|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
spaghetti
kocham ! moglabym jesc na okraglo ![]() Może byc i salateczka
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Spaghetti i salateczka maj lof!
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadaj. Ostatecznie nie masz daleko
![]() Em. To wpadajcie obie, bo do maja to to stac nie będzie
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
wpadne ,wpadne !
ale teraz uciekam bo coraz gorzej ;(
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, kuruj się bidulko
A Kamei życzę internetu w domu
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
W maju to my se swoje spaghetti zrobimy
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
BA! Będzie super
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane!!
tak na biezaco jestem, tylko jakos malo czasu na pisanie ![]() witam nowa PRRRRRAWIE NARZECZONA ![]() w ciagu weekendu doszlismy do porozumienia z Tz i wybralismy imiona dla naszych przyszlych dzieciaczkow i bedzie Amelia i Krystian ![]() dzis tez wpadla do apteki, bo skonczyl mi sie kremik, a przy okazji musze sobie zastosowac kuracje antytradzikowa, bo ostanio TAAAAAAKIE WIEEEELKIE bolace fuje mi powyskakiwaly wiec zainwestowalam w plyn, ktory uzywalam w Uk i 2 kremy: na dzien i na noc podniesli mi czynsz o 100;/ Ilys, dobrze, ze najwazniejsze sie poprawia powoli a gardelko oszczedzaj![]() Alunia trzymam za Was kciukasy;0 misja skonczy sie pelnym powodzeniem mam nadzieje, ze Tz nie spacyfikuje![]() Gaja, fajnie, ze w ogole mozesz czekac na wyplate ja nie mialam wplywow gotowki od prawie roku nie liczac paru grosikow ze stypendium![]() a oja Kizia Mizia juz sie pozbierala, juz nie mrauczy uciazliwie, teraz tylko zostalo mi umowic wizyte u weta i bedzie ciach ciach... az mi jej szkoda i chyba sie poplacze jak ja taka sflaczala zobacze... |
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Santom, a ile płacisz za czynsz? No i może tak źle to zabrzmi.. .ale z czego się utrzymujesz?? Jak nie chcesz, to nie odpowiadaj ![]() A ja dzisiaj odebrałam 2 rozdziały sprawdzone od promotora trochę nakreślone, ale głownie to same błędy językowe i stylistyczne A teraz się biorę za pisanie tego wrednego trzeciego rozdziału
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny tez na mnie 3 rozdzial czeka
|
#4031 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z wieczora
![]() Byłam z Tż zrobić "kółko" na rowerku przez okoliczne miejscowości trochę zimno, i zaczęło padać ale cóż jechaliśmy taką okolicą gdzie praktycznie same domki są, albo dopiero stawiają i tak sobie z Tż porozmawialiśmy o tym co w końcu robić będziemy, czy bedziemy się pakować w kredyt czy nie-i w sumie Tż coraz bardziej się skłania do wprowadzenia do mnie na jakis czas![]() Alunia kupisz jeszcze-zobaczysz ![]() Bluesky aa no jak tak chciał no to trzeba tak ale kurczę podejrzewam, jak się czujesz-wiesz, ze to nastąpi, ale nie wiesz jak itd![]() Jlys wracaj do zdrówka super ze stabilizacją![]() Truskaweczka to dobrze, ze w pracy jest ok ![]() Isabelle nie znam takiego przypadku-w ogóle raz w życiu tylko o tej chorobie słyszałam.. ale tym nie jest się tak łatwo zarazić..a czemu pytasz o ospę? Gaja spagetti ![]() kocham spagetti![]() Santom ładne imiona ![]() Mutny ee to jak same błędy,a nie coś innego to super
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek, faaaajnie by bylo jakby sie wprowadzil do ciebie
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a za czynsz place teraz 411zl+ rachunki, wiec nie jest zle, ale tak jak pisalam mieszkam w mieszkaniu tesciow, wiec place tylko ten czynsz do spoldzielni, a za wynajem nic no ale od pazdziernika wracam na stare smiecie do rodzicow, bo nie oplaca mi sie samej tutaj siedziec i placic ich czynsz, ktory oni tak czy inaczej musieliby placic nawet jakby mnie tu nie bylo...
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
to smutna piona
![]() Pączek, to niech jak najwięcej jeździ na tym rowerku to w ogóle się otworzy
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Niech juz przychodzi wyplata Gai
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Moze bardziej doswiadczone kolezanki powiedza jak tworzyc III rozdzial?
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia nom bardzo fajnie
raz że mieszkalibyśmy razem, dwa moglibyśmy odłożyć kasę tyle ze najpierw Tż musi uregulować swoje rodzinne sprawy-co trochę czasu zajmie..Mutny no teraz jak pogoda to często jeździć będziemy ![]() matko kochana jestem w szoku co się znajduje w karmach dla zwierząt ![]() http://www.z-palacu-cesarza.j.com.pl..._przemyslu.htm
|
#4037 |
|
Konto usunięte
|
Paczek pytam, bo moja babcia ma i wylądowała w szpitalu, a ja byłam u niej dwa razy w tym czasie jak już ją brało.
Mutny eee wątpię żeby takie objawy były. Kurde, ale mam depreche.
|
|
|
|
#4038 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle ale to że byłaś u niej to nie znaczy że musisz sie tego obawiać-tym cholerstwem wbrew pozorom wcale nie jest łatwo się zarazić-no bo gdyby było łatwo i każdy kontakt z kimś mógłby doprowadzić do zarażenia to by przebywały takie osoby w izolatkach
|
#4039 |
|
Konto usunięte
|
Własnie wiem, że jak ktoś chorował na ospę to już cięzko się zarazić, bo półpasiec się uaktywnia, a nie że przez zarażenie. No ale choroba niefajna, więc pytam.
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Isabella zdrowka dla babci. Ala nie moge sie doczekac czwartku ![]() ale bedzie impreza![]() Santom dla mnie to troszke dziwne jest wynajmowac ,no nawet placic sam caly czynsz i mieszkac samemu keidy sa w domu u rodzicow warunki ,zreszta mloda jestes wiec to "nie wstyd" mieszkac z rodzicami,a poza tym przeciez nie masz pracy ,a tesciowie mogli by wynajac swoje mieszkanie i czerpac korzysci materialne z tego.Nie wiem nie znam twojej relacji z rodzicami . Dzis wieczorem wpadl tz po pracy do mnie i .......zadzwonil do faceta od sali i umowil nas na sobote na podpisanie umowy i pyta mnie czy wybralam sobie date
|
#4041 |
|
Konto usunięte
|
Kinia hej, co z ta salą nie tak, że się nie cieszysz?
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo jak nie pracujesz, a przez to mają Ci tylko oszczędności się kruszyć, to średnio ma to sens moim zdaniem ![]() Kinia, to walnij mu jakąś datę za 2 miesiące albo może tamci mają jeszcze coś na 2012 wolnego??
|
|
|
#4043 |
|
Konto usunięte
|
Aha, rozumiem termin.
Sanotom a dlaczego z Tżtem nie możecie mieszkać w tym mieszkaniu? |
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na pewno nie bede sie stresowac bo to sama przyjemnosc bedzie![]() a ja chyba nigdy nie mialam zapalenia krtani, czy oskrzeli.. w ogole rzadko choruje, a czasem to mam takie "glupie" mysli ze moglabym pare dni pochorowac i legalnie sie polenic i zeby ktos mi herbatke robil i kanapki...:Pa ja bylam na spotkaniu z 2 kumpelami, nagadalysmy sie, dostalam prezencik urodzinowy, a jak wracalam to mialam normalnie basen w butach przez ulewe i kaluze i rozwalone buty zmarzlam przez to okrutnie, moze sie nie pochoruje:P
|
|
#4045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do wstydu mieszkania z rodzicami to nawet nie o wstyd chodzi, ale ja zaraz po liceum sie stamtad wyrowadzilam, od 2och lat jestem na wlasnym utrzymaniu i zwyczajnie sie od nich odzwyczailam wiecie, nikt sie nie pyta kto dzwonil, gdzie ide i o ktorej wroce![]() Cytat:
Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-04-11 o 21:35 |
|||
|
|
|
#4046 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle no niestety niefajna
sama miałam ospę wiec sie boje czy w przyszłości sie właśnie nie uaktywni...Kinia tego Tż to tam walnij porządnie-wasze wesele wiec wspólnie powinniście wybierać, a nie ![]() Kasia no obyś sie nie pochorowała, bo taka pogoda kiepska ze łatwo o to
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isabelle chodzi mi o to ,ze ja sama sobie mialam date wymyslic z jednej strony rozumiem ,bo to typowy facet i dla niego nie ma znacznia dzien,jakies kombinacje liczbowe i znaczenie liczb,powiedzial ,ze byle by byl to okres letni i tyle,a potem powiedzial ,ze moze sierpien ,bo on sie ur,w sierpniu ,ale w koncu jest czerwiec ,bo w sierpniu duzo osob bedzie chcialo wyjechac na wakacje.No ale troche mi sie przkro zrobilo to pytanie wybralas sobie date,jakbym to ja sama ze soba miala slub brac.Ale leje u mnie. Zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=ddqwl...eature=related
|
|
#4048 |
|
Konto usunięte
|
Cisza jak makiem zasiał. Idę spać, dobranoc.
|
|
|
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle dobranoc
![]() Kinia fakt-tak trochę "chłodem" powiało-jakby to chodziło o wybranie sera na kanapki-takie wrażenie odniosłam... a filmik boski dobrzy są nie ma co
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-11 o 22:21 |
|
|
|
#4050 |
|
Konto usunięte
|
Kinia faktycznie trochę kiepsko to zabrzmiało, ale może on nawet nei zdaje sobie sprawy z tego. Pogadajcie.
Mnie ciągle z zewnątrz atakują zaręczynami, ślubami, wspólnymi mieszkaniami... Jestem w kiepskiej formie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

kocham ! moglabym jesc na okraglo 

i tak sobie z Tż porozmawialiśmy o tym co w końcu robić będziemy, czy bedziemy się pakować w kredyt czy nie-i w sumie Tż coraz bardziej się skłania do wprowadzenia do mnie na jakis czas

kocham spagetti

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)