Miłośniczki H&M - cz. VIII - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 16:07   #2371
dagna1
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki H&M - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez mystery89 Pokaż wiadomość
Hmm, byly jakies biale marynarki ale szczerze mowiac nie wiem czy to nie byly wlasnie te biale z trendu nie przygladalam sie, wiec ciezko mi powiedziec

Tych spodenek nie widzialam akurat ale moglam je przeoczyc
Wklejam w zalaczniku to co kojarze ze bylo z Conscious ale niestety z niektorych rzeczy byly tylko pojedyncze ostatnie sztuki

Kopertowek niestety nie widzialam
pamietasz w jakiej cenie jest druga bluzka? edit: o mamo, nie bylo pytania. :P jestem chora i slabo mysle

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:23   #2372
lybecka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natk_a Pokaż wiadomość
dziewczyny jak prałyścię tą marynarkę? da radę w pralce na praniu ręcznym? nie chce mi się z nią szczerze mówiąc biec do pralni

moja była już raz wyprana i bez problemów później wyprasowałam i wygląda jak nowa
lybecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:38   #2373
mystery89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
pamietasz w jakiej cenie jest druga bluzka? edit: o mamo, nie bylo pytania. :P jestem chora i slabo mysle
Hmm.. chyba 59zl ale nie dam glowy
mystery89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:46   #2374
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mystery89 Pokaż wiadomość
Hmm.. chyba 59zl ale nie dam glowy
zdjecie zapisane jest pod nazwa "ok 45zl"

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 17:14   #2375
mystery89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
zdjecie zapisane jest pod nazwa "ok 45zl"
Aaaa faktycznie, zdjecie jest z jakiegos portalu, chyba groszki.pl i tam tak bylo napisane ale wydaje mi sie ze jednak byla za 59
mystery89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 17:51   #2376
paulinkka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
a coś godnego uwagi z tych sezonowych rabatów jeszcze zostało czy już resztki resztek ?
podobno jest wiecej rzeczy dodanych, "jeszcze więcej rabatów"
paulinkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 18:14   #2377
reniao
Przyczajenie

GG do reniao

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
a czy widziałaś może ten model z załącznika?
Dziś byłam w Złotych Tarasach w Wawie i widziałam, dokładnie ten sam kolor.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 18:16   #2378
natk_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lybecka Pokaż wiadomość
moja była już raz wyprana i bez problemów później wyprasowałam i wygląda jak nowa
w takim razie i ja spróbuję w pralce

vivere senza rimipianti
natk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 18:17   #2379
meg_007
Raczkowanie

Dziewczyny z Krakowa: jak myślicie, w którym h&m uchowalo sie najwiecej przecenionych rzeczy? Na krakowska nie licze bo tam zawsze wszystko wymiata z predkoscia swiatla ;/

Studia

my <3
meg_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 18:19   #2380
elisee15
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meg_007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Krakowa: jak myślicie, w którym h&m uchowalo sie najwiecej przecenionych rzeczy? Na krakowska nie licze bo tam zawsze wszystko wymiata z predkoscia swiatla ;/
to zależy czego i w jakim rozmiarze szukasz, ale rewelacji nie ma nigdzie
elisee15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 18:52   #2381
blackberry8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka139 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Jestem tu nowa, przypadkiem natrafiłam na wątek a tak uwielbiam H&M Mam pytanko czy któraś z Was widziała może gdzieś w Białymstoku już te spodnie?
Te spodnie kupiłam na wyprzedaży za 30zł, właśnie w nich siedzę
Wątpię, że jeszcze je gdzieś dostaniesz.
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 20:33   #2382
cikulada
Zadomowienie

Dziewczyny mam do was pytanie. Czy w H&M rzeczy z przeceny podlegają zwrotowi? Bo upatrzyłam sobie sweterek i bluzkę ale nie jestem do nich jakoś strasznie przekonana i chciałabym je kupić, żeby móc w domu na spokojnie zmierzyć i wtedy podjąć decyzję ale boję się, że jak je kupię to może być za późno i będę musiała je zostawić. I mam jeszcze jedno pytanie do posiadaczek białych ażurowych sweterków które po przecenie kosztują 60 zł (ich zdjęcie było wklejane kilka stron wcześniej). Czy udało wam się je dorwać w stanie idealnym? Czyli bez żadnych zaciągnięć lub jakiejkolwiek urwanej nitki? Bo niestety w moim H&M zostały dwa sweterki w kolorze białym których stan jest fatalny i jeden w kolorze z tego co pamiętam wpadający w brąz. On jest w o wiele lepszym stanie, ale też w paru miejscach ma lekko wyciągnięte nitki które nie są jakoś strasznie bardzo widoczne i kusi mnie, żeby go kupić ale boję się, że po paru założeniach nitki się zaciągną jeszcze bardziej i nie będzie się on już nadawać do użytkowania, bo będzie paskudnie wyglądać.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 20:52   #2383
Kasiiek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzisiaj w moim mieście otworzyli nową galerię handlową Byłam dzisiaj i widziałam sporo rzeczy których kiedyś szukałyście albo był u Was już niedostępne . Gdybyście coś potrzebowały to zadzwońcie jutro [ RADOM ] i odłóżcie, ja będę w piątek to odbiorę napiszcie na PW to podam nazwisko

Byłam właśnie dzisiaj w h&m w Radomiu (pierwszy h&m oddalony o nie całą godzinę drogi, do innych mam po 3h) i ...jestem zachwycona! Duży, nawet bardzo, przejrzysty, wszystko nie dość, że podzielone na działy to jeszcze w osobnych wnękach jestem niesamowicie miło zaskoczona (cała galeria jest genialna i w sumie to samo można powiedzieć o wszystkich sklepach, a na przykład Bershka to po prostu marzenie!)

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
a czy widziałaś może ten model z załącznika?
Mierzyłam dzisiaj (Radom) i zdecydowanie trzeba mieć do niego biust przy moim marnym B wyglądałam jak opleciona bandażem i po biuście ani śladu mimo wkładek w tym biustonoszu

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
wiesz co gabi miala je w jednej stylizacji ubrane..i wygladaly cudnie naturalnie!!! az pytalam czy ma wogole rajstopy...napisala ze od lat uzywa gatta lyon ...kupilam je i faktycznie sa swietne
Podpisuję się pod tym całkowicie noszę tylko gatte lyon i rzeczywiście zupełnie jej nie widać
Kasiiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 20:54   #2384
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiiek Pokaż wiadomość

Podpisuję się pod tym całkowicie noszę tylko gatte lyon i rzeczywiście zupełnie jej nie widać
o tych mówicie? http://www.dopasowana.pl/product-pol...rmy-Gatta.html bo na zdj jakieś sraczkowate się wydają

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 20:57   #2385
raz2trzy
Zadomowienie

Dziewczyny nie korzystam z FB i nie wiem czy są gdzieś szczególy tej weekendowej akcji, ale czy to bedzie obejmowalo kazdy dzial i przy zakupie min.2 sztuk z 'czerwona metka' to jeszcze -50% z ceny z tej wlasnie czerwonej metki ? wydaje sie ze jak tak, to niezle cenowe
okazje bedzie mozna upolowac
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 21:02   #2386
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny nie korzystam z FB i nie wiem czy są gdzieś szczególy tej weekendowej akcji, ale czy to bedzie obejmowalo kazdy dzial i przy zakupie min.2 sztuk z 'czerwona metka' to jeszcze -50% z ceny z tej wlasnie czerwonej metki ? wydaje sie ze jak tak, to niezle cenowe
okazje bedzie mozna upolowac
ja to rozumiem tak - załóżmy kupujesz sweterek za 60zł + koszule za 40zł razem 100zł i od tego -50% czyli płacisz 50zł bardzo fajna akcja jutro na pewno się przejdę

Dbam o siebie

Stary 2011-04-08, 21:04   #2387
Kasiiek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
o tych mówicie? http://www.dopasowana.pl/product-pol...rmy-Gatta.html bo na zdj jakieś sraczkowate się wydają
Tutaj to faktycznie takie sraczkowate coś mi się inna babka kojarzy z tym kolorem ale nie mogę znaleźć bo nawet szukałam teraz na ich stronie żeby wkleić
Kasiiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 21:08   #2388
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was pytanie. Czy w H&M rzeczy z przeceny podlegają zwrotowi? Bo upatrzyłam sobie sweterek i bluzkę ale nie jestem do nich jakoś strasznie przekonana i chciałabym je kupić, żeby móc w domu na spokojnie zmierzyć i wtedy podjąć decyzję ale boję się, że jak je kupię to może być za późno i będę musiała je zostawić.
tak, podlegają zwrotowi
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 21:22   #2389
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj to faktycznie takie sraczkowate coś mi się inna babka kojarzy z tym kolorem ale nie mogę znaleźć bo nawet szukałam teraz na ich stronie żeby wkleić
hehe no nic ale dobrze wiedzieć, jakby co będę pamiętać nazwę

Dbam o siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 21:27   #2390
mon88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja to rozumiem tak - załóżmy kupujesz sweterek za 60zł + koszule za 40zł razem 100zł i od tego -50% czyli płacisz 50zł bardzo fajna akcja jutro na pewno się przejdę
też jadę, ale mam czas tylko rano i się zastanawiam czy o 9 kasjerzy bedą już zorientowani

a tż dzisiaj zrobił wielkie zakupy na kilkaset złotych w h&m (taki z niego facet, że kupuje dwa razy w roku jak go wyciągnę, bo nienawidzi zakupów), z czego większość rzeczy z przeceny
ale jak się dowiedział o akcji to stwierdził, że zwróci jutro i weźmie na nowo z rabatem 50%
mon88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 21:39   #2391
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon88 Pokaż wiadomość
też jadę, ale mam czas tylko rano i się zastanawiam czy o 9 kasjerzy bedą już zorientowani

a tż dzisiaj zrobił wielkie zakupy na kilkaset złotych w h&m (taki z niego facet, że kupuje dwa razy w roku jak go wyciągnę, bo nienawidzi zakupów), z czego większość rzeczy z przeceny
ale jak się dowiedział o akcji to stwierdził, że zwróci jutro i weźmie na nowo z rabatem 50%
przynajmniej rano będziesz miała w czym przebierać ja też jak się zwlekę to przed 10 podejdę na Marszałkowską

A Tż'owi się wcale nie dziwię

Dbam o siebie

Stary 2011-04-08, 21:43   #2392
raz2trzy
Zadomowienie

No własnie ja tez mam czas rano i obawiam sie ze nikt nie bedzie zorientowany i bede sie dziwnie z tym czula, informujac sprzedawcow ze jest taka i taka promocja a pozniej pewnie czekanie az sie dowiedza co na to kierownictwo itp. mam nadzieje ze akcja obejmuje wszystkie sklepy H&M
Stary 2011-04-08, 21:55   #2393
Onka85
Raczkowanie

Cytat:
No własnie ja tez mam czas rano i obawiam sie ze nikt nie bedzie zorientowany i bede sie dziwnie z tym czula, informujac sprzedawcow ze jest taka i taka promocja a pozniej pewnie czekanie az sie dowiedza co na to kierownictwo itp.
mam nadzieje ze akcja obejmuje wszystkie sklepy H&M
Spokojnie o nic się nie martw, pracownicy w h&m nie przychodzą na 9 jak sklep jest otwarty od 9, tylko na 6 bądź 7 , także spokojnie wszyscy powinni być zaznajomieni z promocją z danego dnia. Także udanych zakupów życzę Ja też się czaję na koszule i sweter mam nadzieję że uda mi się je dorwać . Buźka
Stary 2011-04-08, 22:03   #2394
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Onka85 Pokaż wiadomość
Spokojnie o nic się nie martw, pracownicy w h&m nie przychodzą na 9 jak sklep jest otwarty od 9, tylko na 6 bądź 7 , także spokojnie wszyscy powinni być zaznajomieni z promocją z danego dnia. Także udanych zakupów życzę Ja też się czaję na koszule i sweter mam nadzieję że uda mi się je dorwać . Buźka
tak tak, z tym że o wczesniejszych akcja z FB typu zyrafy nawet po południu nie wiedzieli, ale jednak wszystko sie dobrze skonczylo powodzenia w polowaniu na swoje 'must have'
Stary 2011-04-09, 07:48   #2395
dzojsticzek
Zadomowienie

dziewczyny dajcie znac czy i gdzie skorzystalyscie z tej promocji -50procent
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 08:11   #2396
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Byłam właśnie dzisiaj w h&m w Radomiu (pierwszy h&m oddalony o nie całą godzinę drogi, do innych mam po 3h) i ...jestem zachwycona! Duży, nawet bardzo, przejrzysty, wszystko nie dość, że podzielone na działy to jeszcze w osobnych wnękach jestem niesamowicie miło zaskoczona (cała galeria jest genialna i w sumie to samo można powiedzieć o wszystkich sklepach, a na przykład Bershka to po prostu marzenie!)

Ooo ciekawa byłam własnie opinii na temat tej nowej Galerii Założyłam nawet wątek,ale nikt sie nie jeszcze nie wpisał Dlatego cieszę się,że znalazłam Twoją wypowiedź
Ja też wybieram się do Radomia w najbliższym czasie.Do tej pory jeździłam do Krakowa,ale tu będzie zdecydowanie bliżej i szybciej
Czyli uważasz,że warto odwiedzić tamtejszy H&M?nie odbiega asortymentem od Krakowskich czy Warszawskich H&M-ów?
Pozdrawiam

Po prostu Wiola
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 08:30   #2397
mon88
Zadomowienie

tż dzownił do pasażu i sprzedawca potwierdził, że promocja jest
mon88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 09:22   #2398
kropeczka99
Przyczajenie

GG do kropeczka99

Czy w promocji weekndowej występuje jakies hasło???
kropeczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 09:41   #2399
paktofonika99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka99 Pokaż wiadomość
Czy w promocji weekndowej występuje jakies hasło???
Nie, kupujesz minimum dwie rzeczy z wyprzedaży sezonowej, a dostajesz na to 50% rabatu.

Jeśli kogoś to zainteresuje- w Poznaniu widziałam tę bluzkę z Conscious Collection, kosztowała 59 lub 69 zł. Jest przecudna, a po zastanowieniu stwierdzam, że jednak muszę ją mieć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z9053699X,H-M--Conscious-Collection--ok--45-zl.jpg (20,0 KB, 123 załadowań)
paktofonika99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 10:05   #2400
sydunia
Zakorzenienie

Ma któraś z was sandałki te takie chabrowe zamszowe na niskim koturnie? Występują też na pewno w wersji brązowej niezamszowej. Mam wrażliwe stopy i latem jeśli chodzę w sandałach, to raczej tych skórzanych, żeby nie poranić ich sobie, ale może te zamszowe by się nadawały też?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości