|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, a 94 nowy wątek otwiera ! ;D część XII.
cierpliwości <3
tak to on, wyszedł jak ciota, ogólnie to ciota, powiedz mi tylko, czemu wszystkie na niego lecą ? ogólnie mam sporo zdjęć u siebie w galerii, na których on też jest ![]() edit : w sumie podliczyłam i 'aż' trzy zdjęcia ![]() burza, z moim byłym, a po weselu opowiem ![]()
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2011-04-08 o 23:03 |
|
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pierwszym zdjęciu zdecydowaie lepiej wyszedł
![]() Ahhh czyli to Ty.... Ładna jesteś
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." Edytowane przez Burza_1994 Czas edycji: 2011-04-08 o 22:46 |
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Burza uhuhu, tak, dla nas ;d :tuli:
Martyś dlaczego mi sie wydaje, że on musi mieć fajne ciałko? ![]() oooo to słodkie, że masz! ja mam bardzo mało. ze 4 w sumie w tym tylko jedno nasze edit: ahahaha to pjona ja nie mogę wyłączyć tego waszego pierwszego zdj. jest urocze
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-04-08 o 22:48 |
|
|
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
bound, rozumiesz w klasie byliśmy razem,
dużo przeszliśmy itd, to i zdjęcia są a ciało ma kobieto, i to jakie... pokaż mi K. ! prosze! burza, masz wiadomość ![]() tak tak, słodcy byliśmy <3
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
Może i umięśniony ale plecków chłopaka retro nic nie pobije <3333
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Martyś no rozumiem
huhu, ale bym sobie popatrzyła na jakieś męskie ciałko![]() już Ci wysyłam :d http://arbitel.republika.pl/gallerie...images/056.jpg prawa strona środkowy rząd, pierwszy
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-04-08 o 23:01 |
|
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
bound ja też bym chciała go zobaczyć
![]() A tak w sumie to też Wam pokażę tego T.
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
#398 |
|
Wtajemniczenie
|
dawać, dawać mi ich
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
wiadomość wyżej pokazałam wam K
![]() poka poka T;>
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
o jeny, tak jak mówiłaś - zarost
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
uhuhuh tez kocham zarost!
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
nooo, tak się zapuścił
chociaż chyba jak go kilka dni temu widziałam na osiedlu to wydawało mi sie ze zgolił chociaz z balkonu patrzyłam to nie wiem mamo, jak bym sobie pomacała za mojego panowania jeszcze nie miał ![]() ej, ile lat ma T? wygląda na 20+
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-04-08 o 23:08 |
|
|
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
Martyś też lubię stylowych
![]() bound czekaj bo już nie wiem, pomacałabyś sobie jego klatę, mięsnie czy może MIĘSIEŃ GŁÓWNY? T. ma chyba niecałe 18. jest w 2 klasie
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko
jej, wygląda mi na dojrzalszego, nieźle. pisze nadal?
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
W sensie czy status nadal pisze? Na jego profilu nie było napisanego statusu, ale na jego dziewczyny było. Miała wolna, a teraz jest zajęta, z tym, że nie pisze z kim jest w związku.... I w końcu nei wiem czy sa czy nie są razem.
Ejjjjj ja też bym sobie pomacała! Dlaczego o tym piszecie tak późną porą?! Dobra ja spadam spać. Dobranoc
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." Edytowane przez Burza_1994 Czas edycji: 2011-04-08 o 23:21 |
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
loool, to jest dopiero as.
bo o tej porze rozpoczynają się najlepsze orgie ;> a ja własnie dawałam rady milosne jakiemus nieznajomemu na kurniku -.-' branoc
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-04-08 o 23:23 |
|
|
|
#407 |
|
Zadomowienie
|
K
Bound piekny jest ![]() Martyś, a to jak to jest z D. ? Just, jesteś nieogarnięta
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
ej weźcie, bo znów się napaliłam
wiem, że jest piękny, ✂✂✂✂a chce go ;< a tak wgl to pozdrawiam wstawanie o 6.00 rano, bo brata pies dostał szału ze moj pies wyszedł na dwór i musiałam z nim też pójść -.-' i budzenie co chwila bo pies brata otwierał drzwi do pokoju i wkładał nochal do mojej poduszki także tego, nic mi się nie chce, a kupa sprzatania, bo moje ciuchy sa w kazdym pokoju
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia, my mamy normalne lekcje. ;< uhhh. A ponoć w nast. roku rekolekcje wgl mają być poza lekcjami u nas, np. o 16 albo później.o.o masakra.
Ja z chemii dostane 1 za spr.o.o nic mi nie poszło.. Możesz mi opisać co to jest, gdzie dostałaś i jak działa ten olej na twarz? Wszystka, a co teraz masz na chemii? wgl, to ja nigdy nie byłam w Wieliczce.. ![]() Vo. ;* a co do akcji w sklepie, bywają gorsze sytuacje. Więc nie ma co się winić za małą pomyłkę. Ale widzę ,że nadal on Cię obchodzi.Niegrzeczna, kiedy macie jakiś meczyk? ![]() Martyś, jak fajnie maszzz. Wesele.. ;< też bym poszła na jakieś. Bound, na tym zdjęciu.. lewa strona, najwyższy rząd. 2.. ;d widzisz?;> ja nie lubię zarostu..;d |
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
HAHAHAHA, to jest P
![]() a pod nim z takim groźnym wzrokiem jest pawełek
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Ładny jest ten P. ;D
ejjj. prawdopodobnie wpadam do Pajęczna w wakacjeee.
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
i nawet słucha muzyki tej, co ja... ale niestety za wysokie progi ![]() co co co co co?!?!?!? poważnie?!
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Bound, czemu za wysokie progi? Nie przesadzaj. ;*
No taaak. tzn. będę jechać do Bełchatowa, ale w Pajęcznie też mam rodzinkę więc tam trochę będę.^^ |
|
|
|
#414 |
|
Wtajemniczenie
|
nierealnaaa olejek dostaniesz tu: http://www.biochemiaurody.com/index.html
To jest olejek do smarowania, na różne dolegliwości w stylu opryszczka, trądzik itd. Ja zaczęłam smarować nim twarz jakoś 3 dni temu i właśnie zaskórniki się zmniejszyły, ale za to wyskoczyły mi 3 ropniaki, ale może skóra musi się po prostu przyzwyczaić ![]() Problem jest tylko w tym, że trzeba z nim uważać, bo jest tłusty i się nie wchłania jako sam olej. Trzeba go z czymś zmieszać np. z jakimś kremem, żelem hialuronowym czy czymś takim. Ewentualnie można smarować się nim na noc, tylko wszystko będziesz miała tłuste. Chcę właśnie zastąpić epiduo tym olejem, no bo w końcu lato się zbliża i nie chcę nabawić się przebarwień, ale jeśli olej nie pomoże, no to cóż, zostaje mi epiduo. A wgl. idę 19 lub 20 do kosmetyczki i potem może jeszcze przed weekendem majowym. Żeby mi tą twarz "doczyściła" A tych rekolekcji to współczuję, ale jeśli miałyby być w następnym roku po lekcjach, to one chyba nie będą obowiązkowe, no nie? bound to wy macie osobne psy?
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Martyś, słodkie zdjęcie..
na fc ? to pooglądam sobie. ;d a rudość to ja mam na główce xD Ayeen. dobra dupcia. ja od jutra abs zaczynam bo się sobie nie podobam ostatnio. to niewyspana jesteś troszeczkę.. Burza pokaż tego T. oO jak dla mnie to na 20+ wygląda. ![]() Nierealna ja tak jak mówiłam rekolekcji nie mam. a kościół mamy pod nosem <ok> ale wy macie do dupy z tym . ;/ ja Wam A nie muszę pokazywać, na fc wszystko jest.;d uhuhu wczoraj z A. u Tomeczka byliśmy , jakich on ma posranych znajomych omg. nigdy nie tak nie uśmiałam. 42 dni i wakacje !
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-04-09 o 14:55 |
|
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
Inf prywatna wiadomość
![]() Podaj mi swojego linka na fb bo Cię nie widziałam! Tylko 42 dni?! Wooow ale szybko to minęło! 6 lipiec- Anglia wita. Bilet już zabukowany Potem wracam jakoś 18 sierpnia do Polski promem i samochodem. Może jeszcze po drodze zatrzymamy się w np. Francji :rolleye s:
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...00001616882951 ![]() taak tylko 42 dni ej wy też macie w maju tydzień wolnego od 1 do 8 ?![]() ja nawet nie wiem co robię w wakacje. rodzice ostatnio się pytali czy jakieś plany mam. napewno miesiąć będę pracować. a drugi chcę spędzić z A. ale pewnie rodzice mnie z nim nigdzie nie puszczą.. a to ja tak jechałam do Anglii, że zatrzymaliśmy się we Francji, nad morzem. cuudownie tam jest !
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Kara bo jest za bardzo mądry czyt. kujon i z takowymi się zadaje, szkoda chłopaka
![]() AAAAAAAAAA<3 dostałam orgazmu! przyjeżdżaj to się zobaczymy! :3 jaki ten świat jest mały ![]() Burza mój brat sie wyprowadził, ale pojechał do Krakowa u nas zostawił psa a ja mieszkam w bloku zazdroszczę wyjazdu! Inf ooo, jak te moje cwiczenia nie pomoge to sprobuje te Twoje abs ![]() haha, dobrzy są tacy znajomi;d noooo! też liczyłam! miazga :3 tak tak, też mamy wolne tydzien! ej a masz zjd jakies z A? ja też planuje pracować we wakacje właśnie z ten miesiąc. poza tym żadnych planów na pewno nigdzie nie pojadę wiec musze liczyc na znajomych ![]()
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-04-09 o 15:14 |
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a maj będzie taki piękny same maturki my święty spokój i piękna wizja tygodnia wolnego z A ? nie. uciekam od aparatu jak tylko mogę. profilówka z fc jest jego dziełem i to jeszcze robił na szybko żebym się nie odwróciła. a masz jakieś konkretne plany co do pracy ? ja mam zamiar konkretnie odreagować, bo jednak do 22 czerwca mam ten szlaban na wieksze wyjścia. -.-
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-04-09 o 15:18 |
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
ej dlaczego uciekasz? wiesz co
![]() do przetwórni raczej tylko jeżeli koleżanka nie pójdzie to pewnie ja też nie, mam nadzieje, że pójdziemy tylko jestem ciekawa czy tam wytrzymam tak ![]() a Ty? też bym chciała kiedyś odreagować moją grzeczność
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-04-09 o 15:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

huhu, ale bym sobie popatrzyła na jakieś męskie ciałko