|
|
#1711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Cytat:
ooo... przynajmniej wiadomo co było Lusi u mnie było podobnie z tym ściąganiem jak uciułałam 50 po całej nocy to był maks, ale jakoś udało mi się karmić Agatkę cudem chyba ja to w ogóle mam dziwne te cycki nie ciekły, nawału nie miałam, wkładek używam tylko jak gdzieś wychodzę, ale i tak zawsze były i są suche - chyba mam mocne zaworki jak to Sz. określiłwłaśnie jem muffinki mój wilczy apetyt mnie przeraża
|
|
|
|
#1712 |
|
Rozeznanie
|
KINIU i ode mnie naj naj najlepsze zyczonka!!! zdrowka, kasy, spelnienia marzen i ogromu milosci na codzien!!!
skoro o mleczarniach mowa to i ja sie wlacze w temat ![]() do wczoraj moj laktator lezal praktycznie nieuzywany bo jakos nic nie udawalo mi sie wydoic..ale jako ze ostatnio moja dama cos grymasi przy mleczarni bo chyba polubila sie z butla to pomyslalam ze sprobuje sie podoic i jakims cudem udoilam jakies 80ml..niby nie duzo ale i tak cud ze sie udalo... Dzasta ja mialam podobnie- tzn nawalu brak, ale osotanio juz wkladki musze nosic i zmieniac dosc czesto bo jakos mi sie leje zreszta ja tam jakiegos parcia na karmienie piersia nie mam..moja mloda chyba ma po rodzicach to ze do 3 miesiaca ssie a pozniej butla..i ja i malz tak mielismy...ale skoro pokarm jeszcze mam to bede sciagac czasem niech sie napije i maminego mleczka ![]() aa i pochwale sie: zrobilam calkiem dobre ciacho drozdzowe z jablkami i kruszonka czestuje chetne (ale duzo to juz nie zostalo)
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2011-04-07 o 20:35 |
|
|
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
A utopmy go, utopmy. Dziewczyny tutaj cyckowe tematy poruszają a że nas to nie dotyczy to utopmy tego lenia również w ich imieniu.
To co Czeko...no to chlup...za matki karmiące (niech im będzie na zdrowie)!!!
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
No Kochane widze tu niezla impreze!!!
Kinia duzo zdrowia, usmiechu, milosci i radosci. Niech kazdy dzien bedzie spelnieniem najskrytrzych marzen Soffi super Cie widziec. Martwilam sie co tam u Ciebie ze zniknelas Kotku jak oczka? Katey drozdzoweczka? Mhyymm.... ja ostatnio znalazlam fajny przepis na ciacho z kremem i galaretka w srodku ale nie dane mi bylo jeszcze go zrobic Gosia fajna sprawa z tymi filmowymi wieczorai, chetnie bym na cos takiego sama wyskoczyla Moonik sikanie nocne to jest normalna sprawa, w 5 m-cu troszke sie to uspokoi ale podobno tylko na krotko bo pozniej znowu wraca ![]() Ja wlasnie wszamalam mega koktajl truskawkowy przyrzadzony przez mego meza . |
|
|
|
|
#1715 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też raz zrobiłam drożdżaka z kruszonką ![]() a u mnie teraz w piekarniu piecze się ... uwaga!!! ... chleb robiłam pierwszy raz i ciekawe czy wyjdzie mi zależało, żeby karmić na początku a później miało się okazać w praktyce no i karmię nadal, a Agata lada dzień skończy 4 miesiąc szczerze przyznam, że nie płakałabym gdyby jakimś sposobem moją laktację szlag trafił mam iść w przyszłym tygodniu do fryzjera, więc wiadomo, że trochę zejdzie bo malowanie, obcinanie i muszę kombinować co z tą moją małą głodomorrą zrobić, żeby z głodu nie padła na szczęście mam zamrożoną jedną porcję - 100 ml, więc się teraz przyda i właśnie dla takich sytuacji karmienie mm jest super sprawą ![]() Cytat:
jak otwieram lodówkę to uśmiecha się do mnie desperadosik i pół butelki malibu
|
|
|
|
#1716 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawac mi tu przepisa i to juz a najlepiej do klubu wrzucic bo bedzie lanie ![]() Cytat:
ale moze chociaz one uchronia go przed umarciem nooo i ja sie chetnie napije sciegnelam to jestem free i moge cosik golnac ![]() Cytat:
no i na koniec koktajlem mnie dobila ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
|
#1717 |
|
Wtajemniczenie
|
Kotek
wpiszę przepis na wątek jak tylko spróbuję czy to coś co wyjęłam z piekarnika nadaje się do jedzenia
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas pogoda dzisiaj w kratkę, rano słoneczko, w południe deszcz, a wieczorem wiatrzycho
Niuniuniau śliczna córeczka Kina Wszystkiego najlepszego
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale tu wczoraj impreza była widzę Mnie ominęła, bo przyjechał brat mój mnie odwiedzić, kilka godzin posiedział, przejazdem był. A potem mi się już kompa nie chciało odpalać.Ale u nas wczoraj wieczorem i w nocy wiało to szok! Na szczęście byłam tak padnięta, że i tak całą noc przespałam jak suseł, mimo że blachy na dachu waliły strasznie.A dzisiaj wieczorem czeka mnie wyrywanie ósemki Trzymajcie kciuki żeby poszło szybko i sprawnie
|
|
#1720 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zostało jeszcze ciacha do porannej herbatki? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak Ty się czujesz Kochana? Cytat:
![]() gdzie ta wiosna? ![]() dziękuję za życzonka Aguniu, za ósemeczkę to może znieczulimy tego zębola jakimś driniaczem? |
||||
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz co, chętnie
|
|
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() wstawać a nie odsypiacie imprezkę Aguniu będę trzymać dziś wieczorem
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wszamalam sniadanko. Na sile probuje spac do 10 choc o 7 mam pierwsza porcje lekow. A o 5 chodze siusiu. Jak tylko mloda poczuje ze nie spie zaczyna lobuzowac. Spacerki po calym brzuchu uwielbia, ostatnio wystawila piete badz lokiec w miejscu gdzie powinnam miec zoladek . Nie wspomne o tym ze raz jak mnie kopnela to brzuch mi sie odksztalcil i wygial prawie na 5 cm. Az sie przestraszylam. Pierwsza czkawke tez mamy juz za soba
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Agunia trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rwanie ósemki, ja już nie mam żadnej ![]() Co do wiatru to u nas dzisiaj wcale nie jest lepiej, wkurza mnie to bo przez niego jestem uziemiona z Oliwką w domu :/ Ja niewyspana ale niestety nie z powodu imprezowania a z powodu tego małego szczęścia, które właśnie kima w łóżeczku. Moje dziecko jest takie, że ile jej się da do zjedzenia to wszamie. No i wczoraj pożarła obiadek a potem jeszcze wydoiła cycka i jak wieczorem żeśmy tańcowały tak zwróciła wszystko. Ona brudna od góry do dołu, ja podobnie plus pół podłogi w dużym pokoju No więc w nocy była troszki głodna i już o 23 jedzonko potem o 4 z groszami i odechciało jej się spać No myślałam, że ją zaknebluje ![]() Za to dzisiaj wraca tatuś więc ja wynoszę się do dużego pokoju spać a on niech nacieszy się córą w nocy
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to fajnie super, że już lepiej się czujesz |
|
|
|
|
|
#1726 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
witanko
![]() fiu fiu jaki ruch Cytat:
Jeśli juz to raczej mysle o bialej szafie na wysoki polysk, szafce pod tv itp Kanapa ciemnoszara raczej ![]() Wiem jak ciężko jest utrzymać w czystości białe i czarne rzeczy - niestety Z resztą wszystko się jeszcze u mnie moze zmienic Oliwcia cudna Cytat:
![]() nie znam sie na tym ![]() Malutka o niebo lepiej jest bez tej boazerii Na fotkach z boazeria nie widzialam wogóle tej szafy Kafle na podłodze podobają mi się Przedpokój w kaflach na ścianie niestety do mnie nie przemawia ![]() ale jesli tak zdecydowaliscie to widocznie sie Wam podoba. mysle, ze nie bardzo pasuje ten kolor ścian -dałabym tam własnie wrzos- w kazdym razie odcień fioletu tak jak wstepnie pisalas Dawidkowy pokoik słodziutki ![]() Cytat:
super takie spotkanka !! ze tez u nas nie ma takich bajerów ![]() 2- ja tez licze, ale cos czuje ze sie przelicze ![]() Ty i leń! Już to widzę!! ![]() Wypastowana juz ile razy podłoga? Szpachlę dokupiłas?? Cytat:
Cytat:
uwielbiam ciacho drozdzowe z kruszonką ![]() Cytat:
trzymam kciuki!!! golnij sobie dla odwagi Cytat:
*** Dziewczynki byłam na budowie oraz w biurze naszego dewelopera i wiem już na bank, że we wrzesniu dostajemy klucze pod prace wykończeniowe Ale dostaniemy prezent na 3 rocznice slubu ![]() Byłam wczoraj w Castoramie i musze stwierdzić ze nic mi sie nie podobało- a patrzylam na kafle i tapety Jedyne co to panele podłogowe mi sie podobaly nie pytajcie jakie bo nie pamietam jak sie nazywaly.aaaaaaaaaaaaa przedstawiam Wam bezokazyjne tulipki od mężusia:
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2011-04-08 o 14:29 |
|||||||
|
|
|
|
#1727 | |||
|
Rozeznanie
|
a wiesz co Kocie,ze nawet nie slyszalam o "sposobie" na sciaganie..musze sprobwac jak tak
na razie to raczej tak sobie chcialam sprobowac czy cos tym razem udoje i w trakcie ogladania filmu ciagnelam ![]() przepisik z gazety wyprobowalam i wyszlo ok, az mi szkoda ze tylko pol porcji zrobilam bo fajnie smakuje z kawusia (inka) ![]() Cytat:
ale kciuki trzymam zeby bylo szybko i jak najmniej bolesnie!!! u nas tez tak wialo ze az krzesla na tarasie sie poprzewracaly...i do tego gwizdze nam w domu przez kominek... no kawaleczek jeszcze zostal nawet i do (po)poludniowej herbatki Cytat:
![]() Cytat:
ale niezle meza zalatwisz..ciekawe co on n a to?? moj do perfekcji opanowal uniki..jak mloda zaczyna marudzic to nagle on ma kupe rzeczy do zrobienia... ale czasem i on potrafi ja czyms zajac.. a mnie dzis moja super zaskoczyla bo obudzila sie niby ok 23 (tzn ja a niechcacy obudzilam) ale po dopiciu troszki mleka zasnela i spala do 3:30 wydoila cycki i ponownie zasnela do 7:30
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||
|
|
|
|
#1728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej żonki - cycolki
A u mnie ciepło - 19 stopni ).Niunia ale córcia dała Ci popalić ![]() mam nadzieję, że mężuś wyręczy i odeśpisz to dzisiejszej nocy Cytat:
trzymaj się Kochana ![]() Cytat:
tancerka chyba z niej będzie ![]() super, że dobrze się czujesz - oby plecki nie bolały ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciuki
ale jak bardzo chcę, to mogę się umówić na inny termin, bo dzisiaj to już nie da rady Kasico super wieści
|
|
#1731 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. U mnie dzisiaj wieje i w ogóle pogoda do d..., teraz troszkę słoneczko wyjrzało, ale powoli się chowa. Szkoda, nie lubię takiego weekendu. Może jutro będzie ładniej, na spacerek bym poszła a tak, w domu trzeba siedzieć
![]() Cytat:
Cytat:
I jak chleb? Smakowity? Cytat:
O ósemkach czytałam dalej, że nie wyrwałaś. Tylko problem nimi, po co one w ogóle wyrastają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz co ja tapety zamawiałam. Jest u mnie w mieście sklep z tapetami, takie tańsze i te bardziej chodliwe mają na miejscu, resztę trzeba zamawiać, ale wybór jest taki, że szok...Poszukaj u Ciebie też pewnie tak można. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#1732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to faktycznie niezla jazda z tym zebami. Najlepiej skonsultowac sie z jeszcze jakims dentysta. Cytat:
Szkoda ze tak daleko mieszkasz. A ze spaniem na zapas to chyba tak nie za bardzo mozna . Chociaz szczerze Ci powiem ze odpoczelam ( w koncu). Dzis wzielam sie za dzierganie pierwszego sweterka. A teraz obgladne Bitwe na Glosy
|
||
|
|
|
|
#1733 |
|
Wtajemniczenie
|
Imprezka urodzinowa udało się i to bardzo, mimo tego, że teściowa moja przyszła ze swoim drugim wnukiem o pół roku młodszy jest od Dawida
prezenty udane, dzieciaki grzeczne, jedzonko dobre, a tort pychotka Kasia
|
|
#1734 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wstawajcie dziewczyny!!! Dzisiaj byłam wyspana już 8:30. Mąż jeszcze spał, więc też leżałam, żby go nie budzić
. Wstałam o 9, umyłam włosięta i teaz siedzę z Waxem na głowie![]() Cytat:
Ps. Dobrze, że wypoczywasz i to nie tylko fizycznie. Pracą się nie denerwujesz, więc pełny relaks a to dobre dla dzidzi. Zdolnego masz męża , chociaż muszę powiedzieć, że w piątek mój też mieszkanie sam posprzątał, ponieważ żona do kosmetyczki poszła Miałam mikrodermabrazje.Cytat:
Malutka ja Cię nie mam wśród przyjaciół, więc albumu Twojego nie mogę zobaczyć
|
||
|
|
|
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to koleny tydzien lezakowania przede mna i jeden za mna
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej. Co tam? Ja po pracy, ziemniaczki się gotują, czekam na obiadek. Później lecę na basen, angielski i do koleżanki. Miałam myć okna, ale niestety, pogoda nie pozwala
![]() dzięks, zaraz zobacze Cytat:
![]() No tak...jest 21:23, niedawno powróciłam, zeżarłam miske płatków i myślę sobie zajrzę na wątek...a tu co...nikt nic nie napisał. W takim razie spadam zagrać w literaczki
Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2011-04-12 o 21:24 |
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie gdzie wszystkie wywialo????? Masakra dziewczyny co sie z Wami dzieje?? |
|
|
|
|
|
#1739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co tam u Was? Dzisiaj też płatki szamałyście? Ja oczywiście tak - mam ostatnio mega smaka na płatki.
|
|
|
|
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() a ja dawno płatków nie jadłam a lubię wszystkie kukurydziane, kulki czekoladowe, muszelki czekoladowe, poduszki z nadzieniem i wiele innych
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

jak uciułałam 50 po całej nocy to był maks, ale jakoś udało mi się karmić Agatkę
ja to w ogóle mam dziwne te cycki
nie ciekły, nawału nie miałam, wkładek używam tylko jak gdzieś wychodzę, ale i tak zawsze były i są suche - chyba mam mocne zaworki jak to Sz. określił
mój wilczy apetyt mnie przeraża 

dawac mi tu przepisa i to juz
Dzasti biegusiem do klubiku wklepac przepis bo chyba bedzie zbiorowe lansko 

Mnie ominęła, bo przyjechał brat mój mnie odwiedzić, kilka godzin posiedział, przejazdem był. A potem mi się już kompa nie chciało odpalać.
Na szczęście byłam tak padnięta, że i tak całą noc przespałam jak suseł, mimo że blachy na dachu waliły strasznie.
Trzymajcie kciuki żeby poszło szybko i sprawnie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dziś wieczorem