Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 07:10   #1861
mischievous
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Jaaaaa.. zaczne od Sailor, dlaczego nasz watek kojarzy Ci sie jedynie z odchudzaniem, kochana zobacz.. nam nawet jak nie wychodzi to sobie rozmawiamy, jak nie jestes na diecie nie musisz o niej nic mowic po prostu aby byc, rozmawiac Pierwsze pytanie, nie wiem czy sie zamotalam ale czy Ty ostatnia sie z nim nie rozstalas? czy mi osoby sie pomylily?:/ :P No i paczke dziennie, pamietam Cie z czasow kilku fajek ojjjj narozrabialas

gohs no nie fajnie z ta waga ze az tyle..
dotka jakie chcesz autko?? Spoko, nie przejmuj sie w koncu zadzwoni ten iktory przyjedzie i kupi

a ja wczoraj sie nie odzywalam, bo po 4 mialam pobudke i do domu pojechalam, potem do kaplicy bo kolezanki dziadek zmarl, a potem od razu sprzatanie u babci,przez 5h, potem obiad u babci i do domu, na kilka minut dom i zaraz z kolezanka sie widzialam, deszcz lal okropnie, wieczorem wrocilam troche posiedzialam i padlam a dzis pisze, boooo.. juz czas, no i wazenie

65
,2 moja najnizsza o moze 5 lat.. fajnie, super.. Wczoraj mama mi oddala 4 pary spodni w r ozmiarze 38 i juz mam przekonanie ze mam ten rozmiar w 2 parach brakuje pewnie 2kg do zapiecia sie, a poza tym we wszystkich parach mama pozszywala na gorze, nie wiem jak to nazwac tak zeby jej nie spadaly zszyla sobie i scisnela wiec moze dlatego sie nie zapinam, musze to rozpruc i zobacze jak bedzie bez, ale na nogach i na pupe juz wlazly tylko jakies 2cm do zapiecia

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 09:51   #1862
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Wow, mischi normalnie wymiatasz Gratulacje!
Ja się dziś nie ważyłam, jestem z siebie dumna. Zresztą wczoraj 2 piwa, to wolałam nie.
Ale potańczyłyśmy trochę. Chociaz powiem Wam, że jak dwie laski ida same do klubu, to jest masakra z facetami :/ Szajby normalnie dostają, a myśmy po prostu chciały potańczyć..
M. oczywiście mi przykazał,że jak wyjdziemy to mam zadzwonić do niego, zadzwoniłam o 1.40, wstał i przyjechał po nas, odwieźliśmy przyjaciółkę do domu, potem odwiózł mnie i pojechał spać dalej, rany, podziwiam go, że mu się chciało

A dziś jedziemy do moich przyjaciół, znów coś popijemy, ale przynajmniej jedzonko będzie zdrowe i dietetyczne, bo przyjaciółka też na diecie

mischi, a jeśli chodzi o autko, to chcę Bravo II
Wczoraj się okazało, że to, które chcieliśmy oglądać już sprzedane.. Ale znaleźliśmy inne, też bardzo fajne, ale niestety srebrne (a nie bardzo chcę srebrne). Ale jakby się okazało, że stan techniczny super, to już wtedy kolor nie gra tak dużej roli.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 15:19   #1863
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
Jaaaaa.. zaczne od Sailor, dlaczego nasz watek kojarzy Ci sie jedynie z odchudzaniem, kochana zobacz.. nam nawet jak nie wychodzi to sobie rozmawiamy, jak nie jestes na diecie nie musisz o niej nic mowic po prostu aby byc, rozmawiac Pierwsze pytanie, nie wiem czy sie zamotalam ale czy Ty ostatnia sie z nim nie rozstalas? czy mi osoby sie pomylily?:/ :P No i paczke dziennie, pamietam Cie z czasow kilku fajek ojjjj narozrabialas

gohs no nie fajnie z ta waga ze az tyle..
dotka jakie chcesz autko?? Spoko, nie przejmuj sie w koncu zadzwoni ten iktory przyjedzie i kupi

a ja wczoraj sie nie odzywalam, bo po 4 mialam pobudke i do domu pojechalam, potem do kaplicy bo kolezanki dziadek zmarl, a potem od razu sprzatanie u babci,przez 5h, potem obiad u babci i do domu, na kilka minut dom i zaraz z kolezanka sie widzialam, deszcz lal okropnie, wieczorem wrocilam troche posiedzialam i padlam a dzis pisze, boooo.. juz czas, no i wazenie

65
,2 moja najnizsza o moze 5 lat.. fajnie, super.. Wczoraj mama mi oddala 4 pary spodni w r ozmiarze 38 i juz mam przekonanie ze mam ten rozmiar w 2 parach brakuje pewnie 2kg do zapiecia sie, a poza tym we wszystkich parach mama pozszywala na gorze, nie wiem jak to nazwac tak zeby jej nie spadaly zszyla sobie i scisnela wiec moze dlatego sie nie zapinam, musze to rozpruc i zobacze jak bedzie bez, ale na nogach i na pupe juz wlazly tylko jakies 2cm do zapiecia
Mischi, jestem z Ciebie dumna Walczysz dzielnie i skutecznie To co, do równo 65 idziesz czy niżej?

U mnie wiem, że sporo, ale weszłam wczoraj na wagę a tam równo 73 więc w sumie prawie tyle co tydzień temu, więc może to mój tradycyjny pech do dnia ważenia W każdym razie właśnie siedzę i walczę ze sobą, żeby iść pobiegać. Wieje koszmarnie, ale przynajmniej słońce świeci...

A w ogóle impreza rodzinna bardzo udana, wszystkim smakowało No i dostaliśmy ekspres do kawy

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Wow, mischi normalnie wymiatasz Gratulacje!
Ja się dziś nie ważyłam, jestem z siebie dumna. Zresztą wczoraj 2 piwa, to wolałam nie.
Ale potańczyłyśmy trochę. Chociaz powiem Wam, że jak dwie laski ida same do klubu, to jest masakra z facetami :/ Szajby normalnie dostają, a myśmy po prostu chciały potańczyć..
M. oczywiście mi przykazał,że jak wyjdziemy to mam zadzwonić do niego, zadzwoniłam o 1.40, wstał i przyjechał po nas, odwieźliśmy przyjaciółkę do domu, potem odwiózł mnie i pojechał spać dalej, rany, podziwiam go, że mu się chciało

A dziś jedziemy do moich przyjaciół, znów coś popijemy, ale przynajmniej jedzonko będzie zdrowe i dietetyczne, bo przyjaciółka też na diecie

mischi, a jeśli chodzi o autko, to chcę Bravo II
Wczoraj się okazało, że to, które chcieliśmy oglądać już sprzedane.. Ale znaleźliśmy inne, też bardzo fajne, ale niestety srebrne (a nie bardzo chcę srebrne). Ale jakby się okazało, że stan techniczny super, to już wtedy kolor nie gra tak dużej roli.
Chłopak zakochany to mu się jeszcze chce poświęcać, korzystaj
Stary 2011-04-10, 19:38   #1864
mischievous
Zakorzenienie

O tak, bo po 3,5 roku to nie ma szans na takie poswiecenia

Gohs raczej do 60, albo do 63, bo dostalma od mamy spodnie 38 i mam ten rozmiar ale jeszcze zapiac sie nie moge wiec brakuje jakis 3 kg, wiec spoko, aby sie dobrze czuc, jutro postaram sie jakies foto wrzucu

Dzis pogrzeszylam kebabem i winem, ale w sumie tylko dwa posilki dzisiaj wiec moze i wyszlo na rowno. Rowerek mial byc na xfactor ale jednak sie nie udalo, siedze jakas zakrecona po winie do tego wypelnialam wniosek o nadanie licencji zawodowej pomylilam sie, dzwonilam do babki musialam na nowo drukowac, jesli gdzies popelnie blad 450zl w plecy kolejne.. za postepowanie kwalifikacyjne, masakra jakas, ci ludzie mysla ze ktos tu zarabia po 10 000 ?

i humor jakis do bani, musze zebrac wszystkie zalaczniki zeby pasowaly i do jutra to wyslac inaczej nie zostane tym suoer zarzadca! :[

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Stary 2011-04-10, 19:50   #1865
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, bo po 3,5 roku to nie ma szans na takie poswiecenia

Gohs raczej do 60, albo do 63, bo dostalma od mamy spodnie 38 i mam ten rozmiar ale jeszcze zapiac sie nie moge wiec brakuje jakis 3 kg, wiec spoko, aby sie dobrze czuc, jutro postaram sie jakies foto wrzucu

Dzis pogrzeszylam kebabem i winem, ale w sumie tylko dwa posilki dzisiaj wiec moze i wyszlo na rowno. Rowerek mial byc na xfactor ale jednak sie nie udalo, siedze jakas zakrecona po winie do tego wypelnialam wniosek o nadanie licencji zawodowej pomylilam sie, dzwonilam do babki musialam na nowo drukowac, jesli gdzies popelnie blad 450zl w plecy kolejne.. za postepowanie kwalifikacyjne, masakra jakas, ci ludzie mysla ze ktos tu zarabia po 10 000 ?

i humor jakis do bani, musze zebrac wszystkie zalaczniki zeby pasowaly i do jutra to wyslac inaczej nie zostane tym suoer zarzadca! :[
Ojojoj, jaki humorek Skup się, na spokojnie uzupełnij i na pewno będzie ok

Ja w końcu zaliczyłam 3,5km biegu dzisiaj Ale pizgało okropnie, momentami nie mogłam ruszyć do przodu No ale może przez to więcej kcal spalone Jutro chyba pójdę obczaić siłownię zaraz obok bloku
Stary 2011-04-11, 08:41   #1866
gohs
Zakorzenienie

Hej Wam Siedzę właśnie w pracy i odkopałam na dysku tabelki do liczenia kcal I tak myślę, że chyba jednak wrócę, przynajmniej tymczasowo, do liczenia kcal, zobaczę ile teraz tego wychodzi, gdzie jem za dużo itd... Boję się trochę tego liczenia, no ale mam nadzieję, że nie popadnę znowu w paranoję To bardziej orientacyjnie, żeby stwierdzić ile teraz naprawdę jem, bo w zasadzie to nie mam pojęcia
Stary 2011-04-11, 08:53   #1867
SailorMoon
Zadomowienie

Dzien dobry ))
Mi poki co idzie super, ale jutro po wazeniu okaze sie, czy cos schudlam..
mischi, jejku gratuuulacje naprawde jestem z Ciebie dumna
gohs, swietnie, ze imprezka sie udala, ale nie moglo byc inaczej juz przez planowane menu, ktore nam podalas
Jak nie chce mi sie isc na uczelnie
Stary 2011-04-11, 09:22   #1868
Ewelain1987
Zadomowienie

czesc!
jestem z wami, czasem podczytam co napisalyscie ale odpisywac juz nie mam czasu, u mnie nie jest za wesolo nastepne problemy rodzinne, glowa juz mnie boli od myslenia, odezwe sie jak sie wszystko uspokoi!
buziaczki

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 16:38   #1869
mischievous
Zakorzenienie

Gohs super ze biegasz, fajnie ze powoli rusza z dieta, a z tym liczeniem zobacz jak Ci wyjdzie, jesli bedzie pasowalo i bedziesz sie dobrze z tym czuc no to super, jesli zauwazysz cos niepokojacego to od razu przestan silownia pod blokiem ale fajnie!

Sailor dziekuje, no zagladaj tu do nas czesciej kochana, powiedz jak Ci idzie na uczelni ?

Wyslany wniosek, mam nadzieje ze wszystko zlozone zawialo mnie dzis, deszcz zaczal lac, nogi kreca przez to boli wczoraj kupilam spodniczke, dzis w niej bylam i w obcasach i wszyscy chwalili jak ladnie itp popadne w samozachwyt :P fajnie, ze ludzie zauwazaja

Stary 2011-04-11, 20:26   #1870
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Gohs super ze biegasz, fajnie ze powoli rusza z dieta, a z tym liczeniem zobacz jak Ci wyjdzie, jesli bedzie pasowalo i bedziesz sie dobrze z tym czuc no to super, jesli zauwazysz cos niepokojacego to od razu przestan silownia pod blokiem ale fajnie!

Sailor dziekuje, no zagladaj tu do nas czesciej kochana, powiedz jak Ci idzie na uczelni ?

Wyslany wniosek, mam nadzieje ze wszystko zlozone zawialo mnie dzis, deszcz zaczal lac, nogi kreca przez to boli wczoraj kupilam spodniczke, dzis w niej bylam i w obcasach i wszyscy chwalili jak ladnie itp popadne w samozachwyt :P fajnie, ze ludzie zauwazaja
E, już mi się liczenie kcal znudziło No ale staram się ograniczać I byłam na tej siłowni, co prawda nie jest to jakieś perskie cudo, ale 9zł wejście więc od czasu do czasu można odwiedzić Poćwiczyłam trochę ręce i brzuch i przewiduję jutro zakwasy

Mischol pokaż się w spódniczce, ale już!
Stary 2011-04-11, 21:32   #1871
SailorMoon
Zadomowienie

Dobry wieczor
Dzsiaaj bylam chyba przedostatni raz na silowni. Chodze do naprawde dobrej, ale jest tam tyle wiary, ze doslownie jest mi duszno i nie moge cwiczyc ;/ Dzisiaj po 0.5 h sobie odpuscilam ;/ Za to mam kolo domu najwiekszy park w miescie, bardzo duzo osob tam chodzi i chyba sie przylacze tak place ponad 100 zl zeby dusic sie z zapachach jakichs facetow

gohs, hmm ja na Twoim miejscu znalazlabym jakies gotowe jadlospisy z obliczeniami, ktorych mialabys sie trzymac z malymi modyfikacjami. Super, ze pocwiczylas
mischi, no jak jestes lalunia to ludzie zauwazaja a u mnie na uczelni super poszla sesja, ale mam teraz troche nerwowki. Niedlugo czekaja mnie dwie kolejne sesje + obrona, a nie napisalam jeszcze ANI JEDNEJ strony pracy..
Ew, mam nadzieje, ze wszystko Ci sie w zyciu ulozy, musisz byc silna
Jutro się waze i bardzo sie boje Nic nie zborobilam, codziennie na silce i bedzie wielkie rozczarowanie, jak spadolo malo, albo i nic !!
Stary 2011-04-12, 06:20   #1872
mischievous
Zakorzenienie

Nie boj sie Sailor bedzie dobrzeee

Gohs wrzuce wrzuce, tylko musze z innej kom na inna przerzucic i dopiero zgrac.

A moze jesli fundusze Ci na to pozwola zamawiaj sobie jedzenie, sa rozne firmy przywozace jedzenie rano-5 posilkow, wszystko obliczone fajnie ;-)

Hej, ja Ci zazdroszcze takiej silowni pod noskiem, nie wazne ze bez rewelacji ale 9zl heh, teraz to rzadkosc;/

Stary 2011-04-12, 10:53   #1873
SailorMoon
Zadomowienie

Dzien dobryyy
Jak zwykle zaspalam na zajecia
Zwazylam sie.. i mimo ogromnego strachu na wadze -1.2 kg czyli teraz jest 60.5
U mnie na silce bardzo sie oplaca, bo jest taki karnet open za 98 zl i jest wazny przez caly miesiac na nieograniczona liczbe wejsc, jak ktos ma ochote moze isc nawet 3 razy dziennie codziennie i sa tacy ludzie, ktorych widuje zawsze !! Ja niestety juz sobie odpuszczam, bo silownia zajmuje mi z dojazdem, cwiczeniami i prysznicem sporo ponad 2 godziny,a to dla mnie chyba najciezszy semestr w karierze wiec bede biegala w parku zawsze zaoszczedze te godzinke
Na silke wroce zas po wakacjach, gdy mam nadzieje bede juz szczupla. Wtedy bede jedynie pracowala nad swoim cialem na maszynach Teraz na redukcji to nie ma co sie ludzic, ze urosna ladne miesnie
Zycze Wam milego i grzecznego dnia
Stary 2011-04-12, 11:38   #1874
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Nie boj sie Sailor bedzie dobrzeee

Gohs wrzuce wrzuce, tylko musze z innej kom na inna przerzucic i dopiero zgrac.

A moze jesli fundusze Ci na to pozwola zamawiaj sobie jedzenie, sa rozne firmy przywozace jedzenie rano-5 posilkow, wszystko obliczone fajnie ;-)

Hej, ja Ci zazdroszcze takiej silowni pod noskiem, nie wazne ze bez rewelacji ale 9zl heh, teraz to rzadkosc;/
Nieno, bez przesady, nie będę zamawiać gotowców Po prostu staram się mniej jeść Dzisiaj wyjątkowo ładna pogoda i nie wieje, więc może uda się iść pobiegać

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Dzien dobryyy
Jak zwykle zaspalam na zajecia
Zwazylam sie.. i mimo ogromnego strachu na wadze -1.2 kg czyli teraz jest 60.5
U mnie na silce bardzo sie oplaca, bo jest taki karnet open za 98 zl i jest wazny przez caly miesiac na nieograniczona liczbe wejsc, jak ktos ma ochote moze isc nawet 3 razy dziennie codziennie i sa tacy ludzie, ktorych widuje zawsze !! Ja niestety juz sobie odpuszczam, bo silownia zajmuje mi z dojazdem, cwiczeniami i prysznicem sporo ponad 2 godziny,a to dla mnie chyba najciezszy semestr w karierze wiec bede biegala w parku zawsze zaoszczedze te godzinke
Na silke wroce zas po wakacjach, gdy mam nadzieje bede juz szczupla. Wtedy bede jedynie pracowala nad swoim cialem na maszynach Teraz na redukcji to nie ma co sie ludzic, ze urosna ladne miesnie
Zycze Wam milego i grzecznego dnia
Brawo za spadek wagi tylko przyznaj się! jesz coś w ogóle? Bo pamiętam jak nie tak dawno nie chciałaś nam powiedzieć, że nie jesz prawie nic
Stary 2011-04-12, 16:40   #1875
mischievous
Zakorzenienie

Sailor gratuluje a no wlasnie, dolaczam sie do pytania gohs? Bo wtedy po tygodniu nas poinformowalas o mini glodowce?

ja tez ostatnio jadlam bardzo malo bo roznie tu sie u mnie teraz uklada, ale staram sie zaczynac dzien od sniadania, potem jakis jogurt zeby minimum 4 zjesc, bo potem waidomo ze sobie szkodzi jak sie odklada i organizm magazynuje..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 18:50   #1876
Ewelain1987
Zadomowienie

czesc kochane!!
u mnie w rodzinie troszke sie uspokoilo ale narazie poprawy nie widac,bardzo martwi mnie ta sytuacja caly czas o tym mysle
dieta ok ale cwiczenia narazie odpadly aktualnie waze 79 kg wiec to dla mnie duzy sukces
mischi gratuluje tego zapalu i spadku, oby tak dalej!
gohs milego biegania
sailor witaj po dlugiej przerwie

Stary 2011-04-13, 18:00   #1877
mischievous
Zakorzenienie

Dziewczyny mam w sobie okropnego lenia, od pon nie jezdzilam na rowerku, tragedia jakas ale nie ma co, wlasnie zbieram sily zaraz wskakuje, pogoda jest okropna od rana pada, rano lodowaty deszcz ze sniegiem.

Wiecie co, pojawily sie w sklepach moje ulubione ukochane jajka wielkanocne, takie male z nadzieniem <3 kupilam dzis 20dkg na razie leza w baryku, nie chce zawalic za bardzo wagi, wiec na razie nie bede jesc, moze w sb a jutro ide do dziewczyn na wino.

jak u was mija tydzien?

Ew wazne ze waga stoi, nie idzie do gory to jest najwazniejsze, ale mam nadzieje ze niedlugo zacznie spadac bede trzymac kciuki, 3maj sie, i nie przejmuj sie tak strasznie, jesli cos Ci lezy na serduszku mozesz sie nam zawsze wygadac

A jak tam Dotka??

Jak tam Gohs?? Sailor??

Stary 2011-04-13, 19:48   #1878
Dotka90
Zakorzenienie

Jaaa mam kolorowy zawrót głowy i mało czasu. Praktyki + sprzedaż auta + kupno auta + M. także ciężko mi się ogarnąć. Aczkolwiek jedzeniowo w porządku, bez większych wpadek.
Wazyłam sie w poniedziałek i mam zamiar się zważyć dopiero w kolejny poniedziałek, na razie się trzymam
Stary 2011-04-13, 20:22   #1879
gohs
Zakorzenienie

Hej hej Ja się nie odzywałam wczoraj, bo zwyczajnie nie miałam czasu. Do domu wróciłam po 20 i prosto do robienia projektu usiadłam. I tak go nie skończyłam jeszcze a miałam dzisiaj oddać. Do piątku mam nadzieję go skończyć
W ogóle chyba pójdę w końcu do lekarza bo od ponad miesiąca mam katar

Mischi mam nadzieję, że lenia pokonałaś bo najgorzej jest właśnie się rozleniwić z ćwiczeniami, później ciężko wrócić Ja mam nadzieję jutro pobiegać bo na szczęście wróciłam już chyba do przyzwyczajenia i czuję głód biegania A jak będzie lało to pójdę na siłownię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-14, 07:14   #1880
mischievous
Zakorzenienie

Tak gohs, zmotywowalam sie i jezdzilam 40 minut, teraz musze codziennie zeby wyjezdzic te obiecane 4x w tyg minimum a wiec dzisiaj,pt i nd.

To dobrze ze weszlas w ten tryb biegania, i checi sa

Dotka ciesze sie, ze sie nie wazylas

Wrzucam obiecane foto. Tylko bez obcasow bo to bylo przymierzanie.

Edytowane przez mischievous
Czas edycji: 2011-04-17 o 13:13
Stary 2011-04-14, 08:40   #1881
SailorMoon
Zadomowienie

Dzien dobry
Jem sniadanko i zaraz mykam do biblioteki zaczac kleic swoja prace Na maksa wkurza mnie pogoda
mischi, wygladasz uroczo Bardzo podoba mi sie spodniczka, tez za kilka zamierzam wybrac sie na zakupy i nabyc podobna
gohs, dotka, ale jestescie zajete Dziewczynki
Stary 2011-04-14, 11:35   #1882
Dotka90
Zakorzenienie

mischi, omg, ale lasencja z Ciebie!
Ja się chowam
Stary 2011-04-14, 14:27   #1883
mischievous
Zakorzenienie

Dziekuje

sailor w reserved kupilam tam jest ich sporo, w housie tez.

Stary 2011-04-14, 20:04   #1884
gohs
Zakorzenienie

Mischi jaka lasencja, jakie nogi
Stary 2011-04-14, 21:50   #1885
SailorMoon
Zadomowienie

Jak wyszlam po napisaniu poprzedniego posta, wrocilam z tej biblioteki dopiero po 20!! I.... nie napisalam ani jednej strony bo caly czas szukalam materialow.
Mam nadzieje, ze wysilek umyslow rzeczywiscie powoduje spalanie kalorii, bo najblizsze tygodnie zapowiadaja sie w pozycji siedzacej
Jutro sie waze, bo postanowilam robic to teraz co 3 dni- mniej stresu przed wejsciem na wage zawsze sie da cos naprostowac jak sie okaze, ze waga stoi albo idzie w gore
Stary 2011-04-15, 07:25   #1886
mischievous
Zakorzenienie

Sailor mysle ze to jednak za czesto te wazenie, zeby nie bylo skokow trzeba sie po prostu pilnowac przeciez dobrze wiesz ze w ciagu dnia mozesz wazyc nawet +2kg wiecej. Rano mniej wieczorem wiecej lub na odwrot.

Dzieki gohs

mi juz nie wiele brakuje do szczescie, zeby cialo bylo bardziej jedrne i pewnie z -3kg, mysle ze juz na tym przystane.

Stary 2011-04-15, 11:35   #1887
Dotka90
Zakorzenienie

mischolcu, ile Ty masz wzrostu?
A ja dziś nie wyrzymałam i wlazłam na wagę Ale nastroiło mnie to pozytywnie, bo 68,7, czyli -1.2 od poniedziałku.
Stary 2011-04-15, 12:16   #1888
SailorMoon
Zadomowienie

Dzien dobry
Dopiero wstalam
mischi, a wlasnie sie zwazylam i nie narzekam przez 3 dni - 0.4 kg i bardzo sie z tego ciesze. Naprawde mam taki strach przed wchodzeniem na wage po tygodniu.. pewnie przez to, ze raz tak ladnie schudlam i bardzo przytylam..
dotka, gratulacje
Stary 2011-04-15, 16:13   #1889
mischievous
Zakorzenienie

Nie poznaje Cie Sailor kiedys mialas na ten temat inne zdanie

dotka w dowodzie 170 cm ale raz mnie endokrynolog uswiadomil ze 168, i tak zostalo :P i to juz jest prawdziwy wzrost :P

od godziny siedze i mysle.. jajka czekoladowe, jajka czekoladowe, tak mi sie chce slodyczy!! :/ Okropnie walcze, znowu zachciewa mi sie jesc

ale jak dobrze.. mam cole zero, zaraz ja sobie wypije, minie i wsiade na rowerek, potem napisze czy sie nie dalam..

kolejny edit:
nie ma to jak pogadac do samej siebie :P ja jednak wybralam cos pozytywnego, 40 minut rowerku i juz mi minela chec na slodkie, zaraz zjem jakas kolacje i spadam do lozka, a sb i nd na nauke bo mam kolo i egz zerowy.:/

Edytowane przez mischievous
Czas edycji: 2011-04-15 o 19:17
Stary 2011-04-15, 21:38   #1890
Ewelain1987
Zadomowienie

hej
malo piszecie
ja niewiem o czym mam pisac, jutro wejde na wage ale zapewne bedzie bez rewelacji

powodzenia dziewczynki!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości