|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
wróci³am od dziadków, jejku mama to siê wszystkiego czepia no
ale mój b³±d dzisiejszy-wymusi³am pierwszeñstwo u mnie na osiedlu![]() ale jestem z siebie dumna, bo wczoraj odwozi³am go¶ci z urodzin siostry w nocy i da³am sobie radê, w obcym mie¶cie
|
|
#1352 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Imienniczko brawo
![]() a ja wczoraj jak jecha³am z tat± to mia³am wielk± ochotê zamieniæ siê z nim miejscami
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Uwaaga!!! przechodzê kryzys![]() 43 km za mn± ale i b³êdów sporo ![]() spod domu próbowa³am jechaæ na rêcznym..ale tak jako¶ ciê¿ko mi by³o i patrzê co ja mam za bieg a tu rêczny(!) zgas³am na ¶wiat³ach( próbowa³am ruszyæ z 3 i nie da³o rady ) pan za mn± na szczê¶cie mnie nie str±bi³![]() pó¼niej d³ugo, d³ugo ¿adnych wpadek i pojecha³am na stacjê zatankowaæ. Oczywi¶cie nie wiedzia³am gdzie mam podjechaæ pod gaz. Mi³y pan z taksówki pokaza³ ¿ebym siê ustawi³a za jego samochodem. Ok zatankowa³am, wyje¿d¿am, jadê kawa³ek, idzie ch³opak i mi pokazuje ¿ebym ¶wiat³a w³±czy³a ![]() wiêcej wpadek nie pamiêtam, obiecujê je poprawiæ
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-04-10 o 15:44 |
|
|
|
#1354 |
|
Konto usuniête
|
princeseczka ale¿ to nic takiego kochana
![]() jestem ciekawa co ja bêdê wyczyniaæ na drodze gdy ju¿ zdam ![]() w pi±tek na egzaminie jecha³am przez chwilê te¿ za samochodem egzaminacyjnym i tam komu¶ sz³o kiepsko, zgas³ mu kilka razy na ¶wiat³ach, zostali¶my i musia³am staæ na ¶wiat³ach d³uugo |
|
|
|
#1355 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 709
|
ja od czwartku dzieñ w dzieñ kombijk± rodziców ¶migam oczywi¶cie z mam± lub tat± z boku... muszê siê uczyæ jak to oni twierdz± i chyba maj± racjê... te¿ czasami co¶ nie tak i oczywi¶cie czepiaj± siê mnóstwa rzeczy ale ja ju¿ sama po sobie widzê, ¿e jest lepiej ni¿ na pocz±tku w tej kombijce
![]() my¶lê, ¿e pod ich okiem dojdê do wprawy
Ma³¿eñstwo to diament szlifowany ca³e ¿ycie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê, Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Ty¶ moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26272188]princeseczka ale¿ to nic takiego kochana
![]() jestem ciekawa co ja bêdê wyczyniaæ na drodze gdy ju¿ zdam ![]() w pi±tek na egzaminie jecha³am przez chwilê te¿ za samochodem egzaminacyjnym i tam komu¶ sz³o kiepsko, zgas³ mu kilka razy na ¶wiat³ach, zostali¶my i musia³am staæ na ¶wiat³ach d³uugo[/QUOTE] wniosek jest jeden, trzeba je¼dziæ je¼dziæ i je¼dziæ ![]() takie b³êdy to lekcja pokory ![]() kiedy¶ chyba mala zmiana pisa³a o tym jak na 3 przeje¿d¿a³a przez przejazd kolejowy i zgas³a i gdyby nie tamten post to pewnie dzisiaj zrobi³abym to samo, a tak to ³adnie zredukowa³am, rozejrza³am i dopiero przejecha³am ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() trening czyni mistrza ![]() wiem jak denerwuj±ce s± te uwagi... na pierwszej je¼dzie( autkiem brata )czu³am siê jak na pierwszej je¼dzie w eLce-dos³ownie. Brat ci±gle wci¶nij sprzêg³o bo zga¶niesz, hamuj, przed zakrêtem zwolnij do 20 km/h i zredukuj bieg, nie zetnij zakrêtu, co tak szybko wchodzisz w te zakrêty bla bla bla. Dos³ownie wszystko mia³am powiedziane. Szczerze mówi±c mia³am tego trochê do¶æ chocia¿by dlatego ¿e nie mog³am sprawdziæ samej siebie, swoich umiejêtno¶ci. No a po¼niej jak jecha³am sama a on za mn±, to ju¿ by³o ca³kiem inaczej, wtedy doceni³am jego czujne oko
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Konto usuniête
|
princeseczka w 100% siê zgodzê
dostajesz plasticzek i od razu trzeba je¼dziæ ile siê da by siê wprawiæ ![]() ale Ty to masz jednak cierpliwo¶æ ja bym powiedzia³a tylko: "zamknij siê! to jadê wiêc sied¼ cicho!" wiem jestem okropna
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-04-10 o 16:25 |
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26272583]princeseczka w 100% siê zgodzê
dostajesz plasticzek i od razu trzeba je¼dziæ ile siê da by siê wprawiæ ![]() ale Ty to masz jednak cierpliwo¶æ ja bym powiedzia³a tylko: "zamknij siê! to jadê wiêc sied¼ cicho!" wiem jestem okropna [/QUOTE]no troszkê mam, bo wiem ¿e nie jestem super, ¶wietnym kierowc± z XX letnim do¶wiadczeniem no a poza tym wtedy to by³ jego samochodzik, pierwszy raz w nim siedzia³am na miejscu kierowcy tak¿e nie zna³am dobrze samochodu, no i robi³am to co mi kaza³( trochê g³upio by by³o st³uc go na dzieñ dobry ). Ale najlepiej jak kaza³ mi siê zatrzymaæ na warunkowej W "moim" graciku rozkazów nie ma, to ja kierujê. Nawet gdyby kiedy¶ chcia³by mi co¶ podpowiadaæ( bêd±c na miejscu pasa¿era) to mu powiem,¿e dopóki sama czego¶ nie do¶wiadczê to siê nie nauczê
|
|
|
|
#1359 |
|
Konto usuniête
|
ja z natury jestem w takich sprawach wredna
szczególnie dla rodzeñstwa a do tego strasznie nerwowa
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj w kalendarzu wynalaz³am ciekawostkê co do oszczêdne jazdy, muszê j± pokazaæ bratu, mo¿e w koncu zrezygnuje z jazdy na luzie
|
|
|
|
#1361 |
|
Konto usuniête
|
a co to za ciekawostka? ;>
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26273949]a co to za ciekawostka? ;>[/QUOTE]
zaraz spróbujê dodaæ skan
|
|
|
|
#1363 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Tak mnie zgasl na przejezdzie kolejowym. We wtorek jade do Zdunskiej, ma padac a tam sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kieeeeeeee dziury. Wiatr mi polamam zonkile scielam i mam zolciotko w domu
Zakochana w yarisce Edytowane przez mala zmiana Czas edycji: 2011-04-10 o 18:11 |
|
|
|
#1364 |
|
Konto usuniête
|
princeseczka o niektórych podpunktach nie s³ysza³am
ale nie rozumiem o co chodzi w pkt. 2 ... |
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 103
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26274794]princeseczka o niektórych podpunktach nie s³ysza³am
ale nie rozumiem o co chodzi w pkt. 2 ... chyba chodzi o to ze najekonomiczniej jest jechac na sta³ej prêdko¶ci. hamowanie i przyspieszanie s± "zu¿ywaczami" samochodu i paliwa. jesli wiec widzimy w oddali ze na skrzyzowaniu zaraz bedzie czerwone, nie przyspieszajmy zeby szybciej podjechac do skrzyzowania skoro i tak przez nie nie przejedziemy(i bedziemy musieli nagle hamowac). dojedzmy na sta³ej prêdkosci hamuj±c silnikiem powolutku. chyba o cos takiego chodzi ![]() zosta³y mi 4 godziny jazdy!!
|
#1366 |
|
Konto usuniête
|
abiblabla kurczê... chodzi³o mi o pkt 3
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 650
|
Cytat:
Super to opisalas, az sie czlowiek usmiecha, takie urocze![]() Niby 'wpadki' ale przeciez czlowiek sie wszystkiego uczy na bledach, niebawem bedziesz smigac jak wiracha ![]() Ja to mam wszystko przed soba, o aucie juz mysle na pelnych obrotach a kurs mam dopiero przed soba
|
|
|
#1368 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Punkt 3 dobrych rad Princeseczki chyba muszê wydrukowaæ i pokazaæ mojemu tacie. Wed³ug niego (i jak czytam na tym forum nie tylko niego) jazda na luzie jest bardziej oszczêdna
![]() Idê szukaæ jaki¶ æwiczeñ na po¶ladki do zaprezentowania na wf-ie. |
|
|
|
#1369 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 156
|
Hej
Lubiê jezdziæ,a mojemu to wychodzi bardzo fajnie i wygl±da na ³atwiznê,ale jak co do czego dojdzie to jestem betka
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26274794]princeseczka o niektórych podpunktach nie s³ysza³am
ale nie rozumiem o co chodzi w pkt. 2 ... Ja te¿ nie o wszystkich s³ysza³am. Próbowa³am kiedy¶ przekonaæ brata ¿eby nie doje¿d¿a³ na luzie do ¶wiate³ ale nie uda³o mi siê. Bo jad±c na biegu wystarczy zdj±æ nogê z gazu (nie trzeba wciskaæ peda³u hamulca. Oczywi¶cie je¶li nie jest to konieczne ) a samochodzik bêdzie hamowa³ "sam z siebie" i co za tym idzie nie bierze paliwa. a gdy on ¶miga na luzie i zdejmie nogê z gazu to samochód za cholerê mu siê zatrzyma, bêdzie musia³ wcisn±æ peda³ hamulca i wtedy ju¿ paliwko ci±gnie.---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
A¯ 10 godzin! Gdy bêdziesz mia³a taki sta¿ jak T¯ to zobaczysz jakie to bêdzie pro¶ciutkie
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami cz³owiek jest ta w¶ciek³y na siebie, a pó¼niej siê ¶mieje ze swoich b³êdów ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
ja do tej pory pamiêtam jedn± pani± na wysokich szpilach
|
||
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
Princeseczka nie przejmuj sie , mi tez sie zdazaja takie rzeczy. Ostatnio cofalam na recznym i sie zastanawialam czemu auto nie chce jechac, pare razy ruszalam z 2, 3 a nawet i 4.
To wszystko kwestia maksymalnego skupienia. |
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
T¯ w marcu zda³ a ¶miga
ja tez tak chcê
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ju¿ my¶la³am,¿e tylko ja jestem taka "udana" ![]() cz³owiek uczy siê na b³êdach, to jednak prawda ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- a wcze¶niej nic nie je¼dzi³? |
|
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
Jestem cie¿kim przypadkiem kursantki
czujê to ale dalej chcê---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Kiedy¶ wyjezdzil 30 h i przerwa³ kurs a w grudniu2010 r zapisa³ siê znowu i da³ czadu
|
|
#1377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Ewi a no w³a¶nie, jakby nie by³o to masz za sob± dopiero 1/3 tego co mia³ T¯ zanim poszed³ na egzamin. Tak¿e nie porównuj siê do niego. ¯adna z nas prawdziwym Kubic± nie by³a i (jak narazie
) nie jest
|
|
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
Idê testy poæwiczyæ
dobranoc dziewczynki---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Dziêki za mi³e s³owa asiulka30 i princeseczka
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
He he, dokladnie. Lepiej nie byc zbyt pewnym siebie. Zwlaszcza jesli dotyczy to jazdy.
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

ale mój b³±d dzisiejszy-wymusi³am pierwszeñstwo u mnie na osiedlu

Uwaaga!!! przechodzê kryzys

ju¿ my¶la³am,¿e tylko ja jestem taka "udana"