|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
witajcie!!! Wreszcie udało mi się nadrobić
![]() U mnie troszkę luzu teraz...nie za dużo, ale jest Zazdroszczę....ja zmarzłam dziś strasznie...i jeszcze złapał mnie deszcz...zmokłam niesamowicie Cytat:
|
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
dziś od rana też pięknie, oby tak zostało to znowu pójdziemy do parku
![]() nie wiem co ze swietami, tesciowie mają sie określic czy przyjezdzają czy nie (raczej nie) bo musze zapasy zrobic.
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas znowu zimno i deszcz...nie wiem kiedy ja te okna pomyje....nie nastraja mnie taka pogoda
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() U mnie zaś ładna pogoda.Widze motylku,że praktykujecie to samo co my z mężem,codziennie spacery po parku No to niechaj teście się określą,abyś w razie W mogła się przygotować do ich wizyty na święta Wielkanocne
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety przed chwilą zaczał pogadac deszcz i wiać wiatr ;/ tesciowie zawsze mają problem z określeniem sie, a młodym juz powiedzielismy że z wesela zjeżdzamy bezprośrednio do domu
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad2. Uuu,to niedobrze że pogoda się zepsuła. Ad.3 Grrr,to mogli by się wkońcu nauczyć dosyś szybkiego określenia się. To dobrze,że Młodych o szybszym powrocie do domu powiedzieliście.A co oni na to???
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wiedzą i uważam że sprawa jest jasna
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozumieją jak można robić taki "cyrk" dla psa
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#581 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dobry Wieczór-Dzień Dobry Wszystkim Paniom
![]() Cytat:
Nie myślę że jestem leniwa, ale mnie by się nie chciało tracić czasu. Sprzątam codziennie, panowie pomagają, a w święta odpoczywam. ![]() Cytat:
![]() Wiatr wysłałaś chyba w moje strony, bo wiało jak diabli i zrobiło się zimno ![]() Cytat:
Nie. Kiedyś chciało mi się uczyć tego języka, ale marnie szło bo nie było na kim ćwiczyć ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz też masz "wyćwikę", 12-nasto godzinną! Cytat:
![]() Na koniec "pochwalę" się w klubie moją "bubą"... Dobranoc, jutro prawie połowa tygodnia i wkrótce znowu weekend |
||||||
|
|
|
#582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam takie buciki z miękką i sztywną nawet podeszwą Cytat:
chociaż mi już przestało zależeć.Pewnie jak sie pojawi u nich dziecko i trzeba będzie kombinować opiekę trochę zobaczą jak to jest u mnie dziś wieje i leje ale ponoć weekend ma mi to wynagrodzić
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzice już pojechali. Było bardzo miło. Tacie najbardziej podobał się nowy dzwonek. Nowa kanapa przetestowana. Ciężka była, mężuś musiał ją rozkręcać, bo nie dali by rady wnieść na nasze 3 piętro (parter mamy wysoki: tak choćby pół piętra).
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! U mnie znowu zimno, pada, wieje...i jeszcze mąż przyjedzie dzień później
Cytat:
(do których zebrać się nie mogę przez to zimno). Nie jest to dla mnie gonitwa, a raczej motywacja, by sprzątnąć to, czego nie robię na co dzień po prostu kiedyś trzeba to zrobić |
|
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jakisz czas dostaje taki szal na sprzatanie(wedlug meza to uzaleznienie )i nie robie tego ze wzgledu na swieta staram sie codziennie cos zrobic ale i codziennie jest brudno(wczoraj np. mylam podlogi, wypralam dywany a dzis na podlodze piasek z butow, trociny i to samo na dywanie brudzi tylko maz i trusia jakbym mieszkala sama to mialabym zawsze porzadek![]() tez bym mogla takie cos zobaczyc ![]() tak wiem, ze to zaszkodzilo wlosom (tzn najpier rozjasnilam potem, nalozylam ciemniejszy a na koncu braz ![]() ja bym sie chciala nauczyc plywac ale panikuje jak woda dostanie mi sie do oka musze wytrzec od razu i nie lubie basenow bo ktos mi tam chlapnie itd nawet myje twarz tak by woda nie dostala sie do oczu... jak mialam kiedys krople do oczu do wciskalam je na zamkniete oko ba nawet na horrorach nie lubie wydlubywania oczu moga robic wszystko, wyrywac flaki, mozg ale nie oczy |
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Yyyyy,niewiem od czego zacząć.Od tego,że dzisiaj jestem nietomna po malo przespanej nocy. Napisze Wam w Klubie dlaczego.
|
|
|
|
#587 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ech, zawsze jest ciekawie ![]() Cytat:
Okna, lustra, szyby, przecieram wigotną irchą. Bez płynów czy ścierek. Nie trzeba pucować. Nie zostawia smug. Idzie szybko. ![]() Raz na rok przecieram okna i kafelki w łazience pastą do polerowania samochodu, pucuję lekko i mam spokuj do następnego roku. ![]() Nie wymądrzam się, ja tylko ułatwiam sobie życie. Cytat:
Chyba się zgodzę co do wydłubywania oczów, bo po mojej ostatniej "bubie" oczy mi łzawią gdy Ciebie czytam Wczoraj obejrzałam horror. Strzała przeleciała przez główkę i wyleciała z nadzianą gałą Cytat:
|
|||||
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki corvi.
Aczkolwiek przeczytalam w Klubie o Twojej Bubie,to dopiero miałas przezycie. ![]() U mnie pochmurno,nawet lekko padało przed chwilą. ![]() Sciągnełam pranie,ale nie chce im się ukladac,wkładac,żeby mi się chciało jak mi się nie chce. ![]() Pisałyście o świętach,ja to jeszcze o takowych nie mysle ![]() Chociaż nie planujemy wyczyścić dywany,bo mamy jasne.Apropo sprzątania na święta,znalazłam to na innym wątku https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1245 ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- n_i_x_i_e,co u Ciebie słychać?????
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-13 o 19:51 |
|
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
melduje sie na chwilkę.
Cos ta wiosna nas robi w konia... każdy dzień gorszy od poprzedniego :/ Wróciłam juz do "przytulanek" z mężem i jest super ![]() Mogę powiedzieć teraz ze po dwóch ciążach i porodach moje cialo nie ucierpiało .. pozostał mi jeden dziwny rozstęp po wewnętrznej stronie uda u góry, (po pierwszym dziecku) ale tego nie widać .Ale za to mam armagedon z syneczkiem.. bunt dwulatka sie nasila, ale przynajmniej nie jest agresywny tylko krzykliwy i nadpobudliwy. Córeczka to zlote dziecko.. niestety ma podejrzenie skazy i takim sposobem zostalam przymusowo weganką na kilka dni ale dzisiaj wyczytalam ze mogę jesc żółtko jajka no i juz zrobiłam naleśniczki na wodzie i żółtkach , całkiem pyszne ) pozdrawiam |
|
|
|
#590 |
|
Konto usunięte
|
Witam dziewczyny ! Troszke was nadrobiłam, nie było mnie bo mąż na L4 w domu a przy nim żadko na wizaż wchodzę. Co do świąt to my i tak spędzamy je u mojej mamy a pożadki mąż już zrobił jak był w domu bo usiedzieć nie mógł także okna mam pomyte kąty posprzątane picuś glancuś
![]() A tak po za tym to troche lipnie u nas ale to w klubie napisze. ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Orientuje się może któraś ile może być przedmiotów na ostatniom semestrze przy pisaniu pracy lic. nam wrąbali koło 30 przedmiotów, ciągle jakies zaliczenia, projekty, kolokwia a prace piszemy w między czasie " na kolanie" że tak powiem z kim nie rozmawiam to każdy mówi że na ostatniom semestrze to luzy mieli do 5 przedmiotów i seminaria, a my siedzimy od 8 do 17 jedynie poniedziałki mamy wolne . |
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2635518 1]
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Orientuje się może któraś ile może być przedmiotów na ostatniom semestrze przy pisaniu pracy lic. nam wrąbali koło 30 przedmiotów, ciągle jakies zaliczenia, projekty, kolokwia a prace piszemy w między czasie " na kolanie" że tak powiem z kim nie rozmawiam to każdy mówi że na ostatniom semestrze to luzy mieli do 5 przedmiotów i seminaria, a my siedzimy od 8 do 17 jedynie poniedziałki mamy wolne . Ja jestem na ostatnim semestrze mgr i mam luzy. Za to na seminarium bardzo ciężko. Moją promotorką jest dziekan. Na licencjacie w innej uczelni miałam też dużo przedmiotów. |
|
|
|
#592 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już bym wolał mieć te seminaria niż nawał przedmiotów. |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2635556 2]A u nas seminarium trwa może z 15 minut promotor się zapyta czy mamy jakieś pytania weźmie prace do sprawdzenia i kuniec.
Już bym wolał mieć te seminaria niż nawał przedmiotów. Nasza promotorka za każdym razem wyzywa nas od osłów itd. Prawie wszystko mam źle. Ciężko jej dogodzić. Za wiele to nie pomaga. 90% z mojej grupy ma przedłużenie sesji z powodu niezaliczenia seminarium. Nikt tak ciężko nie ma z seminarium. Nie robię doktora, tylko mgr. Moja poprzednia promotorka też ciągle coś skreślała, ale przy tym bardzo pomagała, sama wręcz naprowadzała poprawki. To nie były aż takie wielkie skreślenia jak tu. |
|
|
|
#594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie drażni to że nasz promotor czasami sam po sobie poprawia np. zaniesiemy mu prace on sprawdzi napisze nam obok długopiem jak mamy cos tam poprawić po czym poprawiamy przynosimy a on znowu to poprawia no cyrk czasami ale przynajmniej nie molestuje nas psychicznie. |
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zgadnijcie co sobie teraz słucham.Ułatwie i odpowiem-piosenke pt Żono moja Żono moja,serce moje nie ma takich jak my dwoje,bo ja kocham oczy twoje do szaleństwa do wieczora jeje żono moja.... ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
I że kanapa przetestowana Brawa dla Panów strongmenow
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-14 o 14:55 |
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Spełniłam dziś dobry uczynek: kupiłam kartkę wykonaną przez osoby niepełnosprawne.
Wyjazd do Bułgarii mamy zarezerwowany |
|
|
|
#597 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to jak u mnie i czasem mam dosc tych trocin , my mamy 3 dywaniki teraz tez ide na latwizne ale to dlatego, ze nie chce sie meczyc dla jednodniowego efektuno wlasnie to jest czesty motyw w horrorze pamietam tez taki ze dziewczyna chciala popatrzec przez dziurke od klucza i wbil jej drut w oko i potem na nim zostalo![]() Cytat:
ale ja bym nie wytrzymala pewnie tak dlugo...Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem spowrotem,nadrobiłam Klub
I teraz na wątek kolej ![]() Tylko pójde zrobić sobie kolejną herbate,bo mnie coś suszy.Nie,nie kaca nie mam jakby się ktoś miał zamiar pytać
|
|
|
|
#599 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2635518 1]Witam dziewczyny ! Troszke was nadrobiłam, nie było mnie bo mąż na L4 w domu a przy nim żadko na wizaż wchodzę. Co do świąt to my i tak spędzamy je u mojej mamy a pożadki mąż już zrobił jak był w domu bo usiedzieć nie mógł także okna mam pomyte kąty posprzątane picuś glancuś ![]() Złoty mąż ![]() A tak po za tym to troche lipnie u nas ale to w klubie napisze. ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Orientuje się może któraś ile może być przedmiotów na ostatniom semestrze przy pisaniu pracy lic. nam wrąbali koło 30 przedmiotów, ciągle jakies zaliczenia, projekty, kolokwia a prace piszemy w między czasie " na kolanie" że tak powiem z kim nie rozmawiam to każdy mówi że na ostatniom semestrze to luzy mieli do 5 przedmiotów i seminaria, a my siedzimy od 8 do 17 jedynie poniedziałki mamy wolne . Tu nie pomogę. szkoła dawno za mną. Cytat:
Cytat:
Oczywiście żartuję Obecnie zrobiłam sobie dlugą przerwę, popijam earl gray, czytam co u Was, a taki mam dzisiaj dzień że układam rzeczy na swoje miejsce, pomiędzy, przykładam obrazki do ścian, i zastanawiam się gdzie je rozwiesić, i słucham CD (mieszanka piosenek Leonard Cohen) ![]() No nic, czas się zbierać póki mnie "wena" nie opuści. ![]() Mama przyjedzie później z gołąbkami więc obiadek mam z głowy życzę Wam miłego dnia
|
||||
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze zanim odpisze,to wiecie co.Zrobiłam mężowi obiad na jutro do pracy a sobie nic nie zrobiłam na obiad.
Nie,no zrobiłam kanapki z kiełbasą ![]() Mamy już 600 postów ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Ciesze się,że ci się to podoba ![]() A tak jakoś mi wesoło ![]() No masz szczęście,że żartujesz ![]() Cytat:
O,earl grey to moja jedyna i ulubiona herbata. Tylko taką pijam Fajnie się robi coś np sprząta,gotuje,słuchając muzyki. Szybciej i lepiej idzie praca. ![]() No to narka ![]() Osz ty,szczujesz nas tu gołąbkami Swoją drogą,ale masz fajnie vel dobrze ![]() Nawzajem,życze miłego dnia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

cały weekend wiało i ani nigdzie wyjść ani nic. Dopiero wieczorem przestało

Chyba się zgodzę co do wydłubywania oczów, bo po mojej ostatniej "bubie" oczy mi łzawią gdy Ciebie czytam
Aczkolwiek przeczytalam w Klubie o Twojej Bubie,to dopiero miałas przezycie. 

Oczywiście żartuję
Tylko taką pijam
Swoją drogą,ale masz fajnie vel dobrze