Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-10, 19:16   #331
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba fajna działka. jakie ona ma wymiary??
16 x 133 - waska a dluuuuga no ale mamy maly domek wiec bez problemu sie zmiesci a byla w atrakcyjnej cenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
A ja mam postanowienie, że nie jem słodyczy cały Wielki Post
Drugi raz w życiu taki sobie zrobiłam post od słodyczy a ja jestem uzależniona od słodkiego
i nie piekę
tez mam takie postanowienie i tez jestem uzalezniona.... ale o dziwo pierwszych pare dni bylo ciezkich a teraz to slodycze moglyby przestac istniec hehe

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Zaglądam na chwile a tu juz nowy wątek i tyle naskrobane

miałam fajny weekend...
wczoraj stukneło nam 4 latak abycia razem
wczoraj równiez spedzilismy pierwsza noc w naszym nowym domku bosko było.... a łozeczko jakie wygodne, rewelacja byc tylko we dwoje
dzis na obiad zaprosilismy moich rodzicow i rodzicow TZa- samokowalo im, troszke sie wspomoglam przepisami z gastronomicznych
moj ojciec po dwoch glebszych jak zwykle hojny dal nam 3oo zł ;p hihii fajbie bedzie na karnisze do sypilani
teraz jestem u moich rodzicow, bo TZ na noc, wiec w nowym domkuy nie chcialo mi sie samej siedziec bez TV i wizazu
Jutro znowu obiad i kolacja u nas

atomufka fajny stolik wam wyszedł
po prysznicu bede nadrabiac reszte
super ze juz na swoim jestescie nie ma to jak mieszkac we dwojke

o jakich gastronomicznych wy ciagle mowicie? dajcie jakiegos linka

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
moze kup sobie wkladki do butow (teraz sa takie mega cieniutkie jak papier) i wklej sobie. Moja mama sobie ostatnio kupila i mowi ze bomba... o dziwo wkladki tez maja czarny kolor i sie nie wybijaja

A my wczoraj poszalelismy z lopata na budowie, pod fundament juz praktycznie wszystko wykopane... ja tez kopalam jutro tz jedzie jeszcze troche poprawic i zalewamy

A popoludniu bylismy u znajomych ktorych nie widzielismy 2 lata... ale sie usmialismy i w ogole tak mnie spili ze dzis rano kacyk meczyl hehe maz nie pil bo prowadzil w droge powrotna

A dzis bylismy w leroy pokupic rzeczy do podpiecia wody na dzialce i za kawalek rurki i pare innych ✂✂✂✂✂✂✂ek ponad 200 zl poszlo
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 19:19   #332
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Ale jestem wściekła. Zachciało mi się korzystać z usług "domowego fryzjera" chociaz mąż mnie przestrzegał. Do naszej sąsiadki przychodzi taka baba-fryzjerka i ją obcina, czasem trwała, więc moja teściowa też się dziś obcięła. Więc chciałam podciąć tylko grzywke, bo mi w oczy w łazi i sper**oliła mi moją śliczną grzyweczke

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 19:23   #333
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba no to faktycznie wąska i długa. Zaraz sprawdzę nasza jakie ma wymiary. 36 x 54 x 38 x 52 ( to tak w zaokrągleniu, w sumie ma 20 arów) tam gdzie jest wjazd jest 36 m. Dwa podłużne boki (od sąsiadów) mają ponad 50 m i na końcu 38 m. Ustawna jakby nie było W tym roku ma być już gaz. BO woda i prąd już są.

Scio no co ty?? Na grzywce poległa?? Mam nadzieję, ze nie jest jakoś strasznie.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-04-10 o 19:24
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 19:23   #334
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 19:24   #335
bzyczka1
Zakorzenienie

Scio grzyweczka odrośnie i będzie można ją poprawić już tak jak ma być

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 19:30   #336
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Całe szczęście, ze szybko odrośnie. dobrze, ze się nie dałam z długości obciąć. No ale cóż człowiek uczy się na błędach.

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Scio grzyweczka odrośnie i będzie można ją poprawić już tak jak ma być
Jak podrośnie to bede próbowała ją uratować.

Agatka jest już z nami
Stary 2011-04-10, 19:42   #337
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A my wczoraj poszalelismy z lopata na budowie, pod fundament juz praktycznie wszystko wykopane... ja tez kopalam jutro tz jedzie jeszcze troche poprawic i zalewamy

A popoludniu bylismy u znajomych ktorych nie widzielismy 2 lata... ale sie usmialismy i w ogole tak mnie spili ze dzis rano kacyk meczyl hehe maz nie pil bo prowadzil w droge powrotna

A dzis bylismy w leroy pokupic rzeczy do podpiecia wody na dzialce i za kawalek rurki i pare innych ✂✂✂✂✂✂✂ek ponad 200 zl poszlo
Ja też kopie łopatą fajnie macie z tymi fundamentami, że tak na spokojnie my to na wariata, kopało z 8 chłopa i w przeciągu godziny musiała być betoniara i lane, bo ziemia się rwała i napływała woda

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ale jestem wściekła. Zachciało mi się korzystać z usług "domowego fryzjera" chociaz mąż mnie przestrzegał. Do naszej sąsiadki przychodzi taka baba-fryzjerka i ją obcina, czasem trwała, więc moja teściowa też się dziś obcięła. Więc chciałam podciąć tylko grzywke, bo mi w oczy w łazi i sper**oliła mi moją śliczną grzyweczke
Mi to nikt nigdy nie mógł dogodzić z grzywką, dopiero pierwsza taką panią znalazłam a tak zawsze sama sobie ucinałam

Cytat:
Samba no to faktycznie wąska i długa. Zaraz sprawdzę nasza jakie ma wymiary. 36 x 54 x 38 x 52 ( to tak w zaokrągleniu, w sumie ma 20 arów) tam gdzie jest wjazd jest 36 m. Dwa podłużne boki (od sąsiadów) mają ponad 50 m i na końcu 38 m. Ustawna jakby nie było W tym roku ma być już gaz. BO woda i prąd już są.

Madzia ile jest warta wasza działka?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 19:44   #338
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek

gratuluję spadku wagi, idziemy razem w tym samym tempie, ja też mam -6 ale niestety coraz bardziej podjadam, ciężko już mi się utrzymać z ograniczaniem jedzenia. Płaszczyk bardzo ładny

fajny awatar masz

gratuluję pierwszej nocy w swoim domku, i fajnie, z eakurat wam się na rocznicę zebrało, nie ma jak to u siebie

trzymam kciuki aby szybko oddzwonili do ciebie i żebyś już zaczęła pracować

łał podziwiam postanowienie, ja bym chyba bez słodkiego nie dała rady

Ktosia śliczny brzusio taki zgrabniutki
Martucha, MAdzia fajnie, ze imprezki ze znajomymi się udały. Marta a wy z Rybulką znałyście się wcześniej, czy tu z wizażu się znacie? pewnie już pisałaś gdzieś ale ja nie pamiętam

A my na obiadek pizze robiliśmy. W ciągu weekendu to niestety moja druga bo w piątek też jedliśmy. Musze chyba sobie dzisiaj kolację podarować bo będzie ciężko. Rano z tz byliśmy pobiegać, moja kondycja jest kiepska, więcej szłam niż biegałam Może następnym razem będzie lepiej
dziekuje

u nas dzisiaj pieknie sloneczko swiecilo
ale wiatr niesamowity
tak mnie wywialo, ze szok
do tego chyba mnie cos pobiera
super, teraz, kiedy lada chwila moge rodzic

ale pospacerowalam 2 razy w ciagu dnia
Stary 2011-04-10, 19:45   #339
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 19:58   #340
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Treść usunięta
Całe szczęście
ale zła jestem na siebie, ze się dałam namówić, choć wiem, ze to baba co od x lat tnie tak samo

Agatka jest już z nami
Stary 2011-04-10, 20:09   #341
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu a jak sytuacja z tą Panią?? Coś się zmieniło?? Wiesz o co chodzi
Cytat:
Treść usunięta
Napiszę w K.
Rosi dzięki

Cytat:
Ktosiu piesek pewnie dostał wczoraj zastrzyk z witaminami i lepiej się poczuł o nim...a z tym pobraniem to może warto spytać właśnie o podanie jakiegoś uspokajacza? Jak nie będzie innej metody na pobranie. Tak jak pisałam, taty owczarka trzeba usypiać na pobieranie wymazu i w ogóle na jakiekolwiek badania Ale to przypadek specjalny
Tak, dostał wczoraj zastrzyki przeciwbólowe, rozkurczające i jakiś witaminowy. Przy pobieraniu krwi pewnie nie dadzą mu wcześniej uspokajacza, bo mógłby zafałszować badanie krwi. No cóż, jakoś sobie poradzą na pewno, najważniejsze, żeby jakoś zwierzakowi pomóc.
Stary 2011-04-10, 20:12   #342
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

Fajna dzialeczka u nas niestety ceny za takie dzialki byly kosmiczne... w zyciu nie byloby nas na taka stac... marzylismy o dzialce ok 700 metrow ale i tak ceny byly takie ze poprostu szlo sie zalamac... kolo 100 zl m2 i to jeszcze tanio bylo. A tu nam sie trafilo 2100 metrow za 53 tys zlotych... fakt waska jest ale o takiej powierzchni nawet nie snilismy takze jestesmy mega szczesliwi ze ja mamy

Cytat:
Treść usunięta
oj to masakra z tymi butami... mojej mamie tez tak farbowaly ale tylko piety.. i tez pumeksem szorowala no ale ilez mozna ;/ kurcze moze idz do jakiegos obuwniczego moze cos ci tam doradza... moze na palce tez mozna cos nakleic albo cos

dziekuję za linka

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja też kopie łopatą fajnie macie z tymi fundamentami, że tak na spokojnie my to na wariata, kopało z 8 chłopa i w przeciągu godziny musiała być betoniara i lane, bo ziemia się rwała i napływała woda
kurcze to nieciekawie... u nas spoko sie kopie bo jakies 40-50 cm jest piasek, dopiero pozniej zaczyna sie piasek z kamieniami i to taki twardy jak skala... nie wiem co to dokladnie jest ale tz to kilofem rozbijal a ja lopata wybieralam... ale wody nie ma

a w ogole to moze pamietacie ze zastanawialismy sie nad dzialka ktora miala tak w 2/3 dlugosci wielki row.... cene miala podobna do naszej tylko byla troche mniejsza ale za to w miare kwadrat to byl i byla szerokosci cos 25 metrow chyba... zastanawialismy sie czy ten row nie bedzie podmokly czy cos... i ostatnio jedziemy (przejezdzamy kolo niej jak jedziemy na nasza dziale) a tam normalnie stoi woda taka chyba do pasa i tyle roslin takich co na podmoklym terenie rosnie ze szok... Boshe jak ja sie ciesze ze jej nie kupilismy
Stary 2011-04-10, 20:14   #343
india83
Zakorzenienie

[bzyczka mam nadzieje, ze wasze kłotnie szybko przemina, ale czesto to wina remontów/budowy. oj wiem cos o tym
przez nasza budowe mialam tak dosc mojego TZa, ze myslałam o rozwodzie teraz dogadujemy sie znacznie lepiej. musicie przetrwac ten trudny okres

dzis znowu obiad u nas dla rodzicow. tym razem zrobiłam pałki z kuraka na ryżu- dobre wyszło
ale na noc wrocilam do rodzicow, bo TZ na noc a samej byloby mi tam nudno
Stary 2011-04-10, 20:33   #344
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
a w ogole to moze pamietacie ze zastanawialismy sie nad dzialka ktora miala tak w 2/3 dlugosci wielki row.... cene miala podobna do naszej tylko byla troche mniejsza ale za to w miare kwadrat to byl i byla szerokosci cos 25 metrow chyba... zastanawialismy sie czy ten row nie bedzie podmokly czy cos... i ostatnio jedziemy (przejezdzamy kolo niej jak jedziemy na nasza dziale) a tam normalnie stoi woda taka chyba do pasa i tyle roslin takich co na podmoklym terenie rosnie ze szok... Boshe jak ja sie ciesze ze jej nie kupilismy
O kurcze, to faktycznie dobrze, że coś was powstrzymało przed zakupem, nieźle byście się władowali
Stary 2011-04-10, 21:05   #345
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze to nieciekawie... u nas spoko sie kopie bo jakies 40-50 cm jest piasek, dopiero pozniej zaczyna sie piasek z kamieniami i to taki twardy jak skala... nie wiem co to dokladnie jest ale tz to kilofem rozbijal a ja lopata wybieralam... ale wody nie ma

Nie mniej jednak proponuje wysunąć fundamenty wyżej i nawieść sobie czarnej ziemi, coby wszelkie roślinki dobrze rosły chyba, że ten piasek z wierzchu to czarna ziemia

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
[bzyczka mam nadzieje, ze wasze kłotnie szybko przemina, ale czesto to wina remontów/budowy. oj wiem cos o tym
przez nasza budowe mialam tak dosc mojego TZa, ze myslałam o rozwodzie teraz dogadujemy sie znacznie lepiej. musicie przetrwac ten trudny okres

dzis znowu obiad u nas dla rodzicow. tym razem zrobiłam pałki z kuraka na ryżu- dobre wyszło
ale na noc wrocilam do rodzicow, bo TZ na noc a samej byloby mi tam nudno
Zapomniałam pogratulować zamieszkania już we własnym M.
Stary 2011-04-10, 21:25   #346
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nie mniej jednak proponuje wysunąć fundamenty wyżej i nawieść sobie czarnej ziemi, coby wszelkie roślinki dobrze rosły chyba, że ten piasek z wierzchu to czarna ziemia

Zapomniałam pogratulować zamieszkania już we własnym M.
tak będziemy go podnosic, izolowac i w ogole ale na razie grzebiemy w ziemi tzn piasku...

a nasz piasek to raczej zbyt urodzajny jesli chodzi o roslinki to nie jest Mysle ze w przyszlosci bedzie trzeba nawiezc jakiejs ziemi jeslibysmy cos chcieli sadzic... ale poki co to daleka perspektywa
Stary 2011-04-10, 21:29   #347
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

bzyczko - wierze mocno w was i na pewno bedzie lepiej z mezem nerwowe sytuacje, zmiany pewnie was troche przytlaczaja i powoduja jakies zgrzyty, ale pamietajcie ze czekaja was zmiany, duze zmiany, zmiany na dobre i ne pewno te nieporozumienia mina! bedzie dobrze! nie denerwuj sie kochana bo malutkiej zaszkodzisz!

Cytat:
Treść usunięta
oj wialo kochana oj wiało.... i jakos tak w innym kierunku mnie zawiało i nie trafiłam do Ciebie a szkoda szkoda.... teraz to ja zrobie gołąbki i zapraszam
a tez mialam kiedys taki problem z farbujacymi butami i niestety nic nie pomoglo... oj jedno pomogło - zmiana butów

fajnie było na urodzinkach-kolezanka zrobila makaron ze szpinakiem wg przepisu ktory jej dalam, ktore de facto mam z przepisow od Madzi wiec bylo dobre jedzonko i było milo.

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-04-10 o 21:30
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:46   #348
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
tak będziemy go podnosic, izolowac i w ogole ale na razie grzebiemy w ziemi tzn piasku...

a nasz piasek to raczej zbyt urodzajny jesli chodzi o roslinki to nie jest Mysle ze w przyszlosci bedzie trzeba nawiezc jakiejs ziemi jeslibysmy cos chcieli sadzic... ale poki co to daleka perspektywa
Z nawożeniem musicie poczekać, ale trzeba myśleć o tym już, żeby wyżej fundamenty wyciągnąć
Stary 2011-04-10, 22:04   #349
Zakorzenienie

Dziewczyny Lustereczko na NK dala fotki Ksawerego!
Jesli ktoras niecierpliwa to niech zajrzy.
A mam nadzieje ze niedlugo i tu sie z nami podzieli fotami swojego malego szczescia

Czy ktoras z Was wie dlaczego na starych watkach nie widac fotek ??
chcialam sobie poogladac jakies dawne nasze relacje slubne a tam nie ma fotek...m.in. na Aniki, Madzi (tu nic bylo), MAGiALENY(tu byly foty) weszlam relacje.

A mam taka propozycje zeby kazda (kazda chetna) w dniu swojej rocznicy slubu wkleila jakas fotek ze slubu powspominamy sobie razem-co wy na to ? Pierwsze rocznice juz w kwietniu Albo w klubie taki watek zalozymy i same foty ze slubow sobie damy?

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-04-10 o 22:22
Stary 2011-04-10, 22:30   #350
bzyczka1
Zakorzenienie

Katuniu po tej wielkiej awarii na wizażu wiele zdjęć zginęło
zdołowałam się jeszcze bardziej rozstępami i idę spać...dobranoc dziewczyny

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 22:46   #351
Zakorzenienie

Cytat:
Katuniu po tej wielkiej awarii na wizażu wiele zdjęć zginęło
zdołowałam się jeszcze bardziej rozstępami i idę spać...dobranoc dziewczyny
kochana nie doluj sie rozstepami
widzisz ile my kobiety jestesmy w stanie zcierpiec dla naszych malenstw! jak zobaczysz usmiech twojego maluszka to zapomnisz o rozstepach
A tak w ogole to smarujesz sie teraz czyms ?
Ja ci powiem cala ciaze sie smarowalam i puk puk odpukac ani jednego nie mam! a jak po porodzie zaczely mi sie robic na biuscie to szybko je zwalczylam kremem i ani sladu! wiec mozna z nimi wygrac
Stary 2011-04-10, 23:22   #352
Rybulka
Zakorzenienie

Co tu dużo gadać... Jestem, żyję, jakby co Martucha może potwierdzić Nie, nic nie obiecuję, że będę zaglądać i jeszcze do tego regularnie, bo ciągle nie wychodzi, a czym dłużej nie zaglądam, tym gorzej jest mi się zmusić, bo myślę od razu o zaległościach. No cóż, wstydzę się straaasznie i błagam o wybaczenie Ściskam każdą z osobna!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 04:58   #353
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabcia gratulacje kg. Ile chcesz jeszcze schudnąć?? Mój mąż też już 6 kg stracił ( w 5 tygodni)
dziekuje slicznie

jeszcze sporo chce schudnac z 25-30 kg

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek

gratuluję spadku wagi, idziemy razem w tym samym tempie, ja też mam -6 ale niestety coraz bardziej podjadam, ciężko już mi się utrzymać z ograniczaniem jedzenia. Płaszczyk bardzo ładny
dziekuje
i rowniez gratuluje
a ile chcesz jeszcze schudnac?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
A mam taka propozycje zeby kazda (kazda chetna) w dniu swojej rocznicy slubu wkleila jakas fotek ze slubu powspominamy sobie razem-co wy na to ? Pierwsze rocznice juz w kwietniu Albo w klubie taki watek zalozymy i same foty ze slubow sobie damy?
po tej awari zadne stare fotki sie nie pokazuja

super pomysl z tym wrzuceniem zdjecia ze slubu mozna by tez bylo wrzucic dwa z dnia slubu i jakies terazniejsze

Witam po bardzo udanym ale i meczacym weekendzie dopiero co do domu wrocilismy jutro mam wyniki cytologi tzn u was juz dzisiaj takze prosze o kciuki aaa i mam rozmowe w sprawie drugiej pracy mam nadzieje ze sie uda takze slicznie prosze o podwojne kciuki

zmykam spac dobranoc

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 07:59   #354
martucha84
Zakorzenienie

Katunia no właśnie telewizor jest ogromny, ale póki co musi wystarczyć

stokrotka znamy się z wizażu - pierwszy raz widziałyśmy się na ślubie Rybulki bo pojechałam do niej z tż w ramach ślubnej niespodzianki no i tak się rozkręciłko

bzyczka mocno cię tulę

Ana ehssss trudne dni...

Scio ojaaaa mam nadzieję że szybko odrośnie...

india83 ooo pałki z kurczaka na ryżu!! uwielbiammmm

Katunia potwierdzam fotki zaginęły po awarii - a co do wpomnień ślubnych to można w klubie będzie swobodniej i każda wrzuci max 5 fotek i tyle super by było

Rybulka buziaki!!
Stary 2011-04-11, 08:22   #355
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Ana u nas działka troszkę kosztowała bo jest w bardzo dobrej okolicy. Najbogatsza gmina. Więc i drogi zarąbiste (bez dziur, równiutkie itp. nawet woda jest tam tańsza niż u nas w miescie a do miasta jest 3 km, do mojego domu teraz 5 km). w ogóle osiedle nazywa się Manhattan bo tam sami bogaci ludzie mieszkają lekarze, prawnicy itp. Więc nasza działeczka wtedy kosztowała po 5 tys za ar. czyli 100 tys za nią zapłaciliśmy. Ale był wtedy sam prąd. Mamy jednak w gminie znajomego (on nam dał na nią namiary) i widzieliśmy, ze w planach ma być woda i gaz. Woda już jest, gaz ma być w tym roku rozpoczęty bo już dostaliśmy z gazowni papiery, że projekt gazociągu jest i będą na wiosnę zaczynać. Teraz jak patrzyłam to działki w tych okolicach są po 7 tys. jak będzie ten gaz to znowu skoczą Działka nie jest też od razu przy głownej drodze (bo nie chciałam). Najpierw jest rząd domków i potem nasze, więc one nas od drogi oddzielają. Po drugiej stronie ulicy jest lasek (nie do wycięcia wg planów w gminie). aaa i co najważniejsze. Działka jest sucha jak były teraz te powodzie, to masakra jak ludziom stała woda, a po naszej stronie ulicy wszystko sucho bo wszystko jest na wyższej górce

samba to miałaś szczęście. Działka musi być sucha, bo potem będą się same problemy pojawiały.

Katunia pewnie po awarii, tez się ostatnio nad tym zastanawiałam. Ale u mnie w podpisie chyba kilka fotek jest?? aż zaraz sprawdzę.

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

ale się wkurzyłam. Wchodzę na konto sprawdzić jaka będzie kolejna rata za kredyt, bo u nas (zresztą tak jak u was pewnie) co 3 miesiące się zmienia i dziś był ten czas właśnie. I normalnie aż mi ciśnienie skoczyło. Przez tego piździola co podniósł stope procentową rata nam skoczyła. Wcześniej było 6,14 % (jak podpisywaliśmy umowę było w ogóle poniżej 6 %) i płaciliśmy 978 zł. a dziś wchodzę patrzę 6,45 % i rata 1 028 zł za✂✂✂iście normalnie.... A wam dużo poszła do góry?? Wiecie to niby 50 zł różnicy ale jednak....

Stary 2011-04-11, 08:33   #356
atomufka
Zakorzenienie

Madzialenka ja jeszcze nie wiem,bo nie przysłali nam na następne 3 miesiące,ale już się boję

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 08:37   #357
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Madzialenka ja jeszcze nie wiem,bo nie przysłali nam na następne 3 miesiące,ale już się boję
Nam też nie przysłali, teraz w necie sprawdziłam. Az normalnie do męża zadzwoniłam i zaczęłam "ja się wkurzyłam, to dzwonię abyś ty nie był gorszy " Zastanawiam się o ile więcej może skoczyć stopa procentowa w porównaniu do tej pierwotnej z umowy??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 09:04   #358
kliwia
Zakorzenienie

samba to super ze nie kupiliscie jednak tej dzialki ze stojaca woda w rowie
Ciekawe czy ktos ja kupi

atomufka Martucha Tylko wiecie dajcie znac wczesniej dokladnie kiedy sie psotykamy, bo ja jeszcze urlop nad morzem chce zahaczyc

Bylismy na basenie Fajnie bylo
Na pewno jeszcze pojedziemy

A zuzka dzisiaj lezy w lezaku i sobie jeczy bosh a Tylko sie na nia spojrze to sie usmiecha, cwaniara
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 09:09   #359
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
atomufka Martucha Tylko wiecie dajcie znac wczesniej dokladnie kiedy sie psotykamy, bo ja jeszcze urlop nad morzem chce zahaczyc
cudna jest ta twoja córcia
a co do spotkania to może lipiec?????
Stary 2011-04-11, 09:18   #360
kliwia
Zakorzenienie

poki co mi obojetnie bo nie wiem kiedy mezu bedzie mogl wziac urlop

edit juz wiem, ze urlop nad morzem tez w lipcu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości