![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: rodzinka.pl - beznadziejny serial
Cytat:
Szkoda ,że tylko takie produkujemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Tak jest prawie z każdym wyprodukowanym przez TVP; jedyny, który mnie zachwycił to Czas honoru
![]()
![]() |
#33 |
keep calm and contour on
|
wg mnie ten serial jest bliższy rzeczywistości niż jakieś m jak Miłość itd
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
inka: Tak jest prawie z każdym wyprodukowanym przez TVP; jedyny, który mnie zachwycił to Czas honoru
![]() To chyba jedyna produkcja TVP, która im wyszła ![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
mnie rowniez.
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Podobnie jak koleżanka inka uwielbiam CZas honoru i dla mnie to najlepszy serial. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
no co Wy, dziewczyny
![]() wg mnie rodzinka jest świetnym serialem, a co do oderwania od rzeczywistości, to który serial nie jest. chociaż jest aż za bardzo uroczy momentami i dlatego może nie podobać się niektórym znudzonym, zmęczonym, znerwicowanym. Absolutnie nie mówię tu o Was ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Rodzinki.pl oglądnęłam dwa odcinki i serial wg mnie ma kiepską jakość ale zauroczył mnie ten najmłodszy chłopiec i jego zabójczy śmiech
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
BAN stały
|
widziałam kawałek jednego odcinka i mi się nie spodobało.
A Licencja wg mnie jest super(początkowo mnie rozwalił bardziej chyba negatywnie, ale jednocześnie mi się spodobał i tak zostalo :P), szkoda że leci w trochę niewdzięcznej jak dla mnie porze ;-), rzadko o nim pamiętam, i ogólnie widziałam może kilkanaście odcinków a ich już puscili chyba z 90 ;-), ale staram się czasem nadrobić w sobotę jak się da ;-). Fraszyńska, ale i Orleańska wg mnie obie fajnie grają, zresztą całość mi pasuje (rodzice Pawła też są nieźli :-D, w tych rolach Anna Dymna i Krzysztof Globisz), podoba mi się np. w roli Leszczyńskiego Cezary Kosiński, pasuje mi do Weroniki kreowanej przez Orleańską. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2011-04-03 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Kożuchowska w każdym filmie/serialu jest dla mnie taka sama, mdła. Ona w ogóle ma moim zdaniem wiecznie ten sam wyraz twarzy, jest mało plastyczna w przeciwieństwie do Ostaszewskiej.. Uwielbiam plastyczność Ostaszewskiej.
Widziałam dwa pierwsze odcinki. Mam pytanie, czy była jakaś akcja poza mieszkaniem, czy wszystko dalej dzieje sie w salonie, ewentualnie w sypialni? Ten serial mnie nie porywa, wolę Licencję na wychowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
nie mam nic do Kożuchowskiej, jako aktorki, uważam, że jest ok. Pamiętam ją np. z Killerów. Natomiast 'M jak...' nie lubię bardzo, między innymi Hanki, no i może przenoszę to uczucie na inne produkcje, w każdym razie jak trafiłam na reklamę Rodzinki, to nastawiona byłam sceptycznie, potem jakoś tak załapałam się na fragment, i też nie przypadł mi do gustu. A 'Licencja' mi się spodobała, fajna jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kożuchowska poza tym nie pasuje mi do roli matki 3 dzieci. Takiej zwariowanej,pokręconej itp. Nie wiem czemu ale jak dla mnie, ona pasuje tylko do ról świętych, cierpiętnic pasuje. Już na pewno nie do serialu komediowego. Przeczytałam wypowiedź Karolaka nt. genialnego scenariusza i zastanawiałam się czy on ma ten sam, który my potem oglądamy. Jak dla mnie pozycja zbędna w programie. Niech na tę porę przeniosą Licencję, a na 19 ( jak już muszą) tą Rodzinkę. ![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Karolaka lubię, ale nawet jego mi ten serial obrzydza ![]() Sam serial... Głupi jest, i wulgarny. Bardzo mało zabawny. Sztuczny. No kiepski niestety. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2011-04-05 o 23:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
ja też się cały czas zastanawiam skąd ostatnio tyle ochów i achów nad tą Kożuchowska
![]() skąd to się bierze ja się pytam ![]() Karolaka też lubię ale tutaj jakoś ta jego gra no nie przypadła mi do gustu jakoś tak dziwnie jest ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
ten serial działa mi na nerwy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Ja w ogóle nie rozumiem fenomenu Kożuchowskiej... Ona wg mnie jest zupełnie przeciętną aktorką. Daleko jej do takich aktorek jak Maja Ostaszewska czy Katarzyna Herman czy Krystyny Jandy. One w każdej roli są inne, a Kożuchowska jest taka sama, może dlatego że ma mało plastyczną twarz, nie wiem, ale ona nigdy nawet swoją grą nie wprowadza mnie w świat innych emocji, w świat swojej postaci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ja kożuchowską lubię, ale uważam, że jest marną aktorką. Karolaka nie znoszę.
Serial rodzinka.pl oglądam i lubię. Sama się dziwiwę bo nie cierpię pseudo komedii, ale to nawet nawet przyjemne. Dobra przyznam się...oglądam to tylko dlatego, że uwielbiam tego małego chłopca, jest tak słodki, ze szok. Jak to oglądam zawsze wyobrażam sobie, ze jest moim synem ![]() On sprawia, że ten serial dla mnie jest fajny ![]() Dlaczego matka w tym serialu chodzi w drewniakach na dość wysokim obcasach po domu zamiast kapci? Ktoś normlany tak robi? ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2011-04-10 o 01:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do butów na obcasach po domu - ja zauważyłam, że w większości polskich seriali chodzą po domu w takich butach, w M jak miłość np widziałam, jak Marta w kozakach leży sobie na łóżku i odpoczywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ona chyba tylko raz była w drewniakach, kilka razy normalnie w kapciach.. a ja bardzo lubię ten serial ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno więcej niż raz miała te obcasy. Tzn może w jednym odcinku, ale w kilku różnych scenkach. W tym raz wieczorem..Jak można tłuc się po domu obcasami wieczorem mając małe dzieci? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam ten serial, ten mały mnie rozwala :P Jego śmiech i teksty są najlepsze ;] Oczywiście traktuję ten serial jako formę zabawy, rozrywki a nie jakoś super poważnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propo's Małego - ostatni odcinek o gejach był fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście, dla mnie też ten serial nie jest zbyt ciekawy... niektóre żarty może i śmieszne. Oglądałam go właściwie tylko leżąc w szpitalu, jako źródło jedynej tam rozrywki
![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
To najmłodsze dziećko fajnie mówi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
No fajnie bo nie jest to moje dziecko.
On już na takie seplenienie(?) jest chyba za duży...? Ale i tk jest słodki ![]() Też mi sie podobał oodcinek o gejach :hahah:
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Ja uważam, że serial jest świetny. Oglądam od 1-szego odcinka i bardzo mi się spodobał. Nie rozumiem opinii, że serial jest drętwy, że aktorzy grają beznadziejnie. Myślę, że Polacy po prostu wolą zwykłe tasiemce typu m jak miłość, na wspólnej, klan itp. Nie twierdzę, że ja tego nie oglądam, ale uważam, że serial rodzinka.pl to miła odskocznia od typowych seriali. Pozatym Kożuchowska jest bardzo dobrą aktorką i ładną, elegancką kobietą. Według mnie pasuje do tej roli znakomicie
![]() Wiecie może co to za płyta przy której Kożuchowska ćwiczy w serialu? Już kilka razy pokazali moment kiedy wygina się przed TV, wchodzi Tomek i naśladuje ją. Zastanawia mnie co to za ćwiczenia.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.