Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 21:41   #211
salakis
Raczkowanie

Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT

przede mną leży na stole paczka ciastek... tzn w paczce zostało jedno ciastko, które szczerzy do mnie zęby (a właściwie to ja do niego... ) mój Tż pochłonął wszystkie ciastka zostawiając to 1 chyba po to, żeby mnie dręczyło cały wieczór!!!!! ale nie dam się!! - niech sam je zje i jemu idzie w brzuchol a nie mi
salakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 21:41   #212
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

a znacie jakieś sposoby by pokonać grawitację biustu ? Mam 20 lat niecałe dopiero, a już widzę, że moje kiedyś duże, jędrne C zaczyna trochę opadać
Nie wydaję się Wam, że pompki rozbudują mieśnie ? w sensie bicepsy ?
No i jakiś pomysł na domowe aeroby inne niż: hula, biegi, rower i wszystko powszechnie znane. Może jakieś bardziej wymyślne alternatywy ?

Dobrej nocy laski, jutro cięzki dzien, sprzątanie, trochę się spali

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 21:56   #213
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
a znacie jakieś sposoby by pokonać grawitację biustu ? Mam 20 lat niecałe dopiero, a już widzę, że moje kiedyś duże, jędrne C zaczyna trochę opadać
No i jakiś pomysł na domowe aeroby inne niż: hula, biegi, rower i wszystko powszechnie znane. Może jakieś bardziej wymyślne alternatywy ?

Możesz spróbować coś z tego typu ćwiczeń :
http://kulturystyka.bajo.pl/news,137...ne,piersi.html

Opróćz tego dla podtrzymania efektu polecam to serum:
http://esentia.pl/Eveline_Slim_Extre...stu_p27676.htm

Nie spodziewajmy się po nim cudów i tego, że zrobi "COŚ Z NICZEGO" ale wiem z opinii, że jest fajny i wspomaga ten efekt pracy nad biustem

Edytowane przez Maartikrk
Czas edycji: 2011-04-11 o 21:57
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 05:39   #214
_Fiume_
Raczkowanie

Cytat:

świetne ćwiczenie na dolne partie ciała: wstajesz i siadasz na schodek 50 razy codziennie, potem jak dasz rade to sobie zwiększasz
tylko pamiętaj ze to nie ma byc krzesło, chodzi o to zeby było nisko

nie biegałam dzisiaj bo jestem chora ;/ mam nadzieje ze na siłowni się trochę poruszam
jak mi się nie chce iść do szkoły...jeszcze mam dzisiaj sprawdzian
no ale trudno, jakoś dam radę
miłego dnia

waga: 70kg
wzrost(ok.): 174cm

talia: 81
biodra: 94
udo: 57
łydka: 40

70kg --> 60kg

70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
_Fiume_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 06:16   #215
salakis
Raczkowanie

Fiume - ja też bym z chęcią została w łóżku, zamiast iść do pracy!!!! Dziś na szczęście pracuje trochę krócej (czyli do 18)
śniadanie już za mną = jajecznica z 2 jaj na szynce i kawa z mlekiem
w południe zjem sałatkę w barze (czyli ogromna sałata z pomideorem, ogórkiem, tuńczykiem, oliwkami, jakiem i nie pamiętam co tam jeszcze jest, ale jest super-sycąca )

co do biustu - bardzo ważny jest dobry stanik, zwłaszcza do ćwiczeń!! Musi dobrze trzymać biust. co do ćwiczeń, to nie wiem czy coś naprawdę pomaga...
miłego dnia życzę wszystkim. postaram się z pracy do Was napisać, ale to zależy od mojego rozkladu dnia...

Stary 2011-04-12, 06:22   #216
Tycikata
Wtajemniczenie

Hejo witam Was w ten piękny i słoneczny (u mnie przynajmniej) poranek
Wczoraj się nie odezwałam bo prosto po pracy pojechałam do sklepu po ciuszki... odważyłam się kupić spódniczkę - a nigdy nie chodziłam bo zawsze się wstydziłam swoich grubych nóg... macie jakieś sposoby aby wysmuklić nogi a nie żeby je rozbudować?

Ale kurcze troszkę mi się przykro zrobiło że na mnie nie jest tak łatwo coś dobrać przez moją figurę...ale chyba teraz przez to mam dzisiaj większą motywację do działania, muszę się wysmuklić, po prostu muszę!

No, koniec marudzenia na dzisiaj z mojej strony wszamiam sobie serek waniliowy z truskawkami i fruu do pracy
Także miłego dnia Dziewczynki, trzymamy formę

Cytat:
Napisane przez Agniesiolka Pokaż wiadomość
Babka z którą miałam zajęcia z wf-u na pierwszym roku studiów mówiła, że osoby w wieku ok. 20 lat powinny zrobić 30 takich pompek, na początku wydawało mi się to wynikiem nieosiągalnym, ale z upływem czasu i w miarę regularnych ćwiczeniach da się tyle zrobić, ale juz 15 powinno dać efekty po pewnym czasie.
No to ja się biorę dzisiaj po pracy za pompki

Cytat:
:
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego opadającego C mi co najwyżej po odchudzaniu może zostać kształt przypominający naleśnika...

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 06:55   #217
piekielkoo
Zadomowienie

Hej, hej
U mnie pogoda też piękna dobrze bo humor znowu mam kiepski. Z wczorajszego wieczoru wyszła mega kłótnia z M i to moja wina bo zaczęła się czepiać pod wpływem % o pierdoły.
Do tego mój żołądek się skręca bleee. mam ochotę wskoczyć do łóżka i z niego nie wychodzić
Ale postanowiłam poszukać niani dla Zuzi i pracy dla siebie M wróci z pracy to na spokojnie obgadamy wszystko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 07:22   #218
Wickilin
Przyczajenie

Smile Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT

Czesc dziewczynyDzieki Bogu ,ze napotkałam sie na takiee aktywne forum jak wasze myslalam,ze samam bede musialal sie zmagac ze zwalczaniem kg:/a jednak przy takim przelomowym momencie w naszym zyciu wspracie jak najbardziej MUSI BYC!!
MOze zaczne od przedstawienia sie. Jestem Monika mam 21 lat przy wzroscie 161 cm waze 58 kg.ZAwsze byłam szczupła osoba i bardzo dobrze z tym sie czułam .dopiero jak zaczeły sie studia to niestety zaczeło mi przybierac na wadze, nie wiedziec skad mialalm napady w jedzeniu-moglam jesc jesc i jeszcze raz jesc i wogole nie odczuwajac smaku danej rzeczy:/przerazialam sie troche tym bo na drugi dzien mialalm strszne bole brzucha,spuchnieta i wyglaldalm jak bym miala zaraz rodzic.na szcescie juz mam to za soba bo zaczełam nad soba pracowac powiedzialam sobie kategorycznie NIE!!! ciezko bylo to prawda -bez płaczu sie nie obeszlo.Niestety po tej calej przygodzie z moim jedzeniem wszystko odlozylo sie na biodrach i posladkach.od mojego przytycia minelo juz prawie 3 lata a ja nadal nie moge zaakceptowac swojej figury z tego wzgledu ,ze zawsze bylalm szcupla osoba i nie wstydzialalm sie chodzic w obcislych spodniach,spodnicy czy tez w spodenkach.bojej sie juz co to bedzie w wakacje;/upaly a ja co bede sie kisic w aczrnych dlugich spodniach??nie chce tego.kurcze mam doipero 21 lat chce cieszyc sie zyciem.jednak na chwiel obecna moje cialo mnie hamuje.Boju jak ja moglam sie doposci do takiego stanu.Dlatego rano wstalalam i powiedzialal,ze dluzej tak nie moge postepowac.dlatego zajarzalalm tutaj zeby miec wasze wsparcie dzielic sie kazdym dneim ,swoimi chcociaz by najmniejszymu sukcesami badz tez gdy sa chwile slabosci i zwatpienia
Takze zapominam to co bylo w przeszlosci i stawiam na przyszlosc lepsza przyszlosc
POZDROWIONKA dla Was
Wickilin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:24   #219
itrusta
Zadomowienie

Witajcie. Kurcze jest mi wstyd. Założycielka postu a tak rzadko tutaj teraz bywam. Nie mam czasu nawet spisać listy. Przepraszam dziewczyny, ale mam taki hardcore teraz w pracy że padam. Ale jeszcze tylko przetrwać najbliższy tydzień i będzie ok
Wróciłam z nocki do domu. Zjadłam niestety drożdżówkę na śniadanie :/ mam wyrzuty sumienia teraz. Muszę koniecznie kupić produkty "dietetyczne", bo w moim domu niestety brakuje zdrowych rzeczy.

Co do biustu to jestem szczęśliwą posiadaczką biustu 75 D . Kiedyś był to mój wielki kompleks, ale z czasem i wiekiem zaczełam je akceptować i teraz cieszę się z ich rozmiaru. Na piersi polecam dużo masażu (najlepiej naszego Tż ) i oczywiście koniecznie odpowiednia ochrona w postaci sportowego stanika podczas ćwiczeń.
itrusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:11   #220
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi Coś popróbuję później. Niestety na pomoc tż liczyć nie mogę bo takowego nie posiadam, i coraz częściej takiej osoby brakuje mi Mam jedynie kolegę masażystę, który do tej pory zajmował się moimi pleckami i dłońmi, biust to chyba nie odpowiednie zadanie dla niego hehehe
Dziewuszki nie łamcie się swoimi słabościami, jedziemy dalej z koksem i chudniemy
Miłego dnia

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:43   #221
piekielkoo
Zadomowienie

Wickilin witaj.
Przepraszam ale jestem jeszcze zamulona po wczorajszym ale czegoś tu nie rozumiem...
Zdanie 1
Jestem Monika mam 21 lat
Zdanie 2
.dopiero jak zaczeły sie studia to niestety zaczeło mi przybierac na wadze,
......
Zdanie 3
od mojego przytycia minelo juz prawie 3 lata a

Miałaś 18 lat jak poszłaś na studia?

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Wynalazłam stronkę z ćwiczeniami, można się dowiedzieć co nie co o ćwiczeniach, dlaczego warto i jak sie powinno ćwiczyć
http://www.treningaerobowy.pl/jak-cwiczyc-aerobowo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 09:46   #222
sensualangel
Wtajemniczenie

hej
ale w zapier****ie z postami
ogólnie odchudzanie idzie mi tak średnio dzisiaj na śniadanie zjadłam 1/2 dużego jogurtu Jogobella o smaku pieczone jabłko a umówiłam sobie, ze nie zjem żadnego owocowego jogutru, a jak już to light jak tak dalej będzie do zamiast zakończyć diete w maju zakończe ja o wiele później masakra!!! z ćwiczeniami też nie najlepiej mam lenia podziwiam was dziewczyny.
aguniaaaaa041986 55min hula-hop bravo jak dla mnie na dzień dzisiejszy nierealne

Edytowane przez sensualangel
Czas edycji: 2011-04-12 o 09:49
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:48   #223
Tycikata
Wtajemniczenie

Cholera dzisiaj luzy w pracy to mi się słodkiego zachciewa
a mamy całą szafę słodyczy...ale oj nie dam się, chcę mieć ładne nóżki w nowej spódniczce
Jak się Wy trzymacie dzisiaj Laski?

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość
aguniaaaaa041986 55min hula-hop bravo jak dla mnie na dzień dzisiejszy nierealne
Gdybym ja mogła chociaz przez minutę zakręcić to by był cud jak Wy to robicie???

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 11:24   #224
Kotowe
Wtajemniczenie

Do skutku Na początku było ciężko i nadal nie udaje mi się kręcić na raz dłużej niż minutę, ale przecież nie musimy być mistrzami

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 11:50   #225
piekielkoo
Zadomowienie

Tycikata ile masz wzrostu? 41 kg to nie za mało?
Masz za lekkie kolo i dlatego spada

A ja nadal nie mogę dojść do siebie... porażka totalna... ale to za karę po kłótni z M mnie tak męczy
Stary 2011-04-12, 12:15   #226
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
Tycikata ile masz wzrostu? 41 kg to nie za mało?
Masz za lekkie kolo i dlatego spada
to pewnie do mnie pytanie więc odpowiadam 158 więc jak dla mnie 41 to nie jest za mało
P.S oj tak jesteś dzisiaj zakęcona hihi
Stary 2011-04-12, 12:19   #227
salakis
Raczkowanie

Piekielkoo... Trzymaj sie tam! Zrob sobie herbatke na zoladek + kapiel z. Abelkami dla relaksu rozumiem Cie doskonale bo tez zawsze po alkoholu kloce sie z moim Tz - czepiam sie o wszystko i robie sie cholernie zazdrosna - porazka. A najgorsze jest to ze nastepnego dnia zdaje sobie sprawe ze nie mialam racji i musze przeprosic za swoja glupote
Poza tym dzien ok. Jest dietowo, nie mam czasu na podjadanie
Zobaczymy jak bedzie wieczorem ;p
Stary 2011-04-12, 12:27   #228
Aangel86
Rozeznanie

Dzień dobry spamerki! Czytam i czytam i końca nie widać

Cytat:
hej
ale w zapier****ie z postami
ogólnie odchudzanie idzie mi tak średnio dzisiaj na śniadanie zjadłam 1/2 dużego jogurtu Jogobella o smaku pieczone jabłko a umówiłam sobie, ze nie zjem żadnego owocowego jogutru, a jak już to light jak tak dalej będzie do zamiast zakończyć diete w maju zakończe ja o wiele później masakra!!! z ćwiczeniami też nie najlepiej mam lenia podziwiam was dziewczyny.
hehe, ja tam jem normalne jogurty owocowe w pierwszej części dnia można taaa, wiem masaaa cukru, no ale zaspokaja u mnie chęć na normalne słodycze
i ja też mam lenia, jeśli chodzi o ćwiczenia kuuuurna, jak tu się zmobilizować
Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Cholera dzisiaj luzy w pracy to mi się słodkiego zachciewa
a mamy całą szafę słodyczy...ale oj nie dam się, chcę mieć ładne nóżki w nowej spódniczce
Jak się Wy trzymacie dzisiaj Laski?
o nie! nie ruszysz żadnych słodyczy!

Ja się jakoś trzymam ręka mnie nap***dala kuźwa.... zaczęło się od mrowienia dłoni, a teraz mi promieniuje do barku...

Słońce u mnie wyszło nawet

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:36   #229
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aangel86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry spamerki! Czytam i czytam i końca nie widać

hehe, ja tam jem normalne jogurty owocowe w pierwszej części dnia można taaa, wiem masaaa cukru, no ale zaspokaja u mnie chęć na normalne słodycze
i ja też mam lenia, jeśli chodzi o ćwiczenia kuuuurna, jak tu się zmobilizować

o nie! nie ruszysz żadnych słodyczy!

Ja się jakoś trzymam ręka mnie nap***dala kuźwa.... zaczęło się od mrowienia dłoni, a teraz mi promieniuje do barku...

Słońce u mnie wyszło nawet
no tak, ale akurat ten (pieczone jabłko) ma wyjątkowo dużo kcal ja myśle, że zaczne jak mi się skończy @ bo teraz w ogole nie mam nastroju i ochoty do ćwiczeń
u mnie pada i chyba burza będzie....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 12:48   #230
piekielkoo
Zadomowienie

salakis kąpiel odpada bo mam @ podjadam tylko marchewkę ale chodze jak opętana włączam i wyłączam kompa a mała cały czas bałagani :
Kiedyś taka nie byłam i się nie awanturowałam po %. Trzeba przestać pić

sensualangel tak tak do Ciebie

Ja chce mieć już 6 z przodu a droga jeszcze daleka
Stary 2011-04-12, 12:49   #231
krtek_
Zadomowienie

Witajcie Ależ zasuwacie, nie da się tego wszystkiego nadrobić :P
Z moją dietą-niedietą średnio na jeża, w tygodniu jest trudniej, więcej stresu, wiadomo o co chodzi. Ale jutro wyjeżdżam na tydzień i to będzie tydzień kompletnej jedzeniowej masakry, bo pewnie zupki w proszku będę zagryzać kanapkami z czympopadnie i popijać kiślami z proszku, ale przynajmniej się całkowicie zresetuję i wrócę gotowa na trochę diety, no i na maturę :P
Mam taką nadzieję przynajmniej...

Trzymta się :P

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:55   #232
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
salakis kąpiel odpada bo mam @ podjadam tylko marchewkę ale chodze jak opętana włączam i wyłączam kompa a mała cały czas bałagani :
Kiedyś taka nie byłam i się nie awanturowałam po %. Trzeba przestać pić

sensualangel tak tak do Ciebie

a ile masz jeszcze do zrzucenia kg?

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez krtek_ Pokaż wiadomość
Z moją dietą-niedietą średnio na jeża, w tygodniu jest trudniej, więcej stresu, wiadomo o co chodzi. Ale jutro wyjeżdżam na tydzień i to będzie tydzień kompletnej jedzeniowej masakry, bo pewnie zupki w proszku będę zagryzać kanapkami z czympopadnie i popijać kiślami z proszku, ale przynajmniej się całkowicie zresetuję i wrócę gotowa na trochę diety, no i na maturę :P

a ja słyszałam, że na zupkach chińskich, gorących kubkach da się schudnąć ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo sama nie próbowałam noo to życzę Ci relaksacyjnego pobytu odpoczywaj! i wracaj do nas z nową energią
Stary 2011-04-12, 13:12   #233
piekielkoo
Zadomowienie

sensualangel nie wiem dokładnie, 3 tygodnie temu było 79 a teraz nie wiem bo sie jeszcze 3 nie będę ważyła

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

krtek_ no kochana udanego wypadu życzę
Stary 2011-04-12, 13:23   #234
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie odchudzanie idzie mi tak średnio dzisiaj na śniadanie zjadłam 1/2 dużego jogurtu Jogobella o smaku pieczone jabłko
Jest też wersja light tego smaku pyszna!

Ja właśnie wróciłam z uczelni i nie wiem czy wieczorem znowu się nie wybiore na siłownię. Założyłam, ze będę chodzić 3 razy w tygodniu, a w piątek niestety nie będę mogła, więc muszę chyba dzisiaj się wybrać. Poczekam do 18 i zobaczę co dalej
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 13:23   #235
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
a ile masz jeszcze do zrzucenia kg?

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

a ja słyszałam, że na zupkach chińskich, gorących kubkach da się schudnąć ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo sama nie próbowałam noo to życzę Ci relaksacyjnego pobytu odpoczywaj! i wracaj do nas z nową energią

Uprzejmie doniosę, czy zadziałało

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 13:34   #236
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
w ogóle uwielbiam wszelkiego rodzaju jogurty! mogłabym je jeść i jeść

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Uprzejmie doniosę, czy zadziałało
no ja myślę
oka laski ja spadam, bo nic dzisiaj nie zrobiłam tylko na wizażu siedze hee buziaki
Stary 2011-04-12, 13:45   #237
Inka_
Zadomowienie

Dziewczyny, któraś z was ćwiczy BBL? Może któraś pochwali się efektami?

Cytat:
Ja chciałabym mieć 5 z przodu, ale też niestety jeszcze nie czas, jednak może za 2-3 tygodnie uda mi się ujrzeć upragnioną wagę.

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Pyszna, potwierdzam, dzisiaj jadlam go na II śniadanie!
Stary 2011-04-12, 13:55   #238
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
no tak, ale akurat ten (pieczone jabłko) ma wyjątkowo dużo kcal ja myśle, że zaczne jak mi się skończy @ bo teraz w ogole nie mam nastroju i ochoty do ćwiczeń
u mnie pada i chyba burza będzie....
Ale to było rano jesteś usprawiedliwiona

Cytat:

no to miłego relaksowania się!
Moja koleżanka ze studiów przez cały rok żywiła się zupkami chińskimi obiad zupka, kolacja zupka schudła 7kg

Cytat:
w ogóle uwielbiam wszelkiego rodzaju jogurty! mogłabym je jeść i jeść

no ja myślę
oka laski ja spadam, bo nic dzisiaj nie zrobiłam tylko na wizażu siedze hee buziaki
ja również uwielbiam jogurty mogą stanowić podstawę mojej diety
no to papa!

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 14:58   #239
Agniesiolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aangel86 Pokaż wiadomość

ja również uwielbiam jogurty mogą stanowić podstawę mojej diety
no to papa!
Jogobella jest pyszna, a to pieczone jabłuszko- niebo w gębie!! fit jest dobry, a te w wersji normalnej ostatnio stały się dla mnie zbyt słodkie, może przez to, że staram się używać mniej cukru,
Cytat:

Zazdrości Ale będzie matura, to tez stres, jedni zajedzą, inni odwrotnie Pamietam ten stres, ale przez egzaminem na prawko było gorzej, żołądek skurczył mi sie do minimum

Moje dzisiejsze jedzonko to:
śn. jogurt nat. 200 g + łyżka otrąb + 2 łyżki musli, kromka razowego chleba z szynką i pomidorem, oczywiscie kawa i herbata
II śn. jabłko
obiad talerz pomidorowej
kolacja- chyba mango zjem, bo leży się dziwnie już patrzy

Mam pytanie odnośnie picia wody, czy staracie się wypić 1,5 l wody + jakies inne płyny? Kawa herbata, czy w tych 1,5 już jest zawarte wszystko to, co wypijacie??
Bo mam takie fajne kubki z IKEA, o pojemności 330 ml, (przetestowałam wlewając do niego całego Kubusia) i zawsze na sniadanie zrobie sobie kawe i herbatkę w takim kubku, pozniej kolejne herbatki i jeszcze wypije praktycznie całą butelkę wody do wieczora, więc zastanawia mnie czy nie przesadzam z płynami. Żartuję sobie, że nerki mam przefiltrowane i żadne kamienie mi nie starszne, ale mawia sie że w nadmiarze wszystko szkodzi, teoretycznie

Edytowane przez Agniesiolka
Czas edycji: 2011-04-12 o 15:02
Agniesiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 15:23   #240
salakis
Raczkowanie

Hej hej!!
Jak rano mialam mega zapierdziel w pracy tak teraz luz... W sumie nie narzekam- mam czas do Was napisac

Ja mialam kolezanke na studiach co tez jadla ciagle zupki chinskie, gorace kubki i wszystko inne co z proszku. Nie schudla, ani tez nie przytyla ale za to wlosy jej garsciami zaczely wychodzic to sie opanowala i zaczela jesc zdrowiej... Fakt, ze ona jadla to codziennie.

Co do jogurtow to ja tez je uwielbiam, ale przede wszystkim naturalne!! Smakowe to jem tylko od czasu do czasu. Zaraz zjem moje 200g naturalneco

Agniesiolka - ja pije ok 1,5-2litrow wody+ rano kawa i wieczorem 2 -3 herbatki owocowe. Kiedys nie lubilam wody i nie pilam wcale, ale ok 2 miesiace temu zaczelam sie zmuszac i teraz nie wyobrazam sobie wyjscia do pracy bez butli wody

Piekielkoo - marchewki tez dobre!! Zdecydowanie lepsze niz slodycze - tak trzymaj!!!

Buziaki i do wieczora!! Po pracy mam zamiar jechac do sklepu i kupic sobie jakies buciki na lato - mam nadzieje ze cos znajde, bo wiem ze z rozmiarem 35/36 to bywa ciezko
Trzymajcie sie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości