|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
Cytat:
ale przeważnie trafia się (u nas) halo i fryty mniamniuśne ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
ja kupiłam z zamrażalki ostatnio i serio blllle a kiedyś dawno kupowałam i była dobra trzeba poszkac w lodówkach
|
||
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
nie udało mi się zakupić pendrive
te promocje zmieniają się we wtorki, jutro będę się rozglądać, a są w Biedronie odpowiedniki takich twarożków jak w Lidlu w promocji?
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
z papryka i cebulka jeszcze nie probowalam wiec nie wiem czy dobre
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- to u mnie tak nie bylo wiec dlatego sie zdziwilam
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam te mini warzywa w słoiku- nie dobre, za dużo octu.
I wreszcie pojawiły się u mnie serki- Toskania pycha, indie takie sobie. Następnym razem wypróbuje Kalbarie. Aaa i byłam w lidlu, dawno mnie tam nie było. Ale zauważyłam, że kilka rzeczy w lodówkach jest takie samo, no śledzie w sosie musztardowym lub śmietanowym za tą samą cenę, ale inna firma. Kiedyś w biedronce były za 1zł taniej, a d dłuższego czasu tyle co w lidlu. Kupiłam wielką kukurydzę pudliszki w słoiku za 2,99, a w puszce kosztowała 2,22. Pojechałam po musli, bo trzeba przyznać że w lidlu większy wybór.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-04-11 o 20:20 |
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma u mnie serrków w wiaderku waniliowych ani naturalnych coś zniknęły
i nie widzę też tych serków dużych homo czy podobnych, co były takie okrągłe brzoskwiniowe i xhyba inne smaki. za to widziałam 6ciopak danonków m.in. jagodowe za 6zł |
|
|
|
#2616 |
|
Rozeznanie
|
A mnie prześladuje chyba jakiś biedronkowy pech
(pisalam wczoraj o słoneczniku). Dziś znowu musze sie wyżalić :-( Kupiłam ostatnio te kostki do wc z płynem agent max. Dawno ich nie kupowałam ale kiedyś byłam z nich nawet zadowolona. Założyłam dziś rano ten korzyczek z wkładem, spuściłam wodę w kibelku fajnie pieni sie, jest jakis zapach, pomyślałam jest ok. Wyszlam z domu na pare godzin( nikogo przez ten czas w domu nie bylo). Przychodzę do domu, wchodzę do łazienki a tam koszyczek z płynem zupełnie pusty i widać tylko taki jakby zaciek z tego płynu. Wkurzylam sie na maxa. Czyżby znowu mi sie trafił jakis taki felerny egzemplarz? Ogólnie ta sytuacja nie zniechęca mnie do zakupów w biedronce bo mam tam wiele ulubionych produktów no ale nie wiem już czy takiego mam pecha czy rzeczywiście cos sie dzieje z jakością.
|
|
|
|
#2617 |
|
Rozeznanie
|
pomarańczki pyszne...słodziutkie
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
a propo jajek nadziewanych- te dawne jajka 500g tuba to były od Barona, super były naprawdę. Szkoda,że już nie ma ich w biedronce i gdzie indziej też nie widziałam chyba że ktoś się orientuje,gdzie są w opakowaniach (nie na wagę)
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest ok
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
czy tylko w mojej okolicy nie ma top chipsów o smaku pomidorów w ziołach?
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
A propos serków tych ..światowych
to Kalabria jest najmniej godna zainteresowania jak dla mnie, ot zwykły serek bez jakiegoś wyjątkowego smaku..
|
|
|
|
#2623 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dziś draże kokosowe i mleczne. spróbowałam kokosowych- pycha, jak Korsarz.
![]() kupiłam też Cobena Jedyną szansę. to w sumie dzięki Biedronce i temu wątkowi pokochałam książki tego autora. przeczytałam już wszystkie, teraz sobie powoli kompletuję zestaw na półce. ![]() kupiłam jeden z tych światowych serków- Indie. ohyda. |
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie!
Żądam przywrócenia wielosmakowych jajeczek (truskawkowo-czekoladowo-mlecznych) w tubach!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
pycha ale ja jednak po dużej dawce rzygam :P
|
#2627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę,że rzucili u was te "światowe serki", może i do mnie wkrótce dotrą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na Biedronkę zawsze można liczyć jeśli chodzi o Pepsi albo Coca colę,znowu będzie promocja Papier waniliowy u mnie tez był,kupiłam 3 opakowania (1 dla mamy)
|
|||
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
no i prosze człowiek mówi Lasagne ohydna
a tu się okazuje że nie tą co trzeba kupuje ![]() wybiorę sie i wyszukam w lodówce |
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zniknęła większość mrożonek
|
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
ja wiem, ze to moze szczyt lenistwa, ale córcia mnie otatnio naciągnęła na kopytka, te z lodówki, bo bardzo lubi domowe, ale mamunia coś ostatnio lenia ma, więc kupiłyśmy gotowe
I powiem Wam : NIE KUPUJCIE ICH Normalnie jakby ktoś zmielił papier z wodą i lekko posolił. Fujjjjjjj ![]() U mnie też są wreszcie te serki Kalabria, Indie i Toskania, idę dzisiaj popołudniu i chyba zacznę od Toskanii, bo najbliższa moim upodobaniom, jeśli chodzi o skład A i pytanko: Czy z Waszych Biedronkowych lodówek tez zniknęły truskawki? Bo ja już wieki nie widziałam, a taka sama paczka w moim osiedlowym spożywczaku kosztuje 6,20 zł Edytowane przez dysia77 Czas edycji: 2011-04-12 o 09:07 |
|
|
|
#2631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas truskawek też już nie ma jakiś czas ![]() poczytaj wątek, jest o nich masa informacji.
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj jest w okazyjnej cenie ser Światowid premium 250g za 3,69 i jogurty fruvita, te bananowe, piernikowe, za 75 gr.
Kupiłam Toscanię, dobra, ale smak bardzo typowy. Natomiast India - rewelacja. |
|
|
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
monyczkaaa a jak je przyrządzałaś? w wodzie normalnie czy w mikrofali? bo może u mnie tak wyszły bo ja idąc za ciosem lenistwa, wrzuciłam je właśnie do mikro... ale przykryłam, zęby nie wyschły, zreszta na opakowaniu pisali, ze tak tez można
Edytowane przez dysia77 Czas edycji: 2011-04-12 o 10:04 |
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie były co prawda jak domowe ale dało się zjeść a ten ser jest od kilku dni w promocji
|
|
#2636 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Rozeznanie
|
U mnie wreszcie są światowe serki.
Fresków ciągle nie ma, jak zapytałam panią na kasie to powiedziała że u nas nie będzie ich.
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
ja też kupiłam, bo dziewuszki tutaj chwaliły, i również mi nie podeszły, część była dobra, a część mi niedogotowanym mącznym kluchem zalatywała. Może trzeba wrzucić na gorącą wodę, bo ja przysmażałam.
|
#2639 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

chwila w piekarniku i juz mozna jesc

(pisalam wczoraj o słoneczniku). Dziś znowu musze sie wyżalić :-( Kupiłam ostatnio te kostki do wc z płynem agent max. Dawno ich nie kupowałam ale kiedyś byłam z nich nawet zadowolona. Założyłam dziś rano ten korzyczek z wkładem, spuściłam wodę w kibelku fajnie pieni sie, jest jakis zapach, pomyślałam jest ok. Wyszlam z domu na pare godzin( nikogo przez ten czas w domu nie bylo). Przychodzę do domu, wchodzę do łazienki a tam koszyczek z płynem zupełnie pusty i widać tylko taki jakby zaciek z tego płynu. Wkurzylam sie na maxa. Czyżby znowu mi sie trafił jakis taki felerny egzemplarz? Ogólnie ta sytuacja nie zniechęca mnie do zakupów w biedronce bo mam tam wiele ulubionych produktów no ale nie wiem już czy takiego mam pecha czy rzeczywiście cos sie dzieje z jakością.

przeczytałam już wszystkie, teraz sobie powoli kompletuję zestaw na półce.
będzie -> 55 

Które dokładnie?