|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Passion jak dzisiaj główka?
![]() Miłego sprzątania ja też spadam! ![]() Kuleczko i jak z tą księgą? Wybrałaś tą pierwszą już? Ja myślałam o żywym. Ale to się jeszcze zobaczy Wiesz-w razie wu to cosik mam hihi Buziaki to lecę sprzątać ![]()
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
No chyba wybiorę tą pierwszą wersję okładki
tak jak mówicie A ja idę kawkę sobie strzelić i śniadańko
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
Kobiety kochane, ale zasuwacie
Mam ostatnio jakieś problemy z netem i nie mogę za bardzo Was czytać A widzę, że chyba z 50 stron musiałabym przeczytać :P No ale cóż, może mi się uda nadrobić Buziaki w ten słoneczny poranek
|
#3364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie Wy macie słoneczny poranek u nas wieje jak nie powiem gdzie :P
|
#3366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Dziiś zapowiada się ładny dzień Cytat:
Ojeje to kawałeczek .Faktycznie wygląda na ładną, a możesz dodać zdjęcie jak wygląda na Tobie?? |
|
|
|
|
#3367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W Wielkopolsce U mnie świeci piękne słoneczko Aczkolwiek wczoraj wiało strasznie
|
|
#3368 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam takie pytanie:
Jak napisać na winietce osobę toważyszącą np. kolegi kiedy nie znam imienia i nazwiska jego osoby towarzyszącej?? może Towarzyszka Jana Kowalskiego?? |
|
|
|
#3369 | |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Południowo Majóweczki
![]() qsloncu, kuleczka777, passion80, Joasiunia dziękuję za komentarze ![]() postaram się dzisiaj dodać zdjęcie w sukience na sobie ![]() sukienka jest szyta, ale pewnie i tak przed weselem będzie trzeba coś poprawić dlatego jest niedokończona w pewnych miejscach... ale na zdjęciu tego nie widać... muszę teraz znaleźć bardotkę z takim wycięciem bo moja sukienka jak widać ma taki dekolt w serduszko.... ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Joasiunia śliczny kwiatuszek - chce mieć coś podobnego we włosach
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko no ta pierwsza najlepsza
![]() Natalko o matko nie nadrabiaj Kobito Tyle tego jest...I_K wyjdzie wyjdzie No i cieszę się,że Ci się mój kwiatuch podoba![]() qsoncu napisz "Imię i nazwisko kolegi z osobą towarzyszącą". Towarzyszka to nieee... Jakoś tak dziwnie Tak mi się wydaje![]() ![]() Aksa dzięki piękne Mam nadzieję,że spasuje do kiecki![]() No mi jeszcze tylko kuchnia została do posprzątania
|
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za propozycje i jak macie jeszcze jakieś pomysły proszę o nie.
"Osoba towarzysząca Jana Kowalskiego" Mi pasuje i ładnie brzmi
|
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten sztuczny może być w razie w. Jak zywy oklapnie, albo na 2 dzień jak masz poprawiny sloneczny? ![]() u mnie wieje, jest zomni i paskudnie. Cytat:
|
||
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiuniaa ja już po 3 kawkach jeszcze godzina i koniec pracy na dziś
Polało z 15 min z gradem malutkim i słońce teraz wyszło. Co za pogoda
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
No takich rozpuszczalnych bez cukru
trzeba był się czymś zagrzać
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() qsłoncu pudełeczka masz piękne ![]() Passion dobrze że już CI lepiej
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
ahhaaaaa
) korzystając z wolnego weekendu---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- ![]() nawet jak jest TŻ i gdybysmy mieli kompa to bym właziła no ale nie ma na razie
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
qsloncu no i masz problem z głowy
![]() Passion nooo zobaczymy co to beje A sztuczny mogę wziąć za sesję Chyba,że dostanę drugi bukiecik na sesję i kwiatek we włosy Hihi![]() Kuleczko o matko Szalona 3 kawy![]() No posprzątane! No i deszcz Ech idę kartoszki robić Aaa jakby któraś chciała albumik do samodzielnego oklejenia to ten tani i fajny http://allegro.pl/show_item.php?item=1544898934 Ja się chyba skuszę na ten
|
|
|
|
#3379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mnie głowa boli!!! a znając życie to będzie bolała dwa dni!! Pociesza mnie jednak fakt że idziemy dziś odebrać nauki przedślubne i że wczoraj mój szkrab nauczył się jeździć na rowerze (najwyższa już pora bo ma 8 lat, w tym roku 9)Joasiunia na to wychodzi
Edytowane przez qsloncu Czas edycji: 2011-04-09 o 14:07 |
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Oj współczuję... Ostatnio każdy się skarży na bóle głowy nie wiem co jest...
![]() No i kurka... 9 lat... Ja pikolę... A Ty ile masz lat? Laboga ja o dzieciach w ogóle nie myślę! Nie wiem czy ze mną coś nie tak czy co
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Qsloncu brawo dla synka
Ja zmykam do domu zaraz. Jak już mowa o dzieciach to miałam dzisiaj dziwny sen siedziałam gdzieś w parku czy coś takiego i przechodziła cyganka koło mnie i mi mówi że jutro zajdę w ciążę i urodzę synka dziwne nie. Muszę chyba zobaczyć w sennik co to oznacza
|
#3382 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam 28
i chcemy jeszcze dwoje bobo po ślubie zrobić.---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
haha dobre ![]() Ja miałam mniej przyjemny sen bo o zdradzie mojego TZ z kolezanka jego!! Głupoty takie haha |
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuleczko również bym wzięła pierwszą wersję
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka Ty nie zajrzywaj w sennik tylko wiesz
Uważaj hihi qsloncu oj to podziwiam podziwiam Ja uwielbiam dzieciaki Ale tylko na chwilę![]() ![]() Dark co tam porabiasz?
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Ukochany poszedł na studia to buszuję po necie i szykuję zdjęcia butków dla was
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra wgrywam wam zdjęcia butów, butów i kawałka sukienki poprawinowej żebyście zobaczyły jej kolor i woreczek który ja użyję jako woreczek na grosiki (dzięki za pomysł
)
|
|
|
|
#3387 |
|
Przyczajenie
|
qsloncu, Joasiunia
proszę ![]() Majóweczki ja to mam dosyć wysoko rozwinięty instynkt macierzyński... i ostatnio coraz częściej myślę o Dzidzi
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
No mój mnie też dzisiaj zostawił
Uczy się... Jutro ma jakiś tam egzamin. Jak ja nie lubię tych Jego egzaminów Strasznie nerwowy wtedy jest Dark boskie te buciki masz!!!!!! No i pięknie pasują do kiecki A i woreczek jaki fajny
|
|
|
|
#3389 |
|
Przyczajenie
|
Dark lady świetny kolor bucików i boski fasonik - uwielbiam taki
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- No ja też samiutka od kilkunsatu minut - mój Ukochany popędził do pracy.... ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- A jak jestem sama to mogłabym jeść i jeść... muszę się pilnować bo nie zmieszczę się w kieckę...
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam dziś sobie folguję, przymiarka za tydzień, ale co tam, damy radę
. Najdłam się pierogów ruskich i markiz i zaraz zjem jeszcze pierogów ![]() Dzięki dizewczyny, też mi się strasznie podobają moje nowe butki , a woreczek to od TŻ-a pudełeczko z kolczykami bursztynowymi w nim dostałam, hehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

A widzę, że chyba z 50 stron musiałabym przeczytać :P No ale cóż, może mi się uda nadrobić 

) korzystając z wolnego