|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
Wczoraj sobie moje butki szkłem na miasteczku przecięłam dobrze że mocno nie stanęłam, bo jeszcze zostałoby mi w stopie na szczęście tylko troszkę przecięło skóręA stypendium poki co nie ma
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-04-11 o 15:18 |
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Melka, ja też sprawdzałam już i mojego też nie ma
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze na 1o., najpóźniej 11. byly
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Może macie ten sam bank ?
No nic, poczekam jeszcze
|
|
|
|
#3307 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I ta właśnie świadomość, że jesteśmy bardzo daleko i przy dużej dawce samozaparcia może byśmy się widzieli 2 razy w roku na jakieś ferie/wakacje, przy założeniu, że jego rodzice postanowią wpaść na wakacje do PL albo że ja pojadę na wycieczkę do UK... Zrobiło się straszne napięcie z tego powodu, psztykaliśmy się bardzo często, zazdrość też robiła swoje. Pomijając, że kiedy się poznaliśmy oboje mieliśmy kogoś "w domu" Takie nastoletnie zdrado-story przy dużym udziale intenetu Urwał nam się potem kontakt na kilka lat, 2 lata temu założyłam fb, znalazłam go, zaczęliśmy pisać maile, potem skype, potem były wyznania, wreszcie przyleciał do PL zobaczyć sie ze mną. 4 miesiące później się oświadczył A teraz cieżko zasuwa w biurze na św.Tomasza, żeby mi przynieść potem wypłatę w ząbkach Ale muszę się przyznać, że w międzyczasie byłam w kilku związkach, jednym zdecydowanie poważnym, a mimo to cały czas do niego wracałam myślami i googlałam czasem. Czułam się z tym jak debilka, dopóki się nie okazało, że on robił to samo Cytat:
Wyślę ci swojego pyska na PW :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A w Love Krowe jeszcze nie byłam. Dobre mają burgery? (rozmiar mi niestraszny ) Bo mnie jak dotąd tylko z Burger Kinga smakowały.
|
||||||||
|
|
|
#3308 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam ogromną prośbę. Doradźcie mi, gdzie w Krakowie pójść z chłopakiem, ale raczej nie na kolację, myślałam o teatrze lub czymś podobnym... Gdzie waszym zdaniem warto pójść aby spędzić miły wieczór?
|
|
|
|
#3309 |
|
Copyraptor
|
Achh, Bąąąbel
KeepSmiling - no teatrów Ci u nas dostatek...ja zawsze lubiłam przedstawienia w Teatrze Stu, tylko drogo
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też już jest
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
+ właśnie oblukałam, że w Biedro od Wielkiego Czwartku będą baletki skóropodobne za 39.99, zupełnie wyględnie się prezentują w gazetce
|
|
|
|
#3312 | ||
|
Pani Buka
|
Bajeczna Ci odpowiedziała
![]() Cytat:
pomyślę, tanie ![]() Cytat:
![]() a mój tydzień rozpoczął się nieprzespaną nocą, jakimś zatruciem pokarmowym i mało udanym kolokwium
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym szła dzisiaj tylko na uczelnie lub do pracy to pora byłaby mi nie straszna ale byłam poza domem od 7.20 do 15.20 i bede poza nim od 16.20 do północy:P |
|
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie też nie
A zawsze przed 10 było ![]() Cytat:
Cytat:
Tak jak pisze Cholerka w Stu są świetne spektakle ale bardzo drogo
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam super lajtowy dzień, szef się do mnie prawie nie odzywał i już sobie godzinę temu pojechał, jutro go nie ma, no żyć i nie umierać
Bylebym tylko zamknęła temat woreczków i będę super happy bo nikt się więcej mnie nie będzie czepiał!A najchętniej to zmieniłabym pracę ![]()
|
#3317 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3318 | ||
|
Matka Smoka
|
No dla większości za ciężkie
masakra...Cytat:
Cytat:
Shiruvii - mogę Ci podrzucić dziś rzeczy dla ecrulo? |
||
|
|
|
#3319 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Ale mam też mieć w Waszym instytucie (jak mniemam) : Biologiczne mechanizmy zachowania: Analiza funkcjonalna mózgu (wykład w IP) |
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, tak, poproszę
|
#3321 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Same pozytywy, mozna ludzi popodgladac i takie tam Blair domyslam sie, ze ty to ty prawda?Housa rozmiarowki w ogole nie rozumiem-strasznie podobaja mi sie ich spodnie ale najczesciej sa za krotkie lub dobre w tylku a za waskie w pasie Nie wiem, nigdy na mnie nie leza a myslalam ze mam normalna figure ![]() Love Krowe polecam na jeden raz aby isc zobaczyc-mozna w razie czego wziac sobie nawet burgera na pol (dla smaku ). Dobry kotlet, swieze warzywka Jednak normalnie szkoda byloby mi 18 zl na burgera![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3322 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
No ale o rozwojówce to Ci na świeżo może kilka ciepłych słów Kasiencja powiedzieć... |
|
|
|
|
#3323 | ||
|
Pani Buka
|
wybaczcie że się wbiję
![]() Cytat:
i wtedy będzie może lepiej a jak z MKT to współczuję. ale akurat na babkę od ćwiczeń trafiłam fajną.Cytat:
|
|
#3324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W taki sposob to rzeczywiscie mozna, bo w krk w centrum na tym bruku to predzej obsacy polamiesz niz podbiegniesz na tramwaj
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Copyraptor
|
Hm, bo MKT to od lat mówi, że to już jej ostatni rok
ale może żeby nie dobić kogni, to Pikul będzie prowadzić zamiast MKT...oby.---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Dziewczyny, zbliża się mój konwent pamiętam, że się tam coponiektóre oferowały na pomoc przy pakowaniu będę potrzebowała pomocy przy ozdabianiu i pakowaniu ciasteczek w celofan, przywiązywaniu wizytówek...czy ktoś ma ochotę wpaść w czwartek wieczorem i mi z tym pomóc? Albo np. w piątek, ale to tak od 20
|
|
|
|
#3326 | ||
|
|
Cytat:
Pewnie na wykłady też będę chodzić. ![]() Cytat:
Ćwiczenia też |
||
|
|
|
#3327 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholera, czwartek i piątek mam zajęty
|
|
#3328 |
|
Copyraptor
|
Ecrulo - to luzik
Malla - szkoooda. Ja w piątek mam chyba randkę
|
|
|
|
#3329 |
|
|
cholerko,
Ja bym chyba mogła w piątek
|
|
|
|
#3330 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jako, ze intensywnie ostatnio wypełniam wszystkie durne ankiety i kwestionariusze, żeby się na płatne praktyki załąpać latem, chciałabym rzec, że assessment center przez internet, tłumaczone kali kochać kali móc z angielskiego, to mój osobisty hit sezonu.... |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

? Bo ja poluję na jazzówki, ale widziałam fajniejsze u innych użytkowników i nawet jedne sobie upatrzyłam, wrzucę jak wrócę do domu.
na szczęście tylko troszkę przecięło skórę

Zazwyczaj po tej 16 było...

U mnie już jest stypendium