciekam już nie bede wam smęcić