|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
wItam!
wstałam, zjadłam, siedzę, ![]() na 12 do fryzjera ![]() (agus już siedzi na fotelu ![]() dziś mężul zajmuje się Zosią ![]() a ja jadę sobie na zakupki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Dzień doberek !
![]() Piję kawkę (norma ![]() Obudziłam się dzisiaj z napuchniętymi, swędzącymi oczami, czerwoną twarzą, zapchanym nosem i w ogóle czuję się jakby mi ktoś głowę napompował ![]() ![]() Udanych wizyt u fryzjera życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry mamuśki
![]() Ja w pracy, ale tylko na chwilkę ![]() Mój TŻ maluje ( mam taką nadzieję, bo jak wychodziłam z domu, to był już zwarty i gotowy do pracy ![]() ![]() A propos fryzjera, to ja jestem żywym przykładem tego, że "szewc bez butów chodzi", bo tak naprawdę pracuję u fryzjera ( jestem księgową i kadrową w firmie, która ma salon fryzjerski, sklep i hurtownię fryzjerską ), a korzystam z usług dziewczyn średnio 2 razy w roku ;P. Edytowane przez anulinka2009 Czas edycji: 2011-04-09 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Rozeznanie
|
Kurcze zmotywowałam się, umówiłam się do fryzjera w tym tygodniu.
Co ja tak sama zostanę rozczochrana i z odrostami ?! O nie !
#1775 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co cie nie zabije to cie wzmocni. no dzisiaj juz 17dni do terminu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj tetno takie na granicy widze, najwazniejsze ze dajesz rade kochana ![]() jak komus nie odpisalam to przepraszam, przeczytalam was pobieznie, nie mam czasu dzisiaj bo za godzinke mam gosci. Wczoraj caly dzien stalam przy garach ![]() ![]() Zycze wam kochane milego dnia ![]() papa
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia ![]() Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-04-09 o 08:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jestem cudowna wiem wiem ![]() ewesko patrz co wyśnupałam ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=90 a w ogole to witam ![]() wyspałam sie nawet dzisiaj własnie pije kawke i bede wcinac płatki, potem jade na poczte odebrac paczke tż i na zakupy bvo musze jakas sałatke na jutro zrobić bo przyjda siostry tż do nas ![]() ciekawe czy znowu się nasłucham JAKI TO MAM DZIWNY BRZUCH ![]()
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
ja tez chce do fryzjeraaa!! ale dzisiaj taka piekna pogoda! wiem ze mialam odpoczywac, ale idziemy na spacer nad fiord, potem kawka z moja psiapsiolka ktora urodzila 3 stycznia i chcialam wymienic/oddac butki..chyba sie zaplacze! spac standardowo nie moglam, ale to juz norma ![]() pozdrawiam wszystkie dziewczyny i koniecznie czekam na zdjecia nowych fryzur! ![]() aa i na zyczenie wklejam butki i drugie zdjecie z pokazaniem gdzie skorka jest nacieta, ale tylko delikatnie na wierzchu ![]() ![]() DSC00043.jpgDSC00044.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Anula, butki fajne ![]() ![]()
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
grazin no tez polecam meliske
![]() moniaK no wlasnie moze byc problem bo to byla ostatnia para, ewentualnie wytarguje jakis rabat moze, nie wiem strasznie zla jestem bo taka bylam zadowolona wczoraj no!! zbieram sie bo pogoda cudna a tu jeszcze jakie sporzadne sniadanko trzeba zjesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Jou jou, ja na szybciora dzisiaj po wizycie.
Otoz pan doktor jak zobaczyl moje stopy to powiedzial, ze to sa lekkie obrzeki. Mowi, ze mam duzo pic i sie nie przejmowac, bo wyniki ogolnie lepsze, ale nie sa to jakies wielkie obrzeki, wiec nie ma problemu (aaaa to jak wygladaja te wielkie obrzeki???). Pobadal mnie na samolocie, USG dowcipne i normalne, mowi, ze sie wszystko unormowalo po lekach, szyjka trzyma, leki dalej brac, do 37 tygodnia dociagniemy na pewno (jestem juz w 35!!!!!!!!!!!!!), a potem zobaczymy co dalej. Mala wazy ok.2300. Ogolnie powiedzial, ze moge juz nosic majtki (yeah!!!!) i nawet wyjsc z domu na troche, tylko kategorycznie sie nie przemeczac sprzataniem itp., a jak wszystko bedzie dobrze to 29.04. na wizycie wyda mi nawet pozwolenie na majowke! I sie okazalo, ze ma domek letniskowy 5 km od mojego domu na wsi, a do tego jego siostra jest lekarzem w pobliskim szpitalu i on jezdzi po rybki do mojej cioci najukochanszej (tej co mi glupie pytania o wozek zadaje), wiec musze do cioci zadzwonic i go tam namierzymy, a co ![]() ![]() No to lece sobie oko robic i TZ z lozka wyciagac, ktory jest nieprzytomny kompletnie i bredzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i post eweski ![]() Cytat:
![]() dziura jak się patrzy ![]() ja zaraz wychodzę, mała mi się tak odwróciła, że jak się rozciąga to strasznie boli mnie podbrzusze ![]() mam nadzieję że mężuś nie będzie musiał po mnie gnać do Magnolii ![]() wieczorem mamy imprezkę u znajomych ![]() ciekawe jak Zocha to zniesie bo impreza na 19 a o tej to ona spać już idzie ![]() no to papa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Monia tak to te siostry
![]() ![]() andziotku nie mial siły się odwdzięczyć ![]()
#1783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetnie !!! bardzo się cieszę !!! smacznego obiadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
mimbi gratulaski!!
![]() i cieszę się ze możesz majtki ubrac ![]() ![]()
#1785 |
Wtajemniczenie
|
Cześć babeczki!!
![]() Jeszcze raz dziękuuuuję za wszystkie brzuszkowe komplementy ![]() Czy u Was też tak pochmurno? Na jutro mamy grilla zaplanowanego, mogłaby się pogoda poprawić ![]() mimbi gratuluję pozytywnych wieści ![]() ![]() Myślę, że absolutnie nie powinnaś się martwić ![]() ![]() aga_pe dzięki ![]() ![]() ![]() Tragedii nie ma, bo wiadomo kiedy będę obok łóżeczka to będę małą widzieć no ale tak chyba nie powinno być. Szukałam czegoś w googlu ale albo ślepa jestem albo nic nie znalazłam. Wpisuję sobie "za duża czułość monitora angelcare" no i za wiele nie wyczytałam. Aaaaa, zapomniałam że mam koleżankę, którą go używa! Zaraz do niej zadzwonię ![]()
#1786 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Maz wczoraj wrocil taki opalony, dzis to chyba Murzynem sie stanie, tal sie szybko opala! ja ma za to taka skore, ze moglabym w Afryce mieszkac a slonce mnie nie zauwaza ![]() ![]() anula_81 zakupilam wczoraj podobne butki firm Guess, nie wiem czy jest u Ciebie ta firma? wrzuce ci link...mialam nadzieje, ze w nich troche pochodze, a tu taki gorac, ze sandalki zaraz bede kupowac... http://cgi.ebay.it/GUESS-SCARPE-NEW-...item2c5be0da37 jak tam agus87??? ide oblukac fotki mimbi ![]() Aha wczoraj byl poruszana temat prania wozka, metaracykow, dzis obwachalam swoj ![]() ![]()
#1787 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Pauliziu, trzymaj Antosia! Może zablokuj wyjście jakoś? ![]() Agnieszko_pe, no to ja nie mam pomysłu, bo z tego, co widzę, wszystko stosowałaś. Prawoślazowy jest ok, ale słaby, tylko powleka. Kodeinki nie możesz... ![]() Na potęgę żrę truskawki, co sprawiło, że dziś w nocy 5 razy byłam siku, raz ledwo trafiłam z powrotem do łóżka, bo wlazłam w drzwi. Po Waszym ostatnim szczuciu kupiłam arbuza, więc dziś zamierzam go zabić i zjeść ![]() Dobra, uciekam. Życzę miłego weekendu! Jeszcze może się pojawię ![]() PS jeśli są tu jakieś fanki maseczek, to ja polecam TE. Jestem im wierna już długo, są cu-do-wne! Nawilżająca, oczyszczająca ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Mimbi, super, że dobre wieści! Założenie majtek i wyjście do ludzi... człowiek dopiero w ciąży zaczyna doceniać takie rzeczy! Ja np. tęsknię za czasami, kiedy mogłam założyć normalnie skarpetki, albo usiąść opierając brodę na kolanach ![]() Anula, na Twoim miejscu zareklamowałabym te buty. Dziura się szybko powiększy, poza tym drobna kałuża i pływasz ![]() Grazin, trzymam kciuki za pokojową atmosferę w trakcie spotkania, pamiętaj! Jesteś oazą spokoju...i dalej znasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
Hej Brzuchatki
![]() ![]() Pierwsze co mi się w oczy rzuciło, to że dziś dzien fryzjerowy ![]() ![]() Ciekawe czy jakieś metamorfozy będą ![]() ![]() Anulka jak to z tymi bucikami? W sklepie nie widziałaś tej wady? Mało widoczna, ale rzeczywiście jakby się dało to "udrzyj" zniżkę.. a co! Sania fajowo, że wózeczek u was ![]() ![]() I w takich chwilach żal mi tyłek ściska, że teraz w mieszkaniu mieszkam, a praktycznie całe życie w domku z wielgachnym ogródkiem ![]() ![]() Mimbi superaśnie, że wizytka udana ![]() ![]() ![]() A czy Aga87 jeszcze jest, czy już na porodówce? ![]() ![]() Princi widze, że i u Ciebie zakupki butowe były ![]() A ja głupia kupiłam dwa tygodnie temu czółenka w Zarze.. wtedy były dobre, ale teraz stopy grubaśne mi się stały i mnie gniotą ![]() Próbuje je prawidłami rozciągnąć (specjalnie musiałam kupić !) ale nie wiem czy coś da ![]() ![]() Naładuje aparat i też wrzucę zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zadomowienie
|
![]() wczoraj nawet nie weszłam na wizaż, taki zakręcony dzionek miałam, ale przyznam - przyjemny z przemiłą niespodzianką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Lolka mi jakos bardzo stopy nie spuchly, ale chcialam kupic sobie balerinki, lecz ten model butow kupuje tylko Geox'a, bo baleriny maja to do siebie, ze jesli nie sa dorze zrobione to sie chodzi jak po ziemi i strasznie zle to wplywa na kregoslup, no i wlasnie wczoraj przymierzalam baleriny, ale zauwazylam ze troche mnie cisna, wiec odlozylam ten zakup na "po ciazy", bo troszke kosztuja, a nie bede kaski w bloto wyrzucac, mam nadzieje ze Twoje butki sie troche porozpychaja, a moze zaloz gruba skarpete i pochodz w nich po domku
![]() No wlasnie wszystkie prawie do fryzjera polecialy, co to tak przed Wielkanoca czy porodem? ![]() ![]() Ide porzadkowac ciuchy w szafie, bo przekladam te zimowe do tylu ![]()
#1791 |
Zakorzenienie
|
mimbi gratulacje! super ze wszystko dobrze!
![]() andziotku no tez mi sie wydaje ze trzeba reklamowac, bo kurcze drogie byly a to jednak skaza...ale wiem, ze nei maja innej pary bo ta byla ostatnia a ja chce te butki noooo.... i dlatego sie wkurzam ![]() uciekam, zjedzone sniadanko:I TZ do lozka przyniosl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamuśki
![]() Ja tylko na chwilę, bo muszę się ogarnąć jak najszybciej dzisiaj ![]() Braciszek do mnie z dziewczyna przyjeżdża i chałupkę trzeba wysprzątać i po jakieś zakupy iść ![]() Młodzi chcą żebym im frytki dzisiaj zrobiła ![]() Ciekawe tyko kto przytaszczy te ziemniaki do domu ![]() Muszę lecieć aż do biedronki ![]() Mężulek dzisiaj od 7 w pracy ![]() będę zaglądać co by się przypadkiem która nie rozpakowała, a żebym ja nie wiedziała ![]() buziaki dla was wszystkich ![]()
#1793 |
Zakorzenienie
|
Mimbi, super wieści
![]() ![]() ![]() ![]() Lolka, ja tydzień temu kupiłam sobie balerinki a teraz jak zakładam to mnie cisną ![]() ![]() Anula, reklamować musisz bez dwóch zdań, ale może jakieś się trafią które także będą Ci się podobać ![]()
#1794 | |||
Zakorzenienie
|
bryyy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w nocy mialam masakryczne skurcze teraz wrocilam farbka zrobiona, wloski obciete i wymodelowane kupilam sobie stanik hihi, kolczyki z colibry bo nie moge z niklem a tak mi sie spodobaly, tusz do rzes masakra ![]() nalazilam sie po miescie teraz bede sprzatac ![]() skurcze sa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() My dziś z synkiem pospaliśmy aż do 10 ![]() Wyspałam sie nawet, nawet coś dziś w nocy przebudziłam sie na siku i później nie mogłam usnąć ![]() Zaraz muszę się zabrać za porządki, synala wyślę do sklepu, no i ta nieszczęsną torbę w końcu muszę spakować :P Co do pierwszego wątku przeleciałam po niektórych postach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Rozeznanie
|
principesina! Zazdroszczę pogody! I opalenizny!
Wy dziś do fryzjera,a ja odliczam dni do poniedziałku,co by piękną być na porodówce, na odrosty już patrzeć nie mogę. Oby tylko Wojtuś posiedział jeszcze w brzuszku.. Miłego dnia!
#1797 |
Rozeznanie
|
witam witam
widze ze dzieje sie tu duzo,ale ani jedna nie chce być tą pierwszą ![]() ![]() ostatnio spaoro sie u mnie w domu działo, czytałmam Was ale nie pisałam,miałam problemy z tata, ma chyba powikłanie po operacji ,a nie chce do lekarza, leci na tramalu ![]()
#1798 |
Zadomowienie
|
mimbi przeraźliwie na stopa wygląda, współczuje
![]() agnieszka_pe25 super łóżeczko i piesio (BTW namawiam małża na takiego) ![]() weredka córcia ma ładną wagę już ![]() moria super brzusio, a z tymi kartami szczepień to kompletnie nie wiedziałam, że szpital cos wysyła ![]() agus87 piszesz o karmi a ja mam jęzor do ziemi na piwo z sokiem i oczywiście za udane wizytki wczorajsze ![]() wczoraj wieczorem zapychałam sie frytami na MC Donaldzie, a dzisiaj chce mi sie strasznie Tiramisu i szaszłyków z kurczaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zimne aaaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Rozeznanie
|
a gdzie matall??? Ma swojego tezecika i pewnie jeszcze sobie leza w łózeczku
![]() byłam wczoraj u położnej i słuchalam tetna małego(schował sie i wypioł dupka) ale potem sie odwrócił...i zapytała o moje cycki, jak je zobaczyła to powiedziała ze sa małe sznse na to zeby nimi dało sie karmic malego ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.