|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
zmykam, kolorowych
Spo, Gryx muski z kefirem są mniam
|
|
#2192 | |||||
|
Wiedźma
|
![]() To ja jestem chętna pierwsza Pióry, rury - z dołu z góry Marnotrawne biorą córy Jeśli można, to bez wiersza. ![]() Cytat:
Ja nieustająco tak mam. Ale zaniepokoiłam się dopiero w ubiegłym roku we Wrocku. Siedzę przy stole ze znajomą ekipą, zbliża się do nas facet: długie (długie, nie jakieś do ramion) blond pióra, wysoki, smukły, przystojny, w czarnej skórze. I uśmiechnięty. Spoglądam na niego (mało dyskretnie, a co!) i zaczynam podejrzewać, że on uśmiecha się do kogoś, kto siedzi tuż za mną... A to niespodzianka: podchodzi, ściska mnie wylewnie, mówi do mnie po ksywie, jakieś kombatanckie wspomnienia zagaja i po chwili mówi tak: - W pierwszej chwili wyglądałaś, jakbyś mnie nie poznawała. Ja na to przytomnie: - Bo pod słońce patrzyłam, nic nie widziałam. Ale tak szczerze - do teraz n ie pamiętam. To znaczy wiem, z jakiej on jest ekipy, wiem, że kiedyś imprezowałam z nimi parę dni, ale jak mogłam go nie zapamiętać... Nie wiem. ![]() Cytat:
Niech sałsaty pokochają sabaty, bo nie daruję. Boguś gra koncert w maju. Słyszysz Salatto? Cytat:
![]() Cytat:
Nie kryję, iż niestety, nie dałam rady doczytać. Honorek zwracam. ![]() Czy obejmuje ona takze wykonywane połączenia? A SMSy? No, niema to jak trochę czułości na zachętę. Teraz to już na pewno będę wracać. ![]() Cytat:
![]() U mnie się nie najesz...
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Sens zycia polega na ...zyciu.
|
#2194 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
osobistycznei INOE bojkotuję - na mnie mat dno i czy metry mułu - ale przyznaję miałąm na rozjaśniane toto rzucone i podejrzewam ze tak sie nie powinno robić i mój błąd Cytat:
ale ostatnio sie poprawiłam ( to męczące jest ta udawac) jak mi kolo po imieniu no cześć A... co tam co tam, kope lat - nie wytrzymałam ( wiedziałam ze jestem skazana z nim gadac dłuzej ) i walłam wprost " wiesz co, sory wielkie ale ja jakos nie umiem przypomnieć sobie - powiedział imię - co nic nie pomogło, musiałam powiedzieć ze nie kojarzę za bardzo (czyt. kompletnie) skad sie znamy. Ale przyjał na klate, luuuuz i juz potem spoko loko. ---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- jedną str przeoczyłam Cytat:
i nie pseplasaj bo ni ma za co - ja wężykiem - słośliwość zapodawałam ![]() no na zapas cieszyć nie cza - ogólny good że są willing to help Cytat:
, jednak z naciskiem na sposób, obłęd w oczach itp , kryteria eliminacji - no cały proces - odpadam za każdym razem ze łzami ze śmiechu jak "zwalniasz" zapacha to prawie jak "falowanie i spadanie, falowanie i spadanie..." |
|||||
|
|
|
#2195 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
dziń dybry
![]() zamykam i otwieram Bar - może se to do CV wpiszę
|
|
|
|
#2198 |
|
Konto usunięte
|
Dybry w piekiełku
Zaraz się ubieram i uciekam i jadę na wawę, ale neta mamy na uczelni więc się odezwę w piekiełku Pa, diablice |
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki i magiczne kulki. Jesteście kochani
![]() Cel osiągnięty, zguba się odnalazła,właśnie wróciłam do domu.Od wczoraj wieczora spędziłam w samochodzie ponad 8 godzi, i padam na ryjek.Pewnie zasnęłabym w drodze do pracy, więc chyba na wszelki wypadek nie pójdę. Cieszę się ogromnie ![]() z malaksowaniem nie bardzo, bo tak do końca nie wiem na czym to powinno polegać, więc zrobiłam jak mi się wydawało. Ale kolor ładnie przyjął. W słońcu jest 100 x lepszy.A kolczyki moja produkcja, więc się cieszę,że się podobują ![]() Do reszty odniosę się jak się obudzę
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-11 o 08:20 |
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) niemniej jednak każdy osiągnięty cel to super uczucie - czy to ulgi czy cokolwiek tam przeżywasz - cieszę sie z pozytywu ![]() ja wyruszam na mój niemal codzienny obchód - piekarnia - przychodnia - cmentarz gdybym była zdrowa to przebieżka - bosze jak jest cudnie - no nic to szotgan do kieszeni na xxxxx spotanie z lekarzami ( pisałam ze urolog w sierpniu? buahahahaha) uszy do góry i ideu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-11 o 08:21 |
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-11 o 08:25 |
|
|
|
|
#2203 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jak smakuje prażony amarantus i gdzie to się kupuje? U mnie tradycyjnie owsianka z jabłkiem i serkiem wiejskim. ![]() Wracam grzecznie na dietę, bo przez weekend sobie trochę pofolgowałam.
|
|
|
|
|
#2204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam w Delimie, tam mają mnóstwo takich "zdrowotnych" rzeczy mogłam se owsiankę zrobić
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Ves - to cudne wieści, cudne - fakt połowicznie no ale - teraz mozna działać
a ja już od dzis smęcić nie będę zdrowotnie - otóż mogę się kłaść i umierać - bo żyć sie tak nie da - lekarze oznajmili ze oni już nie wiedzą co to może być - ja ✂✂✂✂✂✂✂e niezły tekst jak na lata studiów medycznych - to ja im na to że czytałam w poradniku domowym o chlamydii i innych kobiecych zakazeniach i w tvstyle widziałąm, że może jeszcze nie kładźmy na mnie krzyżyka tylko szukajmy? - ( ja wiem to jest smiech na sali ale to oni są kpiną tutaj , chciałąm być dobitna) no to mi obiecałą ze zrobimy pod tym kątem badania nie mam sił utrzymać szotgana w ręku ja nie wiem ile ja jeszcze wytrzymam bez zwariofania, po prostu nie wiem - jaby sie teraz nie daj boże robota trafiła to nie moge pójść bo sie nie da. zazdroszczę wam śniadanek - tzn tego ze mozecie takie coś przełknąć - ja rano mam ochotę tylko na jajka na miętko i jajecznicę - a niestety codziennie jeść jednak juz nie można ( jem z 3 i 3 na miętko) i co tu jesc na ciepło ja smakują mi tylko jaja dziś powiększyłam se dupę o dwa tosty - skutiem tego brrrrrrrr
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-11 o 10:25 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Genialnie proste i trafione w sam sedes
Zakupy piękne Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rejcz, weź nie narzekaj i przyjedź do mojego lekarza- i nie wymyślaj nic
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co tam robaczki u was słychać :brzydal :Ja leżę w łóżku jeszcze
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2208 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
rachek-ale ty kiedys pisałas ze chyba orto ci powiedzial diagnoze , pamietam ze kiedys dawals jakas nazwe choroby i ja to sprawdziłą i tam sie wszystko w sumie zgadzało co ci sie dzieje- były tam stawy,pecherz i oczy.....chyba ze teraz o innym schorzeniu mowisz
|
|
|
#2209 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Avek Piniowy
i Sałaciny Cytat:
dodam jeszcze że to kuweta malarska była, nie kocia ![]() a co do bonsai to tak, trochę wiedzy zostało, np. że idzie się i kupuje sadzonkę drzewka, mocno przycina i w pierwszym roku to tyle, w następnych latach się formuje, przycina, itp. i po kilkunastu-dziesięciu mamy bonsai bo w bonsai naprawdę ważny jest proces a nie sam produktCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i w ogóle cała reszta rymowanek powinni tego uczyć od przedszkola Cytat:
no tak, a ja nie zauważyłam oczywiście odwołuję pseplosiny Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kameno - u nas obiad w postaci pomidorówki lub kotleta schabowego lub mielonych to bardzo rzadko jest. Ale rodzina moja tak ma - efekt tego, że od 5 lat podróżują (raz w roku na dwa tygodnie), a już wcześniej szaleli. |
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Ves
![]() dzień dobry tel. mi się od rana urywa
|
|
#2212 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
super, choć osobiście bym bez klasycznego schabowego czy mielonego długo nie wytrzymała ![]() a odbierasz czy nie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2213 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ze nic nie przeszkodzi w wyjeździe ale bilety będzie bookować jak coś szybko, więc już trzeba będzie pojechać ![]() Cytat:
Twój av mnie przeraża ![]() Cytat:
![]() praktyczna umiejętność ![]() Cytat:
Dobry spałam dziś za długo, no ale w końcu mogłam bo nie wiało
|
||||
|
|
|
#2214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, a mnie musiało umknąć, że melk idzie na Goda Astronautę - też zazdroszczę bardzo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, trzeba im mówić na coś się jest chorym albo jakie badania jeszcze robić (choć oczywiście rozumiem, że czasem trudno jest coś wykryć Qrde ale jak pacjentka chora, to co należy sie poddać i nie szukać, nie myśleć, nie konsultować się co to może być? Tylko powiedzieć no ja już nie wiem co Pani może być? To ma być lekarz? ![]() Ju Zjadłam śniadanie, byłam w pracy, zrobiłam zakupy, zjadłam drugie śniadanie, teraz siedzę chwile na wizażu, potem zrobię obiad i 500 innych rzeczy w prawie jednym czasie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2215 |
|
Konto usunięte
|
A ja oglądam pewien wątek (kolekcje kolorówki), Słucham Unheilig (niemiecki industrial - rodzaj metalu) i mam przerwę na uczelni
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-11 o 13:04 |
|
|
|
#2216 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
brak mi słów po prostu.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-11 o 13:41 |
||||
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
też kiedyś nie umiałam
![]() Kutffa, tata się utopił traktorem z kultywatorem aż po tylną ośkę i musiałam go drugim ciągnikiem wyciagać ![]() Ideu na obiad - dziś kasza ![]() Gryczana ![]() smutne i ✂✂✂✂a prawdziwe ![]() http://demotywatory.pl/2940423/Tu-te...elo-duzo-ludzi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-11 o 14:16 |
|
|
|
#2218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz że biorę to pod uwagę - choc w moim stanie podróże nie zalecane - nie, nie jestem brzemienna ale nie lubie spraw zostawiać tak w pół drogi, na pół gwizdka, kciałabym dokończyć co zaczęłam a nóż widelec - ta rodzinna jest dobra - ino specjalisci nie Cytat:
Cytat:
fuksiara ze mnie 2. ech 3. czy Ty to ja ? Cytat:
![]() dzięki dziefczynki ale rodzą sie we mnie autentyk chcice na wizytacje wiadomość dla Sofiastych: BRW to szit i chłąm ( jakoż i Ajkija to robicie jakoż i ja zrobiłąm wejście do sklepu meblowego NO Name - PRL wystrój - i na hasło w czym mogę pomóc : poproszę na zamówienie sofę rozkładaną z systemem do rozkładania ble ble ble na bonnelowych spręzynkach o wymiarach ble ble ble w tym obiciu i tamtym obiciu poduch - i tu liczba sztuk poduch i z czego nóżki - pani wykonuje telefon: "Jasiuuuuuuuuuuuuu, zrobisz takom sofe......? (...) Bedzie na za tydzień do dwóch. Normalnie ile ja sie namacałąm sof na sklepach, wybrzuszastych, krzywych, miętkich, tandetnych - a rozwiązanie było tuż za rogiem - aha dowóz gratis. zatem jest jeden pozytyw - a teraz żarełko. dzięks dziefszyny za porady - wielkie dzieksy za konsultacje lepij mi aż.---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- nomk żałuje że ni mam ekipy na takie koncerta - sama noł łej - choć kusi - ale póki muszę oszczedzać to mam argument - ( nie, sofa nie jest za moje piniondze) pozostaje mi mjuzik z komputra Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-11 o 14:01 |
||||
|
|
|
#2219 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
za resztę zmartwień, aby wszystko poszło dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oklej go taśmą Oh yeeeah! ![]() --- Przed południem byłem u siostry, bo chrześniak wraca ze szpitala i zażyczył sobie risotto, więc Marysia musiała lecieć do sklepu i przygotować powitalne danie Powinienem ogarnąć ten straszliwy syf w pokoju, ale chce mi się jak ja pier... niczę ![]() Idę wyprać Najki |
|||
|
|
|
#2220 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Może ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- A miałam spytać w spr lodówy Z tej dziurki z tyłu lodówki leje mi się woda Spływa mi na dół pod pojemniki takie duże na warzywa itp Czy komuś się działo coś podobnego? Rozmroziliśmy nawet lodówkę, ale nic to nie dało Poza tym, wszystko działa poprawnie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

no i młodziutki Robbins z rudą czupryną 
) Ostatecznie koleżanka zaciągnęła mnie do wyjścia, bo stwierdziła, ze to bez sensu. Poryczałam się na przystanku jak dzieciak. Naprawdę takie akcje powinny się skończyć, jak miałam 15 lat.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za niewiarę
) niemniej jednak każdy osiągnięty cel to super uczucie - czy to ulgi czy cokolwiek tam przeżywasz - cieszę sie z pozytywu 

niezły tekst jak na lata studiów medycznych - to ja im na to że czytałam w poradniku domowym o chlamydii i innych kobiecych zakazeniach i w tvstyle widziałąm, że może jeszcze nie kładźmy na mnie krzyżyka tylko szukajmy?
nie mam sił utrzymać szotgana w ręku
i Sałaciny 
Tylko powiedzieć no ja już nie wiem co Pani może być?