|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() Dawna madrosc ludowa mowila ze jak sie ma ochote na slodkie to dziewczynka a jak na ostre to chlopaczek. U ciebie to blizniaki wychodza. ![]()
![]() |
#3932 |
Wtajemniczenie
|
woda: nie slyszalam, zeby ktos robił szampana
![]() acelinka: ![]() Ale dzisiaj zawierucha na dworze masakra ![]()
#3933 |
Zakorzenienie
|
acelinko gratki samochodu. oby się grzecznie i bezpiecznie sprawował
![]() magolina ciekawe przyzwyczajenie. jeszcze o czymś takim nie słyszałam ![]() dziewczyneczka poszło dzisiaj przed południem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3935 |
Wtajemniczenie
|
hej laski
![]() widzę temat sprzedawania sukienke, jak ja się cieszę, że nie wydałam na moją nawet 1tysia ![]() i sprzedałam za ile kupiłam, mam problem z głowy, poelcam mimo wszystko allegro, ale jak pisze Certi nie dałabym 2tys za uzywaną kieckę robiłam fasolke wg przepisu Martoolki i wyszła superancka ![]() a teraz biorę się za pieczenie ciasta
#3936 |
Zakorzenienie
|
A co pieczesz - bo ja sie tylko moge oblizywac.
![]() Za to na kolacje maz pokroi ananasa. ![]()
#3937 |
Wtajemniczenie
|
oj takie zwykłe ciasto, ale też mi nie wychodzi- nie wiem przypala sie na wierzchu a środek nie upieczony
#3938 |
Zakorzenienie
|
Moze za duza temperatura albo za blisko zrodla ciepla stoi placek.
U mnie byla zmiana planow kolacyjnych. Ananas poczeka do jutra bo tesc przyniosl truskawki. Porcyjka juz zjedzona. ![]() Do tego kazal sobie ugotowac pare ziemniakow wiec obralam i wstawilam. Jak sie prawie ugotowaly zadzwonil telefon a on jak nastolatek w te pedy wypadl z domu. Tylko zdarzyl powiedziec ze nie je kolacji. ![]() No i zostalismy z ugotowanymi ziemniakami. Wiec z rozpedu zrobilam cos czego on nie je - czyli podsmarzylam pokrojona papryke i cukinie i zalalam 3 rozstrzepanymi jajkami. ![]() Dalam na wierzch na porcje meza kilka kawalkow zimniakow i usmazylam na patelni fritate. ![]() Tesc kiedys powiedzial ze smazonego nie moze jesc bo mu watroba wysiada. Czytaj mojego smazonego - warzywnego - bo po jego miechu to mu nic nie jest. ![]() Ja sukni nie sprzedaje - nie byla firmowa, ani z popularnych falbaniasto- koldrzastych (wiecie - taka szczypanka jak na pikowanej koldrze) Ani nawet nie miala fartuszka i nie wygladaly spod spodu warstwy np koronki. Wiec podejrzewam ze na allegro wziecia by nie miala. A poza tym maz powiedzial zebym ja zachowala na pamiatke. ![]()
#3939 |
Zakorzenienie
|
Cześć Gaduły
![]() Miałam dziś pracowity dzień ![]() ![]() ![]() No to teraz spróbuję trochę poczytać co napisałyście, ale nie wiem czy dam radę wszystko nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że wyniki ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26198031] Fajnie bo odremontowane nowe kaloryfery, okna, łazienka..wiec ewentualnie tylko jakieś przemalowanie ścian jakbyście chcieli. [/QUOTE] Nawet reszta farb im została, więc na początek nie będziemy musieli kupować ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może byś musiała co tydzień rodziców zapraszać ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3941 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Jak sobie zasłużył, to niech ma za swoje ![]() Cytat:
![]() Też bym chciała mieć swoje zioła, ale jestem kompletnym antytalencie jeśli chodzi o hodowlę roślin ![]() Super ![]() Ale Ci TŻ niespodziankę zrobił ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Konto usunięte
|
ultradiola dopiero doczytałam te Wasze oczekiwanie na kredyt w cytatach Martoolki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się ![]() Ale akcja ![]() Trochę Was zaniedbałam, ale wczoraj całe popołudnie spędziłam w pracy, a wcześniej byłam na badaniach okresowych. Dziś od rana biegałam: najpierw praca, później prześwietlenie płuc, bank, jeszcze do drugiej pracy wleciałam się dowiedzieć co i jak, kupiłam sobie segregator, żeby uporządkować papiery i samouczek włoskiego. Później zaliczyłam drzemkę i dalej działałam. Wreszcie mam uporządkowane wszystkie papiery ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() My idziemy w poniedziałek do doradcy i ma nam przedstawić 3 najkorzystniejsze oferty banków. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no, on jak się nie umie do czegoś zabrać to nie umie, a jak już się zabierze to tak ni z gruchu ni z pietruchy i jest ![]() ale chyba zauważył że ostatnio coraz gorzej znosze te autobusy, wiadomo im cieplej tym ciężej w nich wytrzymać. trzymam kciuki za korzystne oferty ![]() sjoanna, moja sukienka była też z tych całkiem niepopularnych ![]() ![]() kurrde i znowu mogłabym sobie spać do której chce a nie umiem, no nie umiem i koniec. Musiałam wstać ![]() ciekawe co u naszej Black, daaawno jej nie było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
czesc
dzis uroczystosci zwiazane z tragedia w smolensku a mi sie przypomnialo jak wlasnie rok temu poszlismy do kancelarii podpisac juz akt malzenstwa i nasz znajomy ministrant mowi ze prezydent zginal, bylam przekonana ze prezydent miasta, wieczorem mialam sie bawic na panienskim a siedzialysmy z dziewczynami w klubie gdzie sie glownie mecze oglada, niestety jak widac nie wszystko jest tak jak bysmy chcieli, w koncu znalezlismy chrzestnego dla szymcia ![]() ale wieje strasznie,
#3946 |
Zakorzenienie
|
metka moja koleżanka miała ślub w tym dniu
![]() ogólnie troche mnie denerwuje że w tv ciągle wracają do tej sprawy, rozdrapują, biedne te rodziny ciągle na każdym kroku im się o tej tragedii przypomina ![]() Fajnie że znaleźliście chrzestnego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Wtajemniczenie
|
jeju mało co mnie nie przewrócił dzisiaj ten wiatr
![]() ![]() ![]() cześć Kochane Moje ![]() metko fajnie, że wybraliście już chrzestnego, kto to będzie? Brat, siostra, znajomi? Gospellko co u Ciebie? JA to jestem ciekawa co u Black i Karinio i Asiulka bo tak zniknęły bez słowa... ![]() ale mam dzisiaj motywację do nauki, w sumie to muszę mieć bo zostało już tylko kilka dni a i tak wieczorem musimy chociaż na chwilkę wpaść do koleżanki bo ma jutro urodziny (10 kwietnia- tak a propo katastrofy) no i dzisiaj robi małą imprezkę więc zabieram się za naukę i już pewnie dzisiaj nie zajrzę ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-04-09 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Zakorzenienie
|
certi ucz się ucz
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie zza czarnych paskudnych chmur próbuje się przebić slonko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() U nas tez brzydka pogoda, woeje pada brrr. Jesli chodzi o suknię to ja nie sprzedaje ![]() ![]() Ja juz zrobilam dzisiaj sałatkę , tzw. sałatke Cezara . Robiłyscie? ![]()
![]() |
#3950 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze lepiej ich ostrzec wczesniej - chrzestna bedzie miala czas poszukac stroju, schudnac czy jeszcze inaczej zrobic sie na bostwo zeby dobrze na zdjeciach wygladac. No i musza troche kaski zebrac - nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sos bardzo mi smakowal. Tylko dodali jeszcze oliwki - a w oryginale ich nie ma. ![]() Teraz jak gdzies wychodzimy staram sie zamawiac salatki - zeby cos niecos schudnac do lata. Bo juz sie cieplo zrobilo. Wiec ruszamy sie z domku. ![]() Bylam dzisiaj z mezem na spacerku plaza i sama widzialam dosyc duzo ludzi jest nad mozem. Troche nawet porozbieranych do kostiumow lezacych na reczniczkach i opalajacych sie! ![]() I ludzi z dzieciakami duzo. I starszych ludzi w kamperach tez. Pieknie bylo - 25 stopni - choc wialo nieco za bardzo. ![]()
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
sjoanna, zasobność portfela chrzestnych mniee nie interesuje
![]() ![]() ![]() fajnie Wam, a u nas wręćz jesienna pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
certina4 nie fajnie masz, ciagle tylko nauka i nauka,
acelinka my tez mielismy wybranych chrzestnych ale okazalo sie za moj brat, ktory nie mieszka w polsce nie dostanie urlopu i nie bedzie mogl przyleciec wiec trzeba bylo szukac wsrod znajomych, wiec bedzie kolega tz i moja siostra, chociaz jak powiedzielismy tescia to nie byli zadowoleni ze wybralismy kolege, uwazaja ze co rodzina to rodzina tyle ze z rodziny to bylby syn siostry ciotecznej tz ktorego ja widzialam na wlasnym weselu a tz moze ze 2 razy wiecej, wiec uwazam ze zdecydowanie lepiej jak bedzie znajomy z ktorym ma sie dobre relacje, sama tez jestem chrzestna u przyjaciolki i uwazam ze jest dobrze
#3953 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Co słychać? Pogoda się trochę zepsuła ![]() U nas wczoraj byli znajomi, spędziliśmy miły wieczór ![]() ![]() Dzisiaj odpoczywamy ![]() Martoolka co z tymi zdjęciami mieszkanka? Kiedy będziecie mogli się przenieść? Certi też myślę, że za 2300 ta sukienka nie ma szans się sprzedać ![]() Wydaje mi się, że panny młode wolą kupić nową suknię w zwykłym salonie (duży wybór jest już za 1800-2000zł) niż używaną sprowadzaną z zagranicy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Certi ja mam to samo z nauką ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-04-09 o 20:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wróciłam ze szkoły, ale jutro jadę bladym świtem znowu, tyle, że nie pociągiem a samochodem .. Dlatego nie odpiszę Wam wszystkim, bo muszę zmykać spać, bo po 4:00 pobudka ![]() Acelinka, ![]() ![]() ![]() Certi, nie stresuj się, oderwij się czasem od tej nauki (chociaż spaceru nie polecam, bo Ci wiedzę z głowy wywieje ![]() ![]() Buziaki, nie wiem czy dam radę jutro do Was zajrzeć, ale postaram się w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
martoolka dlatego jak piszą surowy makaron, to się daje podgotowany i mniej wody do proszku, albo np właśnie podlać wodą, o wiele szybciej by to wyszło
![]() ![]() dziewczyneczka zrobiłam kiedyś taką, też z paczka ![]() ![]() nadrobiłam was, nadrabiam dalej targowisko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() sjoanna:ja nie dodawalam oliwek bo ich nie cierpię ![]()
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
ja chcę już rano. od piątku wieczorem bolą mnie zęby, ciężko powiedzieć które konkretnie i dlaczego. boli u góry, tyle wiem, ale na dole też czasem, chyba promieniuje. chcę rano, żebym mogła dzwonić po dentystach... wzięłam tabletkę, mam wrażenie, że mi zęby wylecą, jak mocniej zagryzę
![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 | ||
Zakorzenienie
|
Ja się zgadzam z tym, że kolega to nie najlepszy pomysł. Chociaż widzę, że Wy nie mieliście zbyt dużego wyboru i pewnie na Waszym miejscu zrobiłabym tak samo
![]() ![]() Chociaż z drugiej strony moja siora ma chrzestnego z najbliższej rodziny i też ma z nim zerowy kontakt. Nawet na 18stce nie był ![]() Cytat:
Termin przeprowadzki zależy id tego, jak szybko załatwimy kredyt, bo oni potrzebują około 2 miesięcy, żeby się urządzić na nowym mieszkaniu. Jak wszystko dobrze pójdzie, to w lipcu powinniśmy się przeprowadzać ![]() Cytat:
![]() Mnie tak kiedyś dopadło w sobotę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- A w ogóle co tak dzisiaj nkt nie pisal ? ![]() My z Tz wróciliśmy z kina. Byliśmy na "Jak zostać królem" . Film był nawet fajny, ale jakoś nie poruszył mnie tak do końca
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
wzięłam jedną tabletkę, zmniejszył się ból trochę na może 15 minut, teraz boli tak samo. ale cały czas. bo jeszcze rano bolało tak po 10-15 minut co godzinę-półtorej
![]() ![]() ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-10 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.