|
|
#3151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
Ale ja przyznaje sie szczerze, ze jak ogladam jej zdjecia to mysle 'co jej strzelilo do glowy aby to tak zestawic'! Zwlaszcza, ze niektore ciuchy ma naprawde ok i na urodzinowej stylizacji pokazala sie z dobrej strony Tylko, ze mi osobiscie WYDAJE sie, ze ona na sile stara sie byc modna-cos w stylu 'uslyszalam ze modne sa kamizelki to biore i zakladam nie myslac czy to wszystko do siebie pasuje'.
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie rozumiem.
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, nie wszystkim jest ono dane.. Wiem coś o tym
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3154 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
tzn co innego ubierać się zwyczajnie, jakoś neutralnie, niekoniecznie super modnie (jeżeli masz poczucie że Ty tak wyglądasz), a co innego bez jakiegokolwiek wyczucia gustu. na to pierwsze nikt nie zwróci uwagi, na drugie owszem :Pteż rzadko wyglądam tak jakbym chciała, bo nie mam pomysłu, kasy, cierpliwości do lumpeksów i odpowiedniej figury...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-04-09 o 15:30 |
|
|
|
|
#3155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ta dziewczyna mi wygląda jak bezdomna, oni się tak mniej więcej ubierają. A nie przyszło Wam do głowy że może to jest wątek autoironiczny i że ona to robi specjalnie Choć pewnie wtedy nie byłoby tak rewelacyjnie, to MUSI buchać naturalnością żeby było śmieszne No chyba że ma iloraz inteligencji 160 i tak nas kasuje a my głupie jej wierzymy ![]() Cytat:
?
|
|
#3156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba nikomu oprócz siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo jakby taternik roku prowadził bloga jak chodzić po górach
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, że nie zawsze czuje sie w swoich ciuchach tak, jakbym chciala ale chodzi mi o to, że dotąd jakoś nie przyszło mi do głowy, że ktoś z naszego grona mogłby zwracać aż taką uwagę na to, jak się ktoś inny ubiera. Strój którejś z nas też się może nie spodobać, ale w związku z tym nie chciałabym być tematem na obgadankę z tego powodu, bo się z wami dobrze czuję. I chcę żeby tak zostało.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze popytam, jak na lewe oko mam -1,25, na prawe mam -1,00 to kupując w opakowaniach soczewki 30 dniowe, muszę kupić 6szt. -1,25 i 6szt. -1,00?
Czyli ok. 120zł na soczewki na 6 miesięcy, si? ![]() Noszę aktualnie te PureVision o krzywiźnie 8.6
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-04-09 o 15:54 |
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie brak gustu to też gust I skąd przekonanie, że ona chce kogoś uczyć mody ? Ja mam wrażenie, że ona się nią bawi i dzieli ![]() Ok, czas cos zjesc
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na necie też sprzedają pojedynczo, ja kolorowe tak kupuję
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
W opakowaniach chyba bardziej się opłaca
Aktualnie płaciłam za soczewkę 21zł/szt., a na necie jak kupię w opakowaniu to wyjdzie mi (już dodając przesyłkę), ok. 10,50zł/szt. - zaoszczędzę ponad 120zł^^ No i tylko dokupić płyn do soczewek
|
#3162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I bylabym wdzieczna, gdyby ktoras z dziewczyn mi podszepnela ze cos jest nie tak-to normalne tak jak zwrocenie uwagi ze 'masz ladna spodniczke'
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w związku z blogami. Nie wiem, czy znacie ten, ale bardzo lubię Finkę - Rannę. Jej blog: KLIK. Kiedyś oglądałam również blog jej koleżanki, Piksi, ale już go nie prowadzi niestety. Obie mają/miały podobny styl, który mnie zachwyca.
|
|
|
|
#3164 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3165 |
|
Matka Smoka
|
Shir - dzięki, ale to słaba oferta na mikro. Ja płacę teraz 60 za twarz,szyja,dekolt. Jeszcze raz pójdę i finito. Potem będę polować na peelingi migdałem
![]() ola - czemu się nie upominasz o tamanu? dziś podzieliłam. ecrulo - kokos i peeling też już dla Ciebie czekają. Podać Shiruvii? |
|
|
|
#3166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w sumie to chyba nie powinnam narzekac bo pani bardzo milo mnie glaskala po wlosachPs mowilam juz, ze bardzo lubie Twoja bezposredniosc? To tak odnosnie tyleczka Kasencji![]() |
|
|
|
|
#3167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja za strzyżenie u fryzjera płacę 12 zł i zawsze jestem zadowolona ale to taki mały salon w hucie tylko więc nie wymagam cudów ![]() tak myślisz? w sumie my też zaczynaliśmy już prawie 4 lata temu... od tego czasu parę razy się rozstawaliśmy, ale zawsze były powroty... jakoś nie potrafimy o sobie zapomnieć i sama nie wiem czy to dobrze czy źle... i noga mnie boli
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melka rozumiem Cię, ja też bym nie chciała żeby któraś z Was komentowała mój ubiór ![]() Ola wczoraj przyszły w końcu tusze
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-04-09 o 19:36 |
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Mój psiak ma paskudnego guza w pysku
I ciągle rośnie... Boję się, że już długo nie pociągnie, bu...
|
#3171 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
ale tak jak dziewczyny pisały, bez sensu zakładać w takim celu bloga modowego i pokazywać każdy swój stroj. Cytat:
po pierwsze nie czuję się autorytetem w tej dziedzinie, po drugie nie krytykuję wyglądu swoich znajomych, obśmiewam tylko takie "perełki" jak np białe, błyszczące kozaki na szpilce z czubem wywiniętym do góry (widziałam taką piękną pannę ostatnio...) ![]() Cytat:
Ale fajnie w ogóle podpatrzyłam Cię na fb i byłam zaskoczona, że jesteś taka... międzynarodowa ![]() Hmm, tak się składa że z panem Bąblem nie miałam jeszcze przyjemności mieć żadnych zajęć i z tego co mi wiadomo żadna grupa nie ma ![]() haha dziękuję na tyłek nie narzekam, ale cellulit i wałki na brzuchu już owszem, więc muszę powrócić do stepperowania bo się stęsknił biedak za mną ![]()
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja, każdy ma figurę
. Trzeba tylko do niej dostosować ubrania i będziesz wyglądać jak marzenie .
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/show_user_auc...p?uid=17530327
chciałby ktoś stad jakieś tenisówki ? bo bym chętnie zamówiła
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czaję się na ten puder: http://cgi.ebay.pl/Clinique-Almost-P...item2562a2efef. Ale mam pewne wątpliwości - naprawdę z Izraela przyjdzie o bezpłatnie za 24$? ;>
|
|
|
|
#3175 |
|
Pani Buka
|
matko, boję się wracać do Krakowa
"Zrobilismy zakupy w auchanie, ale P. wszystko pochlania..." "P. pije ósmą herbatę w ciągu 2h..." więc jak się okaże, że mam pustą lodówkę i pustą szafkę z moimi ukochanymi herbatami, to wspomniany P.-pasożyt dostanie ochrzan bo chyba będę miała szansę się z nim jutro minąć... ![]() SdC - wiem, w czym wyglądam lepiej, a w czym gorzej, ale nie zawsze jestem w stanie to znaleźć albo metki mnie przerażają
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3177 |
|
Matka Smoka
|
trust - obowiązkowy wątek dla soczewkowiczów
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336920
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ineso! Już się zaczytuję!
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam
![]() Przy okazji - Shiru, muszę Ci odsypać maseczki perłowej! ![]() No to super to kiedy mogę odebrać tusz i kokos? ![]() Cytat:
Na dodatek ostatnio schudłam i wszystkie spodnie ze mnie totalnie lecą. I w ogóle dużo ciuchów mam za dużych.
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet teraz!
![]() Tylko kokos jeszcze leży zapakowany
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

Tylko, ze mi osobiscie WYDAJE sie, ze ona na sile stara sie byc modna-cos w stylu 'uslyszalam ze modne sa kamizelki to biore i zakladam nie myslac czy to wszystko do siebie pasuje'.

Choć pewnie wtedy nie byłoby tak rewelacyjnie, to MUSI buchać naturalnością żeby było śmieszne 

Tez dostane kopa w tylek?

[rzez faceta!
ale tak jak dziewczyny pisały, bez sensu zakładać w takim celu bloga modowego i pokazywać każdy swój stroj.