|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
przede mną leży na stole paczka ciastek... tzn w paczce zostało jedno ciastko, które szczerzy do mnie zęby (a właściwie to ja do niego...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
a znacie jakieś sposoby by pokonać grawitację biustu ? Mam 20 lat niecałe dopiero, a już widzę, że moje kiedyś duże, jędrne C zaczyna trochę opadać
![]() Nie wydaję się Wam, że pompki rozbudują mieśnie ? w sensie bicepsy ? No i jakiś pomysł na domowe aeroby inne niż: hula, biegi, rower i wszystko powszechnie znane. Może jakieś bardziej wymyślne alternatywy ? ![]() Dobrej nocy laski, jutro cięzki dzien, sprzątanie, trochę się spali ![]() ![]() ![]()
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://kulturystyka.bajo.pl/news,137...ne,piersi.html Opróćz tego dla podtrzymania efektu polecam to serum: http://esentia.pl/Eveline_Slim_Extre...stu_p27676.htm Nie spodziewajmy się po nim cudów i tego, że zrobi "COŚ Z NICZEGO" ale wiem z opinii, że jest fajny i wspomaga ten efekt pracy nad biustem ![]() Edytowane przez Maartikrk Czas edycji: 2011-04-11 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tylko pamiętaj ze to nie ma byc krzesło, chodzi o to zeby było nisko ![]() nie biegałam dzisiaj bo jestem chora ;/ mam nadzieje ze na siłowni się trochę poruszam ![]() jak mi się nie chce iść do szkoły...jeszcze mam dzisiaj sprawdzian ![]() no ale trudno, jakoś dam radę ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Fiume - ja też bym z chęcią została w łóżku, zamiast iść do pracy!!!! Dziś na szczęście pracuje trochę krócej (czyli do 18)
śniadanie już za mną = jajecznica z 2 jaj na szynce i kawa z mlekiem ![]() w południe zjem sałatkę w barze (czyli ogromna sałata z pomideorem, ogórkiem, tuńczykiem, oliwkami, jakiem i nie pamiętam co tam jeszcze jest, ale jest super-sycąca ![]() co do biustu - bardzo ważny jest dobry stanik, zwłaszcza do ćwiczeń!! Musi dobrze trzymać biust. co do ćwiczeń, to nie wiem czy coś naprawdę pomaga... miłego dnia życzę wszystkim. postaram się z pracy do Was napisać, ale to zależy od mojego rozkladu dnia... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | ||
Wtajemniczenie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() Wczoraj się nie odezwałam bo prosto po pracy pojechałam do sklepu po ciuszki... odważyłam się kupić spódniczkę - a nigdy nie chodziłam bo zawsze się wstydziłam swoich grubych nóg... macie jakieś sposoby aby wysmuklić nogi a nie żeby je rozbudować? ![]() Ale kurcze troszkę mi się przykro zrobiło że na mnie nie jest tak łatwo coś dobrać przez moją figurę...ale chyba teraz przez to mam dzisiaj większą motywację do działania, muszę się wysmuklić, po prostu muszę! ![]() No, koniec marudzenia na dzisiaj z mojej strony ![]() ![]() Także miłego dnia Dziewczynki, trzymamy formę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() U mnie pogoda też piękna dobrze bo humor znowu mam kiepski. Z wczorajszego wieczoru wyszła mega kłótnia z M ![]() Do tego mój żołądek się skręca bleee. mam ochotę wskoczyć do łóżka i z niego nie wychodzić ![]() Ale postanowiłam poszukać niani dla Zuzi i pracy dla siebie ![]() ![]()
#218 |
Przyczajenie
|
![]()
Czesc dziewczyny
![]() ![]() MOze zaczne od przedstawienia sie. Jestem Monika mam 21 lat przy wzroscie 161 cm waze 58 kg.ZAwsze byłam szczupła osoba i bardzo dobrze z tym sie czułam .dopiero jak zaczeły sie studia to niestety zaczeło mi przybierac na wadze, nie wiedziec skad mialalm napady w jedzeniu-moglam jesc jesc i jeszcze raz jesc i wogole nie odczuwajac smaku danej rzeczy:/przerazialam sie troche tym bo na drugi dzien mialalm strszne bole brzucha,spuchnieta i wyglaldalm jak bym miala zaraz rodzic.na szcescie juz mam to za soba bo zaczełam nad soba pracowac powiedzialam sobie kategorycznie NIE!!! ciezko bylo to prawda -bez płaczu sie nie obeszlo.Niestety po tej calej przygodzie z moim jedzeniem wszystko odlozylo sie na biodrach i posladkach.od mojego przytycia minelo juz prawie 3 lata a ja nadal nie moge zaakceptowac swojej figury z tego wzgledu ,ze zawsze bylalm szcupla osoba i nie wstydzialalm sie chodzic w obcislych spodniach,spodnicy czy tez w spodenkach.bojej sie juz co to bedzie w wakacje;/upaly a ja co bede sie kisic w aczrnych dlugich spodniach??nie chce tego.kurcze mam doipero 21 lat chce cieszyc sie zyciem.jednak na chwiel obecna moje cialo mnie hamuje.Boju jak ja moglam sie doposci do takiego stanu.Dlatego rano wstalalam i powiedzialal,ze dluzej tak nie moge postepowac.dlatego zajarzalalm tutaj zeby miec wasze wsparcie dzielic sie kazdym dneim ,swoimi chcociaz by najmniejszymu sukcesami badz tez gdy sa chwile slabosci i zwatpienia ![]() Takze zapominam to co bylo w przeszlosci i stawiam na przyszlosc lepsza przyszlosc ![]() POZDROWIONKA dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Witajcie. Kurcze jest mi wstyd. Założycielka postu a tak rzadko tutaj teraz bywam. Nie mam czasu nawet spisać listy. Przepraszam dziewczyny, ale mam taki hardcore teraz w pracy że padam. Ale jeszcze tylko przetrwać najbliższy tydzień i będzie ok
![]() Wróciłam z nocki do domu. Zjadłam niestety drożdżówkę na śniadanie :/ mam wyrzuty sumienia teraz. Muszę koniecznie kupić produkty "dietetyczne", bo w moim domu niestety brakuje zdrowych rzeczy. Co do biustu to jestem szczęśliwą posiadaczką biustu 75 D . Kiedyś był to mój wielki kompleks, ale z czasem i wiekiem zaczełam je akceptować i teraz cieszę się z ich rozmiaru. Na piersi polecam dużo masażu (najlepiej naszego Tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi
![]() ![]() ![]() Dziewuszki nie łamcie się swoimi słabościami, jedziemy dalej z koksem i chudniemy ![]() Miłego dnia ![]()
#221 |
Zadomowienie
|
Wickilin witaj.
Przepraszam ale jestem jeszcze zamulona po wczorajszym ale czegoś tu nie rozumiem... Zdanie 1 Jestem Monika mam 21 lat Zdanie 2 .dopiero jak zaczeły sie studia to niestety zaczeło mi przybierac na wadze, ...... Zdanie 3 od mojego przytycia minelo juz prawie 3 lata a Miałaś 18 lat jak poszłaś na studia? ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Wynalazłam stronkę z ćwiczeniami, można się dowiedzieć co nie co o ćwiczeniach, dlaczego warto i jak sie powinno ćwiczyć ![]() http://www.treningaerobowy.pl/jak-cwiczyc-aerobowo
#222 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale w zapier****ie z postami ![]() ogólnie odchudzanie idzie mi tak średnio dzisiaj na śniadanie zjadłam 1/2 dużego jogurtu Jogobella o smaku pieczone jabłko ![]() ![]() ![]() ![]() aguniaaaaa041986 55min hula-hop bravo jak dla mnie na dzień dzisiejszy nierealne ![]() Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-04-12 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Wtajemniczenie
|
Cholera dzisiaj luzy w pracy to mi się słodkiego zachciewa
![]() a mamy całą szafę słodyczy...ale oj nie dam się, chcę mieć ładne nóżki w nowej spódniczce ![]() Jak się Wy trzymacie dzisiaj Laski? ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
Do skutku
![]() ![]()
#225 |
Zadomowienie
|
Tycikata ile masz wzrostu? 41 kg to nie za mało?
Masz za lekkie kolo i dlatego spada ![]() A ja nadal nie mogę dojść do siebie... porażka totalna... ale to za karę po kłótni z M mnie tak męczy ![]()
#226 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Piekielkoo... Trzymaj sie tam! Zrob sobie herbatke na zoladek + kapiel z. Abelkami dla relaksu
![]() ![]() Poza tym dzien ok. Jest dietowo, nie mam czasu na podjadanie ![]() Zobaczymy jak bedzie wieczorem ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry spamerki!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i ja też mam lenia, jeśli chodzi o ćwiczenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się jakoś trzymam ![]() ![]() ![]() ![]() Słońce u mnie wyszło nawet ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie pada i chyba burza będzie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
salakis kąpiel odpada bo mam @ podjadam tylko marchewkę
![]() Kiedyś taka nie byłam i się nie awanturowałam po %. Trzeba przestać pić ![]() sensualangel tak tak do Ciebie ![]() Ja chce mieć już 6 z przodu a droga jeszcze daleka ![]()
#231 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Z moją dietą-niedietą średnio na jeża, w tygodniu jest trudniej, więcej stresu, wiadomo o co chodzi. Ale jutro wyjeżdżam na tydzień ![]() ![]() Mam taką nadzieję przynajmniej... Trzymta się :P
#232 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
sensualangel nie wiem dokładnie, 3 tygodnie temu było 79
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- krtek_ no kochana udanego wypadu życzę ![]()
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z uczelni i nie wiem czy wieczorem znowu się nie wybiore na siłownię. Założyłam, ze będę chodzić 3 razy w tygodniu, a w piątek niestety nie będę mogła, więc muszę chyba dzisiaj się wybrać. Poczekam do 18 i zobaczę co dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uprzejmie doniosę, czy zadziałało ![]()
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
w ogóle uwielbiam wszelkiego rodzaju jogurty!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- no ja myślę ![]() oka laski ja spadam, bo nic dzisiaj nie zrobiłam tylko na wizażu siedze hee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, któraś z was ćwiczy BBL? Może któraś pochwali się efektami?
![]() Ja chciałabym mieć 5 z przodu, ale też niestety jeszcze nie czas, jednak może za 2-3 tygodnie uda mi się ujrzeć upragnioną wagę. ![]() Pyszna, potwierdzam, dzisiaj jadlam go na II śniadanie!
#238 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja koleżanka ze studiów przez cały rok żywiła się zupkami chińskimi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to papa! ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje dzisiejsze jedzonko to: śn. jogurt nat. 200 g + łyżka otrąb + 2 łyżki musli, kromka razowego chleba z szynką i pomidorem, oczywiscie kawa i herbata II śn. jabłko obiad talerz pomidorowej kolacja- chyba mango zjem, bo leży się dziwnie już patrzy ![]() Mam pytanie odnośnie picia wody, czy staracie się wypić 1,5 l wody + jakies inne płyny? Kawa herbata, czy w tych 1,5 już jest zawarte wszystko to, co wypijacie?? Bo mam takie fajne kubki z IKEA, o pojemności 330 ml, (przetestowałam wlewając do niego całego Kubusia) i zawsze na sniadanie zrobie sobie kawe i herbatkę w takim kubku, pozniej kolejne herbatki i jeszcze wypije praktycznie całą butelkę wody do wieczora, więc zastanawia mnie czy nie przesadzam z płynami. Żartuję sobie, że nerki mam przefiltrowane i żadne kamienie mi nie starszne, ale mawia sie że w nadmiarze wszystko szkodzi, teoretycznie
"I spraw Boże, żeby te wszystkie zjedzone kalorie poszły w biust" ![]() 71 kg -69 -65 kg Edytowane przez Agniesiolka Czas edycji: 2011-04-12 o 15:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Hej hej!!
Jak rano mialam mega zapierdziel w pracy tak teraz luz... W sumie nie narzekam- mam czas do Was napisac ![]() Ja mialam kolezanke na studiach co tez jadla ciagle zupki chinskie, gorace kubki i wszystko inne co z proszku. Nie schudla, ani tez nie przytyla ale za to wlosy jej garsciami zaczely wychodzic to sie opanowala i zaczela jesc zdrowiej... Fakt, ze ona jadla to codziennie. Co do jogurtow to ja tez je uwielbiam, ale przede wszystkim naturalne!! Smakowe to jem tylko od czasu do czasu. Zaraz zjem moje 200g naturalneco ![]() Agniesiolka - ja pije ok 1,5-2litrow wody+ rano kawa i wieczorem 2 -3 herbatki owocowe. Kiedys nie lubilam wody i nie pilam wcale, ale ok 2 miesiace temu zaczelam sie zmuszac i teraz nie wyobrazam sobie wyjscia do pracy bez butli wody ![]() Piekielkoo - marchewki tez dobre!! Zdecydowanie lepsze niz slodycze - tak trzymaj!!! Buziaki i do wieczora!! Po pracy mam zamiar jechac do sklepu i kupic sobie jakies buciki na lato - mam nadzieje ze cos znajde, bo wiem ze z rozmiarem 35/36 to bywa ciezko ![]() Trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.