|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Urodzie i nowości brak (tzn dosłownie kilka sztuk pojedynczych jakichś opatrzonych napisem New było), ale za to była praktycznie cała limitowanka Whoom Boooom! Kupiłam tylko lakier Chacalaca, bo chciałam cokolwiek mieć
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś w Douglasie w bydgoskiej Galerii Pomorskiej. Mają dwie dobrze zaopatrzone szafy, niestety nie w nowości ;( Kupiłam sobie na pocieszenie dwa bronzery: duży z sun club i matowy w kompakcie
Zaraz idę się malować
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3395 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dziś w Douglasie w Silesii w Katowicach i szok
bo zlikwidowali essence z półek i jest tylko wycofywanych rzeczy 3 za 2 w koszyczku przy kasie, koszyczek z lakierami w tym kilka nowych i koszyczek z błyszczykami, ale na żadnym nie widziałam naklejki New. Pani powiedziała że do 2 tygodni będzie szafa, ale ma być ta malutka wąska jakie są w niektórych niesieciowych drogeriach. Więc będzie mniej rzeczy i nie wiadomo jak z limitkami bo w tych szafach nie ma na nie miejsca. |
|
|
|
|
#3396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy tak tylko gdybasz? Wcześniej były 2 wersje kolorystyczne, brązująca i bardziej rozświetlająca, z jasnymi kolorkami. Cytat:
Cytat:
A najlepiej sprawdź odcień na testerach ![]() Ze swatchowych lakierów - srebrny ![]() Psiakrew, wczoraj machnęłam sobie czerwień MD na pazurach, a dziś już odpryski .
|
|
|
|
#3397 |
|
Zadomowienie
|
Łódź to jakaś denna dziura
specjalnie pojechałam do GŁ, a tam w Douglasie puchy ![]() w Naturze zresztą też, wrrr ![]() ed: dzwoniłam także do Douglasa w Porcie i NIC NIE MA
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2011-04-09 o 18:12 |
|
|
|
|
#3398 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a zauważyłyście, że nie ma już serii show your feet?
Żałuję, bo byłam fanką lakierów z tej serii, a teraz jeszcze miały wejść takie śliczne pastele
|
|
|
|
|
#3399 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3401 |
|
Raczkowanie
|
Ale w nowej szafie nie ma na nią miejsca. Może jak nowości wejdą do natury to tam będzie. Ale jestem przekonana, że w Douglasach była ta seria przed wprowadzeniem nowości. Poczekamy zobaczymy...
|
|
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli co dalej limitka black&white ? |
|
|
|
|
|
#3403 |
|
Zadomowienie
|
Te i te były
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, Wy zdecydowanie za szybko piszecie. Nie nadążam z czytaniem!
Apff... -_- |
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
W Manu to jest chyba tylko seria lakierów. W Galerii jest kilka półeczek i do samo w Porcie.
|
|
|
#3407 |
|
Raczkowanie
|
Odwiedziłam dzisiaj Białystok, byłam w:
Douglasach: Galeria Podlaska - nic nie wiedzą o nowościach Galeria Alfa - sprzedawczyni powiedziala że w przyszłym tygodniu coś bedzie Auchan na Hetmańskiej - tam już były nowości, ale zostały sprzedane w 1 dzień, rozmawialam z kobietka powiedziała że sprzedawczynie z innych sklepów z galerii wszystko rozkupiły Drogeria Natura: Galeria Kwadrat Galeria M Zielone Wzgórza w DN nic nie wiedza o nowościach, powiedzieli że w maju coś będzie :P wogóle nie poinformowane kobiety :/ |
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widziałam dwa bardzo duże koszyki z przecenionymi tymi produktami, wiec moze i u Ciebie niedlugo sie pojawia w obniżce.
|
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam dzisiaj w dwóch Douglasach we Wro, w arkadach i galerii dominikańskiej i oczywiscie lichutka tam taka szafa, że zadnych nowości nie było.
Kupiłam tylko matowy top, mimo złych opinii tutaj zobaczymy Chciałabym Blossom u nas
|
|
#3410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#3411 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
nie wiem czy ktoś już to pisał, ale w liście w 1 poście tego nie ma: w Jastrzębiu Zdroju w 2 Naturach też są 2 szafy essence jest tu może któraś z wizażanek z Jastrzębia? pozdrawiam )
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam w ostatnią niedzielę i żadnych nowości jeszcze nie było. Jakby się pojawiło coś to czekam na info zorganizuję wyprawę rodzinną specjalnie po nowe cudeńka.
|
|
|
|
|
|
#3414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Zadomowienie
|
W załączniku wrzucam zdjęcie błyszczyka Stay with me - odcień Kiss Kiss Kiss. Więcej zdjęć itp na moim blogu
![]() Dziewczyny jeśli było to przepraszam - czy są gdzieś na necie swatche na skórze błyszczacego pudru nowego z SC, lub czy któraś z Was ktora go ma mogłaby wrzucić ?
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kusicielka
|
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
aaa! kleopatre, cudności pokazujesz
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na filmiku jeszcze swatchuje na dłoni. Niby coś tam widać, ale ja wolałabym osobiście zmacać... Tylko pewnie nie ma testerów, co? |
|
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

Przejrzałam cały katalog i kilkanaście ostatnich stron wątku. Przy tym natłoku nowych wypowiedzi musiało mi to gdzieś umknąć...
bo zlikwidowali essence z półek i jest tylko wycofywanych rzeczy 3 za 2 w koszyczku przy kasie, koszyczek z lakierami w tym kilka nowych i koszyczek z błyszczykami, ale na żadnym nie widziałam naklejki New. Pani powiedziała że do 2 tygodni będzie szafa, ale ma być ta malutka wąska jakie są w niektórych niesieciowych drogeriach. Więc będzie mniej rzeczy i nie wiadomo jak z limitkami bo w tych szafach nie ma na nie miejsca.
,teraz nima tam już tyle ciemnych plamek i jakieś kwiecie wytłoczone jest,odnowili i znowu w sprzedaży
- ale mam inne pytanie. jaki polecacie bronzer na policzki z Essence? Wczoraj zakupiłam ten piecioczesciowy z Sun Club ale wydaje mi się że on bardziej rozswietla. Zastanawiam się jeszcze nad różem brązującym. Acha i ja mam dosyć ciemną karnacje 

Żałuję, bo byłam fanką lakierów z tej serii, a teraz jeszcze miały wejść takie śliczne pastele

catrice też ni mamy uhh
?