|
|
#3751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26307397]Porównanie pękacza Essence z pękaczem IsaDora tu --> http://vexgirl.blogspot.com/2011/04/...-top-coat.html Moim zdaniem wygląd pękacza to kwestia sposobu nałożenia go. Mnie osobiście oba efekty bardzo się podobają. CO do nowego korektora to ja jestem nim zachwycona. Na cienie pod oczami nadaje się idealnie, kryje sińce i dodatkowo nawilża skórę pod oczami. Na niespodzianki może być troszkę za mało kryjący.[/QUOTE] spodobał mi sie
|
|
|
#3752 |
|
Raczkowanie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26307397]Porównanie pękacza Essence z pękaczem IsaDora tu --> http://vexgirl.blogspot.com/2011/04/...-top-coat.html
Moim zdaniem wygląd pękacza to kwestia sposobu nałożenia go. Mnie osobiście oba efekty bardzo się podobają. CO do nowego korektora to ja jestem nim zachwycona. Na cienie pod oczami nadaje się idealnie, kryje sińce i dodatkowo nawilża skórę pod oczami. Na niespodzianki może być troszkę za mało kryjący.[/QUOTE] teraz mi ten pękacz się jeszcze bardziej podoba ![]() niedługo idę na zwiady w Naturze we Wrzeszczu
|
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie sie ogólnie jakoś białe pękacze nie podobają czy to isa dora czy essence
|
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
W jakiej cenie jest ten korektor, o którym tak piszecie?
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3757 |
|
Wtajemniczenie
|
A który korektor jest lepszy pod oczy? Ten w opakowaniu a'la błyszczyk czy ten w pisaku?
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że ten nowy będzie lepszy
|
|
|
|
#3759 |
|
Wtajemniczenie
|
OK, w takim razie czekamy na Twoją recenzję
.
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na korektor w naturze
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26307397]Porównanie pękacza Essence z pękaczem IsaDora tu --> http://vexgirl.blogspot.com/2011/04/...-top-coat.html
Moim zdaniem wygląd pękacza to kwestia sposobu nałożenia go. Mnie osobiście oba efekty bardzo się podobają. [/QUOTE]Dokładnie
|
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
napisałam jeszcze w marcu do essence pytanie o nowości i blossoms i wczoraj wieczorem (o 23:17
) dostałąm odpowiedź:Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3763 |
|
Przyczajenie
|
Jestem Łodzianka ale pare dni temu dokładnie w sobote byłam w Warszawie w Douglasie w Arkadii jakos tak
w Warszawie byłam dosłownie na pare godzin ale wziełam to na czym tak najbardziej mi zalezalo czyli żelowy eyeliner czarny matowy bez dodatku drobin zwykly najzwyklejszy w odcieniu 01 Midnight in Paris (był ostatni niestety reszta z drobinami) oraz pędzelek niebieski do niego po paru uzyciach mogę powiedziec ze jest cudowny i napewno kupie jeszcze pare kolorków pewnie ten zachwalany opalizujący zielony konsystencja cud miod i aplikacja bardzo fajna . Jedyne co mi nie pasuje to konsystencja w melonowym błyszczyku (wziełam go pod wpływem zapachu podobnego to arbuzowego za ktorym szaleje;p) jego nie polecam... Miałam wziąc jeszcze lakier ale stwierdziłam ze poczekam na nowosci w Łodzi i nie bede wykupywać Warszawiankom;p
Edytowane przez dominisia91l Czas edycji: 2011-04-12 o 12:50 |
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Olsztynie wczoraj nic nowego się nie pojawiło. Bu! Jutro po pracy znów idę na rajd.
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Rozeznanie
|
ŁÓDŹ, nawet nie patrze czy ktoś juz pisał tylko spiesze donieśc w galerii łódxkiej w naturze, właśnie są wykładane nowości! powolutku niestety wieć łapsnełam tylko błyszczyk stay on, pewnie jak wróce to już nic nie bedzie jak się rzucicie
zaznaczam nie ma blossom, pani wykłada na stand po i love berlin chyba. nie wiem co w douglasie.
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
o a mnie dzisiaj nie ma akurat w pracy zeby wejsc w galerce do Natury :P
no nic, pojde do tej niedalko mnie i zoabcze jak tam wyglada sprawa
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam w Pestce i city parku - w obu brak nowości brak limitki nikt się nie krzątał przy szafach więc wątpię żeby coś w ciągu dnia rozkładali
|
|
|
#3769 |
|
Zadomowienie
|
W Douglasie na Malcie też jest ta promocja Essence, za dwa produkty 3 jest za grosz, Pani mi wręcz na siłę wcisnęła cień bo nic mi się z tych gratisowych nie podobało
|
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też w Malcie wcisnęła na siłę, ale konturówkę do ust, która ma niby pasować do każdej pomadki ![]() W Malcie te rzeczy za 1 gr były w strasznym stanie. Pootwierane, podotykane, aż się nie chciało tego brać
|
|
|
#3772 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś w Naturze na Grunwaldzkiej w Rzeszowie i Douglasie w Graffice około 12tej i nie zauważyłam nowości, a przynajmniej nic mi się nie rzuciło w oczy choć dosyć długo się w te szafy wpatrywałam, ani nic co by sugerowało, że wkrótce mają się pojawić. Na pocieszenie by nie odejść z pustymi rękami kupiłam jedwabisty róż i jestem zadowolona z odcieniu babbydoll, bo adorable praktycznie nie było widać na mojej buźce.
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj było mi smutno, bo znów poszukiwania niczego nie przyniosły. W jednej drogerii znów myślałam nad pomadką <nie pamiętam nazwy, taka delikatna czerwona bez drobinek, polecana przez Was
> (bo została ostatnia z wyprzedaży za 0,99 E), ale była macana. ![]() W drugiej drogerii z częściowymi nowościami zastanawiałam się nad In the nude (ostatnia, też macana, tester (na dłoni) jakoś mnie nie powalił, baaaaaardzo mało kryjąca, przetarłam palcem i nie było już śladu) i All about cupcake (był tylko tester, więc nie wzięłabym i tak, kolor dość intensywny, nawet ładny). Chyba póki co będę musiała zostać przy moim ukochanym błyszczyku XXXL nude
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Jakąś godzinę temu byłam w Pestce/Plazie. Douglas w Plazie, tragedia, nie ma po co tam iść. Natomiast ten w Pestce ma nowe lakiery, linery w żelu (pędzelki się już niestety skończyły, pani nawet przy mnie otworzyła szufladę, ale figa
) i to chyba wszystko. Natomiast w Naturze w Pestce są nowe lakiery, ale bez oznaczenia "new" i to na razie tyle. Faktycznie mieli sporą dostawę, pani przy mnie je wykładała, ale! Stare kolory przyszły w kilku sztukach powiedzmy ok. 5, natomiast te nowe ok 2-3 sztuk z każdego koloru, także trzeba się spieszyć. Ja w rezultacie niczego nie kupiłam :/
|
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
i jak tam Gdańsk?
|
|
|
|
|
#3777 |
|
Wtajemniczenie
|
Godzinę temu byłam w Naturze przy metrze centrum (warszawa). Oczywiście nic nie było z nowości, ale rozmawiałam z przemiłą i bardzo zorientowaną panią (i tu dla niej ukłony) i okazało się, że dziś mają mieć dostawę. Jeszcze jej nie było, ale ma być, a jak nie to w piątek. I powiedziała mi, że jeśli pojawi się Blossoms to mi może coś odłożyć, poprosiłam o puder
więc jeśli tylko się pojawi limitowanka to puderek wpadnie w moje łapki ale..... jeśli będzie podobny do tego z Catrice to z miłą chęcią go wymienię, albo wymienię Catrice ![]() Oczywiście nie wiadomo tylko czy Blossoms przyjdzie w którejś z tych dostaw (pisze to dlatego, żebyście nie jechały tam jutro po darmo)
|
|
#3778 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]
|
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Wtajemniczenie
|
jak sytuacja w Lublinie? ;>
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

będzie -> 55