|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Cytat:
ja tam żarełka sobie nie potrafię odmówić ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale muszą odpocząć po tym matrixie
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zadomowienie
|
HEJ
BLONDBUNNY Farbki jednak nie kupilam, poczekam do maja niech odpoczna ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
glupia pindzia kitkulka ja tez zagladam na Twojego bloga
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde... tak mnie korci juz farbnac... W tygodniu mam impreze to by trza było wygladac Tylko bede musiała sama tym razem, mam nadzieje ze dam rade... I tak myśle, najpierw dać normalnie na odrost ta mieszanke, a potem na całość, czy od razu na całość? |
|
|
|
|
#1655 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki, przybywam z takim problemem. Od dawna maluje sobie na włosach pasemka, wiadomo pasmka niszczą włosy, ale dalej chciałabym zostać przy koloże blond w dodatku nie chcę mieć juz cieniowanych włosów w oloże bieli, żółci itp.. Czy jakaś farba jest łagodniejsza dla włosów niż robienie pasemek? I ktora da rade ujednolicic mi kolor włosów? Nie pytam o tanie farby, najlepiej jakbyście doradziły mi jakieś farby fryzjerskie dostępne np. na allegro. Nie pytam o farby dostepne w drogeriach. Jedynie co myślicie o farbach dostepnych w drogeriach bez amoniau, ale najlepiej jakbyscie doradziły jakieś nieznane fryzjerskie dostepne na allegro. Pozdrawiam czekam na odpowiedz
|
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() mam pytanie gdzie mogę tanio kupić tą farbę Majirel 10 1/2 ? Infatuated pisałaś ,że ochłodzi mi ona kolor. Chciałam zrobić ją na całe włosy, masz jakieś zdjęcia jak Tobie wyszło bo chyba próbowałaś? |
|
|
|
#1657 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
pomóżcie mi wybrać odcień zależy mi na tym żeby kolorek był chłodniejszy i perłowy. Buahhot a ty czym robisz włoski
? piękny masz kolor w avatarze
|
|
|
|
#1659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomoże ktoś? Bardzo podobają mi się włoski kitkulki - perłowy blondzik Londy o ile dobrze pamiętam
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Magda ;)
|
Juz jestem
![]() Asia cześć ![]() robiłam Palette C12,a zdjecia odrostow niestety nie zrobilam Yata no dokladnie z tym doswiadczeniem ![]() a w ksiegowosci to u nas ogloszenia gownie dla emeytek i rencistek na umowe zlecenie ![]() nie kupilam podkreslajacych tylko zmieniajaca i w sumie mi sie nie podobaja,bo kupilam szafirowe, sa strasznie ciemne i dla mnie troche sztucznie wygladają ![]() chociaz niby ludzie w pracy mowia,ze ladnie,ale ja jakos wole sie w jasniejszych pozniej wstawie fotke Dziewczynki ja juz po farbowaniu, odrost troche cieplejszy,ale juz nie tak straszny jak ostatnio chociaz jak byly mokre bylam zla i zalamana,ze znowu rudo, mysli mam dosc tego blondu i chcialam juz jechac po ciemniejsza farbe,ale tak sobie pomyslalam,ze za miesiac wesele,bede chciala przedluzyc wloski,a tu dupa,bo kolor bedzie sie zmywal i nie dopasuje ![]() ale jak wyschly to juz jest ok i przykrylo mi ten wczesniejszy rudawy odrost |
|
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
dla przypomnienia foto. Chcę chłodniejszy popielato perłowy blondzik!
poradźcie mi farbkę jakąś co by ochłodziła wloski i wyszło pięknie
|
|
|
|
#1662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
ale oni tacy są już zawsze przeginają albo w 1 albo w 2 stronę ![]() dziękuję też takie lubię ![]() to dobrze że minimalnie bo nie znoszę takiego smrodu ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- ojej nie wiem co Ci poradzić bo masz gdzie nie gdzie ciemniejsze i na pewno za 1 razem nie wyjdzie jednolity kolorek dopiero z czasem by się wyrównywał ![]() poproś o radę najlepiej Bunny
|
||||
|
|
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jaka farba blond?
hej. Moim zdanie to że ta farba będzie fryjerska i kupiona na allegro, nie oznacza że będzie dobra. Jednak ja bym proponowała taką z drogerii. Najlepsze są z serii Casting. Bez amoniaku.
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze z farba
![]() Za 20 minut zmywam. Jestem dobrej myśli Nie ma szoku jak przy L'orealu. Ale odrost wydaje mi sie bedzie ciepły
|
|
|
|
#1665 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() chlodny, jasny blond od razu? chyba tylko rozjasniacz... |
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
O żesz k******, spłukałam i kumpela mowi ze jakies czerwone mam te włosy
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Ok nikogo nie ma to popanikuje sobie sama. Jestem ruudaaaa Ale ładnie mi |
|
|
|
#1667 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
moze nie jest tak zle
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc blondasy
Wpadłam sie przywitac i zabieram sie za nadrabianie Was. Termometr wskazywał + 34 stopni w słoncu. I nawet mnie wzielo lekko. Ok zamówie tylko dönera od Turków i zabieram sie za czytanie. A potem jakiś film kukne i po pracy. Dobra ide jeść. Do później kochane.
|
#1669 |
|
Magda ;)
|
Czekoladowoo pokazuj focie
![]() A ja sie zakochalam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=abN-m-lgyE4 szkoda,że nie mam konsoli Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2011-04-10 o 20:06 |
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Princeska
fajnie ze jesteś ![]() ![]() Pokaż włoski ![]() snowhitee Ty tez pokaż włoski bo farbowalas przecież ![]() novelove a ja co do studiów to nie wiem co Ci poradzic. Musisz patrzeć w przyszłość, co Cię interesuje, czy połączysz studia z pasją, czy znajdziesz pracę w zawodzie. Na zaoczne ja bym nie poszła cały weekend na uczelni siedzieć. Zależy jaki tryb chcesz wybrać. A co Cię interesuje? I nie bój się nauki, tego że bedzie cieżko. I nie mów że się nie dostaniesz-masz jeszcze ponad rok, stawiaj sobie wysoko poprzeczkę, najłatwiej odpuścic i powiedzieć i tak się nie dostanę. Ja tak kiedyś powiedziałam, odpuscilam i potem zalowałam. czekoladoow pokaz włoski ![]() Adzi 34 stopnie, no nie ![]() Dawaj słońce, u mnie dziś +3 stopnie
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-04-10 o 20:13 |
|
|
|
#1671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z pracą to tak - często też z grupą inwalidzką szukają - a jak dla kogoś młodszego to nie ma bata bo trzeba znać 2 języki i mieć takie kwalifikacje, że jajo można znieść ![]() A jeszcze co do włosków - ja nie wiem mam wrażenie, że wy takie dzielne jesteście farbujecie mimo, że odrost wychodzi ciepło, a ja powoli czuje, że już opadam z sił i odechciewa mi się naprawdę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie załamuj kochana
|
|||
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko
No co Ty ? ![]() To co ty na te włoski kładłas? Dawaj foty ocenimy Snow Fajne te brylki. A ja dziewczyny od paru dni mam myśli o takim delikatnym brazie wiem, wiem znowu coś mi odbija ale moje włosy sa jakieś takie matowe. Nie wiem dlaczego. Może po tym occie ale on w sumie ma za zadanie nabłyszać i nie wiem dlaczego tego nie robi. ![]() Pamietam jak byłam brunetka to wszyscy sie zachwycali ze mam tak sliczne zrowe i lśniace włoski. Chyba jeszcze lato zostane przy tym c12 i zobacze bo jak na razie mam poszarpane wlosy przez to cieniowanie i to , to dopiero mnie doprowadza do szału. Ale nic bede myśleć. Dobrze ze jeszcze tylko 6 dni i je zetne.
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Adzi Yatamanka
ja też mam mysli o innym kolorze o rudym. Mi odrost wychodzi zolty, złoty dupowy chyba że Goldwellem. Ale chyba w wakacje postawię na ten rudy. Nie dziwie sie ze nie chce Wam się farbować albo kusi zmiana, normalne ![]() Mi tez się odechciewa. |
|
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wyszło wszystko ok
TŻ dał radę powiedziałam mu, że mam tylko jedno opakowanie i żeby był oszczędny i odpowiednio rozłozył na całych włosach![]() struktura włosków świetna z tyłu żółtka nie pokryło, ale z przodu jest fajnie mam nadzieję, że następnym razem będzie już super myślę, że teraz do końca żółtka nie pokryło, bo miałam za duży odrost...a ja wczoraj spędziłam bardzo fajny dzień a wieczorkiem byłam na imprezie-urodziny faceta od mojej przyjaciółki, a później przyjechaliśmy do TŻ-ta i wypiliśmy po piwku i poszliśmy spać
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Yatta
a no dobrze juz nic nie mowie. Ale dekold i buzie to mam czerwone Ja tez mam dosyc pomału. I znowu Nas dopadło. Agatko Oj jak bym tylko mogła oddała bym Wam to słońce. W końcu za tydz bede w Polsce i mam zamiar dalej sie nim cieszyć.
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Kolor włosów to jest jednak zagadka... mokre - rudo-beżowe
Cel generalnie osiągnięty - jest równiej Nadal góra jest troche jaśniejsza, miodowe pasma nadal są ciemniejsze i miodowe. Ale jest równiej Jest ciemniej na pewno, nie pytajcie sie czy mi sie podoba bo nie wiem. Tzn patrze narazie na ten kolor głównie pod wzgledem koloru, równości, a nie czy mi pasuje Ale nie odrzuciło mnie od lustra wiec jest ok Odrost po wysuszeniu tak sie nie rzuca w oczy. Ale naprawde to była istna marchewa ![]() No ale przejde do rzeczy :P Pierwsze bez lampy przy juz zachodzacym słonku przy oknie, druga fotka z bliska z lampą, trzecia z odległości z lampą. Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-04-10 o 20:22 |
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladowo
wyglada na to ze jest ok ![]() Wstaw jutro zdjęcia w świetle dziennym ![]() Dziewczyny ja lecę, zajrzę za godzinkę, dwie
|
|
|
|
#1678 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ach co ja bym dała, żeby nie musieć się stresować przy każdym jednym farbownaiu co to z tego wyjdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście teraz pod wieczór już troszkę lepiej, ale tylko troszkę ![]() Cytat:
![]() Pitolisz, bardzo ładnie - co prawda nie widzę zbytnio odrostu - aaale to wiesz wyrówna się przy następnym |
|||||
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak na szybko nawet sprobowalam uchwycić tą chwile A odrost jak pokryło to jutro w dziennym świetle postaram sie zrobić bo nie zdarzylam i akurat juz zachodziło słońce więc dupka blada była... A zrobiłam fotki bo wiem ze ciekawych było pare osób tej mieszanki ![]() Ale zaskoczona jestem ze tak jasno wyszło Byłam przygotowana na szok ze bedzie bardzo ciemno, a nie jest wcale tak ciemno znowu.
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowo
Ej no co ty przecież jeat ślicznie A co to za farbka była. ![]() Mi sie podoba i kropka Agatko No jak widze laski na ulicy w tak pieknych lsniacych i zdrowych włoskach to aż mnie skreca. A ja to paraduje w poszarpańcach bez wyraazu ![]() Jejku jutro mnie czeka robienie pazurków. Chyba frecha zrobie ale tak mi sie nie chce. Zaczne pilować w pracy a w domu tylko zażeluje co by szybciej było
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

ale słoneczko nadal świeci

glupia pindzia 

ale oni tacy są już 

nie załamuj kochana