|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Zjadłem tortillę z kurczakiem
własnej produkcji
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne, nutellowe zdjęcie na FB masz ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1925 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no ja nie fiem ![]() ale to był jakis konkretny on zaczajany od dawna? czy jakis nowy on? ,w sumie jak wyjexdxasz to i tak nie zdązyłoby sie rozwinąć raczej.... waga zepsuta- pokazuje 42-49
|
|
#1926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję torebki ![]() Cytat:
w sumie to jest niezły pomysł ![]() Dla Sałaty-poniżej efekt po farbowaniu 5.35 kudeł.jpg kudel.jpg niestety słońca akurat zabrakło
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-10 o 18:28 |
|||
|
|
|
#1927 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam elektroniczną i stawiam ją zawsze w tym samym miejscu łazienki,bo w innym potrafi pokazać 3 kg więcej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1928 | ||
|
Konto usunięte
|
|
||
|
|
|
#1929 | ||||
|
BAN stały
|
Przeszkadza Ci ten kot?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Jestem na pół dednięty
|
||||
|
|
|
#1930 |
|
Konto usunięte
|
Skarbku - ty, żeś chudzina taka jak ja
Zdecydowałam - kupię marynarę na męskim dziale H&M, M&S lub Zary. |
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
To nie chcesz trochę tószczu ode mnie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1932 |
|
never say no to panda
|
tak się wszyscy farbujecie... na mnie chyba też czas, ale mi włosów szkoda, bo nie służą im te farby :[ idem robić http://dietadukanaprzepisy.blogspot....iki-musli.html (dziś rano było -16,2kg *edit - kufa, zabiłam rozmowę w SB :[
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-04-10 o 15:21 |
|
|
|
#1933 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem. Obżarłam się batonikami Kinder i reanimuję się gorzką herbatą
![]() Aaaa, pomalowałam se pazurki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-10 o 16:41 |
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
czeski Kozel czy miodowy Ciechan? Co tu pić? Co tu pić?
Ciekawe co na to antybiolki?
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1937 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiem, że to bez sensu, bo i tak wyjeżdżam, ale co ja poradzę, że jak ktoś mnie zaintryguje, to nie spocznę, póki nie poznam i nie zweryfikuję swoich wyobrażeń ![]() na jakooo? ![]() chyba też sobie pomaluję - to niezawodny sposób na odkładanie nauki, obok sprzątania i prania. |
|
|
|
|
#1938 |
|
Konto usunięte
|
Maja - avatar twój mnie przeraża
![]() Vesenka - antybiotyka to mi nie mieszaj z % -
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Melk - na ciemnoczerwono
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1940 |
|
BAN stały
|
to ja jestem bardziej zachowawcza w tej kwestii
![]() uwielbiam wszelkie beże, greże, przydymione, przybrudzone, nude fiolety, szarości. ostatnio na przyklad namiętnie noszę ten kolor aa no i zielone jeszcze lubię. a tak w ogóle, to nie lubię i nie umiem malować paznokci
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-10 o 16:55 |
|
|
|
#1941 | |
|
never say no to panda
|
srutututu
na Ciastlu będę wszystkich zamęczała moim żarełkiem niach niach Cytat:
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie umiem, ale się nie zrażam. Najwyżej doczyszczam te nieszczęsne zababrane skórki. Ogólnie też lubię stonowane kolory do pracy , bo lakier zawsze złazi mi błyskawicznie. Przy neutralnych kolorach nie widać nagłych awarii
Wyjątek robię dla czerwieni właśnie. A tak to uwielbiam szarości, szare brązy, odcienie kawy z mlekiem. Mam też turkusy i niebieskości, ale maluję się nimi w wolne dni.Czerwień wygląda ekstra, ale teraz się będę trzęsła żeby mi się toto utrzymało ze 2 dni
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1943 |
|
Konto usunięte
|
Ja kocham ciemne lakiery, choć najbardziej czerwienie.
A pierdołą jestem, ale się nie przejmuję, korektorem jadę po skórkach i jest gites. |
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak luka a sam nie podejdzie, to jest ćmok i co niech on żałuje, że traci okazję poznania fajnej laski, o ![]() Christine w ogniu http://www.youtube.com/watch?v=9InRp...eature=related bo trzeba potem zmywać dlatego maluję tylko bezbarwną odżywką lakiery tylko na jakieś okazje (święta, imprezy, ciastel, ło i tyla )Co do upapranych skórek, to nie upaprzę tylko i wyłącznie wtedy, kiedy maluję lakierem z rimmela z takim grubaśnym, zaokrąglonym pędzielkiem. Super jest, jedno pociągnięcie i już cały pazur pomalowany, a szerokośc ma taką, że nie sięga do skórek tylko trzyma się do 2 dni ![]() Za to nie nadaję się do żadnych naklejków i doczepianych łozdóbek - mam tak zaokragloną płytkę paznokcia, że żadne takie pierdółki mi się nie przykleją ![]() oj tam - na kacu to mnie tam żadne żarełko nie interesuje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-10 o 17:32 |
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Werko - a jaki masz korektor?
|
|
|
#1946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moja siostra ja raz piłam w herbaciarni Cytat:
jak mi z takimi będą wyskakiwać to zdzielę już lepiej powiedzieć że się nie przyjdzie i koniecCytat:
Dziś coś mały ruch ale dobrze, bo miałam 2 dni do nadrobienia. Wczoraj urządziłam sobie dzień bez kompa. Całe popołudnia i wieczór spędziłam w łóżku (bynajmniej nie sama ) Muszeu iść dziś na zakupy a nie chce mi się ![]() Ciekawe jak tam Red
|
||||
|
|
|
#1947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie kupować w marketach - na 99,99999 dednie... ![]() Cytat:
![]() ja nie widzę ![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() Ves i Ewusi gratuluję podwyżek, Winterce i Rozterce - zakupów a dla Kameny
|
|
#1948 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Kupiłam worki próżniowe ( trochę późno
) ale potrzebuję miejsca w szafach
|
#1949 | |||||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wróciłam z malowania
![]() zwiało mi z balkonu kuwetę, zostawiłam w poprzednią niedzielę jeszcze przed wianiem, dziś szukam kuwety i ni ma.. przypomniało mi się że powinna być na balkonie, mała jest, gdzie duża? yyy, duża niestety u kogoś w ogródku malnęłam na ten szafran, nawet niegłupio wygląda, przyt okazji stwierdziłam że podobie mi się połaczenie żółty z białym co prawda bardziej niż curry wygląda jak bar w którym podają curry Cytat:
![]() Cytat:
za młodszych lat miałam zaszczyt być obdarzona tą cechą, z wiekiem jakoś przeszło na całe szczęście Cytat:
to w ogóle jedno z moich teoretycznych hobby, bonsai, drugim teoretycznym jest balet ![]() ciekawe czy kiedykolwiek w życiu uda mi się wyjść spoza teorii do praktyki chociaż w jednym z nich? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
rozkminy damsko męskie przyrównywać do złamanego paznokcia ![]() a poważnie, szkoda że nie podchodzisz nawet jeśli przychodzi druga osoba (chociaż faktycznie przy kobiecie płci odmiennej głupio tak) pytanko - idziesz w tę sobotę na Joannę? (bo ostatecznie chyba grają Cytat:
![]() Cytat:
![]() wybierz 42 Cytat:
Cytat:
bez antybiotyków, jeśli Kozelek ciemny, sama bym się głęboko zastanawiała Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||||
|
|
|
#1950 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A w czwartek idę na Blackfield Właśnie, jak stoi i gada z laską, to nie będę podchodzić, bez sensu ![]() Od 14 próbuję zacząć się uczyć. Pomalowałam paznokcie Jade is the new black. Co by tu jeszcze...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

własnej produkcji

I ten parapet to zemsta Teziaka za te głuche telefony 

już lepiej powiedzieć że się nie przyjdzie i koniec

Mój organizm nie toleruje pikantnych potraw