Dobry fryzjer-Bia³ystok - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego.

Poka¿ wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-01-28, 11:44   #901
aagnieszkaa19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

Hej a orientujesz siê mo¿e ile Pan Przemek Czajkowski bierze za strzy¿enie? I czy jest ok? Bo chcia³abym dobrze ¶ci±æ w³osy, bo mam w tej chwili d³ugie za ³opatki i proste bez grzywki. Bêdê wdziêczna jak mi polecicie kogo¶ dobrego
aagnieszkaa19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-28, 14:51   #902
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 600

Cytat:
Napisane przez aagnieszkaa19 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej a orientujesz siê mo¿e ile Pan Przemek Czajkowski bierze za strzy¿enie? I czy jest ok? Bo chcia³abym dobrze ¶ci±æ w³osy, bo mam w tej chwili d³ugie za ³opatki i proste bez grzywki. Bêdê wdziêczna jak mi polecicie kogo¶ dobrego
Agnieszka z Bell Capelli, moje nowe odkrycie
moooniaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-28, 16:27   #903
kasienkax3
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

A nie orientujecie siê jaki jest cennik u Agnieszki z Bell Capelli. za ¶ciêcie d³ugich w³osów i ewentualnie malowanie ? ;D
kasienkax3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-31, 15:37   #904
hathayoga
perfumove love

Wiadomo¶ci: 12 640

Cytat:
Napisane przez NNzarzad Poka¿ wiadomo¶æ
Wasze przygody przypominaja mi program "usterka" z TVN....
Mnostwo przetestowanych rzemieslnikow a nadal robota nie wykonana...
Najlepszy fryzjer wedlug was powinien byc tani(110-130zl),pracowac sam(niech myje glowy ...) i zawsze oczarowac efektem koncowym(a co z chirurgiem plastycznym,psychiatra??? )
Zacznijcie zmiany od siebie bo nawet najwiekszy mistrz Cierplikowski by wam nie dogodzil.

Buzzziaki
Ale¿ sk±d. Czasem, tak zupe³nie DLA JAJ chcia³yby¶my sobie skoczyæ do fryzjera drogiego (>300z³ za samo ¶ciêcie), pracuj±cego w hangarze z 200 innymi fryzjerami (tylko niech nikt nie ma czasu i chêci umyæ nam g³owy!) i absolutnie nie bêd±cego w stanie oczarowaæ nas efektem koñcowym.
Czasy PRL fajne by³y, naprawdê...

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-31, 17:37   #905
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienkax3 Poka¿ wiadomo¶æ
A nie orientujecie siê jaki jest cennik u Agnieszki z Bell Capelli. za ¶ciêcie d³ugich w³osów i ewentualnie malowanie ? ;D
40z³. ¶ciêcie. Od 90z³. malowanie.
Stary 2011-02-01, 13:57   #906
hathayoga
perfumove love

Wiadomo¶ci: 12 640

Cytat:
Napisane przez NNzarzad Poka¿ wiadomo¶æ
Przykro mi ze nie moge ci nikogo polecic w bstoku znajac twoje oczekiwania...
Odpowiedzia pewnie bylby jakis instruktor techniki koloru z niemiec badz anglii,ale wizyta u takiego czlowieka to 70-90euro za sciecie i 200-230euro za koloryzacjie.

buzziaki

Nie znasz moich oczekiwañ Akurat w³osów nie farbujê ju¿ od paru lat.
Tak naprawdê ciê¿ko jest trafiæ na fryzjera idealnego, ale próbowaæ zawsze mo¿na, prawda? Najczê¶ciej szuka siê dobrych fachowców metod± szeptan±, pogód¼ siê z zawarto¶ci± tego w±tku

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-01, 18:07   #907
Deborah100
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 827

Czy kto¶ móg³by mi wyt³umaczyæ gdzie teraz mie¶ci siê Salon Oz?
mo¿na doj¶æ od strony Lipowej czy Krakowskiej?
Deborah100 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 12:42   #908
bamboszko
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 138

Dobre pytanie.. sama sie tam niedlugo wybieram; z tego, co wiem, to trzeba wejsc uliczka miedzy lasami panstwowymi a spozywczym.
bamboszko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-17, 17:05   #909
hypnotized28
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 304

a gdzie teraz w koñcu jest pan Wojtek nadal w Ambasadzie Urody czy jednak siê gdzie¶ przeniós³?
hypnotized28 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-17, 18:22   #910
blueberryyyy
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

a co dobrego o Ellafryz ?
blueberryyyy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-18, 07:44   #911
0000ja
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

Cytat:
Napisane przez hypnotized28 Poka¿ wiadomo¶æ
a gdzie teraz w koñcu jest pan Wojtek nadal w Ambasadzie Urody czy jednak siê gdzie¶ przeniós³?
przenió¶³ sie do ella fryz
0000ja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-18, 10:07   #912
hypnotized28
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 304

a w którym salonie mo¿na go znale¼æ bo na stronie widzê trzy (¿elazna, legionowa, waszyngtona) a nie ma nigdzie wymienionego jego nazwiska
hypnotized28 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-19, 07:55   #913
0000ja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hypnotized28 Poka¿ wiadomo¶æ
a w którym salonie mo¿na go znale¼æ bo na stronie widzê trzy (¿elazna, legionowa, waszyngtona) a nie ma nigdzie wymienionego jego nazwiska
na ¿elaznej
Stary 2011-03-18, 19:54   #914
Mango_18
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Dziewczyny ratunku!! Nie mam ju¿ si³y przegl±daæ wszystkie strony, jestem zrozpaczona, gdzie ma teraz salon s³awna pani Emilka? Mia³am bardzo d³ugie i gêste w³osy, nie wierzê, ¿e nie mo¿na z nimi by³oby zrobiæ co¶ ciekawego ;( A teraz po dzisiejszej wizycie u fryzjerki mam jakie¶ przepiórcze koñcówki ;( No po³owy w³osów z ich objêto¶ci nie ma :/
Mango_18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-03-19, 09:37   #915
aagnieszkaa19
Raczkowanie

Dziewczyny mam super fryzjerkê, kolega mi poleci³. ¦cinam,malujê u niej. Jest po prostu rewelacyjna. Za ¶ciêcie d³ugich w³osów p³acê 35z³ , za malowanie+ kompres 100z³. Je¶li chcecie jakie¶ namiary na ni± proszê wiadomo¶æ na prv.
Stary 2011-03-20, 09:19   #916
0000ja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mango_18 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny ratunku!! Nie mam ju¿ si³y przegl±daæ wszystkie strony, jestem zrozpaczona, gdzie ma teraz salon s³awna pani Emilka? Mia³am bardzo d³ugie i gêste w³osy, nie wierzê, ¿e nie mo¿na z nimi by³oby zrobiæ co¶ ciekawego ;( A teraz po dzisiejszej wizycie u fryzjerki mam jakie¶ przepiórcze koñcówki ;( No po³owy w³osów z ich objêto¶ci nie ma :/
Emilka przyjmuje na dabrowskiego w atelier, hm nie wiem czy Emilka to dobry wybor

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Dziewczyny mam super fryzjerkê, kolega mi poleci³. ¦cinam,malujê u niej. Jest po prostu rewelacyjna. Za ¶ciêcie d³ugich w³osów p³acê 35z³ , za malowanie+ kompres 100z³. Je¶li chcecie jakie¶ namiary na ni± proszê wiadomo¶æ na prv.
A gdzie ta fryzjerka przyjmuje? Coz to za salon?
Stary 2011-03-20, 14:50   #917
Mango_18
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

0000ja dziêkujê serdecznie za odpowied¼ .
Nie wiem ju¿ co robiæ, nie chcê znowu i¶æ w ciemno do fryzjera. Kurczê, ¿e te¿ w tym zawodzie pracuj± osoby, które kompletnie siê do niego nie nadaj± :/. Chyba w akcie desperacji zacznê zaczepiaæ nieznajome osoby na ulicy z ³adnymi fryzurami .
Mango_18 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-03-21, 09:55   #918
0000ja
Przyczajenie

Ja osobiscie chodze do pana Wojtka, jestem zadowola, raz tylko zle wyszedl kolor, probowal z nowa farba, i wyszlo fatalnie, w ramach reklamacji poprawil mi kolor i jest ok, zastanawia mnie Maciej Zduniak z salonu Viva-Studio, czy ktoras z was korzystala z jego us³ug?
Stary 2011-03-21, 10:37   #919
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, uderzajcie do Agnieszki z Bell Capelli
Jak u niej by³am to mia³am wra¿enie,¿e to wiza¿anka prawid³ow± pielêgnacjê w³osów ma w ma³ym palcu,zna ró¿ne metody ¶cinania dobrane do struktury w³osa,ceny spoko(¶ciêcie 40z³.), a podczas wizyty po¶wiêca klientce 100% uwagi. Do tej pory z moimi falowanymi w³osami radzi³a sobie tylko Emilka,ale zrazi³y mnie ceny i jej podej¶cie. A teraz widzê,¿e mo¿na mieæ profesjonaln± obs³ugê taniej i w milszej atmosferze.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-21, 23:25   #920
lumiaa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 638

hejka,
postanowi³am i ja zabraæ g³os - có¿ mam w³osy problematyczne dla zdecydowanej wiêkszo¶ci fryzjerów przez których przesz³am bo s± cieniutkie, ¿e niemal przezroczyste, delikatne jak u dziecka, ³atwo oklapuj± i na dodatek wystêpuj± "wicherki". Przez to s± bardzo wymagaj±ce. Widaæ ka¿de ciêcie. Trzeba im po¶wiêciæ naprawdê sporo czasu i mieæ wyczucie.
Otó¿ przez jakie¶ 10 lat wci±¿ s³ysza³am na rozpoznaniu na fotelu "ale ma Pani cieniutkie w³oski" i szlag mnie trafia³, bo czy to moja wina? TAK MAM.

W zwi±zku z tym wypróbowa³am kilku fryzjerów /uwagi ni¿ej/ z których nie by³am zadowolona ale my¶la³am, ¿e to chyba ju¿ tak musi byæ. No i potem trafi³am na Pani± Agnieszkê M. która pracowa³a w salonie Gabriel /jeszcze wtedy na Krakowskiej/ i to by³ strza³ w 10. Jest to mi³a i skromna osoba, która skupia siê przede wszystkim na w³osach a nie wypytywaniu o moje osobiste sprawy /czego nie znoszê/ i nie twierdzi³a, ¿e z moimi w³osami jest co¶ nie tak. Ciêcie moich w³osów zajmuje jej ¶rednio oko³o godziny a efekt jest taki, ¿e fryzura siê uk³ada bez mojej specjalnej ingerencji co jest nie lada sukcesem. Jest bardzo dok³adna i naprawdê umie u¿ywaæ no¿yczek. W³osy zachodz± na siebie, s± jednorodne i zadbane. Nie jest natomiast stylistk±, nie dobiera sama odwa¿nych fryzur, raczej jest zachowawcza, choæ dobrze realizuje moje "zamówienia" co najwy¿ej sprowadzaj±c je na ziemiê. £adnie dobiera kolor i bardzo dok³adnie robi balejage. Ma kilka swoich manier - np modeluje na szczotkê pod spód /nie cierpiê/ u¿ywa rozja¶niaczy, upiêcia robi raczej "tradycyjne", jest zachowawcza /mo¿e to i zaleta?/. Obecnie Pani Agnieszka ma swój salonik na ulicy Starobojarskiej za Lnem Polskim IMAGE siê nazywa bodaj¿e. Ceny przystêpne, ciêcie z myciem i suszeniem 35 z³, balejage 2 kolory na w³osy do ucha 140. Kolor trzyma siê ³adnie. Ja chodzê przede wszystkim na strzy¿enie, bo warto - bez ¿adnego "±" "ê" jak w wielu salonach. Mi³o, sympatycznie, kawusia, pani sama myje, czesze itp.

wypróbowa³am:
- Piotr "Gabriel" - ciêcie trwa 100 lat, dok³adny do bólu, zachowawczy, efekt nawet, upiêcia z bólem,
- Pawe³ "Gabriel" - fajne ciêcie, ale czasem niedok³adnie, upiêcia tradycyjne, niekoniecznie,
- Ella Fryz - p. Ewa, zaproponowali mi zabieg chemiczny unosz±cy w³osy od nasady - da³am siê wyp³ukaæ z kasy, zabieg nic nie da³, w³osy by³y suche, laska ciê³a mi w³osy brzytwa na sucho - efekt ...
- Deja Vu na S³onecznym, niska blondynka, szybko i niedok³adnie - ergo nie uk³ada³y siê,
- Ego Art, p Mariusz os³awiony sk±d in±d, fryzura fajna ale u "mojej" Agnieszki w³a¶ciwie taka sama/ cena x3/ natomiast nie podoba³o mi siê podej¶cie do koloryzacji - no masz teraz fatalny kolorek/ po czym z b. m±dr± min± wymiesza³ wymiesza³ i wysz³o gorzej ni¿ by³o / wpada³o w ¿o³to/pomarañczowy/ co nie by³o efektem zamierzonym /mina w lustrze/ a mi wmówiono, ¿e TAK w³asnie mia³o byæ i ¿e za to p³acê...s³ono... do tego jakie¶ gadki z laskami w salonie - czu³am siê przedmiotowo
- Heban - w sumie Ania fajnie ¶cina ale mnie ciê³a 15 minut ...nie mog³o mnie to satysfakcjonowaæ, koloru tam nie robi³am, atmosfera typowo "familijna" "amerykañska wrêcz" kobity ¶migajace po salonie w wa³kach od trwa³ej,oj
- Helios - czêsto zmieniaj±ca siê kadra, mo¿na trafiæ na kogo¶ zdolnego (moja kole¿anka trafi³a fryz jak z wybiegu) albo niekoniecznie - jak mi siê zdarzy³o - kiedy pani zrobi³a mi przez pomy³kê balejage kremem tonuj±cym a nie farb± i po 3 myciach mia³am na g³owie szare cu¶ a po reklamacji /uwzglêdnionej/ na³o¿ono mi na to jednolit± farbê (!)
- Helena /kiedy¶/ na Zachodniej, dwie siostry, ja chodzi³am przez jakis czas do Eweliny - super dziewczyny, nowoczesne fryzjerstwo ¿e tak powiem /KADUS/, ale niedostosowane do praktycznego u¿ytku. Proponowa³a mi fajne, czasem szalone fryzurki które ¶wietnie wygl±da³y bezpo¶rednio PO /efekt wow/ ale po umyciu nijak nie mog³±m tego sama wyczarowaæ, w³osy by³y mocno wycieniowane i ca³o¶æ zamienia³a siê w siano. Kiedy¶ namówi³a mnie na grzywkê, a okaza³o siê ¿e mam na przedzia³ku wichra Nie wspominaj±c o tym, ¿e u³o¿y³a mi t± grzywkê na prostownicê nie mówi±c o tym wichrze, a ja prostownicy nie mogê u¿ywaæ z uwagi na strukture w³osów - krusz± siê momentalnie. Ceny nie najni¿sze.

By³o jeszcze kilku innych ale nie pomnê ...

Natomiast je¶li chodzi o upiêcia to dos³ownym mistrzostwem ¶wiata wykazuje siê pewna "niszowa" fryzjerka o imieniu Marta - obecnie ma salon na s³onecznym stoku w pawilonach za dawnym stokiem, wcze¶niej w centrum parku i tam na hetmañskiej przy ca³odobowym gdzie jest teraz kleopatra. Dziewucha ma w rêkach dar od samego pana boga - robi "wypa¶ne" upiêcia w try miga. za 100 z³. Ma³o ¿e fryz trzyma siê na mur beton /kilo lakieru, prostownica na gor±co fakt!/to upiêcie za ka¿dym razem wychodzi jej inne co przy moich w³osach jest niewyobra¿alne. Fryzura przy tym jest elegancka, taka jakiej oczekiwa³am choæ przy pierwszej wizycie panicznie BA£AM siê wyj¶æ z "pudlem". Mojej kole¿ance umia³a np zrobiæ "gejsze"... Ma kobitka wyobra¼nie, ma³o tego fryz dopasowuje do stroju, okazji itp. Niestety dla mnie osobi¶cie wizyta u niej jest osobliwym doznaniem i dlatego napisa³am "niszowa" - pani ma s³owotok, czêsto przesiaduje u niej jaka¶ kole¿anka, vel kolega z którym rozmawia o swoich sprawach w trakcie. Jest typem "plastik/fantastik/, pomys³y stylistyczne s± najoglêdniej mówi±c dyskotekowe /BROKAT?/. Przy czym osoba obdarzona niezwyk³ym poczuciem humoru i regularnie rzucaj±ca tzw. "miêsem".
Ale upiêcie....rekompensuje wszystko. 100 osób mnie wtedy pyta³o gdzie siê czesa³am...

Edytowane przez lumiaa
Czas edycji: 2011-03-21 o 23:44
lumiaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-03-23, 19:46   #921
aagnieszkaa19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 0000ja Poka¿ wiadomo¶æ
Emilka przyjmuje na dabrowskiego w atelier, hm nie wiem czy Emilka to dobry wybor

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

A gdzie ta fryzjerka przyjmuje? Coz to za salon?

w rzemie¶lniku na ul. Rocha jest niezast±piona ). Spróbujcie a na pewno siê nie zawiedziecie nr tel na prv
Stary 2011-03-24, 17:53   #922
Edek2011
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Cytat:
w rzemie¶lniku na ul. Rocha jest niezast±piona ). Spróbujcie a na pewno siê nie zawiedziecie nr tel na prv
zgadzam siê
Edek2011 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-03-29, 13:01   #923
nesalirfi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Jak u niej by³am to mia³am wra¿enie,¿e to wiza¿anka prawid³ow± pielêgnacjê w³osów ma w ma³ym palcu,zna ró¿ne metody ¶cinania dobrane do struktury w³osa,ceny spoko(¶ciêcie 40z³.), a podczas wizyty po¶wiêca klientce 100% uwagi. Do tej pory z moimi falowanymi w³osami radzi³a sobie tylko Emilka,ale zrazi³y mnie ceny i jej podej¶cie. A teraz widzê,¿e mo¿na mieæ profesjonaln± obs³ugê taniej i w milszej atmosferze.
Dziewczyny, a czy moze ktos jeszcze byl u Agnieszki z Bell Capelili? TEz mam falowane wlosy a do Emilki i do Pana Wojtka nie chce isc i padlo na Agnieszke wlasnie ( przyznam ze moooniaaaa mnie zacheci³a).
nesalirfi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-04-06, 16:52   #924
marvellouss
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Z rêk± na sercu polecam salon 'Alicja' który mie¶ci sie na TBSach. Trafi³am tam po traumatycznych przej¶ciach po salonie 'Pastelle' gdzie spalono mi w³osy. W³a¶cicielka salonu - Alicja - jest profesjonalistk±, której pasj± s± w³osy; ma bardzo obszern± wiedzê w tym zakresie i potrafi ³atwo i klarownie odpowiedzieæ na wszystkie pytania dotycz±ce tej dziedziny. Dok³adnie przygl±da siê w³osom, ich strukturze i dobiera najbardziej odpowiednie ¶rodki do ich koloryzacji, poza tym bardzo mi³a i sympatyczna kobietka Przez koszmar, który przesz³am po 'Pastelle', przez niewykwalifikowan± je¶li mo¿na j± tak nazwaæ 'fryzjerkê', my¶la³am, ¿e ju¿ nigdy nie znajdê godnego zaufania fryzjera; ca³e szczê¶cie trafi³am do pani Alicji i nie mam ju¿ ¿adnych powodów do obaw
marvellouss jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-04-08, 15:45   #925
casablanka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 99

Najgorszy salon jaki mia³am nieszczê¶cie ostatnio odwiedziæ to TREND na ¯elaznej. Dwa razy pod rz±d czeka³am pó³ godziny , chocia¿ by³am umówiona na konkretn± godzinê. Ostatni raz do szefowej przysz³a ciocia bez zapowiedzi i oczywi¶cie trzeba by³a ni± siê zaj±æ.Opó¿nienie jeszcze z bólem mo¿na wytrzymaæ. Ale wczoraj odnios³am wra¿enie , ¿e pani Iza szefowa chyba nie za bardzo rozumie po polsku.Kompletnie inna fryzura , ni¿ chcia³am. Wysz³am za³amana. To by³a moja ostatnia wizyta w tym salonie.
casablanka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-04-12, 13:46   #926
Melissa86
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 900

Cytat:
Napisane przez buchta Poka¿ wiadomo¶æ
Ok. teraz na mnie kolej
Czyta³am opinie od dawna i przyznam ¿e do czê¶ci fryzjerów trafi³am przez opinie na wiza¿u .

Moje ostatnie odkrycie to Pan Wojtek - z wizazu (teraz siê mie¶ci w galerii na antoniukowskiej, Ambasada urody czy jako¶ tak.

Jako jedyny (!) do tej pory (a chodzê po bia³ostockich i warszawskich salonach od lat) zrobi³ mi po raz drugi piêkny kolor, tzw baleja¿ wenecki (je¶li nie mylê nazwy). To taki ¿e w³osy wygl±daj± jak rozja¶nione s³oñcem od po³owy g³owy w dó³. (bardzo du¿o aktorek i modelek ma w³a¶nie tak farbowane w³osy) Zawsze chcia³am mieæ taki efekt a nie wiedzieæ czemu i w Kameleonie i u Damiana na warszawskiej i u p. Lukasza (od Emilki) i u samej Emilki (mocno przereklamowanej) dostawa³am mocno kontrastowy baleja¿!! przeze mnie zwany zaciekami - ani to modne ani to ³adne. Dlaczego?! Kiedy¶ fryzjerka w Wawie powidzia³a mi ¿e fryzjerzy albo nie potrafi± albo nie chc± ryzykowaæ farbuj±c nowymi technikami...
a to wcale nie jest nowo¶æ!

Pan Wojtek jak na razie jako jedyny s³ucha uwa¿nie i po¶wiêca³ du¿o czasu na wybadanie moich potrzeb, w moim przypadku ¶cina³ ostro¿nie (tak jak chcia³am) mo¿e dlatego nie by³o ¿adnej wtopy. Nie sadza mnie z mokrymi w³osami przed lustrem pytaj±c siê co ja chcê, kiedy na mokrych w³osach (krêconych!) nic nie widaæ!
A niestety to jest charakterystyczne dla "renomowanych" bia³ostockich salonów fryzjerskich. Gdzie strzy¿e siê ta¶mowo...
Ten Pan Wojtek nadal tam pracuje?? Bo dosta³am bon na 50 z³ w³a¶nie do "Ambasady Urody" i chcia³abym znacznie zmieniæ fryzurê (chodzi mi o ¶ciêcie) i szukam dobrego fryzjera-stylisty,który naprawdê dobrze potrafi dobraæ fryzurê do kszta³tu twarzy.

Jak kto¶ jeszcze chodzi do "Ambasady Urody" na ul. Antoniukowskiej w Galerii Antoniuk to z góry dziêkujê za ka¿d± opiniê.

EDIT: Ju¿ doczyta³am,¿e ten Pan Wojtek przeniós³ siê do "Ellarfyz" na ul. ¯elaznej, tak¿e bardzo proszê o opinie na temat innych fryzjerów z "Ambasady Urody". Czy s± tam jacy¶ styli¶ci fryzur,którzy sami potrafi± zaproponowaæ jakie ¶ciêcie by mi pasowa³o??

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2011-04-12 o 14:04
Melissa86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-04-12, 13:53   #927
nesalirfi
Przyczajenie

S³uchajcie Dziewczyny, bylam dzisiaj u Agnieszki z Bell Capelli.....rewelacja. W koncu doprowadzila moje wlosy do porzadku po strzyzeniach innych fryzjerow. ¦cina super- robi to z glowa a nie na ³apu capu aby tylko sci±æ. A do tego jest przesympatyczna. Naprawde polecam
Moooniaaa dzieki. To przez Twoj wpis poszlam do Agnieszki jestem mega zadowolona
Stary 2011-04-12, 14:09   #928
Melissa86
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 900

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Zainteresowa³a¶ mnie t± opini±.
Gdzie siê znajduje ten salon??
A orientujesz siê mo¿e,czy ta Pani Agnieszka jest te¿ stylistk± fryzur?? Bo chcê dosyæ radykalnie zmieniæ fryzurê,ale siê bojê i potrzebujê dobrej rady,jaka fryzura bêdzie mi pasowaæ.
Melissa86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-04-12, 15:22   #929
silent_wishper
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 53

hej dziewczyny, zachêcacie tym salonem Bell Cappeli, pisa³y¶cie ze salon zndajduje siê na rocha w rzemieslniku,jednak w internecie znalazlam adres iz salon jest na ulicy sobieskiego. Dodam, ¿e mam dlugie proste i geste wlosy i potrzebuje fachowego i fajnego strzy¿enia.
Stary 2011-04-12, 16:02   #930
nesalirfi
Przyczajenie

Bell Capelli jest na ul Sobieskiego 11
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.