|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Konspi teraz brzydka pogoda to frekfencja się podniesie
![]() Gochaa ale ma fure! Taki mały a takie 2 koła już ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Rozeznanie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
DiTu - strasznie mi przykro z powodu choroby dzieciaków. Oby córeczkę ominęło jednak. Bądź dzielna!!!
![]() ![]() ![]() karenina - już na miejscu? I jak to ta bez mojej zgody??? konspiracja - i jak zupka z kostką? Smakuje? Właśnie na jutro gotuję ogórkową, ale faktycznie szczawiowa to też świetny pomysł. Zapomniałam o niej. Dziewczyny od depilacji laserowej też czekam na relację co i jak ![]() Chcę kupić Millce wózek dla lalek (wiklinowego szkoda mi na nasze kamory).No i tak myślę, że może spacerówkę... Tylko nie wiem jaką zupełnie. Wasze dziewczynki mają już wózki? Chodzi mi głównie o wysokość i to, żeby był stabilny... Doradźcie - na święta chcę kupić. Ostatnio koleżanka Leona wyprzedawała krzesełko do karmienia dla lalek i kupiłam. Lalkę dostałyśmy gratis. Jutro wkleję jakieś zdjęcia. Millka się straszliwie z niej cieszyła. Pora więc na wózek. |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Rozeznanie
|
Myślałam o tym na pierwszym obrazku, ale nie wiem... Ten z Hello Kitty jest bardzo fajny, ale ja tak nie lubię HK... No i zastanawiam się czy na początek nie wystarczyłby taki najzwyklejszy jak na ostatnim zdjęciu. Zdjęcia oczywiście z allegro, zresztą podpisane przez sprzedawców.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
joasiu - mnie sie podoba ten pierwszy
#1415 |
Zakorzenienie
|
Asiu mi tez podoba sie ten pierwszy i tez nie lubie HK
![]() A ha musze kupic mojemu dziecku odkurzacz zabawke ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
joasiu ten pierwszy jest śliczny i kolorystycznie ładny
![]() Moja dziś bez drzemki wytrzymała do 20 potem padła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety dosyć bolało (tam gdzie włosów najwięcej, bo im dalej i włosy coraz jaśniejsze to już nic nie czułam) ale babka mówiła, że mogę czuć większy ból z powodu nieszczęsnej @, którą miałam wtedy. Cały zabieg trwał z 10 min., na pewno nie więcej. Co do efektów to zobaczymy. Im włosy ciemniejsze i grubsze, a skóra jaśniejsza tym lepiej. Ja właśnie tak mam (miałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Joaśka ten pierwszy najbardziej mi się podoba ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
witam piatkowo!
Jo@sia my mamy taki wozek. i fajny jest, stabilny. tylko, ze na razie schowalam, bo moja sama sie do niego pcha ![]() a jakie macie piaskownice ogrodowe? bo dziadkowie chca kupic do siebie na dzialke ![]()
#1419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do wózków to może mnie wyśmiejecie ale mi tak bardzo podoba się FP o ten ![]() ![]() dziewczyny, któr macie maty wodne - czy Wasze dzieciaki się tym bawią - warto to kupić? my niedawno kupiliśmy taki tunel i w namiotach Olcia ma piłeczki.. ale jest zabawa.. rozłożyłam to na części, jedno w salonie, reszta u niej w pokoiku i jest super! a leciutkie to ![]() u nas wieje.. mimo, że słonko świeci to dość chłodno jest.. biorę się za robotę bo wczoraj miałam lenia ![]() ![]() ![]() ![]() a jeszcze w temacie piaskownicy.. ja muszę też kupić.. koniecznie chcę zamykaną drewnianą, tylko, że żadna z nich jak patrzę nie ma dna.. tylko na trawnik się wysypuje piasek..? Edytowane przez lucky1910 Czas edycji: 2011-04-08 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
ja bede miec taka 2mx2m
ślubowaliśmy - 20.09.2008 ![]() Wojtuś - ur. 06.12.2009 ![]() Ewunia - ur. 10.01.2013 ![]() Edytowane przez gochaa_p Czas edycji: 2011-05-12 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pytania, to ja planuje na trawe położyć folie (taka jaka sie auto przykrywa mam nawet jedna niuzywana) i na to wysypiemy piasek
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
myslalam o plastikowej, ale taka drewniana super
![]() mamusie dziewczynek jakie macie buciki na wiosne? bo ja mam trzewiki z bartka i kupilam adidaski, ale sa jeszcze za duze troche. w tych trzewikach jest malej goraco przy takich temp., jakie byly ostatnio;/ wiec musze jeszcze cos dokupic, ale nie bardzo wiem jakie i gdzie
#1423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakie - adidaski, trezwiki a na lato sandałki - część z nas opowiedziała się za odkrytymi paluszkami, inne za zakrytymi a część stwierdzila, że kupi i takie i takie. Gdzie.. Karenina polecała buciki z Daichmana (czy jak to się tam pisze... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Rozeznanie
|
Assioczka my mamy piaskownice taką zamykaną, jak zdjęcie powyżej, tylko ciemniejszą. Fakt, one są bez dna, my mamy na trawie położoną i piasek wsypany, moje siostrzenice też mają taką i bardzo są zadowolone.
DiTu zdróweczka dla maluchów i kciuki za szybki powrót do domku synka. Jo@śka wózeki podobają mi się wszystkie, łącznie z tym co lucky pokazała ![]() Kachula widzę, że zięć ma z moją więcej wspólnego niż myślałam ![]() Gochaa z Wojtusiem mogłabym się przejechać na takim śmigaczu, choć boję się strasznie na motorze jeźdxić ![]() Ja nadal bez kompa, czekam aż się sam naprawi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() choc przyznam, ze jest mi trochę przykro, bo żadna nie zauważyła mojej długiej nieobecności ![]() generalnie to wszystkim zdrówka DiTu będzie dobrze ![]() Kachula będzie dobrze ![]() u nas tez dzieci chore - oskrzela i antybiotyki trochę Was poczytałam i pooglądałam - dzieciaczki śliczności ![]() teraz zmykam - zaraz jadę do domu postaram się być na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
#1427 |
Zakorzenienie
|
Też myslałam o platikowej piaskownicy ale drewniane też fajne...
Piotruś przeziębiony i marudny... Sie poinhalowaliśmy i zrobiłam syrop z cebuli, który sama też musze pić, bo mi sprzedał już troche zarazków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Straszne tu ostatnio pustki - aż dziwne ![]() Ale ale... Przyszłam żeby się pochwalić że dzisiaj rano zostałam ciocią ![]() ![]()
#1429 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
spadłaś mi z nieba z tymi bucikami bo mamy adidaski i buciki bez palców na lato ale zastanawiam się jeszcze czy opłaca mi się jeszcze kupić jdną pare i czy się przydadzą czyli takie pomiędzy nie sandałki i nie pełne. Nie wiem co robić ![]() Mamusie dziewczynek ile macie par bucików ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Zadomowienie
|
heloł
![]() byłam wczoraj z koleżanką na warsztatach Modnej Mamy- które prowadził Jacyków ![]() ![]() Cytat:
na razie mamy 1 parę, muszę kupić teraz bardziej przewiewne buciki i sandałki, czyli będziemy mieć 3 pary. No chyba, że gdzieś będzie jakaś promocja to może więcej ![]() myślę, żeby kupić coś takiego: http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1008814 Gish- gratulacje ![]() My nie mamy i nie kupujemy piaskownicy. Więc nie pomogę w temacie I dajcie koniecznie znać jak efekty po laserze, bo może bym sie skusiła ![]() ![]() Lucky- ja uwielbiam kuchnię włoską ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Te elefanty są fajne podobają mi się ![]() a mi takie wpadły w oko ale nie wiem które by były najlepsze
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2011-04-08 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
i tak się zastanawiam nad tymi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Wtajemniczenie
|
widzę Tarasiu - myślałąm, że będę miałą tyle do nadrobienia po dwóch tygodniach
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
to obiecane łóżeczko tż dołożył deseczkę w koło i obniżył na maxa -teraz już mogę być spokojna
![]() A to mój łobuziak
#1436 |
Zadomowienie
|
Madziu duzo zdrowka dla Was
![]() ja sie ostatnio zastanawialam, czy w ogole sie logowalas na nowym watku ;]cos mi sie pokićkało ![]() a dziewczyny spotkalyscie sie z bucikami Befado? bo maja certyfikat "zdrowej stopy", a ceny przystepne. tzn. buciki skorzane, wiadomo, drozsze - ok. 100zl, ale trampeczki i polbuciki, takie zwykle ok. 30 zl. podobaja mi sie te http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=3846 i te http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=4070 Oli jaki blysk w oku! ![]() ![]()
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2011-04-09 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1438 |
Wtajemniczenie
|
ja mam befado kapcie po domu. choć pewnie można je również nosić na ulicę. bardzo dobrze się Nili w nich chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzien dobry ![]() Jesli chodzi o buciki to ja jak narzie mam tylko adidaski poczekam az sie cieplej zrobi i kupie jakies bardziej eleganckie i letnie. Narazie u nas zimno wiec te nam wystarczaja. Kamilka juz od wczoraj duzo lepiej sie czuje juz nie marudzi tak i sama sie ładnie zabawi wiec to chyba dobry znak ![]()
![]() |
#1440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekujemy ![]() logowałam się na nowym i pisałam przyznam sie bez bicia, ze każda wolną chwilę przez ostatnie dwa tygodnie spędziłam czytając zmierzch - przeczytałam i wracam do normalności a buciki polecam - znam i sobie chwalę tzn dzieciom Izie dużo kupuje z tej firmy, casem jeszcze bartusia i bartka - bo generalnie tylko te mam dostępne u siebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.