|
|
#1861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Ależ nie ośmieliłabym się w nich wyjść za próg
(Nie no, nie no, fajne som, fajne, naprawdę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-10 o 01:06 |
||
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, do uszu se ładuj- chyba większa szansa, że się dostanie do srodka- ale rozumiem, ze byłaś zdesperowana
Jutro może bedę w Klifie- chce ktoś się ze mną widzieć? I dostać odlewkę mitsouko? proszę o powiadomienie smsem, bo tak tu zimno, ze kończę surfowanie z powodu zlodowacenia i wskakuję pod kołdrę- gucio grzeje, jak maly piecyk Okazalo się, że wojtek, jak nocował u tych znajomych, nastawiał sobie budzik i ukradkiem rozkrecał ogrzewanie- a potem skrecal. Rano zawsze było sledztwo- "Waldek, rozkręcales grzanie???' "Małgosiu, myślałem, że to ty" ![]() Jak również dostałam pouczenie, jak korzystać z ciepłej wody- zakaz odkrecania i zakręcania, bo jak piec się włącza i wyłącza, zużywa mnóstwo energi ("to nawet nieekologicznie jest")- jak JUŻ ma być ciepła, to malenkim strumieniem- bo i mało się zużywa, i temperatura wysoka. A w ogóle to więcej rzeczy można robić w zimnej wodzie, niż nam się zdaje tak więc- dobranoc brrrrr
|
#1863 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Gratulacje i uściski dla Red!
Cytat:
![]() To skutecznie myłaś, bo kolor wyglądał na naturalny ![]() A obecny jest ![]() Może znowu machnę sie na rudo?... Jak juz skończę wielką tubę bardzo jasnego naturalnego blondu Helloł. Nadrobiłam wszystko od ostatniego pobytu. Jestem hardkorem? Hej Cytat:
![]() Niech się pobzykają w zimnej ![]() Poza przypadkami piszczącego ubóstwa nie rozumiem takiego podejścia ![]() Nie piszcie za dużo, bo będę mogła poczytać dopiero w środę po południu znowu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-04-10 o 01:30 |
||
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Widziałam Skrb i wiecie co? Pod zdjęciami jest opcja donieś na fotkę i skorzystam, łoszustka jedna! Skrb, Ty bandyto! |
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na imprę , to przxeciez nie musisz się za bardzo ubiera ![]() Przejrzałam se 25 stron torebek w kolorze camel i prawie żadna mnie się nie podoba A przeciez ja nie jestem zbyt wybredna
|
|
#1866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wiem, u mnie w życiu jest po prostu sporo takich przypadów, w sumie życie to przypadki - za każdym razem sobie to powtarzam, czasem jest już groteskowo Cytat:
![]() acz widziałam takich ludzióf, znam - strach sie bać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-10 o 03:42 |
||
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pecha też nie ma. Wszystko jest wynikiem czegoś i jest to zwykle proces.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-10 o 02:18 |
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkanie w starym/nie ocieplonym/dużym domu /z przestarzałą instalacją grzewczą jest potwornie kosztowne. Są dwa wyjścia albo remont generalny, ale kogo na to stać, bo lepiej sprzedać/wybudować nowy albo oszczędzać, bo rozpasanie ogrzewaniowo-prądowo-gazowo-wodne może kosztować naprawdę sporo np. taki rach. 2800 za gaz na miesiąc i już nie chcesz mieć dwudziestu paru stopni w domu . Jak w mieszkaniu 50m2 zwiększysz temp o kilka st. dopłacisz 2-4 stówki, a w domu ~200 m2 zł to już kilkaset albo i więcej itd. itp.
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
no pacz.
a powiem Ci że, to dla mnie bez różnicy. Bo czy to przypadek czy jakieś " zaplanowane działąnie z góry" biorę to na klatę gdyż rzeczy, na które nie mam wpływu nie ruszają mnie tzn no nie rozkminiam ich. Wzdech i idę dalej, ewentualnie otrzep. Zatem obojętne jakie jest ich źródło - żyje z tym. A skoro nie przypadek to co? ![]() ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Cytat:
No chyba ze patrzę zbyt wąsko. |
|
|
|
|
#1870 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Do dziś tęsknię za tym gwałtem. ![]() Swoją drogą - dzwoniłam do Ciebie razy kilka. I co? I psinco. ![]() Cytat:
![]() Ale że jak? Że co? Redziątko nam już na świat wylazło? Tak szybko to zleciało?! Gratulacje! Łomatulu? Pisała coś? Mam szukać po fontku? Cytat:
Ja sobie obiecywałam w poprzednim barze, że teraz to już będę systematycznie się udzielać, bo czuję się nieco wyalienowana z rozentuzjazmowanego tłumu... A wyszło, jak wyszło. Drugi tysiąc postów pęka, a ja się odzywam po raz pierwszy. Cytat:
ja to dopiero mam wyrafinowany gust. Mnie się żadne torebki nie podobają. Cytat:
Oczywiście, że zbyt wąsko. Analogicznie, jak idę po ulicy i obcy chłop mi w ryj przydzwoni, to też nie jest przypadek, tylko konsekwentny proces: pan miał trudne dzieciństwo, nauczycielka polskiego go nie lubiła i stawiała mu pały za onanizowanie się pod ławką, a ja co prawda nie przypominam ani nauczycielki, ani koleżanki którą miał na oku (na okach) podczas trzepania... procederu, ale za to akurat przejeżdżał obo tramwaj, a tata tej koleżanki też był kolejarzem i mu się skojarzyło... Prosty proces przyczynowo - skutkowy.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2011-04-10 o 02:54 |
|||||
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ale ale TO ze pan chlasnął Ciebie a nie kogoś innego to jest przypadek so nie? ( tzn mam nadzieję oczywiscie jak pisałam wcześniej,nie szukam racji w tym względzie - jest mi wsio ryba - na rzeczy nie bedące pod moją kontrolą leję mała Redzia Natalia Monika ma 55 cm wzrostu i 2,8..... wagi - chuda i duga jak mama i urodziłą sie o 2.10 jak i kilka naszych Barowiczek ( czy to przypadek? ) tyle wiem a i ze za darmo znieczulili i akcja trwała 4 godz. Generalnie wygląda nam na swietną organizacje - stwierdziłyśmy ze Redzia zrobiła to profeskowo jakby rodziła co rok ( acz szczegółów nie znamy tej rzezi) ---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:46 ---------- ![]() ![]() ![]() ja też ja też dobry był, kurdę ja sie przy czecim numerku normalnie zgubiłam - on powinien mieć pierwszoplanowe role na dużym ekranie w tym kraju ![]() dobrze sie na niego paczy i słucha - a głos to ważna rzecz Ju zazdroszcze Ci, i Gucia też Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-10 o 02:51 |
|
|
|
|
#1872 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dodatkowo, gdybyś przykładnie wpierniczała sterydy i pakowała na siłce dniówkę dziennie to pan z całą pewnością by Cię ot tak nie chlasnął. A to już jest proces, moja droga Rachello. ![]() Cytat:
![]() Ta to ma farta. Ładna, bystra, młoda i jeszcze w cztery godziny się mnoży. Nie ma sprawiedliwości na świecie.
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są pierdoły , których nie warto rozważac, ani w kategori pecha, ani przypadku, ani procesu
|
|
#1874 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoż i Justycyzm Cytat:
![]() a w rachubach jest dobra - nie pomyli się ![]() Cytat:
nooo, tak to ja lubie nadrabiać ---------- Dopisano o 03:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Rozterko - pierwsza torba Kamelowa worek - bosssssssssssska druga w ramach jako druga niezła ale jako druga - jeśli albo albo to nr 1 miałąm kiedyś przez lata ukochaną ale również mi dedła ( nosiłam rudaśne zanim była moda a jak weszły to sie rozsypałą, popękała, słowem musiałą być słabszej jakości bo porządna torba 5 lat śmiga letko) i Kameno - za Komfort - wierzyłąm i w nich i w Ciebie ( za to Ty we mnie nie jak radziłąm, ale dobrze ze mamy słuchasz ja szukam w takim kolorze: Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-10 o 03:38 |
|||||
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1876 |
|
BAN stały
|
heloł, heloł
![]() Wróciłam z klubu, miałam się trochę pożalić, ale zdałam sobie sprawę, jakie to wszystko żałosne i chyba lepiej pójdę spać. Mam problemy, które powinny się skończyć w gimnazjum, zatrzymałam się na poziomie rozchwianej emocjonalnie 15-latki. Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-10 o 04:28 |
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobię po pracy
|
|
|
|
#1878 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale nastukaliście jak mnie nie było
ale nic, tfardo nadrobię od deski do deski kawalącik po kawaląćku ![]() Cytat:
Cytat:
obczaiłam aromatyczne curry duluxa, jest wypłowiałe i zielonkawo kupiaste, w zamian wybrałam akrylit W dekorala złocisty szafran, bardzo ładny kolor curry no nic, zobaczymy jaki będzie efekt ostateczny z curry na ścianie, najwyżej za rok przemaluję ![]() o, widzę plus curry na ścianie, można ze złości rzucać talerzem po india obiedzie i nie będzie widać ![]() Cytat:
Cytat:
no to trzymam kciuki za znalezienie nowego nożyczkowego skarbu Cytat:
tylko nie zawsze zawracam z drogito nie była słośliwość, to była próba odwrócenia Twojej uwagi od problemu dołeczków ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#1879 | |||||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
oreo muszę chyba do pracy zanieść, ostatnio mieliśmy coś w tym temacie Cytat:
Ty też wciongło Cię w to kariokie Cytat:
choć troszeczkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
byłam w albumie, naprawdę 100% tró romantik ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za niewiarę zresztą nie wszystko jeszcze przesądzone i się nie cieszę na zapas Cytat:
Cytat:
![]() przecież nie matrwisz się połamanym paznokciem tuż przed dyskoteką czy czymś podobnego kalibru
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||||
|
|
|
#1880 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dementuję pogłoski,że byłam wczoraj na imprezie,bo chuda jestem mąż mnie wku****ł i poszłam spać o 22 Dzisiaj pojechał do pracy,więc mam święty spokój
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1881 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w międzyczasie zmieniłam koncepcję. Mój osobisty chop fajniejszy, a dla zaspokojenia wrażeń wizualnych obejrzę se Transportera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hardkor!Cytat:
![]() ja za to z premedytacją nie zaglądam do użytkowanych czereśni z działki. Są przepyszne, ale że nie są pryskane to mają lokatorów ![]() Cytat:
a co do ostatniego, to przychodzi mi do głowy takie powiedzonko o zimnej wodzie i kaczorze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do drzwi, to wolę zawrócić, bo inaczej myślę o tym cały dzień. Raz nie wróciłam, cały dzień panikowałam, a drzwi były oczywiście zamknięte ![]()
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- polecają moją I nawet się nie dziwię. Umie dobrać fryzurę do twarzy, taktownie doradzić/odradzić, dobrze tnie, włosy długo się ładnie układają. Ale przecież nie ona jedna tak umie ![]() Mam szatański plan-jak zobaczę na mieście kogoś z fryzurką, która mi się bardzo spodoba, to spytam gdzie się ścina
|
|
#1882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dlatego NIEPRZYPADEK że można to uzasadnić sięgając wstecz, tylko nieprzypadek, bo tych dwoje musiało sobie dać po ryju, inaczej zmieniłby się bieg ludzkości Może jednak pójdę na kawę Cytat:
![]() Nie rozumię- o co może chodzić? O kupowanie i sprzedawanie, czy o lubowanie się w smrodach czy o jeszcze coś innego? Tak czy inaczxej Dzię Dobry!!!
|
|
#1883 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
dziś była pobudka o 6.30 Fenjal miał fajny zapach używałam dawno temu
|
#1884 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ju-szkoda,że Mariusz w pracy,bo bym go namówiła,żeby mnie do Gdyni podwiózł
Bo mały jeszcze trochę kaszle,a poza tym w niedzielę nie mam żadnych busów do Gdańska
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka szkoda...może uda mi się spotkać dziś z Flo, to przekażę odlewkę. A Fleur Defendue 15ml chcesz?
|
|
#1886 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale nic nie poradzę Jak masz na zbyciu to chcę
|
|
|
|
#1887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż bym chciała pomieszkać do jutra, żeby zobaczyć, co jeszcze wymyślą Cytat:
Ja też mam takie problemy- nasiliły się po 40stce
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Co do przemyśleń - ostatnie tygodnie utwierdziły mnie w przekonaniu, że "w ostatecznym rozrachunku człowiek zawsze jest sam" ![]() I tym optymistycznym akcentem zaczynam ostatni dzień leniuchowania. A jutro strzeli mnie ✂✂✂✂ica na miejscu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha
Wstałem dopiero
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

i czy podziałały
(

. Jak w mieszkaniu 50m2 zwiększysz temp o kilka st. dopłacisz 2-4 stówki, a w domu ~200 m2 zł to już kilkaset albo i więcej itd. itp.
Chyba nie sprzedawały się za szczególnie 

za niewiarę