|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
Jak jeszcze trochę stwardnieje to faktycznie będę musiała wymienić pędzelek na inny ale na razie daję radę
|
|
|
|
|
|
#3662 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dzisiaj w Arkadii w Douglasie- bida z nędzą. Nowości to są może 3 na krzyż. Wzięłam tylko katalog z Essence
|
|
#3663 |
|
Klientka w krawacie
|
Jakby cię skusił to czekam na swatche
. Pewnie nie ma testerów do tych błyszczyków, żeby samemu pomacać na ręce i kupuje się w ciemno . Znalazłam co prawda jakiś swatch w necie, ale jestem ciekawa jak u ciebie by wyglądał.Ferio też nic.
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
w mojej naturze stara przebrana szafa, powinni te nowoscie w tym samym czasie wpuscic do natur a nie
|
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam dziś z nadzieją do swojej N., ale nowości nie ma
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Blossoms etc. http://www.parokeets.com/en/2011/03/...-and-swatches/
miałam nie brać różu ale chyba sie skuszę i po głębokim przemyśleniu chcę 4lakiery i puder |
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Znajoma z Niemiec kupiła mi dzisiaj róż w płynie (żelu, kremie
) i puder ![]() Chciałam dzisiaj jechać do Douglasa w Silesii zobaczyć ale w sobotę moje auto uległo wypadkowi (kasacja :/) i nie mam czym :/
Edytowane przez goooosienka Czas edycji: 2011-04-11 o 18:02 |
|
|
|
|
#3668 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niech ja tylko kogos zobacze jak bedzie przy mnie otwieral pelnowymiarowy produkt. Dziewczynki zostawcie cos dla mnie ja nie wiem kiedy bd mogła zajrzec ponownie do natury, mam tyle zajec..---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym tak chciała![]() Tobie się nic nie stało? |
|
|
|
|
|
#3670 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, w których naturach już są nowości. Czy na lakierach jest oznaczenie nowości? Ponieważ u mnie nie, ale wydaję mi się, że niektóre są nowe i tak piszę pod spodem (są kolory i napis nowość)
|
|
#3671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) też były w nowych kolorach A oprócz lakierów to nie wiem, bo się nie orientuje co było
|
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie
Kolega ma nos złamany. Takie są skutki picia wódki. Cytat:
|
|
|
#3674 |
|
Rozeznanie
|
Uwaga, Poznanianki! W Douglasie w Malcie jest chyba wszystko. Nowe lakiery, błyszczyki, pomadki z TESTERAMI!!!, seria BTGN, eyelinery w żelu i brokatowe, nowe pudry, balsamy do ust, rękawiczki (ale zostawcie mi do jutra jedną parę
), nowy MA, odżywki do paznokci, cała seria Twins, rozświetlacz z Sun Clubu i brokatowe top coaty... Koło 18 nie było czarnych pękaczy, pędzla kulki i chyba lakierów do frencza. Poza tym przy zakupie trzech rzeczy z Essence można dobrać 4 za 1 grosz z koszyka z promocjami- w koszyku było dużo rzeczy z limitek (czarny lakier z B&W, rzęsy z kulkami, kredki do ust z B&W, czarny lakier z DW, czarny błyszczyk z Eclipse!!!, magnes z Mettalics, naklejki na paznokcie) i starej kolekcji (kajal Hola cośtam, paletka z Sun Clubu, lakiery- pisaki do paznokci, naklejki na paznokcie i bardzo dużo ozdób do paznokci, fioletowe kredki z Sun Clubu). W nowej szafie nie ma chyba miejsca na różowy MA co znaczy, że jest wycofywany... Z "rewolucji" szafowych to lakiery MD zostały przeniesione do drugiej szafy. W drugiej szafie są też eyelinery żelowe i pędzle do eyelinerów, zestawy małych błyszczyków, rękawiczki, balsamy do ust... ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- A. I nie było nowych płytek. Edytowane przez Szabik Czas edycji: 2011-04-11 o 19:19 |
|
|
|
|
#3675 | ||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
najbardziej cierpię na basenie,mam wrażenie że wszyscy patrzą na mnie i myślą:boże... potwór z bagien wypłynął ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3676 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę już się nie mogę doczekać jutrzejszych odwiedzin w Naturze ale boję się, że nic nie będzie Ehhh te problemy essencemaniaczki:rolleyes :
|
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Raczkowanie
|
A co z Łodzią? Był ktoś może na zwiadach?
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Łódź zacofana jak zawsze .... w Naturze, Port Łódź i GŁ = douglas brak nowości
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślicie dziewczyny, że do weekendu będą już kolejne dostawy nowości do szaf essence w Douglasach i dotrą nowości do wszystkich Natur? |
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zadomowienie
|
To już są w Naturach?
Uooooo!Tymczasem ja sobie tu poczekam na środową dostawę w mojej, bo dzisiaj pustki, że matkobosko
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stan natury w pestce na godzinę 15 -> nic, babki coś przekładające, 3 szafy czy szafy catrice - brak stan douglasa w pestce na 15.10 - nowy tusz, eyelinery w żelu, nowe lakiery z multi dimension i colour and go ale tylko kilka widziałam i niektóre wyprzedane pędzelki skośne ale po moim wyjściu już nie było, niektóre pomadki(in the nude) promocja - jakaś dziwna bo mi babka wytłumaczyła że trzeba wziąc 3 rzeczy z koszyczka z wyprzedaży i wtedy 1 jest gratis... chyba jakaś chora ale niech jej będzie i tak mam za dużo tego wszystkiego stan douglasa na malcie na 17.50 - był ostatni czarny top coat(o czcijcie mnie bo go nie wzięłam :P). Faktycznie nie było pędzelków kulkowych i nie widziałam skośnych ale też dlatego że się nie rozglądałam za skośnymi :P. Było wszystko poza owymi kulkami pędzlowymi, nowymi płytkami i lakierami show your feet. Tu mi babka wreszcze objaśniła, że promocja wygląda tak że kupuje się dowolne 2 produkty a 3 dopiero się wybiera z koszyczka wyprzedażowego(wymarałam w nim błyszczyk ten powiększający usta o i był też czarny eclipse ale ten powiększający jest bardziej zarąbisty ;P) Moje wrażenia - macałam testery szminek: cupcake i coralize me - bardzo podobne w gruncie rzeczy choć jedna bardziej w róż i kremowa a druga bardziej w koral i błyszcząca. Obie ładne, z takim trochę mokrym wykończeniem nie jakoś super napigmentowane ale można budować kolor. Osobiście bardziej przypadła mi do gustu coralize me - piękny kolor gdyby nie nadmiar mazideł byłabyż moja. Macałam też tą in the nude(nie widzialam creamy nude) i ładna była całkiem. Błyszczyki mi się podobały ale na żywo nie powaliły - więc na razie pas. Lakiery takie tam - kupiłam jeden niebieski 74 z multi dimension ale wolałabym te kolory z serii show yor feet. Najbardziej się zawiodłam na tych glam linerach. Ja lubię świecuchy i czekałam na to a okazało się że tylko biały mi przypadł do gustu w miarę. Kupiłam i jest ok. Szału bez - trochę za mało koloru ma ale do rozświetlania oka da radę. Za to na razie najbardziej zadowolona jestem z zakupu nowego korektora. Jest w 2 odcieniach - ja kupiłam 20 soft beige i szczerze wydaje mi się że jest nawet za jasny - a jam bladzioch. 10 natural beige jest troszkę ciemniejszy i jest bardziej żółty. Oba mają całkiem niezłe krycie. Są gęste i kremowe(i mają potworny zapach...). Są bardziej gęste niż te w pędzelku i dużo lepiej kryją. Nałożone i rozsmarowane robia się takie trochę pudrowe. No zobaczymy - jutro będzie jazda testowa. Aha i na nowych produktach nie widziałam w douglasach naklejek new za to jak się spojrzy na szafę to przy kolorach i numerach są takie znaczki
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2011-04-11 o 19:53 |
|
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O popatrz jaka miła niespodzianka ![]() A co do rzeszowskiej natury, to chyba nie Ty jedna ją odwiedzasz, bo sądząc po szybkości z jaką wymiatane są limitowanki, dużo dziewczyn wie o essence i orientuje się w limitkowo-nowościowych tematach Szkoda tylko, że nasza natura nie jest taka jak w innych miastach, w sensie, że nie dostaje podwójnych kompletów limitek, żeby w razie czego uzupełniać braki. A w takiej sytuacji musimy niestety być jednymi z pierwszych żeby na cokolwiek się załapać |
|
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich, które napaliły się na Essence Cracking - zupełnie inaczej pęka niż Barry czy Isadora, tak jak przypuszczałyśmy
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

. Znalazłam co prawda jakiś swatch w necie, ale jestem ciekawa jak u ciebie by wyglądał.

) i puder 

Niech ja tylko kogos zobacze jak bedzie przy mnie otwieral pelnowymiarowy produkt. Dziewczynki zostawcie cos dla mnie
ja nie wiem kiedy bd mogła zajrzec ponownie do natury, mam tyle zajec..

) też były w nowych kolorach