|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
![]() Zresztą malowanie pochłonęło więcej kasy, niż przewidywaliśmy, więc następne zakupy dla Pepe w przyszłym tygodniu ( po dopływie gotówki ).
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
cześć dziewczyny, jestem z wami wszystkimi duchem, czasem przeglądam wasze forum. Widze, że będę jedną z pierwszych , która urodzi. Mój termin z miesiączki 30.04 Joanna-córka Oliwia, tak jak ujęte to zostało na liście, lecz 18.04 mam wyznaczone cc, także tydzień z hakiem mi został....pozdrawiam Was cieplutko!!!
|
|
|
|
#1863 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
uu to faktycznie malo czasu ci zostalo. trzymam kciukasy zeby wszystko poszlo dobrze. odezwij sie jeszcze, napisz jak sie czujecie z malenstwem |
||
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
hej Mamusie
fajnie, ze dzis weekend bo nie mialam tak baardzo duzo zaległości anulka, dobrze zrobiłaś, że butki odmieniłas. Sliczne były ale takie rozcięcie mogłoby się powiększac i wtedy to już w ogole bys z nich pożytku nie miała, no a jakby jeszcze deszcz padał ![]() mimbi, wow, gacie mozesz nosić Zaje****cie a na powaznie, swietnie, ze dobre wieści od Was mary, ale naprawde rozkoszne jest roztrzepanie Mnie sie tam podoba Btw, kupiłam kocyk w MC Chcialam zółty............. ale były tylko różowe więc nie miałam wyboru agnieszka_pe, zwarta i gotowa na przyjazd małża ?? Na pewno już ozdrowiałaś ![]() anulinka, to kawał dobrej roboty odwaliliście Jaki kolor na ściany wybraliscie? a pomysł na naklejki masz?Paulizia, ale fajowy prezent !! Ja bym się baaardzo cieszyła, fajnie wykombinowałaś Nie znoszę kupować prezentów tzn lubię ale jak wiem co - problemem dla mnie jest zawsze wybranie czegoś aby ktoś był zadowolniony. Princi, kupiłaś guessy ?? Pokaż ? Nie wiem jakim cudem ominął mnie Twoj post... widziałam tylko jak Paula komentowała Albo ja coś pokreciłam. 30 stopni u Ciebie Szalenstwo ! u mnie o godz 19 było 7 Dziewczyny wybrałam sie dziś z domu do salonu Drewexu a właściwie do ich sklepu Kolorino... i co ? Pocałowałam klamkę ![]() Sklep widzialam, ale wszystko pozamykane, na zumi info, ze czynny w soboty do 18, nr tel który był podany to pomyłka. Zadzwoniłam więc do Rudy Śląskiej i okazało się, ze w Krk sklep zlikwidowano No i chyba pościel kupię w ciemno.... Loluś, pytałaś która.. sama nie wiem ale podoba mi się Trzy serca (beżowa) no i może mały miś ?? Hipo jest swietny (tak jak i łóżeczko hipo Grazin, ale masz wyyyypasioną kanapke Ja też takie luuubie i zwłaszcza teraz, gdy zaczynają sie pojawiać nowalijki Za to mój małż uwielbia mega oszczędne... ser zółty i wędlina i jak mu robię to aż się prosi aby cosik na nią położyc.. czasem przemycę jakiegoś ogórka albo pomidora (ale oba warzywka razem, to już broń Boże nie przejda ![]() Ja siedzę sama... zawiozłam 2 godzinki temu małża do najszych najblizszych znajomych na impreze urodzinową, zawsze jest u nich baaardzo wesoło, spotyka się nas cała paczka ok 12-14 osób i biba czasem do 4-5 rano ale ja nie miałam siły iść Nie poznaję siebie...A w ogóle się zamartwiam, bo widziałam, ze dziś mojego męża zaprosiła do znajomych na FB, jego ex !! On już w trakcie naszego związku robił rózne cyrki z inną ex, któa z kolei go znalazła na NK.. właściwie wtedy nawet się rozstaliśmy przez nią na chwilę (a ona w miedzyczasie złożyła sprawe rozwodową) i martwię sie, aby nie było powtórki z rozrywki... Już czuję jakie mam ciśnienie.. Niestety w takich sytuacjach nie panuje nad soba i sądze ze mam ok jakies 160/110...
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-04-09 o 21:47 |
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam ze zjazdu po 18, bylo bardzo fajnie, ale plecy mnie rozbolaly okropnie i ide do lozeczka teraz. W ogole bylam fajnie ubrana, w taka dosc elegancka sukienke i do tego adidasy na rzepy, bo w inne buty mi sie stopy nie mieszcza. Ze 30 razy musialam odpowiadac na pytania "jak sie czuje, kiedy porod, chlopiec czy dziewczynka" zarowno po polsku jak i po niemiecku, po 15 razie chcialam sobie kartke na czole przykleic z odpowiedziami w obu jezykach
![]() W kazdym razie jestem w domku i smutno mi, ze dla mnie impreza sie juz skonczyla, ale przynajmniej moglam wziac udzial w czesci oficjalnej, teraz TZ nas reprezentuje. Wyzalilam sie Wam w klubie, jestem ciekawa co myslicie o mojej sytuacji. Dziekuje za wszystkie mile slowa dotyczace Misi i mojej wizyty u lekarza, jestescie takie kochane!!! Majtki to jest jednak piekna, niedoceniona wczesniej przeze mnie czesc garderoby, tak mi sie podoba, ze moge je nosic, ze mam jedna pare na du*pie, a druga na glowie ![]() A normalne podpaski Bella ze skrzydelkami to naprawde osmy cud swiata!!! No to zycze dobrej nocki i zmykam hasiu. Papapa |
|
|
|
#1866 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wy wszystkie się umawiacie do fryzjera, a ja się na czwartek umówiłam do kosmetyczki ![]() Byłam dzisiaj w biedronce, tesco i kauflandzie i muszę serio wyglądać na zmęczoną, bo wszędzie mnie w kolejce przepuścili A niech się boją, nie? Mimbi super, że jesteś zadowolona po wizycie Życzę udanej imprezki O widzę, że już wróciłaś ![]() Ddaaiissyy no ale teraz wasz związek jest już na innym etapie, jesteście małżeństwem, za chwilę urodzi się córeczka, chyba mąż nie byłby taki głupi, żeby sobie pozwolić na jakiś wyskok i was stracić Mnie mąż kiedyś ładnie poprosił, żebym nie utrzymywała kontaktów z moimi byłymi facetami i pomimo tego, że z jednym łączyła mnie naprawdę serdeczna przyjaźń, to zerwałam kontakt dla spokoju męża. Związek to sztuka kompromisu. |
|||
|
|
|
#1867 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zmartwilas mnie troche...Cytat:
![]() Cytat:
ddaaiissyy ohhh te eks wez sie nia nie przejmuj, na pewno nie ma szans u twojego tz, a co on na to? niech jej do grona znajomych nie przyjmuje! ma tupet laska-brac sie za zonatego i przyszlego ojcaCo do imprezy, mi tez czasem przykro, mam full wolnych bez zobowiazan znajomych, ktorzy szaleja co sobota...odkad jestem w ciazy troche sie kazdy od nas odsunął....w koncu nawet piwka nie mozna wypic. Dzieciaczki nam to wynagrodzą, glowka do gory!!! mimbasku jeszcze twych zdjec nie oblukałam, wybacz, zaraz to nadrobie choc znajac zycie moja gin bedzie miala inne zdanie- dla niej jestem grubasem ![]() rodzinka siedziala u mnie do 20 bylo super, rodzice pierwszy raz mnie odwiedzili tu w Lodzi... doceniam to. Ciesze sie ![]()
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka.M, ja tez jako dziecko długo walczyłam z tym, by nie ustawiać stóp do środka. Nie wiem dokładnie co mi było ale wiem, że jako noworodek leżałam z bioderkami w szynach i pewnie to przyniosło swój efekt pozniej.
Ciesz sie, że masz rozsądnego gina i od razu zareagował i skierował tam gdzie trzeba. Nie martw sie Aga, będzie wszystko dobrze! Nie ma co gdybać, jesteś pod fachową opieką i trafiłas do ortopedy w odpowiednim czasie ![]() Ja osobiście, będąc na Twoim miejscu, też bym nie wpadła na to, aby pojść do ortopedy. A co będziesz sobie fajnego na buzce robiła?? Ja do fryzjera tez pojde, bo chyba jednak wróce do blondów ale sądze, ze już po swietach. Masz racje, nawet podcięcie włosków znacznie polepsza samopoczucie. Co do ex, to małż jeszcze nie wie, ze ja już wiem Rozsądny jest ale nauczona doświadczeniem wolę trzymać rękę na pulsie ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- 24Kasia86 dziękuje za słowa pocieszenia Już mi lepiej Słonko, ale przez chwilę to naprawdę myslalam, ze ducha wyzione przez to moje nadcisnienie, wziełam sobie pół tabletki, która dostałam od lekarza, własnie by łykać w razie czego.Mam nadzieje Kasiu, że Twoi goście byli znacznie bardziej "wychowani" niż Agusi ... wiesz o czym mówie.. jedzonko.. ![]() Jak włoski ? Byłaś u fryzjera, prawda?? Ja tez mysle, ze dzidziusie nam wszystko wynagrodza i w sumie pewnie jak bedzie mała, to już w ogole poza nią swiata nie będę widziała i znajomi całkiem już pojda w odstawkę
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i prawdopodobnie czekaja mnie bole krzyzowe ![]() nie kupilam miksera bo jest 80zl drozszy niz na all i nianie tak samo zlodzieje
|
|
|
|
|
#1870 | ||
|
Wtajemniczenie
|
aguś87 dajesz czadu, jak tak dalej pojdzie urodzisz szybciej niz myslisz
ale uwazaj na siebie, przegiąć tez nie mozesz a ja sie martwie o ciebie! Agnieszka.M nie wazne czy SN czy CC, wazne zeby dzidzia byla zdrowa razem ze swoja mamą! masz szczescie z tymi kolejkami, mnie nie zawsze przepuszczą, a to juz koncowka. Dzisiaj bylam w Real i nie czuje nog, nachodzilam sie i postalam za wszystkie czasy ![]() dziewczynki mykam spac, wpadlam na chwile, zeby zobaczyc czy ktoras juz sie nie rozpakowała i zyczyc wam spokojnej nocki ![]() mąż juz spi od 20.30, musze go obudzić, zeby lozko zrobic, oj bedzie zly ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
ide w poniedzialek do fryziera, oby niunia wytrzymala wiesz siostry i mama skakaly nade mna, nic nie robilam prawie, zalozyly mi firanki, zaslonki, umyly naczynia, przygotowaly obiad- wiec gitara...![]() Cytat:
mnie bola plecy na dole troche...a nawet bardziej niz troche ale to raczej przez wzdecia, nie daja mi spokoju wieczorami i tak dzien w dzien....Dobra mykam spac juz tak pozno ehhh ale jutro z mezulkiem rano pospie
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-04-09 o 23:06 |
||
|
|
|
#1871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A do kosmetyczki idę na mikrodermabrazję diamentową, maseczkę, regulację brwi i hennę. A do fryzjera też już kazałam mężowi dzwonić, żeby nas umówił, bo przypomniało mi się, że teściowa ma 16-go urodziny, więc wiadomo ![]() 24kasia86 to miałaś w zasadzie gości z opcją samoobsługi
Edytowane przez Agnieszka.M Czas edycji: 2011-04-09 o 23:11 |
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie w szpitalu nie ma i koniec ![]() a czuje sie jak chodzaca bomba tez mnie krzyz boli w tesco tz patrzyl czy aby wody mi nie odchodza a jak mialam skurcz to oczy na mnie i szybko szybko
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Ale żeście naprodukowały
![]() A ja dopiero w poniedziałek siądę i nadrobię ![]() Baby shower SUPER UDANE Wklejam Wam zdjęcia z pomalowanym Edzikiem ![]() Dostaliśmy trochę ciuszków, gryzaki, pieluchy i inne fajowe rzeczy, może w poniedziałek wkleję ![]() Ciekawa jestem, czy coś się ruszyło w kwestii agus, morii, eweski i kasi łódzkiej (o kimś zapomniałam??), ale to zaraz w klubie napiszę, tam mam szansę nadrobię ![]() I w kwestii kuszenia wklejam tiramisu bezalkoholowe i tort czekoladowo-bananowy Wyszły PRZEPYSZNE!
|
|
#1874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Brzusio wygląda rewelacyjnie A jak tam mąż się w domu czuje? |
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, że wykupiliśmy dwie apteki (bierze 7 leków, niektóre 3 razy dziennie )Ale czuje się dobrze, za bardzo mu nic nie dokucza, więc jest OK
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poki co mam skurcze nieregularne
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli do fryzjera dotrzymałaś?
![]() Ale już masz skończony 37tc, więc za lekki poród ![]() Niech Oleńka długo się nie rodzi
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dotrzymalam ![]() dzieki slonce Tobie i w ogole Wam wszystkim za szybki, bezbolesny i bezkomplikacyjny porodale i tak pewnie mnie wyprzedzicie haha ![]() a brzunioo boski
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-04-10 o 00:04 |
|
|
|
|
#1879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Helou!
![]() Wrocilam z imprezki, najadlam sie salatek, kanapek, wypilam 5 szklanek soku z kaktusa, pomsialam sie i jestem ![]() Prezent sie spodobal... chyba Tulipany piekne, a wino pewnie bedzie na romantic wieczor we dwoje ![]() Antos furore robil u jednej kolezanki. Zachwycona byla i strasznie chciala go poczuc. Poczuc nie poczula, bo moj maly to wstydzioch, ale zobaczyla jak dupke wypina ![]() Byly jeszcze dwie panny. Jedna w 6 tygodniu, a druga w 15 tygodniu ciazy. Czulam sie jak slon... wiecie, ze nie moge juz zakladac nogi na noge???? Cytat:
Aga_pe zostalam zaproszona na urodziny do sasiadow. Wyprawiali wspolnie. Sa para wiec stwierdzilam, ze kupie im cos wspolnego ![]() Mimbi fajnie, ze impreza sie udala!!! ![]() Matall, ale musialo byc super... a te torty to bym wciagnela na raz brzuchol wyglada rewelacyjnie . Z przodu jak kolorowa pilka, ktora trzymasz na kolanach super!!!Agnieszka M. ja tez bylam pol roku po urodzeniu w szynie, ale od tamtej pory nie mialam jakichkolwiek problemow... czy rehabilitacja nie pomoze? Jakies cwiczenia?
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam zobaczyć czy któraś z Mamusiek się już rozpakowała
, ale widzę, że wszystkie (a zwłaszcza Aguś) dzielnie zaciskają nóżki ![]() Zanetaa88, mojej koleżance kilku ginów wmawiało córeczkę a urodził się 5 kg chłop Matall, pikny make up, pikny Kolor owo jak na gniazdko dla Dzidzi przystało![]() A mnie krzyż dzisiaj napiernicza . Ale rodzić nie zamierzam jeszcze, czekam na dzień roboczy![]() Co do picia kawy - ja kawoszem co prawda nie jestem, ale jako że źle sypiam to rano wypijam słabiutką kawę (rozpuszczalną) z mlekiem. Choć bardziej to mleko z kawą
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciliśmy z imprezki
korzystając z tego że śpiąca nie jestem to Was poczytam ![]() U fryzjera było fajniusio, powiedziałam tylko : "zdaję się na Panią" i siedziałam ![]() kolorek wyszedł boski, taki naturalny ... fryzura dużo krótsza, ale taką chciałam (wrzucę fotę do albumu) Imprezka u znajomych udana, Zosia twarda była i prawie do 22 wytrzymała i pewnie by dłuzej dała radę, ale zabrałam ją do pokoju i usnęła niemal od razu (raczyła tylko przypomnieć że "hau hau" nie wzięliśmy )pojadłam sobie różności ![]() no i musiałam być powrotnym kierowcą (jak zawsze principessina lato u Ciebie też kcę !!!!!!!agus fryzura nowa, czy tylko odświeżenie ???? mi też średnio wygodnie było na tym fotelu,ale Pani koło mnie skakała aż miło było ![]() monika21121984 zdrówka dla taty !!! niestety faceci myślą że są niezniszczalni i ciężko im przetłumaczyć że tak nie jest, a już ojciec własnej córki na pewno nie posłucha, wiem to na swoim przykładzie co do karmienia to sama zobaczysz, bo może dzidzia CI wyciągnie trochę i da radę chwytać Grazin pewnie teraz się przytulasz do siostry tż słodkich snów ![]() mamaoptymistka gratuluję udanej wizyty ! eweska ten Twój mąż to osiwieje przez Ciebie a raczej przez maluszki bo pchają na świat ![]() Paulizia całą butelkę wina na dwa kieliszki da się rozlać ????????? ![]() MoniaK nie smutaskuj się anula_81 dobrze że się udało zwrócić buciki, powiem Ci że te bardziej uniwersalne są i też mi się bardzo podobają a ja nadal nie ma butów ...anulinka2009 za pracowity dzień, mojego mężula kalesony by spłynęły po moim tyłku ale nie da rady sprawdzić bo on nie ma kalesonów masz fotkę ???? ![]() ddaaiissyy samotny wieczór widzę zaliczyłaś a ex potraktujemy ![]() mimbi fajnie że imprezka udana, do klubu zaraz zajrzę ![]() Agnieszka.M ciaża to obciążenie dla szkieletu też niestety ... nie martw się - cc to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie, bo musisz też myśleć o sobie, żeby być najlepszą mamusią 24kasia86 podobało się rodzince mieszkanko stokrotki ??? fajnie że CIę odwiedzili .... w końcu niedługo dziadkami będą co zobowiązuje ![]() matallewar słodkie zdjęcia ![]() to dobranoc do rana ... |
|
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeeej, śpicie?
![]() ---------- Dopisano o 05:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:58 ---------- Łeee, myślałam, że chociaż jednego nocnego marka zastanę ![]() No nic, pobuszuję na allegro
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edzik mi nie daje Idę nadrabiać, bo tż słodko pochrapuje
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że Cię wypuścili i że już dobrze ![]() moria Bardzo ładny brzusio I czy ja w łóżeczku Iguśki widzę żyrafki...? Siasiek mocno bardzo trzymamy!!!anula Wow, to u Ciebie też już niedługo może? ![]() Lolka Ochraniacz prałam w pralce i potem prasowałam, nie zniszczył się Paulizia Jeżeli się opuścił, to NAPRAWDĘ nieznacznie... Ja nie widzę różnicy ![]() A w ogóle bardzo ładnie wyglądasz ![]() agus Wiem o Pamiętnikach Oglądaliśmy w piątek - nie powiem, powalone to już trochę Zaraz się okaże, że Elena knuje, żeby zabić Elenę... Albo Stefan z Daemonem chcą ją zabić BTW - ciekawe czy kolejny będzie już po moim porodzie, tak często ostatnio są ![]() monika21121984 No ja w piątek z tż, w sobotę od rana sprzątaliśmy, potem przygotowanie żarełka, a potem Baby shower. A teraz doczytuję tylko dlatego, że nie mogę spać ![]() żebyś mogła karmić piersią mamaoptymistka gratuluję pewności i wagi maluszka ![]() MoniaK Przygotowania były bardzo intensywne, na szczęście miałam sztab pomocniczy Tż sprzątał, siostra i dwie psiapsióły pomagały z żarełkiem ![]() Impreza udana ![]() anulinka To ja wybierzecie naklejki, to zdjęcia koniecznie wrzuć! ![]() ddaaiissyy Trzymam , żeby nie było żadnych ekscesów z ex tż'ta. Zresztą - lada chwila będziecie mieć dzidzię i na pewno żadna ex nie jest teraz w jego głowie ![]() Dziękuję jeszcze raz za kciuki za tż, na pewno się przydały ![]() Tż czuje się bardzo dobrze, ropnia okazało się, że nie było, kamienie być może w ogóle nie będą operowane, bo są bardzo małe Dostał mnóstwo leków, ale tylko na miesiąc, a potem już tylko te na jego chorobę będzie brał ![]() Za tydzień idzie po pełny wypis ![]() NADROBIŁAM choć wydawało się prawie niemożliwe Idę chyba jeszcze spać, bo oczy mi się zamykają
|
|
|
#1885 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na pewno nie jest tak źle i Twoje obawy się nie potwierdzą. Powiedz małżowi prosto z mostu że wiesz i jakie masz obawy. Myślę, że w takich sprawach szczerość i rozmowa najważniejsze. A na imprezkę mogłaś się wybrać chociaż na godzinkę w ramach odstresowania ![]() Cytat:
Mattal, świetne zdjęcia! ![]() AgnieszkaM, a teraz w ciąży boli Cię na co dzień to biodro? Ważne aby po porodzie nie było żadnych komplikacji.
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
witajcie mamuśki
![]() u Was tez takie śliczne słonko ? normalnie muszę męża wyciągnąć na jakąś wycieczkę może za miasto ![]() anulinka2009 te kalesony to musiał być najnowszy krzyk mody Kasia taka ekipa sprzątająca jest super, nie ma jak pomoc ![]() matallewar super brzusio i te słodkości ![]() ja namawiam męża na profesjonalną sesję z brzuszkiem ale coś oporny jest idę na śniadanie, bo juz mam niezłego głoda Edytowane przez Klaterina Czas edycji: 2011-04-10 o 08:48 |
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
hej moje kochane wizażowe psiapsióły
Dziękuje za pocieszenie za dnia już mam inne podejście do sprawy a wieczorem wiecie jakie głupie myśli po głowie zawsze chodzą TŻ wrócił o dziwo wczesnie! Biorąc pod uwagę, że zawiozłam go na 20... wrócił o 23.30 (wyszedł sam i pierwszy ! szok, nie dzwoniłam po niego) Od razu gdy wszedł, dzwonił do niego jakiś nr tel zastrzeżony............. nie wnikam kto to był.. a on nie zdążył odebrać tel bo był lekko "zawiany" i nim wygrzebał komórkę z płaszcza to przestała dzwonić.. a może nie chciał odebrac? ![]() Agnieszka.M; fajową tą stronę podesłałaś, ze wskazaniami.. dałaś mi do myslenia.. wprawdzie ja z biodrem miałam jako maleństwo a potem tylko nózka do środka mi uciekała... to mimo wszystko w takim układzie powiem o tym ginkowi no i wypytam dokładnie rodziców co mi było matallewar; ale pysznosci zrobilas No i kapitalnie ze z TŻ w porzo.. to się naje tych leków Dobrze, ze tylko przez miesiąc taka końska dawka Koniecznie wklej zdj co dostałaś Paulizia; łoo to duzo Was ciężarówek było A czy ta dziewczyna, która tak bardzo chciała Antosia poczuć to ma już dzidzi? Czy to szczęście dopiero przed nią? Na pewno szczerze cieszyli się z prezencików bo pomysł miałaś extra! ![]() Ojjjjć jak przeczytałam o Sloneczku i Promyczku to mi sie łezka zakręciła.. ![]() andziotka, tnij sie tak Super w nowej fryzurce !!!! Ty też balowałaś ? Ale miałyscie imprezową sobote wszystkie Możesz być dumna z Zosi, że tak długo wytrzymała. A z jakim pisiaczkiem się bawiła? Czy to maskotka jakas była? (bo hau hau to o psa chodziło? )Z niecierpliwością oczekuję dnia, gdy już nie będę musiała być kierowcą ale tak z perspektywy czasu to szybciutko te 8 miechów zleciało moria, co tak wcześniutko wstałaś ? Wiem, że Ty poranny ptaszek no ale (zresztą kto to mówi, sama mam podobnie jak Ty )Grazin, jak tam "Siostrzyczki" Czym nowym Cię znów zaskoczyły? Aha a co do kawy to ja podobnie jak Grazin, piję od 4 msc, wczesniej mnie odrzucało (choć przed ciążą też piłam) Wypijam z reguły 2 rozpuszczalne, pół na pół z mlekiem. Dziś zaszalałam i wyduldałam z rana kubeł ok 400ml kawy tzn mleka z kawą i tak mi smakuje, że idę po repetę ooo i czytam w artykule od Agnieszki.M, zemięsniaki też powodują, iż trzeba miec CC!!!!? ?? Wiem, że ktoś z Was ma miesniaki (anulinka???) I macie z tego powodu CC ?? Ja mam jednego, malusiego ponoć
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-04-10 o 09:03 |
|
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
wstawiam moje szaszłyki z wczoraj i dzisiejszy brzuszek na koniec 33 tygodnia
|
|
|
|
#1889 |
|
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Ja w nocy od około 3 oglądałam tv Obudziła mnie straszna zgaga, normalnie czułam jak mnie cała klatka boli jak te kwasy się cofały, poszłam po renie ale pomogło dosłownie na 15 minut, później poszłam po migdałki i dzięki nim udało mi się zasnąć bo przeszło :P Nie ma chyba nic lepszego jak migdały dla mnie, a zgaga była masakryczna. Ale jak już usnęłam to spałam do 8.30 :P Mężul mnie sygnałkiem obudził, łobuziak jeden :P Dziś może pojedziemy do rodziców na wieś, słonko ładne świeci ale czy jest w miarę ciepło to nie wiem, pewnie chłodnawo będzie . |
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.

).

a na powaznie, swietnie, ze dobre wieści od Was

A niech się boją, nie? 
nie mam sutkow ,mowiła jej ze juz zakupiłam laktator i te silkonowe nakładki,ale nie wiem czy cos to da

za lekki poród 
na pewno nie jest tak źle i Twoje obawy się nie potwierdzą. Powiedz małżowi prosto z mostu że wiesz i jakie masz obawy. Myślę, że w takich sprawach szczerość i rozmowa najważniejsze.