|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Cytat:
a bluzeczka sama w sobie bardzo fajna podoba mi się ![]() Buahhot wizażanka wrzuciła zdj po vitality's https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=308 kolor na długości śliczny ale odrost ciepły bardzo a ma jasne naturalki chyba średni blond też.. Ja chyba nie będę ryzykować
|
|
#1412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- [1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;26237509] Katie, niech mama spróbuje tego http://www.farmona.pl/pielegnacja-wl...itaminami.html Mnóstwo naturalnych skłądników, bez alkoholu i nie obciąża włosów. Może coś pomoże. A cena też śmieszna - ja dałam 9zł w zwykłej drogerii. [/QUOTE] oo dziękuję, na pewno jej o tym powiem |
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze na bloga wrzuciłam i weźcie powiedzcie mi... czy ja mam za duży łeb?
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ślicznie wyglądasz i nie masz dużego łba
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() apropo wielkich łbów to Herbuś ma strasznie wielki i nieproporcjonalny do swojej sylwetki ![]()
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie to żebym miała coś do niskich osób BROŃ BOŻE, ale ona naprawdę wygląda jak dziecko no i jest głupiutka, więc tym bardziej nie wiem po co jej ten wielki łeb---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Boooooooooże, robiłam wszystko, żeby tylko z domu nie wyjść, ale mój plan się nie powiódł i kuzynka mnie na piwo ciągnie, fuckin' shit ![]() idę strzelę sobie stronga i wracam Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-04-08 o 18:52 |
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo też jej nie trawię ani nie podoba mi się ![]() miłego piwkowania
|
|
#1419 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie też tak wieje, że ja jeden krok w przód, a cztery w tył Cytat:
![]() Blond power forever Szkoda tylko ze mi sie ciagle chce zmian Bo wiecznie czegos mi brakuje i dopada mnie jakiś dół i bach nagle zmiana koloru Ale w sumie jakos dzieki wam przystopowałam bo chodze z kupa na głowie i jestem w stanie to przezyc bo wiem ze bede miala w koncu sliczny blondzik Cytat:
Cytat:
Wiem, że to nie cebulki ale jakos tak z przyzwyczajenia mówie. A z tymi czarnymi to ja też słyszałam że to po prostu słabe włosy które powinny dalej rosnąć, ale że są osłabione to wypadają szybciej niż normalnie powinny? Ale pewnie cos pokreciłam ![]() Cytat:
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;26237509] Katie, niech mama spróbuje tego http://www.farmona.pl/pielegnacja-wl...itaminami.html Mnóstwo naturalnych skłądników, bez alkoholu i nie obciąża włosów. Może coś pomoże. A cena też śmieszna - ja dałam 9zł w zwykłej drogerii. Też żeście mnie zachęciły tą farbką Vitality's, chyba wypróbuję ![]() PS Bunny - trzymam kciuki za Ciebie Mam w planie tą odżywke po mojej rzepce kupić Cytat:
![]() Cholera... farby leżą i czekają a ja juz tak bym chciała pofarbować Ale raz ze jutro chyba przyjdzie @, i boje sie ryzykowac ze cos nie wyjdzie, ale kurcze.. no mam 2 cm odrostu, połowe rudą połowe swoją :/
|
||||||
|
|
|
#1420 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki!
Bunny nie martw się o @ bo pewnie Ci się spóźni tak jak mi teraz ( o 7 dni ) pewnie jakies przesilenie wiosenne albo rzeczywiście stres ![]() AnnaMK bardzo ładnie wyszło kitkulka tuniczka fajna ,ale faktycznie trochę wydaje się że wisi jak worek niegniewaj się oczywiście bo figurke masz zgrabniutką i szkoda pod takim workiem ją skrywać może faktycznie jakiś paseczek i będzie super a głowisie masz śliczną i zgrabniutką w porównaniu do ciałka czekoladka ja nie chce namawiać a przypomnij jakie te farbki masz?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz to u mnie normalnie APOKALIPSA! Tak wieje i leje, że masakra, jeszcze wyszłam z pubu i od razu jest kościół i droga krzyżowa była na dworze, masakra poczułam się jak w jakimś armagedonie! bo tu taka pogoda a tu z krzyżem lecą! masakra wypiłam jedno piwo i jestem z powrotem
|
||
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A farbki mam 8/1 i 9/0 z Wellatonu. Ostatnio robiłam 9/1 wiec tak pomyślałam że bedzie ciemniej o pół tonu właściwie i może to bedzie to, i sie wyrówna ładnie. Chociaż cykam sie jak cholerka ![]() No ale to w sumie hmm 3,5 tygodnia bedzie już... |
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka nie rób mi smaka na piwko bo właśnie dzis kupiłam dla mnie i Tż ,ale jeszcze nie mogę bo biorę dzis ostatnią tabs antybiotyku
![]() Cytat:
no to sporo wytrzymałaś bo ja po dwóch tygodniach to już mam dość swoich włosków ,ale jak zafarbuje to znóe mi się tak strasznie podobają i przeszło mi narazie z tym obcinaniem dziś umyłam głowke i zrobiłam kucyka( bo przecież tak piździ że nic bym nie widziała w rozpuszczonych bo pewnie by mi latały po całej buzi) i stwierdziłam ,że jest ok bo jest jaśniutko dookoła i nie widać tych pojedyńczych blondorudzików
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie żyję. I jeszcze w tym pubie można nadal palić fajki, nawet godziny tam nie byłam a cała już jadę tym smrodem ![]()
|
|
|
|
|
#1426 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) spokojnie Cytat:
![]() Ale jesteś okropna Aż TŻ podniósł się z wyrka by się bliżej przyjrzeć Ludzie w krótkich spodenkach i rękawku.. ach ![]() Cytat:
![]() Przepraszam ale nie mogę ze śmiechu
|
||||
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co wyjdzie to tez jestem ciekawa. Ale optymistyczną wersje założyłam taką, że wyjdzie ciemno, ale równo, i sie wypłucze i bede mogła robic potem spokojnie 9 poziomem. Chyba ze sie nierowno wyplucze to zobaczymy, wszystko zalezy od tego co teraz wyjdzie bo to trudno powiedzieć Mi znowu obcinanie wpada do łba ![]() Ale nie nie... bede zalowac w cholere wiec nawet nie próbuje. |
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio weszłam do baru co jest po drodze jak wracam do domciu od taty i może byłam tam ze 3 minuty bo straszny tłok był i zrezygnowałam i normalnie tak prześmiergłam że mi nawet dłonie śmierdziały dymem ble ![]() Cytat:
bo ja przy moim ciemnym odroście to nie daje rady dłużej niż 3 tygodnie zresztą boję się, że jak będzie większy to mi źle farbka pokryje i będzie się bardzo odznaczał także góra do 3 , 3,5 tygodnia
||
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak to mi sie wydaje ciągle jakby prawie nie rósł
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dziś jestem 4 dni po farbowaniu i już czarne włoski przebijają takie 2 milimetry i mnie to denerwuje najgorsza jest dla mnie ta faza wzrostu od zaraz po farbowaniu do 2 tygodnia ,a później już nie
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak sie 3 tygodnie zblizaja to juz cos widziec zaczynam, a jak mija miesiac to nagle "o kurna felek ale odrost" |
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś farbę Loreala, 910 lodowy blond. Jutro zafarbuję, to wstawie Wam zdjęcia.
mam tylko nadzieję, że nie wyjdą za ciemne.
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...dy-zyciowe.png
z góry przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać |
|
|
|
#1436 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

pognieciona, nie prasowałam jeszcze 

a bluzeczka sama w sobie bardzo fajna podoba mi się 
a ma jasne naturalki chyba średni blond też.. Ja chyba nie będę ryzykować

?
Bo wiecznie czegos mi brakuje i dopada mnie jakiś dół i bach nagle zmiana koloru 

wypiłam jedno piwo i jestem z powrotem