Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 09:53   #1261
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość

Ja już kiedyś proponowałam taki znak z dloni - takie Wu (Wizaż) i kasłanie takie ZNACZĄCE

5 500
gratuklacje
Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość

no jakoś trzeba się zorganizować!

jasny gwint- ja też nie mam cielistego stanika- ile lat za to grozi?
ja tez nie mam ale chyba kupie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
koniecznie

no ja to wszystko wiem, że odznacza się i w ogóle. No i co nic to dla mnie nie zmienia, ja zdecydwanie wolę białe staniki niż cieliste , w białych sie mam wrażenie niewinniej wygląda a w cielisty kojarzy mi się z bielizną babci

no wiem, że niektórych moze razić ze sie odznacza, ale piorunowanie wzrokiem czy takie akcje to gruba przesada po prostu... i traktowanie białego stanika pod białą bluzką tak samo jak ktoś zakłada strasznie obcisłe leginsy prześwitujące i na dodatek robi mu się tzw CAMEL TOE (nie wiem czy słyszałyście o tym, śmieszna sprawa ) , no dla mnie nie to samo

otóż to! to zbawianie świata ..

mówiłam Ci
ja nie czuje potrzeby nawracania
Do wszystkiego sie mozna przyczepić
nie wiedziałam co to jest ale dzieki wam kochane juz wiem
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Tylko do Galerii u mnie
Już po i nic nie kupiłam
Za to tż sobie kupiłam w h&m dwie koszule, dwie pary spodni i dwa swetry dla chrześnika i za wszystko zapłacił 125zł
o to fajnie tyle rzeczy za tak niska cene
Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyneczki,ale żeście naskrobały Sytuacja u mnie w domu jakby opanowana,córka jako tako doszła do siebie,ale było nieciekawie...Ważne,ze juz lepiej,starszne mam braki,nie wiem kto co zamówił,co komu przyszło czy były jakieś zdjęcie...

to dobrze że córka czuje sie juz lepiej
Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dla mnie to też zaskoczenie, ale za 29 zł to wiesz, albo odeślę, albo oddam siostrze, tak sobie pomyślałam że na lato do granatowych rzeczy może założę z raz czy dwa, w życiu nie miałam białej torby i myślałam że tak już zostanie. Ale podobno tylko krowa nie zmienia poglądów. Chociaż są takie rzeczy do których w życiu się nie przekonam, tj np: lakierowana torebka, cekiny, pomarańczowe ubrania, adidasy do rurek, puchowa kurtka
Owszem, kurier będzie dziś.

Cytat:
Dzięki To załatwianie tych wszystkich pozwoleń to po drodze odebrało mi ochotę na to budowanie Masaaakra jednym słowem,ale dobrze,że już po wszystkim.Niech się tylko jeszcze uprawomocni PnB i do dzieła
no to fajnie doczytał że nie lubisz chodzic po schodach ale to strata miejsca tak mi się wydaje że nie masz wykorzystanego poddasza bo ty chcesz miec taki domek jaki pokazałas na załączonym zdjęciu?
Cytat:
Kilka zdjęć
To tak na szybko, co mi koleżanka zrobiła

Cytat:
Nie cierpię jej,ale płaszczyk ma zarąbisty

http://www.pudelek.pl/artykul/31617/..._prezydenckim/
to fakt superowy

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:53   #1262
iza251
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Oczywiście że mam, jasną i kocham ją bardzo

No to wrzucam moje rękodzieło, wszelka krytyka mile widziana
Żółta sukienka inspirowana stylem vintage, wiem że nie powinnam takiego kroju nosić ze względu na mój duzy biust, ale mam nadzieję że pasek i kamizelka trochę to niwelują, sorry za moje gołe nogi, ale na szybko robiłam, dobrze że nie widzicie że mam papiloty na łbie
Druga, szyłam ją jako sukienkę ale będę nosić jako tunikę do spodni, bo lubię nosić sukienki do spodni czy leginsów
Sorry za marne zdjęcia w przedpokoju
śliczne,żółta jest cudniasta A tak przy okazji moja droga to z czego Ty się niby odchudzasz ??
Stary 2011-04-12, 09:55   #1263
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Jeszcze się pochwalę, wczoraj chłopaki zabrały mnie na giełdę kamieni i minerałów i dostałam piękny pierścionek z labradorytem Czaiłam się na coś zupełnie innego, ale jak go zobaczyłam, to to było przeznaczenie
Jaki piękny! Też bym taki brała... On jest regulowany? Ile kosztował? Szkoda, że u mnie chyba nie ma takich sklepów z minerałami...
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:58   #1264
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
gratuklacje

ja tez nie mam ale chyba kupie

nie wiedziałam co to jest ale dzieki wam kochane juz wiem

o to fajnie tyle rzeczy za tak niska cene

to dobrze że córka czuje sie juz lepiej

no to fajnie doczytał że nie lubisz chodzic po schodach ale to strata miejsca tak mi się wydaje że nie masz wykorzystanego poddasza bo ty chcesz miec taki domek jaki pokazałas na załączonym zdjęciu?

to fakt superowy
Tak, ten pokazany w załączniku to będzie mój dom.Projekt z pracowni Muratora-zielona równina,wersja bez poddasza.A jeżeli chodzi o formę domu,to zawsze chciałam parterowy,nie znoszę schodów a chyba jeszcze bardziej skosów (brrrrr) a poza tym mam ogromną działkę,szeroką na 36 metrów,taki rozłożysty dom będzie (tak mi się wydaje)po prostu idealnie pasował
Stary 2011-04-12, 10:01   #1265
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
obie sukienki sa sliczne, ale ta żółta to cudeńko ale mi się podoba charal Ty jestes z Wwy, moze podpowiesz mi gdzie kupujesz materiały? bo ja szukam ładnego pasiastego materiału w szerokie biało-czarne pasy i nawet nie wiem gdzie, a czasu na szukanie mało mam

No i witajcie
Dziękuję, ja kupuję materiały różnie, u siebie na pradze mam fajnie zaopatrzony sklep z materiałami, ale zazwyczaj gdziekolwiek jestem i widzę sklep z materiałami to wchodzę i kupuję jak coś mi wpadnie w oko, często też odwiedzam second handy i jak coś mi się spodoba to kupuję i szyję z tego coś nowego, tak było z tą tuniką, to był jakiś wór w rozmiarze 56, ale tak spodobał mi się materiał że kupiłam, rozprułam i uszyłam sobie to
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:07   #1266
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry
Charal śliczne kiecuszki

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:10   #1267
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry
Charal śliczne kiecuszki
dziękuję
Di4ska a na co ten materiał potrzebujesz? to się porozglądam przy okazji

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 10:17   #1268
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję, ja kupuję materiały różnie, u siebie na pradze mam fajnie zaopatrzony sklep z materiałami, ale zazwyczaj gdziekolwiek jestem i widzę sklep z materiałami to wchodzę i kupuję jak coś mi wpadnie w oko, często też odwiedzam second handy i jak coś mi się spodoba to kupuję i szyję z tego coś nowego, tak było z tą tuniką, to był jakiś wór w rozmiarze 56, ale tak spodobał mi się materiał że kupiłam, rozprułam i uszyłam sobie to
Cytat:
dziękuję
Di4ska a na co ten materiał potrzebujesz? to się porozglądam przy okazji
potrzebuje na bluzke, bo upatrzyłam sobie w Zarze taką sliczną ale za 199 a to zwykła bluzeczka, którą mama jest mi w stanie uszyc tylko potrzebuje materiału chodzi mi o sliski lejący material

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry
Charal śliczne kiecuszki
hej
Stary 2011-04-12, 10:19   #1269
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:

Żółta sukienka inspirowana stylem vintage, wiem że nie powinnam takiego kroju nosić ze względu na mój duzy biust, ale mam nadzieję że pasek i kamizelka trochę to niwelują, sorry za moje gołe nogi, ale na szybko robiłam, dobrze że nie widzicie że mam papiloty na łbie
Druga, szyłam ją jako sukienkę ale będę nosić jako tunikę do spodni, bo lubię nosić sukienki do spodni czy leginsów
śliczne sukienki

Cytat:
to jest dobry pomysł, ja też czasami tak robię, raz kupiłam świetną sukienkę w panterkę, jakiś ogromny rozmiar i mam zamiar z niej uszyć spódnice ale jakoś nie mogę się do tego zabrać

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:20   #1270
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
potrzebuje na bluzke, bo upatrzyłam sobie w Zarze taką sliczną ale za 199 a to zwykła bluzeczka, którą mama jest mi w stanie uszyc tylko potrzebuje materiału chodzi mi o sliski lejący material

hej
hej ho, hej ho

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-04-12, 10:26   #1271
charal
Zakorzenienie

Cytat:

hej
ok, będę się rozglądać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 10:32   #1272
iza251
Zakorzenienie

Fajnie macie,ja na widok nitki i igły dostaje szału,nie cierpię szyć,choć to super sprawa mieć takie zdolności
Stary 2011-04-12, 10:33   #1273
martini.
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo Decyzja już właściwie podjęta
Niech się dobrze nosi w takim razie

Cytat:

żółta piękna. Druga też, ale nie w moim stylu. Żółtą bym z przyjemnością znalazła u siebie w szafie
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:33   #1274
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Średnia Karmelowa Kristy
Cytat:
Fioletowa zamszowa Sigrid
fioletowa sigrit

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
A ciagnac temat modowych zbrodni, to skoro i tak sie juz narazilam to naraze sie ponownie
Co myslicie o cielistych rajstopach? Ostatnio jak widze na wizazu to wielkie jest to przestepstwo Ewentualnie dopuszczalne sa rajstopy gora 15Den a za grubsze idzie sie do pudla Coz ja mam inne podjescie do tego tematu a zwlaszcza gdy za oknem 12 stopni Ciekawa jestem czy ten watek rowniez jest taki restrykcyjny
ja uwazam że kazdy chodzi jak uwaza i myslę że cieliste rajstopy sa jak najbardziej odpowiednie
Cytat:
Wiecie co, w temacie rajstop, to to co czasami czytam to jakieś bzdury, jest wiele miejsc pracy gdzie obowiązuje ścisły dress code, wcześniej pracowałam w takim właśnie miejscu, nie ma mowy o innych rajstopach niż cieliste, żadne wzorki, żadne kolory, ani grubsze, kobieta ma nosić cieliste rajstopy bez względu na pogodę i porę roku, a nagle się okazuje na wizażu że to zbrodnia, a wiele kobiet nie ma wyjścia i musi takie rajstopy nosić, swoją drogą cieszę się że w obecnym miejscu pracy mam luz, moja prezes ma luźne podejście do tematu, i nie ma wymagań co do ubioru
zgadzam sie z tym bo czasami własnie trzeba chodzic tak ubranym i naprawde jest to kobiece
Cytat:
Tak ogólnie to Wam powiem że jakoś fajny nastrój mnie ogarnął, złapałam w weekend wenę i uszyłam dwie sukienki, i jeszcze uszyję sobie torbę, aaa, chciałam się Was zapytać, bo ja mam fisia na punkcie toreb zakupowych rownież, macie w swoich kolekcjach jakieś fajne eko torby zakupowe?

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Ja tam noszę cieliste rajstopy do eleganckich spódnic i szpilek i czuję się kobieco, nie widzę nic złego w takich rajstopach, i masz rację, w dalszym ciągu kolorowe rajstopy i wzorzyste w wielu miejscach pracy nie są mile widziane
ooo fajnie .. ciekawa jestem jak te sukienki wygladaja i gratulacje ze masz akie zdolne raczki
Cytat:
Dziewczyny a powiedzcie mi,bo ja dopiero z et zaczęłam romansować we wrześniu ub.roku i tak się zastanawiam właśnie czy et wypuszcza jakieś nowości na lato?Jak to jest?Co ile dają jakichś zrzut?
I jeszcze jedno pytanie,moja zarażona przez mnie etorebką siostra chce kliknąć sobie Laine karmelową,co o niej sadzicie? Mało coś o niej było,chyba,ze dużo wcześniej
było o niej troche ale wczesniej Kali chyba ja ma to moze sie juz i wypowiedziała mi się podoba
Cytat:
Może bym i pokazała, ale trochę się wstydzę, chociaż ja z maszyną radze sobie dość dobrze, powiedziałabym że nawet całkiem nieźle, na tyle że moja przyjaciółka chciała żebym uszyła jej suknię ślubną
ooo to faktycznie musisz bardzo dobrze szyć
Cytat:
No nie płakaj już, jak chcesz to Cię nauczę

ok, miłego popołudnia Wam życzę, zmykam do domu, muszę wrócić przed TŻtem i ukryć nowe torby
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Wczoraj mu napisałam, że jak będzie dzisiaj chciał się przejść to niech pisze. Na ostatniej lekcji miałam właśnie spr i nie mogłam się zbytnio skupić, bo ciągle byłam ciekawa czy coś napisał No i nie napisał. Ale kiedy przyszłam do domu to zadzwonił i spytał co robię i czy nie wyjdę

Było tak jak zwykle (on dokuczał mi, a ja jemu ) Jakby ktoś na nas popatrzył i posłuchał to jak małe dzieci

Nudi, to ile już tych chłopoczków masz bo się pogubiłam ? Maturzysta, pierwszoklasista, ten z imprezy, ten z opery czy filharmonii (?) i jeszcze dzisiaj się o jakimś dowiaduję A czemu nic z tego ?

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:42   #1275
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Niech się dobrze nosi w takim razie

żółta piękna. Druga też, ale nie w moim stylu. Żółtą bym z przyjemnością znalazła u siebie w szafie
Dziękuję
Stary 2011-04-12, 10:48   #1276
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
ok, będę się rozglądać
Stary 2011-04-12, 11:00   #1277
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

cześć Wam
charal, piękne sukieneczki, ta żółta jest świetna . podobają mi się takie żółciutkie sukieneczki, ale wyglądam w takich okropnie, nie mój kolor zdecydowanie! jejku, świetnie umieć szyć , ja tylko guzik przyszyję

robię pierogi . bo dostaliśmy suszone grzyby, jest kapusta i mięso z rosołu. jestem sama na gospodarce i robię . czekam, żeby wszystko przemielić, a potem robię ciasto .

ale dziś ciepło
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 11:09   #1278
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć Wam
charal, piękne sukieneczki, ta żółta jest świetna . podobają mi się takie żółciutkie sukieneczki, ale wyglądam w takich okropnie, nie mój kolor zdecydowanie! jejku, świetnie umieć szyć , ja tylko guzik przyszyję

robię pierogi . bo dostaliśmy suszone grzyby, jest kapusta i mięso z rosołu. jestem sama na gospodarce i robię . czekam, żeby wszystko przemielić, a potem robię ciasto .

ale dziś ciepło
Hej,jak ja uwielbiam pierogi z jagodami mojej babci... teraz ,na diecie to marzę o nich jak nigdy

Dziękuję bardzo za skorzystanie z mojego kodu dziś o godz. 10:47

WIELKIE DZIĘKI

Stary 2011-04-12, 11:11   #1279
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć Wam

ale dziś ciepło
Cześć

wow, Nudi podziwiam, ja to bym sama pierogów z kapusta chyba nie zrobiła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 11:13   #1280
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,jak ja uwielbiam pierogi z jagodami mojej babci... teraz ,na diecie to marzę o nich jak nigdy

Dziękuję bardzo za skorzystanie z mojego kodu dziś o godz. 10:47

WIELKIE DZIĘKI

Ja też uwielbiam pierogi babci, ruskie i z owocami właśnie, to jej popisowa potrawa, zawsze w piatki u mojej babci były pierogi i się cała rodzinka zjeżdżała
iza coś duzo wspólnego mamy, moze my rodziną jesteśmy jakąś?
Stary 2011-04-12, 11:18   #1281
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Ja też uwielbiam pierogi babci, ruskie i z owocami właśnie, to jej popisowa potrawa, zawsze w piatki u mojej babci były pierogi i się cała rodzinka zjeżdżała
iza coś duzo wspólnego mamy, moze my rodziną jesteśmy jakąś?
Może dlatego,ze wiekowo jesteśmy "zbliżone" przecie tu sama młódź Maturzystki,studentki...a le przynajmniej się odmłodzę troszkę ,czytając te ich słodkie perypetie miłosne,szkole,które my już mamy trochę jakby za sobą
Stary 2011-04-12, 11:22   #1282
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Może dlatego,ze wiekowo jesteśmy "zbliżone" przecie tu sama młódź Maturzystki,studentki...a le przynajmniej się odmłodzę troszkę ,czytając te ich słodkie perypetie miłosne,szkole,które my już mamy trochę jakby za sobą
Dokładnie tak, chociaż wiesz, ja jednak nadal pamietam dobrze czasy liceum, pierwsze miłości i takie właśnie dylematy, zadzwoni czy nie, spotkam go w szatni czy na korytarzu czy nie? Teraz patrząc z perspektywy czasu to się wydaje trywialne, zwłaszcza ze każda coś tam przeżyła, ale chętnie wróciłabym do tamtych czasow
Stary 2011-04-12, 11:26   #1283
iza251
Zakorzenienie

Smile Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Dokładnie tak, chociaż wiesz, ja jednak nadal pamietam dobrze czasy liceum, pierwsze miłości i takie właśnie dylematy, zadzwoni czy nie, spotkam go w szatni czy na korytarzu czy nie? Teraz patrząc z perspektywy czasu to się wydaje trywialne, zwłaszcza ze każda coś tam przeżyła, ale chętnie wróciłabym do tamtych czasow
Ja czasami również,tym bardzie,że ja chodziłam do 5 letniego technikum energetycznego i w klasie było tylko dwie dziewczyny w tym ja i 34 chłopaków Świetne czasy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 11:27   #1284
tipi
Raczkowanie

Witajcie

Cytat:
Biała Liya
Zaskoczyła mnie miękkością skórki, jest super delikatna i miła w dotyku, kolor przypomina kość słoniową, nie jest biały, dzięki czemu mi się podoba, jest duża i pojemna, nie śmierdzi, co jest jednak zaletą, ten paseczek nie "ściąga" jej zbyt dobrze, ale może jest to do ułożenia, pewnie będę nosić ją okazjonalnie, ale na lato uważam że to całkiem fajna torebka, biorąc pod uwagę cenę to jestem zadowolona
Iza, z przykrością muszę Ci powiedzieć że zarówno Kryśkę jak i Sigrid pokochałam od pierwszego wejrzenia na równi, Krysia ma ładniejszy kolor niż na moich zdjęciach, i chyba będę nosić ją częściej niż Sigrid
Widzę, że te białe "starocie" też mają powodzenie Ja także kupiłam swoją pierwszą białą torebkę, chociaż już w zeszłym roku się na nią czaiłam, ale zanim kliknęłam to zniknęła Tak więc zakupiłam białą Cesi i jestem z niej mega zadowolona Ma super skórkę, świetnie się układa i jest bardzo wygodna Już z nią od kilku dni wychodzę, bo mam wiosenny płaszczyk biały w krateczkę

Cytat:
Ja lubię białe torebki, ale trochę inne kształtem, proste, duże- jak Simone
Ja też właśnie zastanawiałam się między Cesi a Simone, bo ona też mi się bardzo podoba kształtem, ale jak dla mnie jest za wielka i za flakowata

Cytat:
Jeszcze się pochwalę, wczoraj chłopaki zabrały mnie na giełdę kamieni i minerałów i dostałam piękny pierścionek z labradorytem Czaiłam się na coś zupełnie innego, ale jak go zobaczyłam, to to było przeznaczenie
Piękny ten pierścień Też uwielbiam takie spore kamienie w pierścionkach

Cytat:
Mam sporą kolekcję
Ja także mam sporą kolekcję w różnych kolorach kamieni i wszystko w srebrze Ja nie wyjdę z domu bez pierścionków i kolczyków, bo czuję się tak, jakbym ubrania nie założyła

Edytowane przez tipi
Czas edycji: 2011-04-12 o 11:36
tipi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 11:36   #1285
fashionaddicted
Zakorzenienie

Stary 2011-04-12, 11:40   #1286
hanusia505
Zakorzenienie

Dzien dobry
Charal cudne kiecki, masz talent

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 11:44   #1287
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Dzień dobry

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Dzien dobry
Dziękuję, spuchnę z dumy od Waszych komplementów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 11:45   #1288
kunia1
Zakorzenienie

DObry!

Tipi, dawno Cie nie było na wątku (chyba że przegapiłam )
Zaglądam do Was, ale malo piszę, bo piszę gdzie indziej (mgr--> ) Trzymajcie kciuki za moją wene (kapryśna chadra - wpada na 5 minut i ucieka )

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 11:45   #1289
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Dziękuję, spuchnę z dumy od Waszych komplementów
sama nie wiem czy dobry:P
ide nadrobić, bo coś widze o jakiś Twoich kieckach
Stary 2011-04-12, 11:47   #1290
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tipi Pokaż wiadomość
Witajcie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
:hi

Cytat:
Dzien dobry
Sierściuch

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości