Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 10:31   #1681
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII

Dziewczyny pozdrawiam i gratuluję zbiorowo zużyć
Wieczorem Was doczytam

Hosenko ogromnie gratuluję i cieszę się razem z Tobą Trzymam za Was kciuki!

Na początku miesiąca mam zastój zużyciowy Poszedł mi tylko olej kokosowy z Biochemii Urody.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:12   #1682
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam maseczke w tubce Tajski kwiat Lotosu Planet Spa Avon

ciuciola - bluzka super, bardzo w moim guscie

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne

Edytowane przez Ł@siczk@
Czas edycji: 2011-04-08 o 12:14
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:43   #1683
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pozdrawiam i gratuluję zbiorowo zużyć
Wieczorem Was doczytam

Hosenko ogromnie gratuluję i cieszę się razem z Tobą Trzymam za Was kciuki!

Na początku miesiąca mam zastój zużyciowy Poszedł mi tylko olej kokosowy z Biochemii Urody.
Dziękuję

Zaczynam tworzyć listę piosenek dla dj, które chcę koniecznie usłyszeć na weselu.
Na 1 taniec mamy już wybraną, tzn mi ona już chodziła po głowie od jakiegoś czasu i TZ na szczęście sie podoba, nawet nie przekonywał do swojego pomysłu.

Pojawił się mały problem

Początkowo datę ślubu mieliśmy ustaloną na 22.10 na 15.30, ale że zmieniliśmy salę, która nie była wolna w tym terminie, musieliśmy pozmieniać wszystko co było załatwione na 22.10 m.in. ślub. Dzwoniłam wczoraj do kancelarii i najpóźniej wolna godzina to ... 12.30 Zapisałam nas na tą godzinę, proboszcz powiedział, że jak się zwolni późniejsza godzina to zadzwoni.
Z jednej strony to 12.30 jest dobra - w październiku już się robi szybciej ciemno, wiec byłaby wtedy szansa na sesję w tym samym dniu.
Minusy:
- trudno wyrobić się ze wszystkim, a taka gonitwa nie jest dobra
- będzie kilka osób przyjezdnych, którym trzeba byłoby opłacić jeszcze nocleg piątek/sobota
- więcej jedzenia na wesele trzeba by zamówić
- wesele może szybko skończyć (choć jak dla mnie to mogą sobie isć nawet o 22 ), bo ludzie bedą zmęczeni, szybko się spiją itp

TŻ od wczoraj sugeruje wybranie innego kościoła. Nie jestem tym pomysłem jakoś szczególnie zachwycona, bo bardzo podoba mi sie wnętrze "mojego" kościoła (nie jest przesadnie obwieszone wątpliwymi ozdobami, złotem, malowidłami itp) , pięknie w nim zdjęcia wychodzą, księża są bardzo fajni, nie patrzą na kasę jaką się im daje.
I tak się waham

Przyszedł do mnie do pracy jeden z kamerzystów i polecił nie zmieniać godziny, zwłaszcza że to październik będzie, a i tak będziemy latać jak w ukropie i wstaniemy po 6.

Jak Wy to widzicie?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:51   #1684
Nusia7
Zakorzenienie

Hosenko, ja na Twoim miejscu zostałabym przy 12.30. Ale w ogóle, to jeszcze przeszłabym się po innych kościołach, może akurat też Ci się spodoba i tam będą wolne późniejsze godziny. Rozumiem, że ten jest "Twój" i bardzo Ci się podoba, ale inne też mogą być fajne, a nawet lepsze. Przejdź się chociaż z czystej ciekawości, a nuż zmienisz zdanie A tak na marginesie, to ewentualnie terminu już nie macie szansy zmienić?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:55   #1685
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Ja bym kościoła nie zmieniała, nawet jakby ślub miał być o 10:00
Wyrobicie się z czasem na pewno. Ja miałam o 16:00, ale od 12 wszyscy byli gotowi i siedzieliśmy jak na szpilkach -> to było straszne
Poza tym jeśli to październik i szybko robi się ciemno to lepiej ze względu na zdjęcia i kamerę. Przy świetle dziennym to zupełnie inna pamiątka niż przy sztucznym oświetleniu.
Myślę, że kamerzysta ma 100% racji
Stary 2011-04-08, 14:13   #1686
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Hosenko, ja na Twoim miejscu zostałabym przy 12.30. Ale w ogóle, to jeszcze przeszłabym się po innych kościołach, może akurat też Ci się spodoba i tam będą wolne późniejsze godziny. Rozumiem, że ten jest "Twój" i bardzo Ci się podoba, ale inne też mogą być fajne, a nawet lepsze. Przejdź się chociaż z czystej ciekawości, a nuż zmienisz zdanie A tak na marginesie, to ewentualnie terminu już nie macie szansy zmienić?
Rozmawiałam z tym kamerzystą i on powiedział, że "mój" jest najlepszy pod względem prezencji na filmie, na zdjęciach bo jest jasno w środku, nie jest urządzony z przepychem jak pozostałe kościoły a i akustyka jest bardzo dobra.

Chcąc zmienić termin musielibyśmy wszystko odkręcać, a wpłaciliśmy już zaliczkę na sale i fotografowi.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Ja bym kościoła nie zmieniała, nawet jakby ślub miał być o 10:00
Wyrobicie się z czasem na pewno. Ja miałam o 16:00, ale od 12 wszyscy byli gotowi i siedzieliśmy jak na szpilkach -> to było straszne
Poza tym jeśli to październik i szybko robi się ciemno to lepiej ze względu na zdjęcia i kamerę. Przy świetle dziennym to zupełnie inna pamiątka niż przy sztucznym oświetleniu.
Myślę, że kamerzysta ma 100% racji
Też tak myślę i spróbuję przeforsować żeby zostałą 12.30

Instagram

Stary 2011-04-08, 14:21   #1687
Parsifal
Zadomowienie

Hosenko gratuluję i zazdroszczę przygotowań do ślubu
a teraz pytanko do Nusi:
byłam dziś w SP bo chciałam kupić zestaw z gazetki: CeCeMed szampon i odżywka, oba po 300 ml za 20 zł, ale ich nie było, nie wiesz czy może jeszcze będzie dostawa przed końcem gazetki? bardzo mi na tym zależy

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 14:52   #1688
ewe77
Raczkowanie

eh, z bólem serca przyznaję, że jestem uzależniona od zakupów...
ewe77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 14:52   #1689
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Zrobiłam wiosenne porządki (czyt. rewolucję szafową) i sporo oddałam mamie ciuszków. Na razie nic nowego sobie nie kupiłam, ale planuję nabyć dwie pary rurek jeansowych. Zobaczymy czy znajdę coś sensownego. Aha, zrobiłam mega zakupy majtkowe na allegro Po ostatnich porządkach powywalałam te najbardziej sprane i schodzone i okazało się, że prawie nie mam bielizny
Stary 2011-04-08, 14:55   #1690
Ł@siczk@
Zakorzenienie

ksiezniczkaa87 - ja to samo W sobote wywalilam cala zawartosc szuflady z bielizna na lozko i zrobilam szybkie dochodzenie, ktore rzeczy jeszcze bede nosic, a ktore wyrzucam. Wyrzucilam dosc sporo, podobnie z ubraniami, ostatnio posortowalam, powyrzucalam najstarsze ciuchy, kupilam sporo nowych
Takie wiosenne porzadki

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:10   #1691
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Zrobiłam wiosenne porządki (czyt. rewolucję szafową) i sporo oddałam mamie ciuszków. Na razie nic nowego sobie nie kupiłam, ale planuję nabyć dwie pary rurek jeansowych. Zobaczymy czy znajdę coś sensownego. Aha, zrobiłam mega zakupy majtkowe na allegro Po ostatnich porządkach powywalałam te najbardziej sprane i schodzone i okazało się, że prawie nie mam bielizny
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
ksiezniczkaa87 - ja to samo W sobote wywalilam cala zawartosc szuflady z bielizna na lozko i zrobilam szybkie dochodzenie, ktore rzeczy jeszcze bede nosic, a ktore wyrzucam. Wyrzucilam dosc sporo, podobnie z ubraniami, ostatnio posortowalam, powyrzucalam najstarsze ciuchy, kupilam sporo nowych
Takie wiosenne porzadki
Takie porządki to sama przyjemność, szczególnie uzupełnianie braków po nich
Księżniczko u jakiego sprzedawcy kupowałaś bieliznę? Bo też chciałam kupić, ale ja nie lubię wszędobylskich koronek i satyny, wolę klasyczne i kolorowe majty

Hosenko też bym wolała zostać przy 12.30. Tym bardziej, że wtedy się szybciej skończy imoreza. Tak jak mówi Księżniczka, i tak będziecie już mieć wszystko przygotowane, kwestia tego żebyś Ty się wyrobiła. Bo będziesz sama się malować? (kiedyś chyba o tym pisałaś)
Stary 2011-04-08, 15:33   #1692
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Dla Nusi ciuszki
kuszulka wyszla "czarownicowo" ale na ciele ladnie przylega no i do jeansow bedzie fajna
Fajne, idealne na włoskie lato.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
carrola jaki krem LRP kupiłaś?
O ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...re.html&next=1
Wydaje mi się, że kiedyś miałam próbkę i był fajny.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
I tak się waham

Jak Wy to widzicie?
Jak dla mnie godzina 15.30 jest lepsza na ślub, ale wolałabym zostać przy wybranym kościele, nawet jeśli ma to się wiązać ze zmianą godziny na wcześniejszą. Na Twoim miejscu zostałabym przy tej 12.30 w wymarzonym kościele.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Księżniczko u jakiego sprzedawcy kupowałaś bieliznę? Bo też chciałam kupić, ale ja nie lubię wszędobylskich koronek i satyny, wolę klasyczne i kolorowe majty
Przyłączam się do pytania.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:10   #1693
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Takie porządki to sama przyjemność, szczególnie uzupełnianie braków po nich
Ja też nie lubię koronek i satyny Oczywiście na codzień
Kupowałam na tych aukcjach:
http://allegro.pl/bezszwowe-figi-gla...550519714.html
http://allegro.pl/komfortowe-stringi...541545453.html
http://allegro.pl/wyszczuplajace-szo...536381345.html
http://allegro.pl/c-seksowne-bezszwo...536380599.html
Można tak linki wklejać? To nie jest jakaś reklama, czy coś?
Stary 2011-04-08, 17:26   #1694
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Dziękuję

Zaczynam tworzyć listę piosenek dla dj, które chcę koniecznie usłyszeć na weselu.
Na 1 taniec mamy już wybraną, tzn mi ona już chodziła po głowie od jakiegoś czasu i TZ na szczęście sie podoba, nawet nie przekonywał do swojego pomysłu.

Pojawił się mały problem

Początkowo datę ślubu mieliśmy ustaloną na 22.10 na 15.30, ale że zmieniliśmy salę, która nie była wolna w tym terminie, musieliśmy pozmieniać wszystko co było załatwione na 22.10 m.in. ślub. Dzwoniłam wczoraj do kancelarii i najpóźniej wolna godzina to ... 12.30 Zapisałam nas na tą godzinę, proboszcz powiedział, że jak się zwolni późniejsza godzina to zadzwoni.
Z jednej strony to 12.30 jest dobra - w październiku już się robi szybciej ciemno, wiec byłaby wtedy szansa na sesję w tym samym dniu.
Minusy:
- trudno wyrobić się ze wszystkim, a taka gonitwa nie jest dobra
- będzie kilka osób przyjezdnych, którym trzeba byłoby opłacić jeszcze nocleg piątek/sobota
- więcej jedzenia na wesele trzeba by zamówić
- wesele może szybko skończyć (choć jak dla mnie to mogą sobie isć nawet o 22 ), bo ludzie bedą zmęczeni, szybko się spiją itp

TŻ od wczoraj sugeruje wybranie innego kościoła. Nie jestem tym pomysłem jakoś szczególnie zachwycona, bo bardzo podoba mi sie wnętrze "mojego" kościoła (nie jest przesadnie obwieszone wątpliwymi ozdobami, złotem, malowidłami itp) , pięknie w nim zdjęcia wychodzą, księża są bardzo fajni, nie patrzą na kasę jaką się im daje.
I tak się waham

Przyszedł do mnie do pracy jeden z kamerzystów i polecił nie zmieniać godziny, zwłaszcza że to październik będzie, a i tak będziemy latać jak w ukropie i wstaniemy po 6.

Jak Wy to widzicie?
a mogę wiedzieć co wybraliście na pierwszą piosenkę??
12.30 to bardzo wcześnie... ja nie jestem przywiązana do swojego kościoła i to na tyle że możliwe że ślub odbędzie się w kościele u TŻ co do filmu to ja osobiście nie oglądam NIGDY ceremonii i u nas chcę żeby na filmie było tylko jak wchodzimy przysięga i wychodzimy gdzieś pomiędzy ma być wstawiona jakaś homilia papieża na temat małżeństwa czy coś takiego a co do zdjęć to my mamy sesję innego dnia ponieważ nie chcę opuszczać wesela... owszem wyjdziemy na kilka zdjęć pod salą bo tam jest fajny ogród ale nie chcę żeby to trwało dłużej niż pół godziny

Edytowane przez nynka87
Czas edycji: 2011-04-08 o 17:28 Powód: literówka
nynka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 19:08   #1695
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:

Pojawił się mały problem

Jak Wy to widzicie?
Jaką piosenkę wybraliście?

Jak dla mnie ta 12.30 to stanowczo za wcześnie, ale u nas w ogóle się nie praktykuje tak wcześnie ślubów. Może u Was jest inaczej. Ja się ledwo wyrobiłam do 15 i wszystko było w biegu. A to dlatego, że u fryzjera wszystkie godz. były zajęte i poszłam dopiero na 12.(a zapisywałam się dużo wcześniej) Także jeśli to już w tym roku to radzę też wcześniej zamówić fryzjera. Ale na Twoim miejscu zostałabym przy tej godzinie jeśli robi się u Was w tych porach, zwłaszcza, ze nie bardzo jest jak zmienić rezerwacje sali i kamerzysty
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
a mogę wiedzieć co wybraliście na pierwszą piosenkę??
12.30 to bardzo wcześnie... ja nie jestem przywiązana do swojego kościoła i to na tyle że możliwe że ślub odbędzie się w kościele u TŻ co do filmu to ja osobiście nie oglądam NIGDY ceremonii i u nas chcę żeby na filmie było tylko jak wchodzimy przysięga i wychodzimy gdzieś pomiędzy ma być wstawiona jakaś homilia papieża na temat małżeństwa czy coś takiego a co do zdjęć to my mamy sesję innego dnia ponieważ nie chcę opuszczać wesela... owszem wyjdziemy na kilka zdjęć pod salą bo tam jest fajny ogród ale nie chcę żeby to trwało dłużej niż pół godziny
Ja też nie lubię jak młodzi wyjeżdżają z wesela, z moich obserwacji nie było ich co najmniej 2 godziny. My zrobiliśmy trochę zdjęć przed kościołem i przed salą w ogrodzie, a sesja w innym dniu.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 20:12   #1696
ganimedea
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny

Melduję się po powrocie z urlopu i nadrobieniu 12 stron wątku

Oklaski z okazji udanych bilansów , a z tych mniej udanych . Bierzemy się w kwietniu do roboty!

Hosenko - gratuluję zaręczyn i wygranej w konkursie . W Koszycach byłam, ale zwiedzałam tam tylko ZOO (wyskoczyliśmy ze znajomymi i ich trzyletnią córeczką, więc zaliczaliśmy atrakcje typowo dziecięce), więc ciężko mi powiedzieć, czy jest tam co oglądać .

Zet - super, że podoba Ci się nowa praca . Zupełnie inaczej czyta się posty takiej radosnej Ciebie , wyraźnie odżyłaś

Nusiu, cuciola - gratulacje dla TŻów za oferty pracy. Oby im się ułożyło i zajęcie okazało się satysfakcjonujące

Parsi, Shpilciu - jak fajnie, że zajrzałyście do nas . Róbcie to częściej

A ja cały urlop szlajałam się po świecie (a raczej pół urlopu po świecie, a drugie po Olsztynie u TŻ ). Razem z koleżanką zwiedzałyśmy Londyn, Cambridge (w tym Primark ) i objazdowo Nottingham. Bawiłam się super, tylko szkoda, że tak krótko. No i mam zaliczony swój pierwszy lot samolotem oraz wschód słońca nad chmurami
Wróciłam bogatsza o spódniczkę, koszulkę na ramiączkach, 3 bluzeczki na krótki rękaw, 3 sweterki, szmaciane balerinki do chodzenia po domu i 2 koronkowe broszkokwiatki , czyli bardzo "klimatyczne" pamiątki z wycieczki . Kupiłam też lakier, top coat i podkład firmy 17. Żebyście widziały moją radość na widok jaśniutkich odcieni na regale

Zaraz wstawię tez bilans, choć nie bardzo jest się czym chwalić

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

PIELĘGNACJA:

zużycia:
Masło Cien kokos 400ml
Eveline Slim Extreme scrub-masaż antycellulit 200ml
Żel pod prysznic Avon Senses Orient 500ml
Krem do rąk Avon glicerynowy - wersja cytrusowa 125ml
La Roche-Posay Rosaliac XL krem nawilżający próbka 2ml - 2szt (gratis)
Szampon Biosilk - próbka (gratis)

zakupy:
Masło Bielenda Kasztan 200ml
Masło Bielenda Kasztan 200ml

Żel pod prysznic Wellness & Beauty Figa i Róża 200ml
Żel pod prysznic Nivea Cashmere Moments kremowy olejek 250ml
Krem do rąk Avon Naturals Lawenda i Rumianek 75ml
Żel micelarny do mycia i demakijażu Be Beauty 150ml
Wydane - 36,43zł

na pomarańczowo - CND z Rossa , pozostałe potrzebne

KOLORÓWKA:
zużycia:
Konturówka Bell nr 7 czarna

zakupy:
Lakier 17 Fast Finish Peacock 8ml
17 Double Gloss Top Coat 10ml
Podkład 17 Skin Perfecting Soft Ivory 30ml

Wydane - 47,50zł

Wiem, bez szału, ale mam już 2 kwietniowe zużycia - może w tym miesiącu pójdzie lepiej

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 22:51   #1697
nynka87
Zakorzenienie

poszedł dziś krem do rąk i do stóp
Stary 2011-04-08, 23:01   #1698
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
a teraz pytanko do Nusi:
byłam dziś w SP bo chciałam kupić zestaw z gazetki: CeCeMed szampon i odżywka, oba po 300 ml za 20 zł, ale ich nie było, nie wiesz czy może jeszcze będzie dostawa przed końcem gazetki? bardzo mi na tym zależy
Ręki sobie uciąć nie dam, ale jeszcze sporo czasu do końca gazetki, więc pewnie przyjdzie.

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
O ten
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...re.html&next=1
Wydaje mi się, że kiedyś miałam próbkę i był fajny.
Daj znać, czy to ten i czy fajny

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
zakupy:
Lakier 17 Fast Finish Peacock 8ml
17 Double Gloss Top Coat 10ml
Podkład 17 Skin Perfecting Soft Ivory 30ml
Nigdy nie słyszałam o takiej firmie
Super, że udał Ci się urlop Masz jakieś foty?
Stary 2011-04-09, 00:22   #1699
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc kobietki...Tz nadal nie wie co z praca, kazali mu przyjechac do pracy w poniedzialek wiec nadzieje ze go przyjma rosna zobaczymy..

gani ale mialas nadrabiania stron..spodobaly ci sie loty samolotem?
bilansik przyzwoity, ode mnie batow nie bedzie bo nie ma zbyt za co!

nynka

wskakuje do wanny bo przesiedzialam pol dnia przy ksiazce

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 08:21   #1700
Parsifal
Zadomowienie

Nusiu dziękuję za odpowiedź włosomaniaczka się ze mnie robi

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 09:25   #1701
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie słyszałam o takiej firmie
Super, że udał Ci się urlop Masz jakieś foty?
To jest jakaś marka własna Bootsa .
Podkład akurat do mojej cery sprawdza się tak sobie - jest raczej nawilżający, a ja mam mieszaną, ale wymęczoną i przesuszoną leczeniem trądziku i Revlonem Colorstayem. Przyda się jej trochę oddechu. Jest za to idealny odcieniem, a Revlon w kolorze Buff nieco mi się utlenił i już jest zbyt ciemny

Link do bloga z odcieniem lakieru, który nabyłam. Ale wypadł tu dość niebiesko, bo na żywo jest bardziej morski i każdy mnie pyta czy to zieleń, czy turkus

A kilka fotek z Anglii wrzucę później do klubu

Cytat:
Czesc kobietki...Tz nadal nie wie co z praca, kazali mu przyjechac do pracy w poniedzialek wiec nadzieje ze go przyjma rosna zobaczymy..

gani ale mialas nadrabiania stron..spodobaly ci sie loty samolotem?
bilansik przyzwoity, ode mnie batow nie bedzie bo nie ma zbyt za co!
Wciąż trzymam kciuki

Sam lot jest fajowy, start początkowo trochę deprymujący, ale za drugim razem było już dużo lepiej . Po przylocie cały wieczór czułam łupanie w czaszce. Z powrotem za to obyło się bez żadnych ekstrawagancji ze strony organizmu . Wniosek - mogę latać

Cytat:
Przynajmniej nas zbyt szybko nie opuścisz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00307.jpg (45,2 KB, 16 załadowań)

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka

Edytowane przez ganimedea
Czas edycji: 2011-04-09 o 09:27
Stary 2011-04-09, 09:59   #1702
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Link do bloga z odcieniem lakieru, który nabyłam. Ale wypadł tu dość niebiesko, bo na żywo jest bardziej morski i każdy mnie pyta czy to zieleń, czy turkus
piękny kolor
Stary 2011-04-09, 11:40   #1703
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

sliczny lakier! a ja zaraz przetestuje moje nowe pastelowe kolory z Essence

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:11   #1704
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Oby się udało

Cytat:
Jeśli przyjdą te zestawy w poniedziałek, to dam znać Bo później będę w pracy dopiero w piątek.

Cytat:

A kilka fotek z Anglii wrzucę później do klubu
Śliczny ten lakier Na fotki czekam

TŻ ma przyjść dziś do hotelu na 19:00. Początkowo miały być godziny nocne, więc nie wiem, czemu tak. Ale ważne, że idzie
Stary 2011-04-09, 14:14   #1705
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Ja też nie lubię koronek i satyny Oczywiście na codzień
Kupowałam na tych aukcjach:
http://allegro.pl/bezszwowe-figi-gla...550519714.html
http://allegro.pl/komfortowe-stringi...541545453.html
http://allegro.pl/wyszczuplajace-szo...536381345.html
http://allegro.pl/c-seksowne-bezszwo...536380599.html
Można tak linki wklejać? To nie jest jakaś reklama, czy coś?
Dziękuje

Luskap wszystkiego naj najlepszego i jak najmniejszego zbiorku
Stary 2011-04-09, 14:20   #1706
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny
A ja cały urlop szlajałam się po świecie (a raczej pół urlopu po świecie, a drugie po Olsztynie u TŻ ). Razem z koleżanką zwiedzałyśmy Londyn, Cambridge (w tym Primark ) i objazdowo Nottingham. Bawiłam się super, tylko szkoda, że tak krótko.
Witaj. Fajnie, że tak dobrze się bawiłaś, czekamy na zdjęcia. A bilans w porządku.

Cytat:
Daj znać, czy to ten i czy fajny
Ok dam znać jak wrażenia przy dłuższym stosowaniu, bo póki co się upewniałam, że to ten z próbki.

Cytat:
Fajny.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Przyłączam się do życzeń dla Luskap. Szczęścia w małżeństwie, spełnienia wszystkich marzeń i ograniczenia liczby balsamów. Sto lat.

Stary 2011-04-09, 14:23   #1707
Hosenka*
Zakorzenienie

Od wczoraj mierze suknie ślubne
Co ciekawe, najlepiej wyglądam i najbardziej podobam się sobie w takich, jakie mi sie wcześniej nie podobały
Mierzyłam skromniejsze, bardziej proste i ekspedientki mówiły, że mnie "gaszą" i mają rację - jak zmierzyłam jedną z obniżonym stanem i mocno rozszerzaną od połowy bioder to ...
Jednak muszę mieć bardziej strojną i z bogatym dołem, obowiązkowo z obniżonym stanem (idealnie podkreślają talię i optycznie mnie "wydłużają". Mam już jedną na oku, w której absolutnie się zakochałam Niestety nie znam nazwy modelu a tylko firmę (Emmi Mariage), jednak na ich stronie jej nie znalazłam Gdy zobaczył mnie wlaściciel salonu w tej własnie sukni, to powiedział, ze przepięnie w niej wyladam, że mam wesołą a zarazem zadziorną urodę i uśmiech, wesołe oczy i nie moge mieć smutnej, prostej sukienki,a neicvo szaloną i odważną.

Instagram

Stary 2011-04-09, 14:27   #1708
ganimedea
Zakorzenienie

luskap - 100 lat w szczęściu, miłości i spełnienia marzeń.

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-04-09, 14:42   #1709
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Co ciekawe, najlepiej wyglądam i najbardziej podobam się sobie w takich, jakie mi sie wcześniej nie podobały

Chyba często tak jest, ostatnio słuchałam historii dwóch koleżanek - obie wybrały suknie, które miały niewiele wspólnego z tym, co wcześniej im się podobało. W wymarzonych sukniach nie wyglądały dobrze.
Ty będziesz piękną panią młodą. <--- ta łezka ze wzruszenia, pokaż zdjęcie jak już będziesz miała suknię.

Stary 2011-04-09, 14:58   #1710
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mierzyłam skromniejsze, bardziej proste i ekspedientki mówiły, że mnie "gaszą" i mają rację - jak zmierzyłam jedną z obniżonym stanem i mocno rozszerzaną od połowy bioder to ...
Jednak muszę mieć bardziej strojną i z bogatym dołem, obowiązkowo z obniżonym stanem (idealnie podkreślają talię i optycznie mnie "wydłużają". Mam już jedną na oku, w której absolutnie się zakochałam Niestety nie znam nazwy modelu a tylko firmę (Emmi Mariage), jednak na ich stronie jej nie znalazłam Gdy zobaczył mnie wlaściciel salonu w tej własnie sukni, to powiedział, ze przepięnie w niej wyladam, że mam wesołą a zarazem zadziorną urodę i uśmiech, wesołe oczy i nie moge mieć smutnej, prostej sukienki,a neicvo szaloną i odważną.
tak myślałam że tak się to skończy że do Twojej figury i urody nie będzie pasowało nic prostego - tak samo jak do mnie ja dobrze wyglądam w sukniach podkreślających moją wyraźnie zaznaczoną talię moja właśnie jest na tyłku obcisła a potem się rozchodzi

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości