|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Dobrej nocki kochane majóweczki
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
to moja fryz troche sie rozwalila bo jechalam rowerem a wial wiatr no i troche nie starannie zrobiona bo to probna wiec slubna bedzie "dopieszczona" co myslicie???
a no i bylam do spowiedzi PRZEDSLUBNEJ spowiedz jak kazda inna wiec bylo normalnie
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Majóweczki ponieważ duża część z was jakoś nie otrzymała moich zdjęć odsyłam do klubu. Wkleiłam tam zdjęcia i możecie je sobie w kółko oglądać
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Ewka aż mnie szyja rozbolała od przekręcania głowy ![]() Fryzurka super! jak ci się włoski pięknie błyszczą!!! Tylko z przodu mogla Ci troszkę coś inaczej zaczesać bo jakoś tak pusto się wydaje, ale ważne, że ty zadowolona no i jak wytrzymała taki wiatr to i cale wesele wytrzyma!
|
|
|
|
#3604 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super kazda okazja dobra przeciez Cytat:
jestem tego samego zdaniaCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a czy mi sie podoba??niewiem w sumie ![]() pewnie juz zostanie aka tylko poprosze zeby ten "czub" co pod nim ma byc welon zrobila mniejszy a ogolnie chciaalam cos jeszcze bardziej skromniejszego ale bedzie
|
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny...mi dzisiaj tak smutno...wczoraj dostałam tel, że babcia miała operację serca, zasłabła, przyjechało pogotowie - trzeba było natychmiast operować. Nie wiem jak się czuje, czy mogę dzisiaj do niej jechać. Dzwoniłam wczoraj do dziadka, to płakał przez tel. Całą noc nie spałam - mam nadzieję, że wyjdzie z tego.
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Ewka super fryzurka |
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my wczoraj pojechaliśmy i Cytat:
![]() ja wczoraj podłapałam trochę doła przez moich gości ale już wiem na czym stoję - ledwo 34 osoby z mojej rodziny ![]() potem mama mi trochę poprawiła humor bo była na sali, babeczka powiedziała że po prostu inaczej ustawi stoły i jakoś będzie (bo to sala na 100 osób )mama podała kolory jakie chcę dekoracje i żywe kwiaty ![]() mama też zajmie się koszykiem na wódkę i kieliszkami do tłuczenia ![]() w sobotę jadą sami z teściową dogadać szczegóły typu menu (jest co prawda ustalone ale teściowa marudzi więc moja mama robi to by poczuła że w czymś uczestniczy ) i powitanie chlebem i solą
|
||
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Betty T'ai bo juz nie wiem czy doczytałam będziecie mieć 40osób na weselu, czy tle będzie od ciebie? Nie smutuj sama mówiłaś, że chcesz małe wesele a salą się nie przejmuj nasza jest na 250 a wesele od początku liczyliśmy, że 80-90os i w sumie tak nam wychodzi. My jeszcze czekamy potwierdzenia mamy dopiero 30go kwietnia. Ciekawa jestem czy ktoś zadzwoni...
|
|
|
|
#3609 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety my nei możemy tak robić bo ja mam spore kopyto ale TŻ jak to mój tatus mowi, nr większe od kajaka ![]() Cytat:
![]() ale zlituj sie i przekręcaj zdjęcia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam nawet najbliższych tylko 30-40 osób i małą salkę a że TŻ chciał wesela i w sumie moi rodzice to zapraszaliśmy wg nas sporo i salę sporą też wybrałam więc jak już się zdecydowałam itd to......no nie sądziłam że tak się posypią ![]() ode mnie ledwo 34 osoby, od TŻ-ta 37 lub 39 (2 osób jeszcze nie wie) mi jeden kuzyn nie dał znać ale sądzę że też odmówi
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Ewcia jak dla mnie frzyurka skromna i ładna T'ai nie martw się, z salą będzie dobrze a i koszta mniejsze. Betty mam nadzieję że będzie dobrze. Dziewczyny mam problem, byłam wczoraj z TŻ-em oglądać biżu dla mnie i wybrałam takie: http://wkruk.pl/product-pol-2307484-...IK-KOLIA-.html http://www.swarovski.com/Web_PL/en/9...egoryName=0108 http://www.swarovski.com/Web_PL/en/6...egoryName=0108 Co myślicie, no i z tymi ze Swarovskiego mam taki problem, że to nie srebro a rod, podobno lepszy, ale jakoś nie do końca jestem przekonana, słyszałyście coś o tym? A no i do tego z Kruka mogę mieć jeszcze bransoletkę i kolczyki. |
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
jakoś ogółem około 98 osób z osobami towarzyszącymi
Cytat:
wolałabym żeby ludzie byli ze mną w najważniejszym dniu mojego życia wszystkie coś w sobie mają ale ceny mnie poraziły
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak tam, ile u Was osób sie szykuje? Wczoraj kolega TŻ dzwonił że jednak ich nei będzie bo firma mu padla ale to rozumiem.---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- aaa to nie tak źle u nas pewnie też coś koło tego, chociaz mam taka malutką nadzieję, że te 120 będzie
|
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pojawić ma się 72 osoby
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem T'ai ale jakoś trzeba się pocieszyć.
Mnie ceny też powalają, ale TŻ chce mi kupić biżuterię, bo wymyślił sobie że kupi mi pierścionek z brylantem, ale gdzie ja bym go nosiła? No i skończyło się na biżu, a ceny są jakie są. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Passion w tej chwili mamy 130 - 140 osób (bo nie pamiętam ile), ok. 50 odmów, kilka jeszcze zastanawiających się ludzi i dopraszamy jeszcze kilka osób w sobotę. |
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
No prawie tyle co moja
, ale pamiątka na całe życie chociaż
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ja bystra jestem
Cytat:
ja na ceny nie patrzylam ale ta pierwsza jest śliczna |
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się podoba, tylko nie wiem czy te kwiatuszki tak pasują czy nie.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Ewciu, fryzurka bardzo ladna, masz fajny kolorek wlosow
To naturalny? Betty, trzymam kciuki za Babcie, niech szybko wraca do zdrowia. T'ai, no widzisz jak to z tymi ludziskami jest.... odmawiaja niestety Ale nie smutaj sie, bedzie fajne wesele, mimo, ze mniejsze niz planowalas Dark, mi nietstey takie kolie ogolnie sie nie podobaja, wole cieniutkie lancuszki plus male zawieszki, wiec nie pomoge A co do swarowskiego, to mam jedne kolczyki, ktore dostalam w prezencie od tesciow i nie wiem z czego one sa, ale troche mnie uszy od nich bola (ja ogolnie mam alergie, moge nosic tylko zloto lub srebro).
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, ladnie Ci tak z torba na glowie
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko rozumiem
, ja za to właśnie takie kolie uwielbiam, tylko są strasznie drogie.
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Dark, skoro Ci sie podobaja i uwazasz, ze dobrze w nich wygladasz, to ja bym jednak wolala srebrna niz rodowana
I ta z apartu chyba najladniejsza
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie też się skłaniam ku niej, choć bardziej mi się te ze Swarovskiego podobały, ale jednak cena też robi swoje, no i kruszec tym bardziej.
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, ha, takiej glupawki dostalam Passionku kochany, nie obraz sie na mnie
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
pojechaliśmy wczoraj na spowiedź ale się okazało że od wtorku także jedziemy dziś
i specjalnie do tego księdza niby luzaka także może będzie ok
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
A my idziemy w niedzielę, pewnie będzie baaardzo dużo osób bo to palmowa, ale chcę już zaliczyć tą spowiedź i choć jedną mieć z głowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
a salą się nie przejmuj nasza jest na 250 a wesele od początku liczyliśmy, że 80-90os i w sumie tak nam wychodzi. My jeszcze czekamy potwierdzenia mamy dopiero 30go kwietnia. Ciekawa jestem czy ktoś zadzwoni...

Ale nie smutaj sie, bedzie fajne wesele, mimo, ze mniejsze niz planowalas