Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 18:18   #31
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dobrze wiedzieć o tej baterii.. a ja głupia cały czas ją trzymam w środku jak mam kompa w domu i podłączonego... to już wiem czemu jak odłączę to tak słabo trzyma...
no i wlasnie przez to bateria jak jest potrzebana gdzies poza domem to zamiast 4 to trzyma 2 godziny... dlatego warto jej nie męczyć kiedy nie jest to konieczne
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
no wlasnie to jest dobra opcja tylko ja nie moge sobie zbytnio na to pozwolic, zeby z srubokretem latac i odkrecac baterie, a czesto z nienacka biore lapka nagle ze soba do auta... ja uzywam tego sposobu co wczesniej napisalam i u mnie sprawdza sie swietnie
to masz baterie na srubki w laptopienie wiedzialam ze niektore tak maja ja mam normalna na wkladanie
Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
Kiedyś tego nie wiedziałam i za każdym razem jak używałam laptopa to podłączalam go do prądu i takim sposobem bateria mi siadła kompletnie i bez prądu teraz nawet nie umiem włączyc laptopa
no i wlasnie odczulas na sobie efekty tej niewyciaganej baterii

co do rozu w plynie to zaskoczyl mnie ale na zdjeciu efekt jest bardzo delikatny, jedynie robi shimmer, wiec to taki troche bardziej rozswietlacz a ja wole troche kolorku miec ale ciekawe rozwiazanie

ja mam wysuszacz lakieru z essence ale nie jestem zadowolona, tzn jedynie nablyszcza(taki olejek w sprayu) ale zeby przyspieszal wysuszanie to raczej bym nie powiedziala...
Stary 2011-04-11, 18:21   #32
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Widze, ze rozmawiacie o telefonach
Caate moj Tz ma biala Nokie n97 Mini- super jest poprzednio mial n95 i jak wracalismy spod poznania, ladnie nas nawigacja poprowadzila przez las (droga lesna) na glowna trase nawigacja to super sprawa

a ja mam nokie 7310supernove, wersje z obudowa-niebieską i rozową
kupilam ja w salonie nokii, prawie trzy lata temu, ma lusterko jak ktos jest zainteresowany, to rozowa wersja wyglada tak
http://www.cellaz.com/news/2347/noki...ernova-photos/
a niebieska tak http://dailymobile.se/2009/01/24/unb...-supernova-11/

A o tej babce, co rozmawiala przez telefon podlaczony do ladowania tez slyszalam-tzn ogladalam program, od tego czasu nie rozmawiam przez telefon, gdy sie laduje
fajna ta Twoja nokia

TZta mama tez ma mini, tylko ze czarno-brazowa, a moge sie zapytac gdzie Twoj TZ nabyl biala? bo mnie wlasnie biala interesuje

psiknelam sie probka Lancome Trese in Love, pieeeekne sa

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
no i wlasnie przez to bateria jak jest potrzebana gdzies poza domem to zamiast 4 to trzyma 2 godziny... dlatego warto jej nie męczyć kiedy nie jest to konieczne

to masz baterie na srubki w laptopienie wiedzialam ze niektore tak maja ja mam normalna na wkladanie

no i wlasnie odczulas na sobie efekty tej niewyciaganej baterii

co do rozu w plynie to zaskoczyl mnie ale na zdjeciu efekt jest bardzo delikatny, jedynie robi shimmer, wiec to taki troche bardziej rozswietlacz a ja wole troche kolorku miec ale ciekawe rozwiazanie

ja mam wysuszacz lakieru z essence ale nie jestem zadowolona, tzn jedynie nablyszcza(taki olejek w sprayu) ale zeby przyspieszal wysuszanie to raczej bym nie powiedziala...
no maja ja mam z TZtem acera i tak maja, moj kolega co mi tez to mowil to co Tobie brat (swoja droga tez informatyk jak Twoj brat) w swoim asussie, tez ma na srubki
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:26   #33
Kalpana
Zakorzenienie

A mi dzisiaj dali zastępczy telefon, którego się nie da nawet włączyć, ale zauważyłam to dopiero w domu Wcześniej nie sprawdzałam, bo nie miałam karty sim przy sobie i jakoś mi do głowy nie przyszło, że mógłby nie działać

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:26   #34
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
fajna ta Twoja nokia

TZta mama tez ma mini, tylko ze czarno-brazowa, a moge sie zapytac gdzie Twoj TZ nabyl biala? bo mnie wlasnie biala interesuje

psiknelam sie probka Lancome Trese in Love, pieeeekne sa
moj Tz kupil w komisie gsm, ma na nia 6 miesiecy gwarancji jeszcze pozniej napisze za ile go kupil, bo teraz nie mam z nim kontaktu na pewno ponizej1000zl., ale byl uzywany

a ja kupilam taki telefon, bo chcialam telefon maly, prosty w obsludze, z aparatem, mp3, radiem, do tego mial dwie obudowy w standardzie i "lusterko" w wyswietlaczu zaplacilam wtedy za niego 550zl

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-04-11 o 18:31
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:28   #35
party_girl7
Zakorzenienie

Caate ja tez mam Acera ale malutkiego i mam na wkladanie... jak dobrze ze nie na srubki, tez by mi sie nie chcialo z tym bawic ehh

a ja kupilam sobie sliczna bluzke czarna z cekinami w lumpku za 2,50 ale jest przepiekna, ja lubie taka klasyke czern, biel, ew jakies drobne ulepszenia typu cekiny, ale sie swieci! tylko to taka na lato lub na impreze wiec szybko jej nie zaloze...

buahhot bardzo mi sie podoba ten Twoj telefon! i fajnie ze ma obudowe oryginalna w zapasie jak bede kupowala nowego to sie nad nim zastanowie...

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-04-11 o 18:29
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:30   #36
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Witam w nowej części!

Podczytuje sobie wątek... a tu kolejna część
Ja od po południa się totalnie obijam i jeszcze objadam
Ja staram się dbac o laptopa, niestety często zapominam o wyciąganiu baterii, ale po czytaniu waszych postów od razu odłaczyłam kabel. Caate ja mam acer'a i akurat mam wyjmowaną baterie
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:33   #37
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ide zrobic sobie cos do jedzenia bo zaraz umre z glodu

Stary 2011-04-11, 18:35   #38
bita smietana
Zakorzenienie

Nowa część, jak miło

Co do telefonów to nie rozumiem europejskiego zamiłowania do Nokii, moim zdaniem od pewnego czasu prawie w ogóle sie nie rozwijają (poza 97, ale ona imo dość wolno działa), często można przeczytać o ich problemach w zarządzie i tym, że nie radza sobie ze spadkiem sprzedaży

Bardziej podobają mi się iphony, htc, nie jestem fanką wzornictwa nokii, ale c3 jest całkiem ładna

Sama mam Samsunka Corby, z białą obudową. Trzyma spokojnie 7 dni po ponad roku użytkowania

Teraz mam ochotę na jakiegoś ładnego netbooka, w sumie nie wiem po co, ale dą takie urocze
Stary 2011-04-11, 18:37   #39
party_girl7
Zakorzenienie

bardzo podoba mi sie ta stylizacja mam taki zakiet bialy, a spodnie sa w h&m widzial ktos czy w polsce sa??? i ile kosztuja bo poluje na takie dopasowane haremki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xv.jpg (64,7 KB, 78 załadowań)
Stary 2011-04-11, 18:38   #40
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
moj Tz kupil w komisie gsm, ma na nia 6 miesiecy gwarancji jeszcze pozniej napisze za ile go kupil, bo teraz nie mam z nim kontaktu na pewno poniez 1000zl., ale byl uzywany

a ja kupilam taki telefon, bo chcialam telefon maly, prosty w obsludze, z aparatem, mp3, radiem, do tego mial dwie obudowy w standardzie i "lusterko" w wyswietlaczu zaplacilam wtedy za niego 550zl
szkoda, myslalam, ze w jakims abonamencie, mixie...

na all teraz nowe sa za 800-900zl, a uzywane po 500. ale ja bym sie bala kupic na all uzywana, kkupwoalaby u kolegi, bo balabym sie, ze ktos mi kit wcisnie

tak czy inaczej, zazdroszcze Twojemu Tztowi

Ty jako za nowy telefon, to malo zaplacilas Mi w telefonie zalezy tylko na nawigacji, klawiaturze qwerty i wi-fi
Cytat:
Caate ja tez mam Acera ale malutkiego i mam na wkladanie... jak dobrze ze nie na srubki, tez by mi sie nie chcialo z tym bawic ehh

a ja kupilam sobie sliczna bluzke czarna z cekinami w lumpku za 2,50 ale jest przepiekna, ja lubie taka klasyke czern, biel, ew jakies drobne ulepszenia typu cekiny, ale sie swieci! tylko to taka na lato lub na impreze wiec szybko jej nie zaloze...

buahhot bardzo mi sie podoba ten Twoj telefon! i fajnie ze ma obudowe oryginalna w zapasie jak bede kupowala nowego to sie nad nim zastanowie...
TZ ma 15,5, a ja mam 17, moze te wieksze tak maja lub starsze modele? ja mam wersje emachnies, bardziej do grafiki stworzony lapek...

pokaz bluzeczke
Stary 2011-04-11, 18:42   #41
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Ja wychodze z zalozenia ze nie warto kupowac drogich telefonow, dlatego nie interesuja mnie iphony, jakies drozsze blackberry czy drozsze htc to tylko telefon, wolalabym za te 1000zl pojechac na wycieczke oczywiscie jesli kogos stac na takie gadzety i lubi sobie takie sprawiac, to nie mam nic do tego ja po prostu mam inne potrzeby

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
bardzo podoba mi sie ta stylizacja mam taki zakiet bialy, a spodnie sa w h&m widzial ktos czy w polsce sa??? i ile kosztuja bo poluje na takie dopasowane haremki
ale te na zdjeciu nie sa dopasowane
Cytat:
szkoda, myslalam, ze w jakims abonamencie, mixie...

na all teraz nowe sa za 800-900zl, a uzywane po 500. ale ja bym sie bala kupic na all uzywana, kkupwoalaby u kolegi, bo balabym sie, ze ktos mi kit wcisnie

tak czy inaczej, zazdroszcze Twojemu Tztowi

Ty jako za nowy telefon, to malo zaplacilas Mi w telefonie zalezy tylko na nawigacji, klawiaturze qwerty i wi-fi

TZ ma 15,5, a ja mam 17, moze te wieksze tak maja lub starsze modele? ja mam wersje emachnies, bardziej do grafiki stworzony lapek...

pokaz bluzeczke
aaa no jeszcze zapomnialam dopisac wczesniej, teraz jak spojrzalam na post Caate to pomyslalam ze jak komus zalezy na nawigacji czy wi-fi to fakt, warto kupic taki drozszy telefon

Tz tez sie troche bal, no ale tel ma jeszcze gwarancje pol roku wiec sie zdecydowal

Stary 2011-04-11, 18:44   #42
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja wychodze z zalozenia ze nie warto kupowac drogich telefonow, dlatego nie interesuja mnie iphony, jakies drozsze blackberry czy drozsze htc to tylko telefon, wolalabym za te 1000zl pojechac na wycieczke oczywiscie jesli kogos stac na takie gadzety i lubi sobie takie sprawiac, to nie mam nic do tego ja po prostu mam inne potrzeby
tez jestem tego zdania

tylko raz w zyciu kupilam sobie telefon w sklepie i to byl lg za 500zl, tak to zawsze biore na mix/abonament za max.150zl. ale niestety play ani plus nie spelnia moich wymagan, a ja tylko na te dwie sieci patrze i teraz jestem w kropce... jutro zawioze do naprawy ta nokie co sie spalila, zobaczymy co mi powiedza i ile bedzie kosztowac, bo moze na niej sie przemecze, a za jakis czas moze jakims cudem n97 bedzie w jakies ofercie, lub stanieje chociaz tak do 600zl... chociaz te telefony sa za dobre, zeby cena ich spadla...

edit: to mu sie poszczescilo, ze pol roku, jak dzisiaj przegladalam all, to wszelkie z komisu, uzywki byly z gwaracja 30dni 'rozruchowa', albo z orange, ale wtedy z simlockiem, a wiadomo jak sciagne simlocka, to telefon traci waznosc gwarancji... mi sie marzy ten telefon, odkad wyszedl na rynek

Iphonow nie lubie, uzywalam, testowalam i to nie dla mnie fajny bajer, ale ja nie potrafilabym polegac tylko na dotykowej klawiaturze. Niestety do mnie nie przemawia i wole normalna klawiature, dlatego n97 ma idealne rozwiazanie jeszcze po glowie chodzi mi c6, ale jest duzo gorsza technicznie. Niech mi ktos fundnie

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-04-11 o 18:48
Stary 2011-04-11, 18:50   #43
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Ja za to jestem straszną gadżeciarą... Telefon musi ładnie wyglądać, to najważniejsze Teraz mam różowego samsunga Avila, mam w nim tylko najpotrzebniejsze dla mnie funkcje, czyli w w miarę dobry aparat (czekam i czekam na naprawę mojej cyfrówki...) i mp3 (lubię słuchac muzyki), przydałby mi się tez internet (ale nie wifi, w mojej okolicy wciąż jest mało miejsc z wifi) tylko mam problem z konfiguracją...
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:53   #44
samaraNW
Zakorzenienie

witam w nowej części
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:54   #45
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
tez jestem tego zdania

tylko raz w zyciu kupilam sobie telefon w sklepie i to byl lg za 500zl, tak to zawsze biore na mix/abonament za max.150zl. ale niestety play ani plus nie spelnia moich wymagan, a ja tylko na te dwie sieci patrze i teraz jestem w kropce... jutro zawioze do naprawy ta nokie co sie spalila, zobaczymy co mi powiedza i ile bedzie kosztowac, bo moze na niej sie przemecze, a za jakis czas moze jakims cudem n97 bedzie w jakies ofercie, lub stanieje chociaz tak do 600zl... chociaz te teleofny sa za dobre, zeby cena ich spadla...
ten moj telefon tez byl najdrozszy jaki kupilam
szkoda, ze takie lepsze telefony, z bardziej rozbudowanymi funkcjami sa w ofercie, ale dla firm i sa tansze. Wydaje mi sie ze trzeba bedzie na ten telefon troche poczekac zeby kupic go w ofercie indywidualnej, albo przy nie wiadomo jakim abonamencie, zeby sie w miare oplacalo

no szkoda, ze takie sa ceny przy abonamencie, gdyby nie to, to juz dawno mialabym abonament, a tak- mam zaplacic prawie tyle samo za telefon co w sklepie i do tego wziac abonament, ktory i tak w 100% nie do konca mi odpowiada.
Fakt, jest pieknie, bo mozna w kazdej chwili zadzwonic, bez obaw o puste konto, ale np ja uzywam pakietow sms i do tego lubie zadzwonic, a teraz w orange sa jakies taryfy pelikany itp ze albo smsy, albo transfer albo minuty nie zaglebialam sie w to, bo i tak nie potrzebuje na razie telefonu
aaa teraz spojrzalam np jest oferta za 29zl 40min i 100smsow a tak przy moim Orange POP kupuje pakiet 600smsow za 6 zl, do tego mozna kupic pakiet 120minut za 12zl czyli wychodzi 18zl

Party
A haremki mam takie
12463cta2010423115944.jpg
no i na moje nogi sa dosyc obcisle, nie lubie luznych spodni

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-04-11 o 18:59
Stary 2011-04-11, 18:54   #46
party_girl7
Zakorzenienie

to wrzucam bluzeczke

buahhot no moze tu nie sa ale i tak mi sie podobaja w tej stylizacji i jestem swiadoma ze o dopasowane bedzie mi bardzo ciezko bo nosze malutenkie rozmiary
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0240.jpg (89,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0244.jpg (181,1 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-04-11, 18:55   #47
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
tez jestem tego zdania

tylko raz w zyciu kupilam sobie telefon w sklepie i to byl lg za 500zl, tak to zawsze biore na mix/abonament za max.150zl. ale niestety play ani plus nie spelnia moich wymagan, a ja tylko na te dwie sieci patrze i teraz jestem w kropce... jutro zawioze do naprawy ta nokie co sie spalila, zobaczymy co mi powiedza i ile bedzie kosztowac, bo moze na niej sie przemecze, a za jakis czas moze jakims cudem n97 bedzie w jakies ofercie, lub stanieje chociaz tak do 600zl... chociaz te telefony sa za dobre, zeby cena ich spadla...

edit: to mu sie poszczescilo, ze pol roku, jak dzisiaj przegladalam all, to wszelkie z komisu, uzywki byly z gwaracja 30dni 'rozruchowa', albo z orange, ale wtedy z simlockiem, a wiadomo jak sciagne simlocka, to telefon traci waznosc gwarancji... mi sie marzy ten telefon, odkad wyszedl na rynek

Iphonow nie lubie, uzywalam, testowalam i to nie dla mnie fajny bajer, ale ja nie potrafilabym polegac tylko na dotykowej klawiaturze. Niestety do mnie nie przemawia i wole normalna klawiature, dlatego n97 ma idealne rozwiazanie jeszcze po glowie chodzi mi c6, ale jest duzo gorsza technicznie. Niech mi ktos fundnie
Ja już uwielbiam dotykowe, ale chyba z pół roku trwało przestawienie się w nokiach nie satysfakcjonuje mnie symbian, moim zdaniem to już jest troche przestarzały system i nie ma na niego tylu aplikacji

Ale rozumiem, że gwarancja rozruchowa taka na "przez 30 dni oddajesz bez podania powodu"? Bo przecież komis to podmiot profesjonalny, rękojmia za wady ukryte (o których nie byłaś poinformowana przy zakupie) powinna być, z tego co pamiętam unia daje 2 lata. idę tego poszukać w przepisach

I przerzuciłam się z abonamentu na kartę, płacę 3 razy niższe rachunki. W końcu połowa abonamentu to spłacanie telefonu (co razem daje wartość niewspółmierną do realnej wartości komórki), karta o wiele bardziej się opłaca

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-04-11 o 18:57
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:57   #48
Kitka:)
CABIN CREW

a ja właśnie bardzo lubię nokie, nigdy się nie zawiodłam , nieawaryjne sa, mocne i u mnie bardzo długo bateria trzyma ...

mój TŻ ostatnio kupił sobie iphone 4... to już nie telefon moim zdaniem tylko urządzenie multimedialne wielofunkcyjne....

własnie wróciłam z biegania- pół godziny w deszczu jestem z siebie dumna

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:58   #49
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Ja za to jestem straszną gadżeciarą... Telefon musi ładnie wyglądać, to najważniejsze Teraz mam różowego samsunga Avila, mam w nim tylko najpotrzebniejsze dla mnie funkcje, czyli w w miarę dobry aparat (czekam i czekam na naprawę mojej cyfrówki...) i mp3 (lubię słuchac muzyki), przydałby mi się tez internet (ale nie wifi, w mojej okolicy wciąż jest mało miejsc z wifi) tylko mam problem z konfiguracją...
dobrze, ze ja tak nie mam chociaz wiadomo, fajnie jak cos ladnie wyglada i cieszy oko, ale ja wole miec funkcje ktore mi sa potrzebne

sprawdzilam raz jeszcze dla pewnosci i mam baterie na 3srubki, no cos, szkoda

swoja droga, tak z ciiekawosci weszlam na watek 15-latek i jak zobaczylam, ze tam te dziewczyny maja po 5,9,11 tys postow to mi szczeka opadla ile one tam gadaja i jak duzo te nastolatki musza czasu spedzac na wizazu, zeby w rok-pol roku nabic tyle postow
Stary 2011-04-11, 19:00   #50
snowhitee
Zakorzenienie

Jestem

Byłam w Douglasie i co się okazało w ogóle nie ma tam stoiska Essence :placze:

Cytat:
dziękuję bałam się trochę ale dałam rade

z tej okazji... zjem zaraz pyszne pierogi ruskie
mniaaam

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Kitka Shadii dziękuję z opinie co do wysuszacza jak będę w pobliżu stoiska inglota to coś wybiorę

Co do nowości Essencę ja chcę tyle rzeczy że chyba zbankrutuję i jeszcze ma wejść nowa limitowanka do natur a w niej śliczne lakiery i puder i róż w płynie http://www.parokeets.com/en/2011/03/...-and-swatches/
mam nadzieję, ze ta limitowanka w ogóle się u nas pojawi już dawno pisałam o niej na blogu a tu nic, cisza w sklepach

Cytat:

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

ale te na zdjeciu nie sa dopasowane

aaa no jeszcze zapomnialam dopisac wczesniej, teraz jak spojrzalam na post Caate to pomyslalam ze jak komus zalezy na nawigacji czy wi-fi to fakt, warto kupic taki drozszy telefon

Tz tez sie troche bal, no ale tel ma jeszcze gwarancje pol roku wiec sie zdecydowal
a ja telefony lubię z bajerami no tak mam i nic nie poradzę, nawet nie zliczę ile już miałam tel ale dotykowych już nie chcę, HTC jest moim drugim i mam dość nic się szybko nie da na tym zrobić

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:02   #51
party_girl7
Zakorzenienie

ja tez mam emachines ale to typowy netbook, taki przenosny.

i tez wole karte,mam z play nie strasza mnie terminy waznosci konta- i to w tym cenie najbardziej, wiec jesli mialabym brac drozszy tel to wole wydac raz wiecej i potem placic tylko za karte i za to co wygadam, bo abonament to jak pozyczka splacasz duzo wiecej.
Stary 2011-04-11, 19:03   #52
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
dobrze, ze ja tak nie mam chociaz wiadomo, fajnie jak cos ladnie wyglada i cieszy oko, ale ja wole miec funkcje ktore mi sa potrzebne

sprawdzilam raz jeszcze dla pewnosci i mam baterie na 3srubki, no cos, szkoda

swoja droga, tak z ciiekawosci weszlam na watek 15-latek i jak zobaczylam, ze tam te dziewczyny maja po 5,9,11 tys postow to mi szczeka opadla ile one tam gadaja i jak duzo te nastolatki musza czasu spedzac na wizazu, zeby w rok-pol roku nabic tyle postow
nieźle... zaraz zobaczę o czym one tam piszą

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Jestem

a w którym douglasie byłaś??? w arkadii teraz powiększyli i zmienili lokalizację douglasa i essence na pewno jest... ale jak ostatnio patrzyłam to mały wybór był i droższe rzeczy np. kredka do brwi która w naturze kosztuje bodajże 7 zł tam była za 8 jak nie więcej...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:05   #53
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Jestem

mniaaam

mam nadzieję, ze ta limitowanka w ogóle się u nas pojawi już dawno pisałam o niej na blogu a tu nic, cisza w sklepach

a ja telefony lubię z bajerami no tak mam i nic nie poradzę, nawet nie zliczę ile już miałam tel ale dotykowych już nie chcę, HTC jest moim drugim i mam dość nic się szybko nie da na tym zrobić
no u mnie tez nigdy nie ma swiezych limitowanek albo wchodzi z duuuzym opoznieniem, albo wcale

i jest ok, ze lubisz telefony z bajerami tez kiedys chcialam miec bajerancki telefon ale mi przeszlo wiadomo, jakbym dostala taki bajerancki telefon w prezencie to bym przyjela, ale nie boli mnie to ze nie mam, ani to, ze ktos ma

Stary 2011-04-11, 19:09   #54
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
nieźle... zaraz zobaczę o czym one tam piszą

a w którym douglasie byłaś??? w arkadii teraz powiększyli i zmienili lokalizację douglasa i essence na pewno jest... ale jak ostatnio patrzyłam to mały wybór był i droższe rzeczy np. kredka do brwi która w naturze kosztuje bodajże 7 zł tam była za 8 jak nie więcej...
ja byłam u mnie na Chmielnej wiem, że stoisko essence jest też na bank w galerii mokotów.. no nie wiem mam nadzieję, że w naturze w centrum niedługo się pojawią te nowości

Cytat:
no u mnie tez nigdy nie ma swiezych limitowanek albo wchodzi z duuuzym opoznieniem, albo wcale

i jest ok, ze lubisz telefony z bajerami tez kiedys chcialam miec bajerancki telefon ale mi przeszlo wiadomo, jakbym dostala taki bajerancki telefon w prezencie to bym przyjela, ale nie boli mnie to ze nie mam, ani to, ze ktos ma
u mnie limitowanki są na szczęście a te nowości mają być na stałe to mam nadzieję, że jakoś szybko się pojawią

a z tymi telefonami to tak jest, co kto lubi

Dbam o siebie

Stary 2011-04-11, 19:10   #55
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja tez mam emachines ale to typowy netbook, taki przenosny.

i tez wole karte,mam z play nie strasza mnie terminy waznosci konta- i to w tym cenie najbardziej, wiec jesli mialabym brac drozszy tel to wole wydac raz wiecej i potem placic tylko za karte i za to co wygadam, bo abonament to jak pozyczka splacasz duzo wiecej.
to masz szczescie moj to nie dosc, ze gigant to wazy swoje 3kg, ale za to niezastapiony jest w prezentacji projektow wykladowcy czy klientowi, wiec go i tak kocham

wlasnie w Play na abonament to jest fajne, ze co masz na koncie to mozesz przegadac lub masz tyle darmowych sms i minut, ze ja nigdy nie nabilam powyzej miesiecznej splaty
lubie mixy, bo i tak co miesiac doladowuje 30zl tel, to wole kupic taniej telefon i miec mixa, niz drozej i placic i tak co miesiac 30zl, wiec mi to sie bardziej oplaca. ale ja duzo korzystam z telefonu, wwiec dla mnie np. nabicie karty na 3miesiace z gory, nie ma sensu
Stary 2011-04-11, 19:11   #56
Soph
Zakorzenienie

dziewczyny możecie pomóc mi z doborem koloru różu do policzków?
moje zdjęcia znajdziecie w albumie
kolory: http://www.costasy.pl/menu,17,minera...zkow_lily_lolo

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:11   #57
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja byłam u mnie na Chmielnej wiem, że stoisko essence jest też na bank w galerii mokotów.. no nie wiem mam nadzieję, że w naturze w centrum niedługo się pojawią te nowości

u mnie limitowanki są na szczęście a te nowości mają być na stałe to mam nadzieję, że jakoś szybko się pojawią

a z tymi telefonami to tak jest, co kto lubi
jakie nowosci na stale? te z pastelowych kolorach chyba czegos wczesniej nie doczytalam

Stary 2011-04-11, 19:17   #58
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
nie widziałam jeszcze zdjęć (wysyłam zaproszenie) ale odcień clementine jest śliczny!
Stary 2011-04-11, 19:19   #59
dianulaa
Zadomowienie

a ja się wziełam za siebie, wczoraj pomalowałam paznokcie (pierwszy raz chyba na jako tako widoczny kolor) na taki niebiesko-miętowy a do tego dzis zrobiłam kreskę na oku niebieską, myślę że do zielonych oczu pasuje (mogę się mylić jednak ), zaraz ide pod prysznic i troche pospamuje a póki co ucze się psychologii klinicznej (pierwszy raz w tym semestrze zerkam do książek ^^ i coś się ucze )
Zauważyłam że czoło mi się zaczęło ostatnio błyszczeć a nigdy nie miałam z tym problemu, poza tym moja cera po zimie - gdy nie mam na sobie fluidu jest koszmarna i przerażająca - strasznie nie równy koloryt mam - białą twarz, sińce pod oczami a do tego czerwone przebarwienia (co dziwne nie miałam w tym miejscu pryszczy czy innych rzeczy ( )

a co do kom to ja mam lg ku990 :p dotykowy i więcej dotykowego nie kupię :[ przy dłuższych paznokciach pisanie smsów jest tragedią..

a zastanawiałyście się nad xperia x8?

Edytowane przez dianulaa
Czas edycji: 2011-04-11 o 19:21
dianulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:23   #60
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja nie pomogę bo się nie znam ale podobają mi się ooh la la, clementine, cherry blossom i juicy peach
Cytat:
jakie nowosci na stale? te z pastelowych kolorach chyba czegos wczesniej nie doczytalam
te ze str essence http://www.essence.eu/pl/produkty/na...ukty/usta.html

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości