|
|
#2131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bój żaby - już ja wiem co Ci pomoże Cytat:
![]() ![]() klask i:Rózik no - zdziwiona nie jezdem |
||
|
|
|
#2135 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(może by z długopisem chodzić )A może by tak ze swymi samplerkami chodzić (pustymi ) albo z próbkami na wymianę 5-6 douglasków za jedną niszę Cytat:
![]() To nie będziesz się rozbierał ? Buuu Z nożyczki? ![]() Cytat:
![]() Co chcesz, żebyśmy Ci napisały na pocieszenie? To dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-10 o 23:21 |
|||||
|
|
|
#2136 | ||||
|
BAN stały
|
Ale ja nie chcę!
Co prawda nigdy nie byłem wybitnie towarzyski, ale nie stroniłem od ludzi, a oni mnie lubili (w podstawówce i LO byłem najbardziej lubianą osobą w klasie) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Idę pod prysznic
|
||||
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
głodny jestem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
A pod prysznicem są słuchawki...
![]() Dobra, idę, bo dostaję głupawki
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Majut...
Ma się te talenta ![]() Ja chodzę
|
|
|
|
#2141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmiejcie sie ale ja chodzę ![]() i się tego nie wstydzę - po tym mnie poznacie - kucam i zapisuję Cytat:
no ta, nieletkie jest zycie narcyza ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- już za późno - obraz wrył mi sie w pamięć długotrwałą obrazkową czy uj wie jaką - przyśnisz mi sie na pewno |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2142 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie coś mię w środku szarpało, że słowo "wampiryczny" nie jest najszczęśliwsze ![]() Ja też wiem, śfintószkó ![]() Yhy Cytat:
Cytat:
Że życie nie ma sensu Zaczyna się ![]() |
|||
|
|
|
#2143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Co się zaczyna
:brzydal :Nic się nie zaczyna leże już w łóżku więc tyłka nie podniosę żeby pójść do kuchni
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
flo się kiwa i się chwieje
mruży oko, ziewa, mdleje i z ciupciania raczej nici bo flo chuć ma dziś do rzyci o idę spać
|
|
#2146 |
|
Konto usunięte
|
I znów 26 na grzędzie siedzi
![]() Maja, Rozterka - cudowny wiersz Na noc z piekła wybywam, jutro wieczorem wbywam I piekielnie was żegnam Werka drapieżna panterka co jeździ eRką diabelska, że ho, ho pantera mrau Pa Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-10 o 23:32 |
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, Gryx
Skrb, żyjesz w błędzie i grzechu
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
2. "posolić, wymiętolić " tyle rymów było do wzięcia no ja sensu w życiu się nie dopatruję od dawna - i serio chyba dzięki temu mi ciut lżej - sens to kit ![]() dlatemu trza robić tak coby wycisnąć dla siebie ile sie da - w stylu "karpia dziś zjem" - wiesz zgarniać pulę dla siem
|
|
|
|
#2149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie na pewno ale na tę chwilę albo okolica Pizy, albo Genovy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tu nic rymować nie bendem bo weny ni mam za to mam zimne stopy ![]() chyba też spać pójdę
|
||||
|
|
|
#2156 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jest właśnie najpiękniejsze i tu użycie słowa "przyjaciele" nie jest przesadą. Kiedyś sobie myślałam, że fajnie by było mieć taką jedną osobę, która w chwili gdy jesteś na dnie, totalnie zdołowany, przychodzi i mówi "Wychodzimy na spacer/zakupy/ do kina/ na bungee" I nie ma, że nie. W skrajnych przypadkach zostaje i milczy z Tobą nawet jak nie chcesz obecności tej osoby (albo tak Ci się wydaje). Cytat:
Przecież to nielogiczne Można być brzydkim i mądrym albo głupim i ładnym , Ty nie próbuj łamać prawideł natury ![]() gryxiu no weno się nie wygłupiaj no, chcesz kopa w zad na oczeźwienie musku ![]() Cytat:
Wydaje Ci się ![]() Będziesz rzygać? ![]() O! Cytat:
![]() Sałata Ty żeś w avku?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#2157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widzę, że dostosowałeś się do wytycznych znowu ![]() Cytat:
i polecam zabrać ze sobą gruby zeszyt lub ksionszkeCytat:
to jeszcze pifo przyjmnę
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać!
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do banku . Trza niestety , za zakupy zapłacic
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alejandro. Dzisiaj nie do p*czy ![]() I perfumowo by się zdało popsikać Amour de Cacao Kończe, dziatki, te ciągoty Bo trza jutro do roboty Tyłki, cycki miętolone A idźta spać nieroby ✂✂✂✂✂✂✂one ![]() I nie gniewajta - to dla waszego dobra Co by z rana mieć siłę czochrać ..... Rubensa ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-10 o 23:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

klask i:

Buuu 
P. wydzwaniał wczoraj na komórkę i domowy, pewnie chciał zaprosić na urodzinową imprę, ale nie chce mi się z nim gadać (wyśle mu jutro życzenia), nie chce mi się widzieć z ludźmi, wszystko bez sensu