A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 14:44   #1321
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

chatka... bo mi nie działa ta Twoje stronka
może należy się zarejestrować?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 14:51   #1322
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

chatka ja nie wiem, gdzie są te Wasze fotki... :/
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 14:57   #1323
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
W ogóle wczoraj mieliśmy taką zaskoczkę, przychodzą do nas Przyjaciele - para, która ma zaplanowane wesele na sierpień tego roku i mówią: a wiecie, mamy niusy - kupiliśmy mieszkanie i wzięliśmy cywilny. To są takie stare wkrętacze, więc się tylko śmiejemy, mówię, że może jeszcze w ciąży jesteście - a Oni nie no, naprawdę, Rodzina na swoim zmienia warunki i to była ostatnia opcja, żeby wziąć dobre mieszkanie - i się hajtnęli Tak po prostu z dnia na dzień załatwili, tylko świadkowie i Rodzice byli i nawet nie noszą obrączek, bo twierdzą, że prawdziwy ślub jest w sierpniu, a teraz to nawet nie czują się małżeństwem. Normalnie szok, bo się wcześniej tak zarzekali, że nie wzięliby cywilnego dla kredytu wcześniej, a tu się tak szybko zmienić poglądy potrafią
Ale ciesze się, bo fajne mieszkanko im się dostało, niedaleko od nas, więc bardzo fajnie

A tu nasza stronka narzeczeńska, zakładana już daaawno temu i mało co tam jest ogólnie, bo nic od tego czasu nie pisaliśmy tam. Uzupełniliśmy tylko fotki, żeby nas było lepiej widać Można je obejrzeć w zakładce Nasz blog ślubny, w temacie Zdjęcia
http://www.e-narzeczeni.pl//witaj-gosciu.html
Co do Rodziny Na Swoim to tez niedawno slyszalam, ze beda rezygnowac zc tego programy, ale do konca 2012 dziala, wiec zaraz po slubie sie za to bierzemy
Troche sie dziwie Wasaym przyjaciolom. Ja bym sie ot tak na cywilny nie zdecydowala. Chcialabym zeby wwc tym dniu byli z nami wszyscy bliscy i nie satysfakcjonowalgsby mnie wizja koscielnego za pare miesiecy. Tym bardziej ze nie musieli sie tak spieszyc bo jak mowie, program bedzie dzialal do konca przyszlego roku.

A Wasza strojka slubna tez mi niestety nie dziala ;/
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 15:05   #1324
sandrar
Raczkowanie

Nawiązując do fotografa, macie juz kochene jakieś pomysły na sesje moja siostra miała nad jeziorem i w wodzie, więc u mnie odpada...
sandrar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 15:05   #1325
Chatka
Wtajemniczenie

Bo złego linka podałam, sorki http://www.e-narzeczeni.pl/strona-go...55697830580175 - ten powinien zadziałać.

Hm, no podobno teraz w kwietniu zmieniają się warunki. Możliwe, że program działa do końca 2012, ale widać coś na tyle się zmienia w limitach, że już by się Im po kwietniu tak nie opłacało.
Oni twierdzą, że w ogóle nie czują się jak małżeństwo, że to tylko papier i prawdziwy ślub w sierpniu. Dla mnie to też dziwne, bo ja uważam cywilny papier za najważniejszy. No, ale jak dla kogoś liczy się tylko ślub kościelny, to widać można i tak podejść do sprawy

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 15:06   #1326
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez agatusia88 Pokaż wiadomość
A co myslicie o takich plecach sukienki ślubnej?
Jestem na nie.

Cytat:
Napisane przez ewela11 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie szczęśliwe narzeczone Czy znajdzie się jeszcze miejsce na forum dla kolejnej szczęśliwej?
Witaj! Gratuluję tak długiego stażu. Wydaje mi się, że jedna z nas- Nena też ma podobny staż, a jeśli się mylę, to przepraszam bardzo. I zapewne jeszcze ktos był z długim stażem.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 15:08   #1327
sandrar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Co do Rodziny Na Swoim to tez niedawno slyszalam, ze beda rezygnowac zc tego programy, ale do konca 2012 dziala, wiec zaraz po slubie sie za to bierzemy
Troche sie dziwie Wasaym przyjaciolom. Ja bym sie ot tak na cywilny nie zdecydowala. Chcialabym zeby wwc tym dniu byli z nami wszyscy bliscy i nie satysfakcjonowalgsby mnie wizja koscielnego za pare miesiecy. Tym bardziej ze nie musieli sie tak spieszyc bo jak mowie, program bedzie dzialal do konca przyszlego roku.

A Wasza strojka slubna tez mi niestety nie dziala ;/

Słyszałam już o wielu takich przypadkach, dziwie sie... znam nawet przypadki, ze na obrączkach byly 2 daty grawerowane no i zdarza sie tez ciaza, wiec najpierw szybki cywilny, potem po porodzie koscielny. Mam mieszane uczucia co do takich sytuacji.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 15:08   #1328
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sandrar Pokaż wiadomość
Nawiązując do fotografa, macie juz kochene jakieś pomysły na sesje moja siostra miała nad jeziorem i w wodzie, więc u mnie odpada...
A dlaczego u Ciebie odpada? Przecież Wasze zdjęcia będą zupełnie inne

My już mamy zaplanowaną 2dniową sesję, żeby zaliczyć dużo miejsc, na którzych nam zależy. Mam nadzieję, że nasi fotografowie podejdą do tego pomysłu równie entuzjastycznie jak my Bo jeszcze Im nie mówiliśmy, że chcemy na 2 dni pojechać, ale przy podpisywaniu umowy mówili, że w razie czego możemy jechać gdzieś bardzo daleko, jeśli tylko chcemy (na nasz koszt oczywiście), więc muszą się liczyć z tym, że jak dalej, to i więcej czasu zajmuje
My planujemy naszą sesję głównie na Roztoczu

Stary 2011-04-11, 15:12   #1329
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:

My już mamy zaplanowaną 2dniową sesję, żeby zaliczyć dużo miejsc, na którzych nam zależy. Mam nadzieję, że nasi fotografowie podejdą do tego pomysłu równie entuzjastycznie jak my Bo jeszcze Im nie mówiliśmy, że chcemy na 2 dni pojechać, ale przy podpisywaniu umowy mówili, że w razie czego możemy jechać gdzieś bardzo daleko, jeśli tylko chcemy (na nasz koszt oczywiście), więc muszą się liczyć z tym, że jak dalej, to i więcej czasu zajmuje
A ja będe miała sesję w zimie w Kielcach, moze na jakihś górkach, koniach, w parku na śniegu- jeszcze się zobaczy;-)

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Województwo mazowieckie. 30 km od warszawy
ja też jestem spod Wawy, a z jakiego rejonu jesteś?
DODANO:
A JUŻ WIEM, JUŻ SIĘ DOCZYTAŁAM;-) MI GRODZISK DUŻO MOWI, JA MIESZKAM TROCHĘ WYŻEJ NA PÓŁNOC;-) ALE NIEDALEKO;-)

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-04-11 o 15:20
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 15:13   #1330
sandrar
Raczkowanie

Cytat:

Będziemy mieli tego samego fotografa a poza tym chciałabym się troszkę odróżnic tez planujemy 2 dniową sesje. Fotograf jest na tyle elastyczny, że możemy się umówić nawet tego samego dnia rano na popołudnie jeżeli pogoda nam odpowiada. Mi osobiście marzy sie sesja w deszczu
Stary 2011-04-11, 15:16   #1331
__Paulinka__
Zakorzenienie

My na pewno sesję bedziemy miec nad morzem mardzo podobaja mi sie takie sesje, szczegolnie przy zachodzie slonca.. a gdzie jeszcze to nie wiem, ale chcialbaym miec w kilku mijescach
Stary 2011-04-11, 15:19   #1332
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dziewczyny nie ma co przed kompem siedzieć, trzeba sie poruszać, więc wybywam na powietrze. Spotkanie z rolkami part 2

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

A i miałam to dzisiaj napisać- Dziewczyny został mi niecały rok do ślubu

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 15:21   #1333
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
My na pewno sesję bedziemy miec nad morzem mardzo podobaja mi sie takie sesje, szczegolnie przy zachodzie slonca.. a gdzie jeszcze to nie wiem, ale chcialbaym miec w kilku mijescach
Takiej to dobrze bo jest z pomorskiego
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 15:22   #1334
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Bo złego linka podałam, sorki http://www.e-narzeczeni.pl/strona-go...55697830580175 - ten powinien zadziałać.

Hm, no podobno teraz w kwietniu zmieniają się warunki. Możliwe, że program działa do końca 2012, ale widać coś na tyle się zmienia w limitach, że już by się Im po kwietniu tak nie opłacało.
Oni twierdzą, że w ogóle nie czują się jak małżeństwo, że to tylko papier i prawdziwy ślub w sierpniu. Dla mnie to też dziwne, bo ja uważam cywilny papier za najważniejszy. No, ale jak dla kogoś liczy się tylko ślub kościelny, to widać można i tak podejść do sprawy
Dlaczeguo nie jestes brunetka?:P wyobrazalam sobie Ciebie jako dziewczyne zc bardzo ciemnymi wlosami i to Twoje zdjecie mi w ogole do mojego wyobrazenia nie pasuje ;P
Od kwietnia zmiany sa jedynie kosmetyczne i nie wiele caly proces rozni sie od tego wczesniejszego. No ale coz, Wasi znajomi juz cywilny wzieli wiec nie ma o czym mowic ;P

Cytat:
Pomysly caly czas zbieram, ale jakies takiej jednej spojnej wizji jeszcze nie mam

Cytat:
Słyszałam już o wielu takich przypadkach, dziwie sie... znam nawet przypadki, ze na obrączkach byly 2 daty grawerowane no i zdarza sie tez ciaza, wiec najpierw szybki cywilny, potem po porodzie koscielny. Mam mieszane uczucia co do takich sytuacji.
Zgadzam sie. I rozumiem ze ludzie moga miec odmienne zdanie, ale wg mnie slub jest jeden i takie rozmienianie sie na drobne mi nie odpowiada .. ze slubem mozna poczekac do momentu az dziecko pojawi sie na switecie jesli za wszelka cene chce sied uniknac 'ciezarnej PMki' ale ludzie i tak wiedza czy ktos ma dziecko czy nie. A taki przyspieszony slub to taka gonitwa za pieniadzem, a nie o to w tym chodzi.
Stary 2011-04-11, 15:34   #1335
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Wróciłam z rozmowy i . W ogóle jak dla mnie to dziwna ona jakaś była. Najpierw dali nam test na 8 stron o nowościach wydawniczych (no to jeszcze rozumiem) a potem mieliśmy wczuwać się w sytuację. Problem w tym, że do rozwiązania problemu było 17 kandydatów i czas na rozwiązanie 10 min. Rozwiązanie problemu przedstawiała tylko jedna osoba. A rozmów indywidualnych nie było w ogóle. Jak dla mnie porażka.
Kurcze! Faktycznie porażka jakaś. Jak można zapraszać ludzi na rozmowę i nie przeprowadzić indywidualnej?! Trzymam kciuki, żeby przy kolejnej, jaka Ci się trafi było lepiej.

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Z uwagi na fakt, że ja i Mój jesteśmy strasznymi górskimi zapaleńcami, to już się dogadywaliśmy z naszym Foto, żeby uderzyć w Jurę Krakowsko-Częstochowską. Będą zamki, skały, pagórki ... dla mnie miodzio
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 15:40   #1336
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Będziemy mieli tego samego fotografa a poza tym chciałabym się troszkę odróżnic tez planujemy 2 dniową sesje. Fotograf jest na tyle elastyczny, że możemy się umówić nawet tego samego dnia rano na popołudnie jeżeli pogoda nam odpowiada. Mi osobiście marzy sie sesja w deszczu
Nasi też są elastyczni i kilka razy podkreślali, że uwielbiają podróże, także myślę, że wszystko pójdzie po naszemu
Hm, sesja w deszczu to świetna sprawa, najlepiej takim letnim, po którym zaraz wychodzi tęcza i słoneczko Tylko trudno coś takiego zaplanować

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie ma co przed kompem siedzieć, trzeba sie poruszać, więc wybywam na powietrze. Spotkanie z rolkami part 2

Rany, na rolki w taki ziąb? podziwiam, ja się nie decyduję, dopóki na termometrze nie pojawi się 20stopni

Ha, świetna sprawa - teraz już czas będzie lecieć jak szalony

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dlaczeguo nie jestes brunetka?:P wyobrazalam sobie Ciebie jako dziewczyne zc bardzo ciemnymi wlosami i to Twoje zdjecie mi w ogole do mojego wyobrazenia nie pasuje ;P
Od kwietnia zmiany sa jedynie kosmetyczne i nie wiele caly proces rozni sie od tego wczesniejszego. No ale coz, Wasi znajomi juz cywilny wzieli wiec nie ma o czym mowic ;P
Nie wiem, może dlatego, że urodziłam się blondynką i nie chciałam się nigdy farbować - przepraszam
A Ty kochana wcale nie jesteś lepsza ja tu się spodziewałam takiej zadziory, jak na Twoim avatarze, z ciemnymi włoskami i mocnym makijażem, a tu sweet blondzia o twarzy aniołka.... Oj się chyba nieźle nacinają na Ciebie Bo po twarzy spodziewasz się spokojnej, uległej, wesołej trzpiotki, a tu surprise

Stary 2011-04-11, 15:46   #1337
melod_y
Zakorzenienie

Chatka- nie chce nic mówić ale.... też wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetke nie wiem skąd mi sie nawet to uwidziało

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 15:48   #1338
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no pewnie że tak liczę na waszą pomoc w wyborze. Jadą ze mną dwie koleżanki ale im więcej opinii tym lepiej. Dla porównania mam zamiar przymierzyć kilka

tylko bez tych ramiączek

Cytat:
Witam wszystkie szczęśliwe narzeczone Czy znajdzie się jeszcze miejsce na forum dla kolejnej szczęśliwej?
witamy

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ale bym chciała sesje nad morzem ale ze śląska jestem
chyyyba, że wybierzemy się na poślubną nad polskie morze, zabiorę suknie i tam fotografa znajdziemy
Stary 2011-04-11, 15:58   #1339
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Nie było mnie weekend a tu tyle stron. Weekend spędziłam u TŻ i jak zwykle zleciał jak z bicza trzasnął.
Po podaniu przez Was linka do www.machej.pl postanowiłam zadzwonic i dowiedziec sie ile koles bierze. Przypuszczałam ze bedzie to cena kosmiczna i sie nie pomyliłam........ full opcja-8000 zł!
sporo....

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Wróciłam z rozmowy i . W ogóle jak dla mnie to dziwna ona jakaś była. Najpierw dali nam test na 8 stron o nowościach wydawniczych (no to jeszcze rozumiem) a potem mieliśmy wczuwać się w sytuację. Problem w tym, że do rozwiązania problemu było 17 kandydatów i czas na rozwiązanie 10 min. Rozwiązanie problemu przedstawiała tylko jedna osoba. A rozmów indywidualnych nie było w ogóle. Jak dla mnie porażka.
cudują teraz na tych rozmowach
mojej przyjaciółce kazali ostatnio zaspiewać (żeby było jasne, praca w biurze podróży)
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 16:30   #1340
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Takiej to dobrze bo jest z pomorskiego

z warszawy to nie az tak daleko mozna sie skusic jak jest piękna pogoda to juz wogole... ja mam do morza ok 20 minut jazdy samochodem, wiec w lato jestem tam prawie codziennie moze w wakacje spotkamy sie wszystkie własnie nad morzem? skoro wiekszosc tutaj ze śląska, Warszawy i pewnie zadko tutaj bywacie.
Stary 2011-04-11, 16:39   #1341
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:

Nie wiem, może dlatego, że urodziłam się blondynką i nie chciałam się nigdy farbować - przepraszam
A Ty kochana wcale nie jesteś lepsza ja tu się spodziewałam takiej zadziory, jak na Twoim avatarze, z ciemnymi włoskami i mocnym makijażem, a tu sweet blondzia o twarzy aniołka.... Oj się chyba nieźle nacinają na Ciebie Bo po twarzy spodziewasz się spokojnej, uległej, wesołej trzpiotki, a tu surprise
Hah, no chcialabym wygladac jak dziewczyna z mojego avatara, ale co zrobie .. Mamy geny widac sa dominujace ;p
Stary 2011-04-11, 17:00   #1342
(kicia)
Zakorzenienie

Chatko a co ja mam powiedzieć? Taki kurdupelek 158cm wzrostu mała blondyneczka. Jak ktoś mnie nie zna myśli że cicha spokojną. A potem takie zdziwko kto w towarzystwie najwięcej nadaje.

My chcemy sesję w dzien w kozłówce, ogród botaniczny w lbn, ruiny zamku w krupe, zachód słońca nad jeziorem i lubelska starówka nocą. Fotografowie mówili że często zdarza się że jak się jedzie i widzi się ciekawe miejsce to się zatrzymują i robią fotki

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

A mój TŻ się na mnie chyba obraził że się na niego wkurzyłan o te zakupy i się nie odzywa a ja się pierwsza nie odezwę z przeprosinami bo nie mam za co przepraszać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-11 o 17:02
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 17:01   #1343
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Z uwagi na fakt, że ja i Mój jesteśmy strasznymi górskimi zapaleńcami, to już się dogadywaliśmy z naszym Foto, żeby uderzyć w Jurę Krakowsko-Częstochowską. Będą zamki, skały, pagórki ... dla mnie miodzio
Też myślimy o sesji na Jurze, tym bardziej, że praktycznie na niej mieszkamy . Mnie się marzą zamki. Chciałabym też sesję w mieście no i parę fotek w parku Jasongórskim Żadnej wody, piasków, pociągów i walizek. Dla mnie to za bardzo oklepane.

Chatka - no też sobie Ciebie wyobrażałam jako brunetkę Ale bardzo ładnie Ci w tym blondzie i masz śliczny kolor oczu

Fotograf, o którym pisałam ostatnio bierze 4500 zł za reportaż i plener w innym dniu. Także znów grubo ponad budżet. Już mi ręce opadają.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 17:08   #1344
Nika0208
Rozeznanie

Witam nowe PMki

Cytat:
Czy mogę się do was dziewuszki dołączyć ? Ślub 28 IV 2012
Ślubujemy tego samego dnia

Cytat:
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 17:13   #1345
menippe
Raczkowanie

Dziewczyny, szalejecie! Nie było mnie przez weekend, a tu 15 stron.

Cytat:
Dziewczyny, było już o sukniach, kamerzystach, salach i wielu innych potrzebnych rzeczach... A ja mam pytanko odnośnie bukietów ślubnych.
Czy macie jakąś alternatywę dla kwiatów. Jestem strasznym alergikiem i nawet jeden kwiat powoduje u mnie kichanie i łzawienie oczu. Więc średnio sobie wyobrażam bieganie z prawdziwym bukietem. Poza tym nie przepadam za kwiatami (wiem, dziwna jestem )
Widziałam na necie bukiety robione z cukierków np. z raffaello, ale wydaje mi się, że to będzie zbyt odpustowo-kiczowate I pewnie wśród gości się znajdą tacy, którzy na widok cukierków, czy innych cudów, stwierdzą, że już całkiem oci..ałam. Czekam na Wasze sugestie
a może spróbowałabyś jakiś koszyczek z taką kompozycją papierową?

Cytat:
wiele jest na allegro firm które szyją w UK i we Włoszech na podstawie wymiarów podanych i własnie ceny są do 1000zł ale ja bym się bała bo nie wiem jak bym wyglądała w takiej sukni. A właśnie na jakiejś aukcji znalazłam tą Maggie Sottero

no więc nasza stronka slubna http://aim2012.pobieramysie.pl/index.php

to jest taka pierwsza próba mam zamiar ją udoskonalić dodać więcej info dla gości ale to bliżej slubu
gratuluję wszystkim dziewczynom stronek, ja jeszcze o naszej nawet nie myślałam

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
"REGULAMIN NASZEGO PRZYJĘCIA" mnie rozwalił na łopatki!!!!!!!

Skąd to wytrzasnęłaś?????!!!!!!

Stronka zapowiada się EKSTRA!!!!
mnie też ten regulamin rozwalił, myślałam czy nie zrobić tego na ładnym papierze i włożyć do koperty z zaproszeniem

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
jagodzia a muszą to być cyrkonie? Może jak nie ma z cyrkonii to będzie to, czego szukasz z jakimś innym kamieniem?

Wracając do stroju Młodego... Bardzo mi się spodobał ten, niekoniecznie z cylindrem czy z laską ale kolorystyka jak dla mnie BOMBA i sam PM super się prezentuje w tym kroju
kolorystyka ok, ale melonik i laseczka to nie w moim typie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A my chyba zdecydujemy się na tą salę... www.okraglak-kielce.pl jest b. tanio. Wystrój może nie jest najlepszy, ale co tam...
Cytat:
http://allegro.pl/suknia-slubna-char...530814463.html

Laski ratujcie mnie powiedzcie coś o tej sukni... Na zdjęciu katalogowym wygląda cudnie ale tu na aukcji właśnie jest możliwość jej kupienia po promocyjnej cenie... I tu się pojawia problem czy jechać mierzyć tę suknię czy dać sobie spokój. Jednak ona wygląda trochę inaczej niż na zdjęciu
wydaje mi się, że jak kolorystyka jest nie taka to można poprosić czy można je zmienić na jakieś inne, a sala wygląda całkiem przystępnie więc się nie martw

Cytat:
i na dodatek mój rozmiar

ale mam tylko połowę tej ceny w tym momencie odłożonej kasy tzn 1600zł
może uda Ci się wynegocjować, że przy kolejnych przymiarkach dopłacisz resztę?

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
a kaj modro kapusta ?
akurat modrej nie lubię

Cytat:
jo mom modre zeli

No i stało się!!!!!!! Za rok o tej porze albo będę już w kościele (jeśli ślub bedzie na 11), albo będę czekała na TŻta, ale raczej ta druga opcja.

I niech pogoda będzie co najmniej taka jak dzisiaj. Słonko świeci, lekki wiatr jest, ale całkiem przyjemnie na dworze

A ja już na nogach od 8, w kościółki już też byłam, a obiadek właśnie do piekarnika włożyłam. Dzisiaj kurczak pieczony na piwie, mało śląskie danie, ale jakie za✂✂✂i*** i ziemniaczki z piekarnika. Mniam!

Miłej niedzieli
gratuluję terminu!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
gosza_m jako pełnoetatowa blondynka strasznie mi się ten tekst podoba...jedynym minusem dla mnie są odrosty, dosyc szybko rosną mi włosy i w zasadzie co kilka tygodni musiałabym latac do fryzjera.
ja też robię pasemka jasne, ech i odwieczną mą bolączką są odrosty bo swoje naturalne mam brązowe, ale czego się nie robi, by TŻ miał swą ukochaną blondynę hehe

Powiem, że wszystkie jesteście ładne kobitki. Zupełnie teraz się inaczej z Wami pisze jak wiadomo, kto jak wygląda

Seagirl dziękuję za maila, sukienka śliczna, nie wspominając o Twojej figurze -> dla mnie to marzenie
Stary 2011-04-11, 17:17   #1346
jagodzia133
Zakorzenienie

jezu zabije nie było mnie 6godzin a tu 2 strony dziewczynki nonono...
Cytat:
Nie powiem, że się zakochałam w tej sukni, ale podoba mi się bardzo
Co o niej myślicie?
mi się bardzo podoba tylko bez ramiączek była by lepsza
Cytat:
witamy
Cytat:
Dziewczyny, Wy jesteście równo porąbane!! Weekend, a te zamiast obcałowywać swoje żaby i księciuniów to cholera wiszą na wizażu! A żeby Was tak , za to wszystko, co tu od wczoraj nadrabiam

Dobra, ale do rzeczy - JAKIE WY PIĘKNE! Aż normalnie same modelki, jedna cudniejsza od drugiej, jak Wy już teraz tak wyglądacie, to co dopiero w ślubnej sukni, makijażu i fryzurze!!! Niech Bóg ma w opiece tych Waszych biednych TŻtów... Chociaż Oni znów wcale nie lepsi heros na herosie i to w najlepszych gatunkach, zamawiałyście ich przez neta, czy wybierałyście na wystawie?
Aż wstyd własną facjatę ukazywać, jak tu same z żurnala wycięte piękności

Część z Was zupełnie inaczej sobie wyobrażałam, ale np. kicia jest dokładnie taka, jak myślałam jagodzia mnie zbiła z tropu chyba najbardziej, pisze tu ciągle, że gruba, że brzydka, a tu się takie cudo objawiło, że jeszcze raz usłyszę jakąś taką głupotę, to normalnie lanie będzie!
oj gruba gruba no duży brzuszek miałam no teraz już zmalał i nie jest źle wybacz i nie złość się na mnie ;p a ciebie też sobie wyobrażałam jako brunetkę a tu blondi wyskoczyła ;p
Cytat:

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

jezu u mnie tak zimno do tego wilgoć straszna i jeszcze zimniej jest. bryyyy
gratuluję już przekroczonego roczku
Cytat:
Chatko a co ja mam powiedzieć? Taki kurdupelek 158cm wzrostu mała blondyneczka. Jak ktoś mnie nie zna myśli że cicha spokojną. A potem takie zdziwko kto w towarzystwie najwięcej nadaje.

My chcemy sesję w dzien w kozłówce, ogród botaniczny w lbn, ruiny zamku w krupe, zachód słońca nad jeziorem i lubelska starówka nocą. Fotografowie mówili że często zdarza się że jak się jedzie i widzi się ciekawe miejsce to się zatrzymują i robią fotki
ja też botanik (w maju będzie baaaardzo dużo kwiatów), jakieś ruiny chcemy zaliczyć, stare miasto coś nad wodą ;p i po drodze co znajdziemy tam fotki pykamy ;p
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 17:20   #1347
niut0
Zakorzenienie

chyba jestem nienormalna
oglądam sukienki Maggie Sottero, nawet w połowie nie jestem i zapisałam 14 modeli a za tydzień będę przeglądać mój ślubny folder i się zastanawiam co ja w danej sukience widziałam. Ja tak mam, zapisuje wszystko co mi w oko wpadnie, a po jakimś czasie eliminuje, ale nie spodziewałam się, że aż tyle mi się od MS spodoba, może oczopląsu dostałam - za dużo ich na raz
Stary 2011-04-11, 17:21   #1348
E87
Wtajemniczenie

NightButterflyVip my bedziemy miec autko cabrio, mozesz zobaczyc sobie fotki na tej stronce http://e-nowa.nazwa.pl/index1.html# te najwieksze 6 cio osobowe kliknij sobie w rozszerzona galerie zdjec i tam je widac Mysle ze to dobry wybor, bedzie wygodnie i jak pogoda dopisze to bede mogla poprosic fotografa o fajne fotki "w trasie" Widze ze Pmki dodaja swoje fotki, tez bym chyba musiala dolaczyc?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 17:25   #1349
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
chyba jestem nienormalna
oglądam sukienki Maggie Sottero, nawet w połowie nie jestem i zapisałam 14 modeli a za tydzień będę przeglądać mój ślubny folder i się zastanawiam co ja w danej sukience widziałam. Ja tak mam, zapisuje wszystko co mi w oko wpadnie, a po jakimś czasie eliminuje, ale nie spodziewałam się, że aż tyle mi się od MS spodoba, może oczopląsu dostałam - za dużo ich na raz
Obejrzyj sobie zakładkę z zdjęciami PMek tam widać jak dany model wygląda na jakiej figurze. Mi się dziś spodobała belinda czy coś w tym stylu.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 17:30   #1350
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
chyba jestem nienormalna
Też tak mam Założyłam dwa foldery. Do pierwszego zapisuje wszystkie suknie, które mi się podobają na daną chwilę, zapisuję i już A w drugim są te, które przenoszę po czasie, załamuje ręce i zastanawiam się co w nich widziałam

Pytanie z innej beczki. Jestem na etapie szukania kostiumu kąpielowego. Znacie jakiś w miarę dobry sklep internetowy z niedrogimi bikini ? Szukam i nie mogę znaleźć. A interesują mnie takie dziwne dziwności (chodzi o sposób wiązania), których w sklepie raczej nie dostanę

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości