|
|
#3271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Kupilam:
-mój wymarzony Circus Confetti -lakier MD błękitny krem Fall for me -czarny pękacz ![]() -lakier do frencza French Nude 05Simply Nude -zielony liner żelowy ![]() -błyszczyk Stay with Me 07 Kiss Kiss Kiss czerwony Nie załapałm się na kulkowy pędzelek , ani na roswietlacz z Sun Clubu ale wszystko jeszcze przede mną![]() Pierwsze wrażenia z zakupow: Pękacz pękna inaczej niż typowe pękacze, ale efekt bardzo zależy od grubości nakładanej warstwy. Błyszczyk ładnie wygląda na ustach i faktycznie trzyma się dość długo jak na błyszczyk, dla mnie jest może ciut za gęsty, ale ja lubię dość rzadkie błyszczydła Linerek żelowy jest świetny odcien piękny, jaki szlachetny i elegancki. Ładnie kryje i jest strasznie miękki, może nawet zbyt kremowy . Podobaly mi się poza tym jeszcze inne kolorki z MD i C&G jak chodzi o lakiery, napewno sporo z nich jeszcze kupię . Pewnie skuszę się też na Twinsy, bo wyglądają bardzo apetycznie . Kuszą też metaliczne kredeczki, szkoda że testerów nie ma.A ta szminka cielista, co tak fajnie się prezentowała na zdjęciu jakiś czas temu w wątku, nie spodobała mi się - dokładnie tak jak ktoś już napisał - trochę twardawa i baaardzo słabo kryjąca. |
|
|
|
|
#3272 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Rozeznanie
|
Z tego całego oczekiwania weszłam na stronę Magnolii i tam jest taki opis Natury:
DROGERIE NATURA charakteryzuje profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do każdego klienta. Elementem wyróżniającym sieć jest stała obecność specjalnie wyszkolonych konsultantek, które w każdej chwili służą pomocą w indywidualnym doborze odpowiedniego produktu.
|
|
#3274 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zadomowienie
|
W Magnolii nic z nowości, to samo w Astrze i oczywiście panie nic nie wiedzą. Za to w Astrze pojawiła się nowa szafa Catrice i po mojej wizycie został 1 czarny żelowy eyeliner i kilka brązowych.
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie nad nim zastanawialam, ale nie bylo u mnie testerow ;/ jaka jest to czerwien? u mnie za to dalej nie ma limitki. WB pełniutkie wciaz ;/ Panie nie wiedza kiedy bedzie dostawa. Ale dokladaja ciagle towar, bo wczoraj jak bylam wzielam ostatni brazer, a dzis po kilka sztuk dla kazdej z wersji bylo. |
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Raczkowanie
|
u mnie w ogól WB nie było - ciągle Berlin leży... :/
Ale mówiły mi dzisiaj, że czekają na wiosnę i możliwe że leży na zapleczu, mam sprawdzić jutro... Kurczę ani pękaczy, ani pędzli, sam badziew został. Tylko jeden żółty cień kupiłam i czarny liner w pędzlu, bo nie wiem czy w ogóle się tego słoiczkowego doczekam
|
|
|
|
|
#3280 |
|
caramelover ;)
|
City Forum bez zmian, resztki ILB i resztki w szafach, za to pani zawzięcie czyściła półeczki, konkretnie to te miejsca gdzie są ceny, może kazali wyczyścić zanim nowości wyłożą
![]() Douglas w Alfie zero nowości i puste miejsce po limitce, w ogóle puste szafy, tylko w koszyczkach z boku ta promocja 2 plus 1 gratis czy jakoś tak. Niestety spieszyłam się i nie zapytałam co z nowościami ani w Naturze ani w Douglasie. |
|
|
|
|
#3281 |
|
Rozeznanie
|
A ja zadam głupie pytanie- co to WB? Chyba mnie ominęło, ponieważ ostatnia limitka to ILB
|
|
#3282 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.essence.eu/index.php?id=1454&L=9 |
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam nadzieje, ze na WB się skonczy i nie wrzucą ILB już. Nie zniosłabym tego czekania
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Rozeznanie
|
Aha, dlatego mnie ominęło
I teraz będzie Blossoms etc?
|
|
#3288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No nic, koczować trzeba.
|
|
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Tak naprawdę to nigdy nie wiadomo co będzie następne... Znając essence to może być nawet Fairytale...
|
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie mogą dać jedną i drugą do Natur
|
|
|
#3293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale jutro SPRAWDZĘ na pewno ! ![]() o tak ! dopóki nie znałam essence i catrice żyło mi się lepiej, haha
|
|
|
#3294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Testerów nie bylo u mnie też, trzeba było niestety na oko brać (no chyba, że ktoś jest mniej 'delikatny' to pewnie by się tym nie przejmował - tak w nawiązaniu do tego co tu czytałam ostatnio w wątku).Czerwień jest raczej malinowa (przynjamniej tak mi się wydaje w świetle sztucznym), nie zupełnie kryjąca, ale daje kolorek wyraźny
|
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3296 |
|
Rozeznanie
|
Ja też wolałabym Blossoms, w tym drugim raczej nic mnie nie interesuję, a tam ten puder
no chyba, że jest taki sam jak Catrice to wtedy zastanowię się przed kupnem
Edytowane przez tusia13pl Czas edycji: 2011-04-08 o 22:13 |
|
|
|
|
#3297 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
Fajny paluch. Podoba mi się kolor palucha. Oko jeszcze lepsze![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Nie
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|||||
|
|
|
|
#3298 |
|
Rozeznanie
|
Łdz żąda nowości!
![]() ![]() |
|
|
|
|
#3299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Zadomowienie
|
ja rowniez poczynilam Essencowe zakupy
![]() - blyszczyk Stay with me kolor06 berry me (cudny!! - lakier c&g 50 irreplaceable - lakier c&g52 out of my mind na pedzelek sie nie zalapalam ![]() i info dla zainteresowanych: na Florianskiej nie ma juz czarnych pekaczy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

, ani na roswietlacz z Sun Clubu 
odcien piękny, jaki szlachetny i elegancki. Ładnie kryje i jest strasznie miękki, może nawet zbyt kremowy
. 

będzie -> 55 

ja sie nad nim zastanawialam, ale nie bylo u mnie testerow ;/ jaka jest to czerwien?