|
|
#3091 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Mam w domu takie metalowe siteczko i zawsze mi się zdawało że z podobnego tworzywa co te Wasze zaparzaczki, ale herbata po nim zajeżdża metalem, ble :/
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawdę nie wszystkim do szczęścia jest potrzebny facet ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
|
|
#3092 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
W Rossmanie u mnie w mieście jest duuużo promocji, kremy, płyny do demakijażu, pasty, zestawy mydełek/balsamów/płynów, komuś coś? Jutro pewnie wyjdę z pełnym koszykiem Wróciłam od lekarza, ech. Nasiedziałam się nieźle.
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo ale jeśli na poważnie nic Ci nie brakuje to tak jak kasiencja uważam że jesteś nadczłowiekiem. Nic nikomu nie brakuje chyba tylko joginom w aśramach
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dzisiaj wejść, ale w końcu zrezygnowałam. A jak materiał? Bo podobno to 100 % poliestru
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3095 | |
|
|
Cytat:
Mam też swoje troski i siłownia, to najlepsze miejsce żeby je tam zostawić Tudzież zamienić na coś pozytywnego Jednak nie uważam, ani nie czuję, żeby brakującym puzlem w moim życiu był facet lub wszelkie następstwa bycia z mężczyzną
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I rzeczywiscie to chyba 100% poliester..ale taka sukienka z innego materialu juz by tak ladnie nie wygladala A ona nawet na wieszaku robila wrazenie, co dopiero po zalozeniu![]() Jakby co to w krakowskiej sukienka wisi na dole, zaraz po prawej stronie od wejscia
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie waniliowe białko, nawet dość dobre w smaku
I zapycha Rzucanie palenia mnie wykańcza jedzeniowo i muszę zapychać się.... ![]() Wie ktoś gdzie w Krakowie kupię taki krem: http://www.ziaja-sklep-warszawa.pl/i...=P&id=950#form ?
|
#3098 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Obie z Mallą napisałyśmy o swom WRAŻENIU - wrażenie to nie analiza. Wnioski z mojej analizy zajęłyby tu ze stronę, nie mam czasu ani chęci o tym pisać, poza tym uważam, że to już zbyt intymne. Zresztą zaprzeczyłaś sama sobie tą autoanalizą: Cytat:
Jak dla mnie EOT. Jest to dla Ciebie temat drażliwy, a ja ochoty na kłótnie nie mam. Cytat:
![]() Cytat:
Ale mam czerwoną paszczę po mikrodermabrazji i wciąż piecze
|
||||
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewentualnie można w Aidemie zobaczyc ale na stronie ich nei mają |
|
|
|
|
#3100 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam iść prywatnie do lekarki do której chciałam iść na Skawińską Jak chce się uzyskać pomoc i poradę od razu, to i tak trzeba zapłacić. O tym że do dentysty z nfz po prostu bałabym się iść, to inna bajka...Moja mama mowi ze po to posyla na miesiąc TYSIĄCE do ZUSu za pracowników, żeby potem pogotowie nie przyjeżdżało Paranoja. Dla mnie najlepszy jest model amerykańskiego 'socjala', a raczej jego braku - Państwo zapewnia opiekę zdrowotną TYLKO tym naprawdę najbiedniejszym, reszta jest ubezpieczona z pracy albo sama siebie ubezpiecza u różnych ubezpieczycieli i w różnych przychodniach, szpitalach - które o klientów walczą, bo jest konkurencja, a nie monopol jak u nas Tylko niestety przeciętny Kowalski tego nie panimaju, bo ma 'za darmo' w końcu, bo mówią że za darmo I chcą odebrać to co ma za darmo, potwornicy ![]() Ten krem co dla mamy chcę kupić, synchro, jest świetny na takie pieczenia/zaczerwienienia/podrażnienia, daje natychmiastową ulgę i poprawę
|
|
#3102 |
|
Matka Smoka
|
Mój tata miał iść pilnie w grudniu na operację. Kazali mu szybko robić badania, więc pozostały tylko te płatne. Zrobił, a oni bez powodu przesunęli go na marzec
Wysmarowałam się hydrolatem kocankowym z liposomami na naczynka, a potem miksem: macerat kocanka, macerat arnika i HA
|
|
|
|
#3103 |
|
|
Ineso,
Nie pisałam, że akurt Ty więc może również zanim napiszesz, to się upewnij Dla mnie rzucenie hasła i tyle, bez podania argumentacji to zwyczajna zaczepka. Jeśli dla Ciebie to co robię jest egocentryczne, to przykro mi ale każde odchudzanie/dbanie o siebie takie jest. Poza tym w swoim wątku staram się pomóc innym dziewczynom, dzieląc się swoimi spostrzeżeniami i przeżyciami. Sama kiedyś zaczynałam i potrzebowałam by ktoś mi coś wskazał, doradził i powiedział.Piszesz, że sprawa indywidualna ale tak dobrze mnie znasz, że wiesz, że to zapełnianie pustki ![]() Nie zaprzeczyłam, a wskazałam, że tak jak większość ludzi, lubię kontrolować swoje życie, to ma być owa pustka? Żadna pustka. Elementarna potrzeba. Dla Was się za tym kryje brak faceta, są jednak kobiety, które potrafią same i bez. Dla mnie również EOT. ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- lalaith, gg22 Zrobiłam zwroty. Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-08 o 19:37 |
|
|
|
#3104 | ||||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
OT: nadmierna potrzeba kontroli nie jest czymś zdrowym. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3105 |
|
|
Ineso,
Więc o jaką pustkę chodzi? Bo wg mnie jeśli czegoś nie mam to właśnie teraz faceta nie mam, żadnych innych braków u siebie nie zaobserowowałam. Skąd pomysł, że to "nadmierna kontrola"? Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-08 o 19:58 |
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście tego bloga? Ja przeglądam, przeglądam, i coraz bardziej mi szczena w dół opada
![]() I ona to tak na serio te 'stylizacje' modowe ![]() http://asmallworldoffashion.blogspot...giewoncie.html http://asmallworldoffashion.blogspot...01/spacer.html http://asmallworldoffashion.blogspot...h-karol-2.html
|
#3107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogladam tego bloga dla poprawy humoru gdy mysle ze nie mam sie w co ubrac lub gdy mam dzien pt 'wygladam tragicznie'
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do poliestru to się obawiam, bo latem to może być zabójcze
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-04-08 o 20:50 |
|
|
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze byc zabojcze ale ja bym raczej nie wykorzystywala tej sukienki do takiego codziennego biegania po miescie i zalatwiania spraw
Ale na wyjscie na obiad/kawe gdzie mozna usiasc w cieniu i ochlonac jak najbardziej-wtedy mozna pomeczyc sie nawet w poliestrze
|
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie są różni - z różnym gustem, bogatsi, biedniejsi ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Nie mniej postaram się ją pooglądać
|
||
|
|
|
#3111 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#3112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak pozatym to mam dzisiaj doła [rzez faceta!bo ponoć nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, a ja pakuje się w to po raz enty, głupia ja.... i chyba jutro bede miała ostry trening na siłowni, żeby wygnać z siebie te wszystkie emocje...
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-04-09 o 00:02 |
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwierz mi - te stylizacje jeszcze nie są najgorsze, zajrzyj sobie do archiwum. Śmiem nawet twierdzić - dziewczyna się wyrobiła ... Jest jeszcze w necie podobny blog, ale prowadzony przez faceta ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Malla chciałam Ci powiedzieć, że przemądrą rzecz napisałaś w swoim ostatnim poście w klubie
|
|
#3114 |
|
Nie depcze krokusów
|
Właśnie dlatego
![]() A gdzie napisałyśmy z Ineso o facecie? Czemu wszystko kierujecie od razu w stronę związku? Nie rozwinęłam tematu, bo: - byłam w pracy i wprawdzie siedzę non stop na Wizażu, ale nie mam czasu na pisanie esejów, - to zbyt intymne, - to tylko moje wrażenie, że obecna zagoniona Ecrulo to zupełnie nie ta radosna Ecrulo, którą poznałam i nie muszę się ze swoich odczuć tłumaczyć, - popieracie pracoholizm i nie reagujecie na zupełnie bezpodstawne, niekokieteryjne narzekania pięknej dziewczyny o idealnej figurze. A jej wątek oceniam na max. EOT Annabelle - o uzależnieniu? Uzależniając się od drugiej osoby gubimy siebie, to nie jest zdrowe. Shiruvii - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-04-09 o 02:43 |
|
|
|
#3115 |
|
|
Mju,
Takie profesjonalne aukcje wystawiasz, że o jaaa. ![]() Pora na mój atybiotyk
Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-09 o 08:53 |
|
|
|
#3116 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Dobre ceny tam mają, kusi...![]() Shiruvii, to o której impreza? ![]() Wszystkiego naj! |
|
|
|
|
#3117 |
|
Wtajemniczenie
|
Shiru sto lat!
![]() Jak jest z rozmiarowka Kostara? Moze zawyzona lub zanizona? Nie ma nigdzie 60dd a ten rozmiar nosze (bylam wczoraj to potwierdzic nawet ) |
|
|
|
#3118 |
|
Matka Smoka
|
emilka - może na jakimś wątku stanikomaniaczek zapytaj?
Ja się mierzyłam sama i poprzedni stanik Avy jest ok, więc biorę kolejne ztej samej marki - mam nadzieję, że też będzie ok. Cholerko - dziś pani w TVN robiła muffinki czekoladowe, w których była: czekolada, masło, śmietana 30%, cukier - i pani powiedziała, że są dietetyczne bo mają tylko trzy łyzki mąki
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ten kolor jest genialny
http://allegro.pl/elf-lakier-do-pazn...553986407.html
|
|
|
|
#3120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo sie wlasnie nad lakierami zastanawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

Nasiedziałam się nieźle.

Wygladala pieknie

I zapycha 

Wybiera się ecrulo na siłownię, zje zdrowo, wymaże się to 

I chcą odebrać to co ma za darmo, potwornicy