Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 22:13   #1231
NIKaP-n
BAN stały

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
20zl i sa sliczne, tzn serduszka sa ladne, ksztaltne a nie takie trojkaty jak to przewaznie sie zdarzaja

Dziewczyny to jeszcze raz pisze, jest na watku obecna etorebkomaniaczka - informatyk? Albo czyjs TZ jest informatykiem? Musze koniecznie zainstalowac Jave na Ubuntu 8.10
hanusia ja mogę mojego jutro zapytać, bo już śpi
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:14   #1232
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
ooo widzisz bo Ty czujesz ryby wiesz jak to jest
Nic nie czuję, dbam o higienę

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
hehehe

AAA TEN GULCZAS hahaha ale jaja

z tym pykaniem fajny tekst

Jak masz obie tu sup Ja mam imo czarną i aide beż

Jak to nie wiesz? gdzieś się uchowała ?

Braaanoc
A bo ja młoda jestem nie oglądałam takich programów

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Hehe, nie że Go lubię, kiedyś był spoko chłopak, później lanser straszny się zrobił. ponoć jest bardzo zły, gdy ktoś go nie poznaje. Taki pajacyk dla mnie, śmieję się z tego, że taki "znany" ktoś mnie zaczepił, to dla mnie (ostatnio domówki mnie co nawyżej spotykają) to prawie jak awans

Mnie też bardziej Imo kręci, większa jest

No ja tam bywam dwa razy w roku- zawsze przed świętami jest giełda i za każdym razem szaleję
Mam już piękny gagat, turkus, bursztyny stamtąd i wiele z różnych okazji. Kocham biżu, zwłaszcza srebro i piękne kamienie
Mhm
Tylko tam trochę drogo jest Ale piękne rzeczy są

Cytat:
Zabrzmiało to dwuznacznie

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:16   #1233
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
hanusia ja mogę mojego jutro zapytać, bo już śpi
To poprosze
Probowalam instalowac wedlug kilku instrukcji w necie ale mi nie wychodzi. Musze zrobic przelew, a do tego potrzebna jest zainstalowana Java, mam na drugim kompie pod Windowsem ale zlapalam wirusa i nie chce wchodzic na strone banku

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:17   #1234
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Zabrzmiało to dwuznacznie
ehhh jak ktoś chciał coś zinterpretować to to zrobił

Danulaczujesz skomplikowane procesy myślowe ryb

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
klikac emilke czy nie?

bardzo CIę kusi prawda??

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:20   #1235
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh jak ktoś chciał coś zinterpretować to to zrobił

Danulaczujesz skomplikowane procesy myślowe ryb

bardzo CIę kusi prawda??
Acha, mhm, nono masz rację, wierzę ci na słowo

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:24   #1236
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Serduszka mi nie pomoga tym razem
Dzieki Rybciu

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Nikus, sliczny pierscionek

oj Kochana
zaraz szkrobnę pw

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Nic nie czuję, dbam o higienę

A bo ja młoda jestem nie oglądałam takich programów

Mhm
Tylko tam trochę drogo jest Ale piękne rzeczy są

no ja nie wątpię

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

dobranoc Wszystkim

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:36   #1237
maggie82
Zakorzenienie

Dobranoc Kochane
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 23:01   #1238
NIKaP-n
BAN stały

Dobranoc
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 23:07   #1239
mm111111
Wtajemniczenie

Dobranoc kolorowych
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 00:08   #1240
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze się pochwalę, wczoraj chłopaki zabrały mnie na giełdę kamieni i minerałów i dostałam piękny pierścionek z labradorytem Czaiłam się na coś zupełnie innego, ale jak go zobaczyłam, to to było przeznaczenie
Piękny mi mama ostatnio kupiła pierścionek i się popsuł muszę naprawić

Cytat:
Toś se znajdła sposób na autopromocję oj Ty kusicielko;D
A gdzie tam, tam same baby

Dobranoc
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 00:24   #1241
monica80c
Zakorzenienie

a ja jeszcze nie śpię i nadrobiłam 2 strony

Cytat:
Jeszcze się pochwalę, wczoraj chłopaki zabrały mnie na giełdę kamieni i minerałów i dostałam piękny pierścionek z labradorytem Czaiłam się na coś zupełnie innego, ale jak go zobaczyłam, to to było przeznaczenie
ja tez mam parę ładnych srebrnych dużych- zrobię im zdjęcia! pochwalę się!

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Gienka jest najlepsiejsza

Mhm. Ale, że go lubisz tak? Mnie tzw.celebryci nie grzeją, sory Winetu
Zawału........ Że ktoś nie wie kim on jest tak? Mhm, no trudno, mała strata jak dla mnie

To słowo brzmi tak flegmowo
imo rulez!!!!

no przecież Niki tez nie grzeją/ nie grzeją Cię??? Nika?/, ale sama sytuacja taka ....no ... miła.... i jak już - to lepiej jeszcze, że ktoś znany

fakt- słowo to nie jest zbyt wytworne
Cytat:
Toś se znajdła sposób na autopromocję oj Ty kusicielko;D

Oj jarałam lat kilka
Dobrej nocy Monia;*

ps: masz imieniny 5 maja?
tylko 4 maja , nie 5 a Ty Nika nie Monika??????????????:conf used:

ja tez - nawet wciąż mi się zdarza czasami do kawy, albo na imprezce- ale u mnie to nie nałóg / 1 na miesiąc + ewentualnie imprezkowo/
Cytat:
Roxi

A srednio, poczucie beznadziejnosci mnie troche zlapalo
Ale na pocieszenie kupilam sobei rajstopy w Tesco I na dodatek cieliste w serduszka, pewnie zostane zlinczowana
żadnego linczu- barykadujemy się przecież wszystkie!

hanusiu!!!!!:p rzytul::przy tul:

Cytat:
Hehe, nie że Go lubię, kiedyś był spoko chłopak, później lanser straszny się zrobił. ponoć jest bardzo zły, gdy ktoś go nie poznaje. Taki pajacyk dla mnie, śmieję się z tego, że taki "znany" ktoś mnie zaczepił, to dla mnie (ostatnio domówki mnie co nawyżej spotykają) to prawie jak awans

Mnie też bardziej Imo kręci, większa jest

No ja tam bywam dwa razy w roku- zawsze przed świętami jest giełda i za każdym razem szaleję
Mam już piękny gagat, turkus, bursztyny stamtąd i wiele z różnych okazji. Kocham biżu, zwłaszcza srebro i piękne kamienie
hm, może ja tez sobie kiedyś pójdę na taką giełdę

no Imo super jest- nie wiem o co chodzi ale Aida nie układa się tak fajnie i już

zmykam ostatecznie
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 07:17   #1242
iza251
Zakorzenienie

nadrobiłam 11 stron...

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Oj a czemu? jakoś inaczej piszę czy jak? aaaa, zdjęcie
Ja wolę pisak, właśnie dlatego że jest sztywny a przez to bardziej precyzyjny, wiesz, jak to w życiu, co sztywniejsze to lepsze
Heheh ano tak
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
chabrową Kristy... chyba właśnie sobie układam listę życzeń
Widziałam wczoraj na mieście młodą dziewczynę ok 20 letnią z chabrową Kristy,bardzo ładnie wyglądała,tak się za nią oglądałam,żeby se pooglądać,że laska na bank pomyślała,że ze mną coś nie tak

Cytat:
nie.

nie woła
ale i tak idę

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

aida czarna czy fioletowa sigrid??
nie umiem się zdecydować

chciałabym jedną i drugą i do tego vivien ale mogę wybrać tylko 1
Fioletowa sigrid

Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
dziędobry

kliknęłam karmelową dużą Krysię
Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
Aha - Rybko, Aidę bym brała ... mam przed oczami obraz Ciebie (tak se wyobrażam nie ) w deszczu z fioletową Sigrid i jak spływa z niej kolor z tego zamszu Tobie na spodnie Aida bezpieczniejsza
Ło matko za za wizja z tym deszczem No może nie jest tak źle...A Aida bleee

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Brawo gratuluję Też mnie to czeka w przyszłości
Pochwalę się Dziś kupiliśmy działkę budowlaną taką wymarzoną

My dzięki Bogu działkę mieliśmy od szanownej mamusi teściowej 46 ar (czy arów jak to się pisze)i na szczęście jesteśmy dzięki temu ok 50 tys do przodu

No muszę przyznać IMPONUJĄCY rozmiar

Ślicznie wyglądasz w tym zestawie Nancy dopełnia całości
Cytat:
Hej Dziołszki, nadrabiam Was
Póki co- Izuś za pozwolenie i 3mam kciuki za to, co Was czeka

Thx

charal nosz dupencja z Ciebie niezła, a jakie masz tytki
Ta Liya też całkiem, całkiem Ja lubię białe torebki, ale trochę inne kształtem, proste, duże- jak Simone Ale nawet całkiem jest. Do takiego np. marynarskiego stylu.
Cytat:
Gadam z Rybcią o perfumach i przypomniało mi się dzisiejsze zdarzenie...

Byliśmy z Pawłami dwoma (mężem i sykiem) w komisie szukać spacerówki i fotelika do fury i Gulczas "podrywał" mojego synka... tzn zaczepiał Go jaki fajny etc, a maluda się do Niego chichrał... Gulczas, ze znaną Mu satyrą do życia- zapytał, czy Młody już ćmiki pali, no to Mu powiedziałam, że najpierw musi się na motorze nauczyć jeździć...

Na końcu Gulczas do mnie podszedł i rzekł: a pani pachnie Kenzo Jungle!!! Mrau!
hahaha, mój mąż się zagotował, a Gulczasowa mnie "skroiła" wzrokiem.
No to moje dzisiejsze przeżycia, jak na chwilową kurę domową- spore:P
Eno eno,to fajnie ja osobiście lubię Gulczasa
Stary 2011-04-12, 07:26   #1243
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
bardzo CIę kusi prawda??
bardzo
i chyba klikne

ale mnie strasza tymi kokardami
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:30   #1244
charal
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziękuję za wszystkie miłe słowa co tu przeczytałam nadrabiając te wszystkie strony coście je tu naklikały
Powiem Wam że wczytuję się w Wasze perypetie miłosne( chodzi mi o roxi i nudziarę). Ja też miałam w liceum kilka takich historii, ale jedna zwłaszcza zapadła mi w pamięć. Szaleńczo zakochałam się w chłopaku z klasy niżej, był metalem, miał długie włosy, był piękny. Moje kumpele wiedziały o tym i robiły wszystko żeby nas "spiknąć". Moja przyjaciółka kumplowała się z jego bratem więc któregoś dnia powiedziała żeby wpadli w piątek do klubu w którym bywałyśmy co tydzień, to był nieistniejący już klub Hades w podziemiach SGH. Faktycznie przyszli we czterech, było bardzo miło, siedzieliśmy, gadaliśmy, w pewnym momencie zagrali coś fajnego więc poszłyśmy tańczyć, a jak wróciłam to zobaczyłam że ta moja przyjaciółka z tym moim wyśnionym wymarzonym siedzą na schodach i się całują w najlepsze. To było okropne upokorzenie, udawałam że nic się nie stało, oni potem przez rok chodzili ze sobą, a ta kumpela przestała się do mnie odzywać, była obrażona tak jakbym to ja jej coś zrobila, więc jeszcze do tego straciłam przyjaciółkę.

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-04-12 o 07:56
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:03   #1245
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj zajęłm sie pitami i nie nadrobiłam was ale teraz obiecuje byc na bieżąco ide w koncu was nadrobić bo nawet nie wiem o czym teraz piszecie

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:22   #1246
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Dobranoc Kali (idź jutro grzecznie do szkoły )
Dzisiaj idę

Dzień dobry

Jutro będą moje torebki i piknikowe zdjęcia
Stary 2011-04-12, 08:35   #1247
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj zajęłm sie pitami i nie nadrobiłam was ale teraz obiecuje byc na bieżąco ide w koncu was nadrobić bo nawet nie wiem o czym teraz piszecie
dzień dobry
ja też ostatnio nie miałam czasu, dzisiaj troszkę luźniejszy dzień to więcej posiedzę na necie

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:37   #1248
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:

Hej
ja mam anori i ona naprawdę jest ogromna
nie mam jako takich zdjęć bo pożyczyłam ją koleżance ale jest naprawdę duża....taki worek bez dna
To dla mnie najważniejsza cecha, jeśli chodzi o torebkę po prostu musi być ogromna Tym bardziej, że jestem dość wysoka, więc wielkie torby mnie nie przytłaczają.

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nie mogę edytować postów
Far wywal moje posty, tam gdzie nie ma zdjęć, ja wrzucę nowe.

Anori (jeszcze z metką )
- ogromna,
- trwała,
- świetnie się nosi,
- mięsista skóra, gruba (chropowata trochę w strukturze),
- ma usztywniane dno.

Minusem może być zapinanie - ściągane sznurki tak bardzo nie przeszkadzają, jak duża ilość materiału przy nich, ale da się do tego przyzwyczaić

Moja już na ten moment sporo zniosła, trochę ze mną podróżowała. Dla mnie to była miłość od pierwszego wejrzenia Trochę miałam obawy, co do rączek, jak przyszła do mnie, ale nie żałuję, że ją zostawiłam

Modelka: 157 cm wzrostu i 45 kg wagi
Dziękuję Ci bardzo Decyzja już właściwie podjęta

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
miałam dwa opakowania... przestała mi pasować.. źle sie grzebie w tym pudełeczku.. no właśnie może i starcza na dłuugo ale robi sie twarda jak kamień i już jest do niczego a czytając kwc dużo osób właśnie chwali lumene, po tym jak mieli artdeco dlatego zapytałam.. no nic najpierw ją musze znaleść w krk, co podobno też jest niełatwe
Polecam bazę pod makijaż z Sephory matującą. Jest niedroga, starcza na całe wieki a makijaż na niej jest nie do zdarcia. Przetrzyma wszystko i wygląda jak dopiero co nałożony.

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
raz w życiu tam byłam- to chyba nie?
i czytywałam książki Musierowicz
Ja też wychowana na Musierowicz. Zresztą nadal czytuję Jeżycjadę, choć niestety te najnowsze części to już jednak nie to...
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:50   #1249
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Dziękuję za wszystkie miłe słowa co tu przeczytałam nadrabiając te wszystkie strony coście je tu naklikały
Powiem Wam że wczytuję się w Wasze perypetie miłosne( chodzi mi o roxi i nudziarę). Ja też miałam w liceum kilka takich historii, ale jedna zwłaszcza zapadła mi w pamięć. Szaleńczo zakochałam się w chłopaku z klasy niżej, był metalem, miał długie włosy, był piękny. Moje kumpele wiedziały o tym i robiły wszystko żeby nas "spiknąć". Moja przyjaciółka kumplowała się z jego bratem więc któregoś dnia powiedziała żeby wpadli w piątek do klubu w którym bywałyśmy co tydzień, to był nieistniejący już klub Hades w podziemiach SGH. Faktycznie przyszli we czterech, było bardzo miło, siedzieliśmy, gadaliśmy, w pewnym momencie zagrali coś fajnego więc poszłyśmy tańczyć, a jak wróciłam to zobaczyłam że ta moja przyjaciółka z tym moim wyśnionym wymarzonym siedzą na schodach i się całują w najlepsze. To było okropne upokorzenie, udawałam że nic się nie stało, oni potem przez rok chodzili ze sobą, a ta kumpela przestała się do mnie odzywać, była obrażona tak jakbym to ja jej coś zrobila, więc jeszcze do tego straciłam przyjaciółkę.
Też miałam taką "metalową" wielką miłość...Daniela...ohh 5 lat się w nim kochałam na zabój...był 4 lata ode mnie starszy,wtedy gdy ja miałam te 16 o on 20 jak go poznałam to był dla mnie taaaki dorosły Koleżanki w tym czasie wymieniały chłopaków jak przysłowiowe "rękawiczki" a ja nic...cały czas tylko Daniel i Daniel .Życie potoczyło się jak potoczyło,byliśmy krótko ze sobą...Oj długo by o tym pisać Ale choć minęło już dobre 14 lat od tamtych chwil,ja nadal czasem go wspominam)A jako ciekawostkę podam,że w tej chwili oczywiście ma żonę dwie córki i mieszka w bloku obok moich rodziców
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Hej

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzisiaj idę

Dzień dobry

Jutro będą moje torebki i piknikowe zdjęcia
Hey
Czekamy na zdjęcia

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
To dla mnie najważniejsza cecha, jeśli chodzi o torebkę po prostu musi być ogromna Tym bardziej, że jestem dość wysoka, więc wielkie torby mnie nie przytłaczają.

Dziękuję Ci bardzo Decyzja już właściwie podjęta

Polecam bazę pod makijaż z Sephory matującą. Jest niedroga, starcza na całe wieki a makijaż na niej jest nie do zdarcia. Przetrzyma wszystko i wygląda jak dopiero co nałożony.

Ja też wychowana na Musierowicz. Zresztą nadal czytuję Jeżycjadę, choć niestety te najnowsze części to już jednak nie to...

Podobnie jak ja,muszę mieć duuuużą torebkę,z małą czuję się dziwnie Dziś np.mam vivien i napchałam tyle rzeczy rano,ze nie mogłam jej rano w pracy otworzyćWczoraj miałam Flavię i było extra,co ja tam nie napchałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 08:51   #1250
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Też miałam taką "metalową" wielką miłość...Daniela...ohh 5 lat się w nim kochałam na zabój...był 4 lata ode mnie starszy,wtedy gdy ja miałam te 16 o on 20 jak go poznałam to był dla mnie taaaki dorosły Koleżanki w tym czasie wymieniały chłopaków jak przysłowiowe "rękawiczki" a ja nic...cały czas tylko Daniel i Daniel .Życie potoczyło się jak potoczyło,byliśmy krótko ze sobą...Oj długo by o tym pisać Ale choć minęło już dobre 14 lat od tamtych chwil,ja nadal czasem go wspominam)A jako ciekawostkę podam,że w tej chwili oczywiście ma żonę dwie córki i mieszka w bloku obok moich rodziców

Hej

Hey
Czekamy na zdjęcia
Ja też kochałam jednego Daniela, to była miłość mojego życia, byliśmy razem z przerwami 8 lat, przez głupotę się rostaliśmy, czego po dziś dzień żałuję, ale cóż, takie zycie, on też ma żonę i dziecko
Stary 2011-04-12, 08:55   #1251
kali765
Zakorzenienie

Cytat:

Hey
Czekamy na zdjęcia

Pierwsze czekamy na torebki

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Uciekam do szkoły

Do później, Miłego Dnia
Stary 2011-04-12, 09:01   #1252
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Ja też kochałam jednego Daniela, to była miłość mojego życia, byliśmy razem z przerwami 8 lat, przez głupotę się rostaliśmy, czego po dziś dzień żałuję, ale cóż, takie zycie, on też ma żonę i dziecko

Oj ci Daniele...aż sobie westchnęłam

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Charal, jakiego torbiszcza masz dziś ze sobą? Czyżby karmelowa Krysia
Stary 2011-04-12, 09:08   #1253
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ci Daniele...aż sobie westchnęłam

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Charal, jakiego torbiszcza masz dziś ze sobą? Czyżby karmelowa Krysia
Nie, dziś mam Nancy
Zaraz wrzucę zdjęcia tych sukienek co to sobie w sobotę uszyłam, bo tak byłyście miłe że mi pozwoliłyście

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-04-12 o 09:09
Stary 2011-04-12, 09:19   #1254
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, dziś mam Nancy
Zaraz wrzucę zdjęcia tych sukienek co to sobie w sobotę uszyłam, bo tak byłyście miłe że mi pozwoliłyście
Ooo nie wiedziałam,ze masz Nancy.W jakim kolorze?A sukienki dawaj
Stary 2011-04-12, 09:23   #1255
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo nie wiedziałam,ze masz Nancy.W jakim kolorze?A sukienki dawaj
Oczywiście że mam, jasną i kocham ją bardzo

No to wrzucam moje rękodzieło, wszelka krytyka mile widziana
Żółta sukienka inspirowana stylem vintage, wiem że nie powinnam takiego kroju nosić ze względu na mój duzy biust, ale mam nadzieję że pasek i kamizelka trochę to niwelują, sorry za moje gołe nogi, ale na szybko robiłam, dobrze że nie widzicie że mam papiloty na łbie
Druga, szyłam ją jako sukienkę ale będę nosić jako tunikę do spodni, bo lubię nosić sukienki do spodni czy leginsów
Sorry za marne zdjęcia w przedpokoju

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2012-01-02 o 09:05
Stary 2011-04-12, 09:24   #1256
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

Witam wszystkich
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:31   #1257
iza251
Zakorzenienie

Cytat:

Zapomniałam,że Ty masz już 777 torebek
Stary 2011-04-12, 09:41   #1258
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam,że Ty masz już 777 torebek
Chciałabym nawet mojej siostry nie przebiję, ta wariatka ma 160 torebek popakowanych w wielkie czarne wory na śmieci, i bodaj tyle samo butów, ale ona ma garderobę snobiara jedna i ma to wszystko gdzie trzymać
Stary 2011-04-12, 09:43   #1259
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym nawet mojej siostry nie przebiję, ta wariatka ma 160 torebek popakowanych w wielkie czarne wory na śmieci, i bodaj tyle samo butów, ale ona ma garderobę snobiara jedna i ma to wszystko gdzie trzymać
Eeee to rodzinne macie
Stary 2011-04-12, 09:46   #1260
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:

No to wrzucam moje rękodzieło, wszelka krytyka mile widziana
Żółta sukienka inspirowana stylem vintage, wiem że nie powinnam takiego kroju nosić ze względu na mój duzy biust, ale mam nadzieję że pasek i kamizelka trochę to niwelują, sorry za moje gołe nogi, ale na szybko robiłam, dobrze że nie widzicie że mam papiloty na łbie
Druga, szyłam ją jako sukienkę ale będę nosić jako tunikę do spodni, bo lubię nosić sukienki do spodni czy leginsów
Sorry za marne zdjęcia w przedpokoju
obie sukienki sa sliczne, ale ta żółta to cudeńko ale mi się podoba charal Ty jestes z Wwy, moze podpowiesz mi gdzie kupujesz materiały? bo ja szukam ładnego pasiastego materiału w szerokie biało-czarne pasy i nawet nie wiem gdzie, a czasu na szukanie mało mam

No i witajcie

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości