|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
![]() Ineso ja jedwab na pól ![]()
|
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Kryptoreklama Evry
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo, ja często kupuję w Big Starze, bo mają rozmiar na tyłek i potem dobiera się długość. Nie polecam spodni z H&M!!
|
#3214 | |
|
Pani Buka
|
widziałam parę bardzo ładnych modeli, ale boję się strzelać z rozmiarem
![]() Cytat:
a nie stać mnie na spodnie z Big Stara czy Levisa... Hula - jeśli byś chciała, mogę Ci kupić tenisówki a potem kiedyś podjechać do Galerii Kazimierz gdy będziesz w pracy także daj znać
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
ide do muzeum pod rynkiem
![]() ppaaaaa
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się pogoda nie spartoli to zjem kiełbaske z grilla
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ecrulo - spodnie w rozmiarze 36 i z długimi nogawkami są w Zarze Ja ostatnio wcisłam się w swoje 34 i mam idealną długość nogawek ![]() Co do zakupów, ja wczoraj wydałam 61zł na asortyment soczewkowy i 80zł na balerinki (no kurde, nie mam praktycznie wcale butów na płaskiej podeszwie!) + 30zł w drogerii na masło do ciała, pastę do zębów i płatki kosmetyczne ![]() Jeszcze dziś w aptece udam 30zł na krople do oczu ![]() Muszę posprzedawać swoje ciuchy na allegro, bo mam tego sporo, większość nie noszona wcale, a tylko mi leżą ;x
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam za to problem z krótkimi rękawami, bo mam goryle długie ręce.
Trzeba się ubrać i iść się pouczyć nad Wisłę. Dawno nie miałam fajerwerków w moim życiu, przydałyby się jakieś. |
|
|
|
#3220 |
|
Wtajemniczenie
|
gdzie idziesz? nigdy nie próbowałam się uczyć na zewnątrz. siada się na ławce z notatkami i się uczy
? takie dziwne to dla mnie ;ppróbowałaś? ;p produktów niedostępnych na skworcu niestety nie będzie założyłam za Was kasę [proszę o przelewy!!] i zapłaciłam już za wszystko
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przelew zrobiłam zaraz po tym jak posta z zamówieniem napisałam, tylko z alior banku więc jutro się pojawi u Ciebie ![]() Trust - płatki kosmetyczne są najlepsze w Lidlu, nie używałam lepszych - tansze od cleanica a jakosciowo bez porownania
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-10 o 15:08 |
|
|
|
|
#3222 |
|
Matka Smoka
|
Płatki najlepsze i najtańsze są z Biedro
![]() blair - zapomniałam Ci powiedzieć, że Twoj Lidl to zdzierca - podobnow innych produkty dzieciaczkowe są na wyprzedaży poniżej 4 zł ![]() baaja - zaraz pzrelewam, tylko muszę najpierw policzyć chyba, że masz pod ręką gdzieś ile Ci winna jestem?
|
|
|
|
#3223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!spoko spoko z tym przelewem, tak tylko napisałam ;p Cytat:
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja nadal lecze doła i obolałą nogę słodkim nicnierobieniem, ale wpadłam do Was z takim pytaniem: możecie mi polecić jakiegoś dobrego dermatologa? może byś prywatny, byle był dobry i mi pomógł
|
#3225 |
|
Raczkowanie
|
kochane krakowianki
potrzebuję do badań (licencjat) singli samodzielnych finansowo jeśli masz ochotę mi pomóc wypełniając niedługą ankietę - napisz, podam Ci linka
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama ma w domu z Biedry i jednak ja dalej obstaję przy Lidlowskich Kurcze wyrzuciłam paragon, ale na pewno była po 4,80 bo z paragonu spisywałam Jeszcze go poszukam ale jak kupowałam swoją to tyle samo kosztowała i to już było na obniżonej cenie na czerwonej plakietce ![]() Ale kupiłam sobie hiacynta w małej doniczce - i dziś rano rozkwitł Weszłam do kuchni a tam taaaaaaaki świetny zapach
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam Bellę, moje ulubione płatki <3 Kocham je za ten wzorek, który świetnie przyczynia się do zmywania makijażu
|
#3229 | |
|
Matka Smoka
|
Rozbiórki umieszczę w pierwszym poście. Ups, nie zauważyłam ![]() Cytat:
A jak już przy oliwkach, to się pochwalę jaki powalający zapachem zrobiłam wczoraj olejek do masażu ![]() Tez miałam hiacynta, usechł, ale go trzymam bo podobno kwitną ponownie. Myśmy w domu nic nie czuli
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym się chyba skupić nie mogła
![]() Cytat:
|
|
#3231 |
|
Matka Smoka
|
blair - jak się parafina na włosach zachowuje? w ogóle coś daje?
Bo ten olej tak kusi ceną http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100078
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam nic z parafiną bo dziewczyny odradzają (pod kątem braku skrętu), więc się nie wypowiem ![]() Patrz co w Lidlu za tydzień - nada się jako krem po kwasach? Bo ja w sumie używałam tylko kremu z spf 15 zwykłego po toniku i po olejku. A muszę dla siebie i mamy kupić ![]() http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_18029.htm
|
|
#3233 |
|
Matka Smoka
|
A pewnie parafina za ciężka i obciąża? Chyba wezmę ten olej pod kątem masażu też
![]() Co do filtra - nie pamiętam jak w zeszłym roku było ze stabilnością - najlepiej by było gdybyś odpisała skład i wtedy zawyrokujemy. Zazwyczaj te dziecięce są dość gęste i tępe - może być ciężki pod makeup. Nie chcesz Sorayi przetestować? |
|
|
|
#3234 |
|
Konto usunięte
|
wróciłam do Krakowa i bardzo się cieszę. A jutro znowu wstawanie o 6 buuuu
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie przetestuję Jak ciężkie to niezbyt, zwłaszcza przy moich tendencjach do zapychania ![]() Czyli dziecięce Ziaja też takie będą? Szczerze mówiąc planowałam je kupić i już wczoraj szukałam w marketach, chyba dobrze że nie było Składu na razie nie mam, bo pojawią się w sprzedaży dopiero :|
|
|
#3236 |
|
Matka Smoka
|
Ziaja też jest niestabilna. Z marketowych tylko Soraya, Lirene 50 family, L'oreal.
No chyba, że jakieś niespodzianki będą w tym roku. |
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz może gdzie szukać składów kosmetyków ktorych nie ma w Pl? Próbowałam wpisywać po nazwie ingredients albo inci, ale nic mi nie znajduje
Chodzi mi konkretnie o to: http://cgi.ebay.pl/HAWAIIAN-TROPIC-P...cf06218ca#shId Mam z tej firmy kupioną na wakacjach 4 w kremie i olejek 2 - zapach jest booooooooooooooooooooski, działanie na skórę też, ale pewnie 4 od 50 się będzie składowo różnić i wpisanie składu z 4 nic nie da A z chęcią bym kupiła tę tu 50 bo wszędzie pisze że ma zapach charakterystyczny dla firmy I jak na taki filtr to cena niewysoka nawet z wysyłką chyba? Mają jeszcze 70 w ofercie
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam mleczka nagietkowego vel aloesowego z Ziaji, chociaż wolę nagietkowe Nie uczula, nie podrażnia, dobrze zmywa wszelki makijaż. Ja do zmycia całej twarzy potrzebuję co najmniej 5 płatków kosmetycznych - po jednym na oko (chyba, że mam cięższy mejkap to po 2), jeden na czoło, jeden na policzki, nos, brodę i szyję i ostatni do przemycia całej buzi z pozostałych zanieczyszczeń - skóra jest ultra czysta!
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twarz chusteczkami dla dzieci (tak, te do podcierania tyłeczka ) z rossa albo z lidla, potem płyn micelarny i na koniec tonik z kwasem migdałowym
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Idę pisać notkę, wszystko byle się nie uczyć na egzaminy
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

Kupowałaś już?

I parę innych sklepów.

założyłam za Was kasę [proszę o przelewy!!] i zapłaciłam już za wszystko

Jeszcze go poszukam ale jak kupowałam swoją to tyle samo kosztowała i to już było na obniżonej cenie na czerwonej plakietce