|
|
#1891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trza się zastanowi czy nie jest się obdarzonym cechą wiktymności czy jakoś tak ![]() Kupiłam se tą torebkę , co się wszystkim podobała ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- ja tez
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Po Nutelli w nocy miałem zgage
![]() takiej dostałem że myślałem że umieram.Nigdy więcej na noc Nutelli
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1893 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rozterko-póki co to dam radę
![]() Też chcę torebkę i buty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maji nie było, bo jezd gruba, bszytka i w soboty chodzi spać o 22 ![]() Cytat:
Ty też puć w me ramiona
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-10 o 11:55 |
||
|
|
|
#1895 | |||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wagowo to nie fiem...bo wage mam starą i niedokładną...ale moze w sumie sprawdzeu ![]() jest taka ksiażka o tytule Glany? ![]() Cytat:
Cytat:
wlasnie tak myslę aczkolwiek przypomnialam sobie ze bonsau juz mialam ![]() takie z marketa i niestety dedło , ale stwierdziłam ze chyba było jakies felerne od początku ![]() Cytat:
racej nie i mam nadzieje ze nie bo by mi sie badania poszły rypac , owogle to jutro ide hbs obadac, bo ofkors zapomniałam jak byłam ostatnio , ale czy ktos wie jak dokładnie nazywaa sie to badanie ktore pokazuje ile sie ma przeciwciał???? bo fceu ze są rózne hbsy......i nie fiem ktory to ten o ktory mi chodzi ![]() bo ja kiedys mialam robiony taki hbs co wynik jest + albo _ ale to nei taki kcem...tylko ten co pokazuje w jednostkach ![]() Cytat:
ale o so chosi? zakochalaś sie w barmanie? czy jakims wokaliscie sataniście? ![]() Cytat:
no ale curry jest zielonawo-kupawe przynajmniej to ktore mam ( i nie uzywam)Cytat:
i na krotkich dystansach nie swiecic swiatła mieszkanie przeciez małe to sie nie zgubisz ,a tak serio-ja chocbym nie wiem jak oszczedzała to bym gosciom takich rzeczy nie gadała ....troche obciach , poza tym ile mozna nadprogramowo zużyc w pare dni ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- aaaa...przypomniała mi sie o oszczedxaniu wody-podobno fakt-jak to babka kąpała dzieci, potem ona i mąż w tej samej wodzie ofkors, potem ta woda szła do prania a potem była łapana i słuzyła do spłukiwania klopa
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:mdleje :
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1897 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Hardkorem Czy ja wiem Paręnaście czy parędziesiąt stron to nie jest moja Droga tak dużo ![]() ![]() Cytat:
, Kraków Cię wciągł? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(nawet na kilka ) i wtedy może część osób się przeniesie i terminy się zwolnią, a jak się tamte fryzjerki nie sprawdzą to trudno, ale przynajmniej raz Ci się uda wybrać do Twej fryzjerki, wtedy kiedy chcesz Cytat:
![]() Co jadłeś na śniadanie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#1898 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sporciu-imprezka wykluczona,bo mały balast w domu siedzi
To sobie chociaż do sklepu pójdziemy i coś fundniemy niedozwolonego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1902 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja zjadłam jajecznicę z dwóch jajeczek
Na obiad pomidorowa,na deser jeszcze nie wiem co będzie
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym zjadł jajecznice
ale za dużo roboty z nią
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, to ja idę
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę jechać do trójmiasta dlatego nie zobaczę się z Justyną ![]() a czereśnie to najbardziej zamieszkałe owocki najlepiej widać to po kompotach we słojach
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do następnego razu Wczoraj zamiast powiedzieć do widzenia/ dobranoc wymieniało się nazwy obuwia - kaloszki, sandałki, kozaczki bodajże, glany ... Nie słyszałam o książce o takim tytule, ale może kiedyś napiszę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja zrobiłam szczyt szczytów - nie stosowałam żadnej wymówki. Po prostu nie poszłam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1910 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie przesadzajcie ![]() Niedobrze, śniadanie cza jeść, a nie nutellę na noc Cytat:
Fajny Cytat:
No dużo strasznie ![]() Jakbyś zaczął teraz, to za godzinę byś już skończył Cytat:
Ruszały się?
||||
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że wesele w rodzinie, to rodziców wysyłam, a sama się chaupą zajmuję
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą wiem, że komuś było przykro tylko dlatego, że nie zobaczyłam tej wypasionej w kosmos "otoczki zewnętrznej". Do dziś wiem, że to była jedna z najsłuszniejszych decyzji w moim życiu. Dodatkowo większa część rodziny potwierdziła jej słuszność.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1913 |
|
grozi wypollizowaniem
|
woooo....czytam ten fotnt:
ktoś mnie oświeci dlaczego "dom nie moze zostać sam? " to brzmi upiornie wręcz...większe uwiazanie niz stado psów, kotów i dzieci (bo to wszystko mozna wziąć ze sobą..a domu niebałdzo)
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalił argument, o źle ułożonych włosach
|
|
|
#1915 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Znów to samo, co zawsze. On patrzy, ja patrzę, żadnego uciekania wzrokiem, kumpela mówi "jesssu, jak on cię obczaja". Jak już na chwilę zostaje sam i już jestem skłonna podejść, to jak spod ziemi pojawia się jakiś koleżka/koleżanka (z naciskiem na to drugie) i zaczyna z nim gadać. I tak przez cały wieczór. I mogłabym się tak bawić do skutku, gdyby nie to, że za chwilę wyjeżdżam na 7 miesięcy. Może wczoraj to była ostatnia szansa (spokojnie, to tylko tak desperacko brzmi ) Ostatecznie koleżanka zaciągnęła mnie do wyjścia, bo stwierdziła, ze to bez sensu. Poryczałam się na przystanku jak dzieciak. Naprawdę takie akcje powinny się skończyć, jak miałam 15 lat.Weekend był dość intensywny, a w niedzielę miałam się uczyć. ![]() Póki co pół dnia przespałam. I dalej mam rozkminę, czy jechać do tego Krakowa za tydzień. Chyba nie pojadę.
|
|
|
|
|
#1916 |
|
grozi wypollizowaniem
|
melk-ale ostatnia szansa na co?
|
|
#1917 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1918 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
heloł
Cytat:
![]() Pin no jak możesz ja nie kłamieu , pisałam pilion pińcet razy że to so stare fotki i że pysk nadal mam hódy![]() bandyto.... bandyto do mieu.... ![]() Cytat:
![]() niby tak.... ale tószcz będzie widać jak sie nie ubiere ![]() Cytat:
c'nie? a teraz co najwyżej może mieu tż w kapcia cmoknąć gdyż mam na niego mega focha ![]() ![]() i zemszczeu sieu ![]() Cytat:
![]() lubię święty spokój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na obiad zupa ogórczana, a na drugie chude mienso i brukselka deseru nie ma nie bedę uszczęśliwiać nikogo oprócz siebie ![]() to z czym jest mało roboty
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak to mają być rozkminy na poziomie 15-latki, to nie wiem, na jakim ja się poziomie zatrzymałam ![]() Majowy sposób myślenia: jak chuop się gapi, ale nie podejdzie, to znaczy, że mu bardzo nie zależy, więc pal go licho
|
|
#1920 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ad 2 Z nutella prosto ze słoika,Laysami prosto z torebki i piwem wprost z butelki,albo puszki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

takiej dostałem że myślałem że umieram.Nigdy więcej na noc Nutelli

ja nie kłamieu , pisałam pilion pińcet razy że to so stare fotki i że pysk nadal mam hódy