![]() |
#2611 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() ![]() A propos zdjęć - nie znoszę robić sobie zdjęć u fotografa do jakichś dokumentów, zawsze beznadziejnie wychodzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Co do zdjęć, obczaiłam dobrego fotografa i całkiem całkiem nawet fotki wykonuje. Robi dużo ujęć, a potem sobie wybierasz najlepsze, to, cktóre najbardziej Ci się podoba, a on robi szybką korektę, lekki soft portretowy i jest git. Po raz pierwszy byłam zadowolona z ujęć ![]() Najgorsze to są fotki paszportowe... jak z kartoteki policyjnej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do paszportu nigdy nie robiłam, nie posiadam takiego dokumentu ![]() Oglądałam dzisiaj blond farby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 | |
|
Cytat:
Lepiej blond farba, jeśli już musisz. Ona ma już w sobie trochę rozjaśniacza, tj. wody utlenionej. Sam rozjaśniacz to większe zło chyba.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Żyjecie ! Wiatr Was nie porwał ?! Jezusiczku, jak u mnie wieje ! Kuszę, kuszę, bo są warte spróbowania. Jak nie zmienią opakowania, a co za tym idzie i składu, pewnie zagoszczą na stałe u mnie. A Wy tylko, Paskudy, o żarciu ! A Aga to łasuch ![]() ![]() A ja dzisiaj, po raz pierwszy, będę potrawę robiła z tej serii : "Pomysł na ...". A będą to soczyste żeberka z woreczka. Wiem, wiem - jam nie lepsza, tylko o jedzeniu. Zobaczymy co ta za dziwowisko. Oczywiście, nie ja to będę konsumować ![]() ![]() Co Wam powiem, to Wam powiem : kolorówkę czas mi zmienić. Wczoraj w TV oglądałam program z wizażystką. Babka sama dobrze wyglądał, co jest rzadkością i dlatego mnie przekonała. Spróbuję. Między innymi powiedziała, że zielonookim jak najbardziej pasują odcienie fioletu. Podobno {!} właśnie te kolory podkreślają kolor oczu. Natomiast cienie w kolorze zielonym, złotym, brązowym, a więc mój zestaw, tłamszą kolor tęczówki. Prawdę powiedziawszy, uwielbiam w ubraniu wszystkie odcienie fioletu, purpury, różu. Szczególnie korzystne dla mnie to łososiowy i fuksja. To może i w tych fioletach na powiece coś jest ?! To teraz mi powiedzcie, czy moje IQ jest równe IQ przysłowiowej blondynki ? Pisałam, że podczytuję parę wątków na fryzjerskim. Na jednym z nich dziewczyna zapytała, które włosy podatne są bardziej na zniszczenia : proste czy cieniowane. Jak to mówią : nie ma głupich odpowiedzi. Ale, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, pytająca dostała odpowiedź : cieniowane. Mało z krzesła nie spadłam. Najpierw pomyślałam : żart. Ale to było na poważnie. Nie zdołałam powstrzymać palców i zapytałam : dlaczego . W odpowiedzi otrzymałam : bardziej się wykręcają i są lżejsze. I tu się poddałam. Wytłumaczcie mi tak łopatologicznie, bo mnie skręca : co ma wspólnego sposób obcięcia włosa do jego zniszczeń. Nie biorę pod uwagę ścinania różnego typu "żyletkami", degażówkami, brzytwami itp, bo to się rozumie samo przez się. Nie było też w temacie pytania o długość {zniszczenia mechaniczne}. Jak ja mało wiem ... Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
LIST MAMY BLONDYNKI DO SYNA
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, ze nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, wiec przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem, czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne-mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Danusia. PS.Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu masz zielone oczy? kocham zielone oczy ![]() poszłam spac po północy, wstałam o 6, po 23 wcięłam paczke chipsów, w nocy wypiłam ponad litr coli, zjadłam duuuze sniadanie, chce mi się pić, pękam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2618 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A żebyś wiedziała, że jest odwrotnie - to TŻ kupił sobie ostatnio 20 (!) czekolad Alpen Gold Nussbeiser bo była promocja po 1,99 ![]() Ja też ![]() Dobre ![]() Mój TŻ ma zielone oczy ![]() ![]() Oglądałyście już VD? Ja dopiero ściągnęłam i będziemy z TŻ'em oglądać wieczorem ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-04-09 o 08:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to juz po przerwie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj weszłam na filmweb, żeby sprawdzić kiedy będzie nowy odcinek i się okazało, że to JUŻ!
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Wiecie co mnie ostatnio rozwala? Takie o to zdanie, bardzo często spotykane na wizażu: "Wiem, że były już setki podobnych próśb, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich stron wątku." Nie rozumiem, jak to "nie jestem w stanie"? Bo od czytania mózg się przegrzeje czy jak? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
lecę ściagać
![]() też mnie to rozwala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2622 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja z mamą mam co weekend ostatnio maratony filmowe
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja na swoim wyglądam jak psychol ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale co do czytania, poszłam wczoraj do biblioteki i wreszcie mogę czytać coś innego niż repetytorium ![]()
![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
No jak jest jedna to jeszcze spoko
![]() Nic nie mówię ![]()
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
2 sezon pretty little liars dopiero w czerwcu
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- jaka ja jestem ciemna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=f4d5sLrL1nk
![]() ![]() ![]() Oglądam powtórkę Must be the music i jakiś koleś przed chwilą zaśpiewał ten hit (jak się pewnie domyślacie dostał 4xnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyprałam pędzle, zaraz się wezmę za VD, a potem będę kręcić micelka (wkoncu mam zamiar się za to zabrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
to o każdej Adze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
słyszałam to
![]()
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Aga ta Twoja piosenka "ja tobie mówie mówie" właśnie leciała na vivie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
no nie wiedziałam xD
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2634 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha też bym chyba powiedziała ze cieniowane, nie wiem czemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2636 | |||||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spróbuj koniecznie! Cytat:
![]() Sam sposób cięcia może i nie ma znaczenia [nie wiem, choć słyszałam, że po brzytwie szybciej się rozdwajają, może i degażówki też mają na to wpływ], o tyle przy jednej długości robisz ciach i masz z głowy popsute końce, a na cieniowanych to już nie tak łatwo wszyskie włosy zniszczone wyłapać. Jaki by powód nie był, i nawet jeśli niszczą się w tym samym tempie, to po kilkunastu miesiącach te cieniowane będą w gorszej kondycji. Cytat:
![]() ![]() ![]() Co on, na atak atomowy się szykuje??? Cytat:
Zresztą, czy nie jestem w stanie, czy się nie chce - lenistwa nie lubię ![]() A w temacie ilmików ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4ba1BqJ4S2M
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Asia fajny filmik
![]() Ja słucham tego non stop od wczoraj http://www.youtube.com/watch?v=xlte9lodB-E nie lubię Gaby,ale głos ma fajny ![]() Czytam "Pamiętnik" i po pierwsze jestem zdumiona, że w ciągu pół godz bez przerwy nie odrywam się od ksiażki (szkoda, ze geo mi tak nie idzie),a po drugie jak na razie film ma więcej plusów u mnie ![]()
![]() |
#2638 | ||
Zakorzenienie
|
Lubi czekoladę, gdzieś tak jedna dziennie mu schodzi
![]() ![]() Mówi, że ma stresującą pracę i czekolada pozwala mu się odstresować - a poza tym przy takiej promocji szkoda byłoby nie kupić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.