|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
![]() PS. Pati to pisze z dobrego serduszka zeby sobie nie zobic krzywdy po pewnym czasie czlowiek robi sie przewrazliwiony -wiem po sobie- jak slyszy historie niektorych osob, ktore niby przestrzegaja diety a tak naprawde moga sobie zrobic ogromna krzywde:/ wiec bez urazow po to wszystkie jestesmy,zeby sie wspierac i dodawac otuchy, albo tak ja dzis dostawac baciki na oprzytomnienie ;pCytat:
moim zdaniem nie jedz ich poprostu codziennie i w duzej ilosci lepiej chuda wedlinke zajadac plastrami a nie parowki z kaloriami a co do wazenia to z motywacja roznie bo po pewnym czasie waga zwalnia :P i niestety zaskakuje czasem... kurcze...zegnam sie po raz 3 chyba :P paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Edytowane przez modliszka87 Czas edycji: 2011-04-11 o 23:11 |
||
|
|
|
#2402 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=anita9005;26304681]kochana parówki kupowałam w mięsnym pani sprzedawczyni zapewniała ,że są typowo drobiowe. hm ..
Też mam doświadczenie w tym tym biznesie,one mówią co ty byś chciała dopóki nie zobaczysz zbiorczego opakowania-tak samo w marketach,najlepiej kupować zafoliowane-tam jest wszystko wypisane(może droższe ale warto!) ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- ![]() Cytat:
|
|
#2403 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrej nocy lasencje! |
||
|
|
|
#2404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
,"przestudiow ałam"wszystkie parówki w Carefour,Lidlu i Tesco i żadne nie są dla naszej diety
Dukan-start 16.02.2011r.(116kg),wzros t 165cm 30.05.2011r.-99kg(razem -17kg) 11.11.2011r.-ponownie 99kg Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY Cel II- 80kg Cel III-70kg(wg.testu Dukana) Edytowane przez nikamo36 Czas edycji: 2011-04-12 o 00:41 |
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma to sensu,ponieważ dzienna waga waha się nawet do 2 kg ! Zwłaszcza,że pijemy duuuużo wody i zdarzają się zastoje kibelkowe -a to też waży...![]() Ja dla pewności,żeby nie zobaczyć wzrostu ważę się zawsze 2 dnia proteinowego Idę trybem 5/5
|
|
|
|
|
#2406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo im dłużej się czeka,tym większe efekty a ze spadku -0.6 kg to ja cieszę się jak głupia Zwłaszcza,że ostatnio jak weszłam na wagę (fakt,że po jedzonku,po piciu i bez porcelanki),ale zobaczyłam znowu cień 6 z przodu Szybciutko zeskoczyłam... Mam nadzieję,że jutro zobaczę minimum równe 59 kg... Na chwilkę tylko zajrzałam na forum,bo cały dzień nie wchodziłam Teraz idę spać,bo rano na zajęcia Dobranoc ![]() Spadków dużych!
|
|
|
|
|
#2408 |
|
BAN stały
|
ahoj
padam na ryjek, właśnie co z pracy wróciłam prawi 3 h nadgodzin ma nadzieje ze jutro nie będzie wzrostu jak tak ciagle mam bo chyba na II wrócę noo kolorowych snów
|
|
|
|
#2409 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za te 59kg i życzę mniej,dobranoc---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Cytat:
|
|
#2410 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() I na wstępie przepraszam...laseczki moje Kochane Niestety ostatnio u mnie tyle sie dzialo ze nie mialam czasu kompletnie na nic i powiem szczerze ze urabialam sie po pachy i w pracy i w domu ale naszczescie wczoraj nadszedl tego tymczasowy kres i wracam do poprzedniej spokojniejszej wersji swojego zycia.Wczoraj zakonczylam wspolprace z firma w ktorej mialam okazje popracowac az 1 miesiac ![]() ...Powiem tak, atmosfeera - ludzie itd w porzadku, ale cala reszta nie bardzo! wszystko bylo ok dopoki nie bylo rozmowy na temat umowy, czlowiek chcial zeby polowa ludzi tam zatrudnionych pracowala na "czarno" - niestety to nie dla mnie! Urobilam sie jak wol pracujac na czarno a wczoraj rozliczajac sie po pelnym miesiacu pracy w tym weekendy dostalam 1250 zl za przepracowanych 230 h czysty wyzysk! A wracajac do dietki ![]() to moja waga stanela jak przekleta na 76 kg i nie chce zejsc nizej... Wedlug testu dukana powinnam na II fazie zejsc do 74,2 kg wiec jest juz calkiem niedaleko do takiego wyniczku i moze dlatego jest coraz ciezej ![]() w kazdym badz razie dziewczyny, ja juz jestem zadowolona na maxa! Ludzie na ulicy mnie nie poznaja... hehhe Szlam z moja corka na spacerku i spotkalam kuzynke mojego meza powiedzialam jej "czesc" a ona nic a na drugi dzien pyta mojej tesciowej co to za opiekunke mamy do Julki... Kupilam sobie spodnie z rozmiaru 44-42 weszlam w spodnie 38 Hmmm chce jakos wszystko ogarnac zeby podzielic sie jak najwiecej z Wami co u mnie slychowac...aaaaa zapomnialam! zajelam sie rowniez sprzedaza kosmetykow w pewnej firmie i powiem Wam ze fajna to zabawa a i zarobek zawsze jakis jest no i oprocz tego dalej jestem bezrobotna...mam nadzieje ze nie trafie juz na takich oszustow jak teraz, ehhh ![]() Powoli przygotowuje sie psychicznie i w ogole do przejscia na faze III tym bardziej ze swieta tuz tuz...a i urodzinki mojej corci ![]() Wiecie co Wam powiem!? Ciesze sie ze znowu z Wami jestem Tchnienie, Pandzia - dzieki za zainteresowanie Kochane jestescie ![]() Gratuluje Wam wszystkich spadkow, tych duzych i tych malych ![]() ![]()
|
|
#2411 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
jestem kompletnie śpiąca i czytam Was jednym okiem otwartym ![]() komary mnie wczoraj pogryzły pomarudzę trochę z rana, a co muszę się zacząć zbierać za śniadanko, a nie mam kompletnie pomysłu na co mam ochotę pizzę jeszcze mam... chyba ją wrzucę do piekarnika ![]() i powiem Wam, że robiłam ją z przepisu na stronce zkotemwkuchni i co prawda nie wyszła mega chrupiąca, ale nie mam sylikonowej foremki ale i tak jest pyszniutka, dużo lepsza od tych wcześniejszych dukanowych pizz ![]() ![]() Nadia nie przejmuj się kochana, szybciutko znajdziesz nową pracę ! ale niezłą wypłatę zgarnęłaś a co to za kosmetyki ?
Limitless Web3.0 Crypto Exchange - Buy, Sell, and Swap Crypto: Simple, Fast, Free of Custody Edytowane przez izuulkaa Czas edycji: 2011-04-12 o 06:23 |
|
|
|
#2412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu dziwne mi się to wydaje,że jak nie lubisz warzyw to jak masz się nimi OBJADAĆ na PW ? Jeśli Zbiera Ci się woda w organizmie tak czy siak to zwiększ ilość wypijanej wody ![]() Co do Twojej wago do której dążysz... ja mam tyle samo wzrostu co Ty i nie wyobrażam sobie abym mogła ważyć 48kg ![]() Dążę do 60 kg I jeszcze co do częstosci ważenia . Na początku codziennie bardzo motywuje bo sa spadki. JEdnak z czasem waga wolniej spada i stoi to rzecz naturalna ale mnie demotywowała do dalszego działania, więc teraz ważę się raz w tygodniu Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry witam się z nad śniadanka i uciekam do pracki
|
|
#2413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W swoim asortymencie mamy perfumy, make-up oraz chemie gospodarcza ![]() Generalnie ludzie dosyc chetnie korzystaja z produktow tej firmy a co najwazniejsze nie spotkalam sie dotychczas z negatywnymi opiniami. Sama zakupuje te kosmetyki i chemie juz od dawna i jestem zadowolona
|
|
|
#2414 |
|
Rozeznanie
|
FM .... gdzieś już słyszałam tą nazwę
![]() poczytam później na jej temat odrobinkę.... póki co lecę na uczelnię spadków laseczki ![]()
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry o poranku!!!!
Witam moje miłe Panie jestem już po śniadanku i raczę się duuuuuuuuużym kawałeczkiem serniczka na deser![]() Jejku Dziewczyny, jak mi się nie chce iść dziś na uczelkę, uuuuuuuuuuuu. I znów do wieczora. Poczytam jeszcze o czym rozprawiałyście wczorajszym wieczorkiem a później uciekam.
|
#2416 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry chudziunki!!
u mnie wczoraj ostarni dzień pw,ale dziś waga ta sama co wczoraj, więc nie jest źle ![]() Nadia nareszcie się odezwałaś!! bo się już martwiłam o Ciebie i wołałam Cię parę razy
|
#2417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak milo ... Kochana pochwal sie ile to juz kg jestes na minusie...
|
|
|
#2418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ile razy się będziesz ważyć to nie ma większego znaczenia. No chyba że łapią Cię okropne załamki po wzrostach, więc odpuść sobie ważenie na PW.
|
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
14,3 do Ciebie mi jeszcze brakuje, ale.. i tak jestem zadowolona, tylko coraz gorzej wyglądam w moich ubraniach.założyłam już dzisiaj geterki i bluzke w której wyglądam jak w piżamie, bo jest taka za dużaa.. kurtka też za duża. byłam wczoraj w lumpeksie, ale ja nie potrafię tam szukać tych ubrań więc kurtkę na pewno będę musiała jakaś kupić, bo wyglądać już niezbyt dobrze w niej.. ale ze spadku wagi się cieszę, koleżanki mi wczoraj powiedziały, że jakaś mała się zrobiłam ![]() a dzisiaj chyba jadę do koleżanki, którą widziałam na początku diety..
|
|
#2420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O sporo, sporo się działo u Ciebie, ale podobno co nas nie zabije to nas wzmocni, masz doświadczenie w pewnych kwestiach i być może drugi raz takie coś nic Ci się nie przydarzy. Rozumiem, że teraz zastój taki mega, mega się zrobił? Długo utrzymuje się ta sama waga?? Pamiętaj że najważniejsze jest to, abyś sama czuła się dobrze w swoim ciele ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Musze już Was opuścić wieczorkiem oczywiście do Was zawitam. Miłego dnia Kochane
|
|
#2421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z tą Twoją pracą to nieźle TŻ-owi w piątek napisali e-maila, że INFORMUJĄ, ŻE W TYM MIESIĄCU WYPŁATA BĘDZIE ZNACZNIE OPÓŹNIONA. takim ludziom niestety, wiem, że nie powinnam, ale życzę, żeby to wszystko obróciło się przeciwko nim. za traktowanie ale mam nadzieję, że dostanie nową pracę, czekamy na info ![]() ![]() ale wtedy na 2 tyg zostanę sama, bo pojedzie do Warszawy na szkolenie.
|
|
#2422 | ||
|
Wtajemniczenie
|
HEJ HEJ
Cytat:
Ja idę systemem 5/5. Tak samo miałam 5 dni "uderzeniówki", która NICZYM nie różni się od moich dni P. I gdybym kiedyś znów zaczęła dietę to zaczęłabym ją od 5 dni P, potem 5 dni PW. Żebyście głośno nie krzyczały "uderzeniówka tylko raz w życiu!!!" nazywałabym to dniami P choć w rzeczywistości byłyby identico jak te na "uderzeniówce". Myślę, że określenie "uderzeniówka" wynika z faktu, że jest to pierwsza, uderzeniowa faza, atak znienacka. Owszem, są produkty zakazane, które na P już można (kakao, skrobia) ale wcale tego nie jeść nie musimy. Nie dajmy się zwariować i nie powtarzajmy ciągle haseł, które nie do każdego przypadku i nie dla każdej osóbki pasują czy są na miejscu. Cytat:
ja też mam nadzieję, że jutro będzie 59.0... albo 58.9999 Witaj znowu z nami "dietetyczna torpedo" Wygoń szybko zastój bo ktoś musi nas motywować (i prowokować do zazdrości) swoimi olbrzymimi spadkami ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- A tak w ogóle to: STO DNI! STO DNI! NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!!!! STO DNI, STO DNI NIECH SPADA SPADA NAM!!! To dla tych, które z dietką startowały 3 stycznia
|
|
|
#2423 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dlaczego wróciły Ci ostatnio kg? nie robiłaś III fazy? ![]() Cytat:
Cytat:
opowiadaj! i nie daj się wyzyskiwać... płacą Ci chociaż za te nadgodziny?![]() Nadia wróciła ![]() pracę napewno znajdziesz lepszą... niektórzy ludzie nie szanują innych:/ poza tym, czeeeeeeść! w ten SETNY dzień Dukana, waga zrobiła mi niespodziankę i pokazałą -0,6! w końcu:P eh, niestety za godzinę zaczynam zajęcia, na szczęście tylko jedne, ale to tym bardziej demotywuje, żeby jechać tylko na jedne ćwiczenia, na której nawet nie sprawdzają obecności:P...** Cytat:
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-04-12 o 08:36 |
||||
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane tego pięknego dzionka
aż żyć się chce ale nie mi - taka jestem chora ![]() Właśnie zjadłam owsianeczkę jagodową - pyszności - zaglądam do was nadrabiam i zaraz biorę się za wszystkie zaległości które mam od soboty - bo leżałam do dziś razem z moim leniem i nic nie robiłam - no a samo też nic się nie zrobiło Cytat:
Cytat:
Ty nasz motywatorku A moja waga znowu sobie leci w kulki - ale nie mam juz siły się dołować miłego dzionka - będę zaglądać |
||
|
|
|
#2425 |
|
Wtajemniczenie
|
olałam zajęcia, będę robić prace zaliczeniowe do weekendowej szkoły i oglądać durne programy w tv!
no i posprzątaaam, bo obiecałam TŻtowi...a tu taka ciszaa
|
|
#2426 | |
|
Raczkowanie
|
hejka
![]() Cytat:
ja sie tak nie baaaaaaaaawie ;(Nadii milo,ze do nas wrocilas buziak w czółko ![]() Tchnienie co to za wagary ;> co to ma byc :P ja po sniadanku, wszamalam warzywka i serek bialy z papryka musze zakupy zrobic bo mi wedlinka wyszla :P a na jutro mam pstraga
|
|
#2427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
leniuch ze mnie
|
|
|
#2428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hm no tylko 3 fakt a najgorsze ,że wkręciłam sobie że dozwolone są |
|
|
|
|
#2429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to korzystaj z dnia wolnego ![]() ja tak mialam z kabanoskami.... zjadlam a pozniej dziewczyny stwierdzily,ze tez za duzo tluszczu ma :P ale czasem mozna wszamac :P nie ma co w paranoje popadac :P zaraz pekne po warzywkach
|
|
#2430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o pracę na czarno to niestety bardzo popularne teraz - będę trzymać kciuki żeby udalo się znaleść coś ciekawego Tobie. A twój spadek na diecie REWELKA ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Hej dziewczyny MAM MEGA DOŁA i wiem ,że sama jestem sobie winna ot co ! mianowicie to mój dopiero 15 dzień diety i niepokoją mnie moje wzrosty. tj : dnia 10.04 - 58,8 ( moja najniższa waga na tej diecie jak na razie ) waga po P dnia 11.04 - 59,2 ( no ok bo warzyłam się po PW) ale dziś 59,4 - podłamka obawiam się ,że to od tych parówek co sobie wkręciłam ,ze mogę je jeść hmm i może faktycznie mięska za mało ? a dziś PW mam nadzieję ,że nie będzie dużego wzrostu , jak na razie zjadłam makrelkę hm zapobiegawczo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Nie znoszę popołudniówek rano się znowu zważę
zeby sobie nie zobic krzywdy
po to wszystkie jestesmy,zeby sie wspierac i dodawac otuchy, albo tak ja dzis dostawac baciki na oprzytomnienie ;p

,"przestudiow ałam"wszystkie parówki w Carefour,Lidlu i Tesco i żadne nie są dla naszej diety

...
pizzę jeszcze mam... chyba ją wrzucę do piekarnika