|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
16 x 133 - waska a dluuuuga no ale mamy maly domek wiec bez problemu sie zmiesci
a byla w atrakcyjnej cenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie ma to jak mieszkac we dwojke ![]() o jakich gastronomicznych wy ciagle mowicie? dajcie jakiegos linka ![]() moze kup sobie wkladki do butow (teraz sa takie mega cieniutkie jak papier) i wklej sobie. Moja mama sobie ostatnio kupila i mowi ze bomba... o dziwo wkladki tez maja czarny kolor i sie nie wybijaja ![]() A my wczoraj poszalelismy z lopata na budowie, pod fundament juz praktycznie wszystko wykopane... ja tez kopalam jutro tz jedzie jeszcze troche poprawic i zalewamy ![]() ![]() A popoludniu bylismy u znajomych ktorych nie widzielismy 2 lata... ale sie usmialismy i w ogole tak mnie spili ze dzis rano kacyk meczyl hehe maz nie pil bo prowadzil w droge powrotna ![]() A dzis bylismy w leroy pokupic rzeczy do podpiecia wody na dzialce i za kawalek rurki i pare innych ✂✂✂✂✂✂✂ek ponad 200 zl poszlo
|
||
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Ale jestem wściekła. Zachciało mi się korzystać z usług "domowego fryzjera" chociaz mąż mnie przestrzegał. Do naszej sąsiadki przychodzi taka baba-fryzjerka i ją obcina, czasem trwała, więc moja teściowa też się dziś obcięła. Więc chciałam podciąć tylko grzywke, bo mi w oczy w łazi i sper**oliła mi moją śliczną grzyweczke
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Samba no to faktycznie wąska i długa. Zaraz sprawdzę nasza jakie ma wymiary. 36 x 54 x 38 x 52 ( to tak w zaokrągleniu, w sumie ma 20 arów) tam gdzie jest wjazd jest 36 m. Dwa podłużne boki (od sąsiadów) mają ponad 50 m i na końcu 38 m. Ustawna jakby nie było
W tym roku ma być już gaz. BO woda i prąd już są.Scio no co ty?? Na grzywce poległa?? Mam nadzieję, ze nie jest jakoś strasznie. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-04-10 o 19:24 |
|
|
|
#334 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Scio grzyweczka odrośnie i będzie można ją poprawić już tak jak ma być
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Całe szczęście, ze szybko odrośnie. dobrze, ze się nie dałam z długości obciąć. No ale cóż człowiek uczy się na błędach.
Jak podrośnie to bede próbowała ją uratować. |
|
|
|
#337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie macie z tymi fundamentami, że tak na spokojnie my to na wariata, kopało z 8 chłopa i w przeciągu godziny musiała być betoniara i lane, bo ziemia się rwała i napływała woda ![]() Cytat:
a tak zawsze sama sobie ucinałam ![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas dzisiaj pieknie sloneczko swiecilo ale wiatr niesamowity tak mnie wywialo, ze szok do tego chyba mnie cos pobiera super, teraz, kiedy lada chwila moge rodzic ale pospacerowalam 2 razy w ciagu dnia
|
|
|
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Całe szczęście
![]() ale zła jestem na siebie, ze się dałam namówić, choć wiem, ze to baba co od x lat tnie tak samo |
|
|
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosi dzięki Cytat:
|
||
|
|
|
#342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas niestety ceny za takie dzialki byly kosmiczne... w zyciu nie byloby nas na taka stac... marzylismy o dzialce ok 700 metrow ale i tak ceny byly takie ze poprostu szlo sie zalamac... kolo 100 zl m2 i to jeszcze tanio bylo. A tu nam sie trafilo 2100 metrow za 53 tys zlotych... fakt waska jest ale o takiej powierzchni nawet nie snilismy takze jestesmy mega szczesliwi ze ja mamy ![]() oj to masakra z tymi butami... mojej mamie tez tak farbowaly ale tylko piety.. i tez pumeksem szorowala no ale ilez mozna ;/ kurcze moze idz do jakiegos obuwniczego moze cos ci tam doradza... moze na palce tez mozna cos nakleic albo cos ![]() dziekuję za linka Cytat:
![]() a w ogole to moze pamietacie ze zastanawialismy sie nad dzialka ktora miala tak w 2/3 dlugosci wielki row.... cene miala podobna do naszej tylko byla troche mniejsza ale za to w miare kwadrat to byl i byla szerokosci cos 25 metrow chyba... zastanawialismy sie czy ten row nie bedzie podmokly czy cos... i ostatnio jedziemy (przejezdzamy kolo niej jak jedziemy na nasza dziale) a tam normalnie stoi woda taka chyba do pasa i tyle roslin takich co na podmoklym terenie rosnie ze szok... Boshe jak ja sie ciesze ze jej nie kupilismy
|
||
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
[bzyczka mam nadzieje, ze wasze kłotnie szybko przemina, ale czesto to wina remontów/budowy. oj wiem cos o tym
![]() przez nasza budowe mialam tak dosc mojego TZa, ze myslałam o rozwodzie teraz dogadujemy sie znacznie lepiej. musicie przetrwac ten trudny okresdzis znowu obiad u nas dla rodzicow. tym razem zrobiłam pałki z kuraka na ryżu- dobre wyszło ale na noc wrocilam do rodzicow, bo TZ na noc a samej byloby mi tam nudno
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że ten piasek z wierzchu to czarna ziemia Cytat:
|
||
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na razie grzebiemy w ziemi tzn piasku...a nasz piasek to raczej zbyt urodzajny jesli chodzi o roslinki to nie jest Mysle ze w przyszlosci bedzie trzeba nawiezc jakiejs ziemi jeslibysmy cos chcieli sadzic... ale poki co to daleka perspektywa
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczko - wierze mocno w was i na pewno bedzie lepiej z mezem
i ne pewno te nieporozumienia mina! bedzie dobrze! nie denerwuj sie kochana bo malutkiej zaszkodzisz!oj wialo kochana oj wiało.... i jakos tak w innym kierunku mnie zawiało i nie trafiłam do Ciebie a szkoda szkoda.... teraz to ja zrobie gołąbki i zapraszam ![]() a tez mialam kiedys taki problem z farbujacymi butami i niestety nic nie pomoglo... oj jedno pomogło - zmiana butów ![]() fajnie było na urodzinkach-kolezanka zrobila makaron ze szpinakiem wg przepisu ktory jej dalam, ktore de facto mam z przepisow od Madzi wiec bylo dobre jedzonko i było milo.
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-04-10 o 21:30 |
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Lustereczko na NK dala fotki Ksawerego!
Jesli ktoras niecierpliwa to niech zajrzy. A mam nadzieje ze niedlugo i tu sie z nami podzieli fotami swojego malego szczescia ![]() Czy ktoras z Was wie dlaczego na starych watkach nie widac fotek ?? chcialam sobie poogladac jakies dawne nasze relacje slubne a tam nie ma fotek...m.in. na Aniki, Madzi (tu nic bylo), MAGiALENY(tu byly foty) weszlam relacje. A mam taka propozycje zeby kazda (kazda chetna) w dniu swojej rocznicy slubu wkleila jakas fotek ze slubu powspominamy sobie razem-co wy na to ? Pierwsze rocznice juz w kwietniu Albo w klubie taki watek zalozymy i same foty ze slubow sobie damy?
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-04-10 o 22:22 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu po tej wielkiej awarii na wizażu wiele zdjęć zginęło
zdołowałam się jeszcze bardziej rozstępami i idę spać...dobranoc dziewczyny
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz ile my kobiety jestesmy w stanie zcierpiec dla naszych malenstw! jak zobaczysz usmiech twojego maluszka to zapomnisz o rozstepach ![]() A tak w ogole to smarujesz sie teraz czyms ? Ja ci powiem cala ciaze sie smarowalam i puk puk odpukac ani jednego nie mam! a jak po porodzie zaczely mi sie robic na biuscie to szybko je zwalczylam kremem i ani sladu! wiec mozna z nimi wygrac
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu dużo gadać... Jestem, żyję, jakby co Martucha może potwierdzić
Nie, nic nie obiecuję, że będę zaglądać i jeszcze do tego regularnie, bo ciągle nie wychodzi, a czym dłużej nie zaglądam, tym gorzej jest mi się zmusić, bo myślę od razu o zaległościach. No cóż, wstydzę się straaasznie i błagam o wybaczenie |
|
|
|
#353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze sporo chce schudnac z 25-30 kg ![]() Cytat:
i rowniez gratuluje ![]() a ile chcesz jeszcze schudnac? Cytat:
![]() super pomysl z tym wrzuceniem zdjecia ze slubu mozna by tez bylo wrzucic dwa z dnia slubu i jakies terazniejsze ![]() Witam po bardzo udanym ale i meczacym weekendzie dopiero co do domu wrocilismy jutro mam wyniki cytologi tzn u was juz dzisiaj takze prosze o kciuki aaa i mam rozmowe w sprawie drugiej pracy mam nadzieje ze sie uda takze slicznie prosze o podwojne kciuki zmykam spac dobranoc
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia
no właśnie telewizor jest ogromny, ale póki co musi wystarczyć ![]() stokrotka znamy się z wizażu - pierwszy raz widziałyśmy się na ślubie Rybulki bo pojechałam do niej z tż w ramach ślubnej niespodzianki no i tak się rozkręciłko ![]() bzyczka mocno cię tulę ![]() ![]() Ana ehssss trudne dni... Scio ojaaaa mam nadzieję że szybko odrośnie... india83 ooo pałki z kurczaka na ryżu!! uwielbiammmm ![]() Katunia potwierdzam fotki zaginęły po awarii - a co do wpomnień ślubnych to można w klubie będzie swobodniej i każda wrzuci max 5 fotek i tyle super by było ![]() Rybulka buziaki!!
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ana u nas działka troszkę kosztowała bo jest w bardzo dobrej okolicy. Najbogatsza gmina. Więc i drogi zarąbiste (bez dziur, równiutkie itp. nawet woda jest tam tańsza niż u nas w miescie a do miasta jest 3 km, do mojego domu teraz 5 km). w ogóle osiedle nazywa się Manhattan bo tam sami bogaci ludzie mieszkają lekarze, prawnicy itp. Więc nasza działeczka wtedy kosztowała po 5 tys za ar. czyli 100 tys za nią zapłaciliśmy. Ale był wtedy sam prąd. Mamy jednak w gminie znajomego (on nam dał na nią namiary) i widzieliśmy, ze w planach ma być woda i gaz. Woda już jest, gaz ma być w tym roku rozpoczęty bo już dostaliśmy z gazowni papiery, że projekt gazociągu jest i będą na wiosnę zaczynać. Teraz jak patrzyłam to działki w tych okolicach są po 7 tys. jak będzie ten gaz to znowu skoczą Działka nie jest też od razu przy głownej drodze (bo nie chciałam). Najpierw jest rząd domków i potem nasze, więc one nas od drogi oddzielają. Po drugiej stronie ulicy jest lasek (nie do wycięcia wg planów w gminie). aaa i co najważniejsze. Działka jest sucha samba to miałaś szczęście. Działka musi być sucha, bo potem będą się same problemy pojawiały. Katunia pewnie po awarii, tez się ostatnio nad tym zastanawiałam. Ale u mnie w podpisie chyba kilka fotek jest?? aż zaraz sprawdzę. ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- ale się wkurzyłam. Wchodzę na konto sprawdzić jaka będzie kolejna rata za kredyt, bo u nas (zresztą tak jak u was pewnie) co 3 miesiące się zmienia i dziś był ten czas właśnie. I normalnie aż mi ciśnienie skoczyło. Przez tego piździola co podniósł stope procentową rata nam skoczyła. Wcześniej było 6,14 % (jak podpisywaliśmy umowę było w ogóle poniżej 6 %) i płaciliśmy 978 zł. a dziś wchodzę patrzę 6,45 % i rata 1 028 zł |
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka ja jeszcze nie wiem,bo nie przysłali nam na następne 3 miesiące,ale już się boję
|
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" Zastanawiam się o ile więcej może skoczyć stopa procentowa w porównaniu do tej pierwotnej z umowy??
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
samba to super ze nie kupiliscie jednak tej dzialki ze stojaca woda w rowie
Ciekawe czy ktos ja kupi ![]() atomufka Martucha Tylko wiecie dajcie znac wczesniej dokladnie kiedy sie psotykamy, bo ja jeszcze urlop nad morzem chce zahaczyc ![]() Bylismy na basenie Fajnie bylo Na pewno jeszcze pojedziemy A zuzka dzisiaj lezy w lezaku i sobie jeczy bosh a Tylko sie na nia spojrze to sie usmiecha, cwaniara
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do spotkania to może lipiec?????
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
poki co mi obojetnie
bo nie wiem kiedy mezu bedzie mogl wziac urlop ![]() edit juz wiem, ze urlop nad morzem tez w lipcu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

a byla w atrakcyjnej cenie 

Ale to przypadek specjalny