|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Dziewczyny wybaczcie, że nie pamiętam która, ale któraś prosiła o swatche glam linera z nowości - jakby co to wrzuciłam zdjęcia na bloga (link w podpisie).
|
|
#3782 |
|
Zadomowienie
|
LUBLIN:
stwierdziłam, że zadzwonię sobie do Natur (Olimp, Świętoduska, Ametystowa, Braci Wieniawskich). Wszędzie panie twierdzą, że nowości jeszcze nie ma, albo że coś przyszło, ale nie wiedzą co, bo jeszcze nierozpakowane ![]() W jednej Naturze się dowiedziałam że z essence im pisali ze nowości mają już przyjść i żeby po prostu pytać. Ale nic nie powiedziały że już coś było może zeszło wszystko.
|
|
#3783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uśmiałam się czytając Twoją recenzję
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
korektor będzie mój
|
|
|
#3785 |
|
Wtajemniczenie
|
Na początku chciałam się przywitać, bo to mój pierwszy post na forum
Ja dzisiaj mimo przeziębienia i osłabienia wybrałam się na mały rajd po KRAKOWSKICH drogeriach z Essence. Skutek marny ;/ 1) Drogeria Natura pod Pocztą Główną - Bardzo miła pani powiedziała, że dostawy mają odgórnie i nie wiedzą co w nich przyjdzie ani kiedy przyjdzie, ale że mnóstwo osób pyta o nowe Essence i trzeba po prostu zaglądać. 2) Drogeria Flirt na Długiej (na przeciwko wylotu ul. św. Filipa) - panie powiedziały, że nowości jeszcze nie ma i że nie za dużo o nich wiedzą, jak coś to jakaś dostawa może będzie w następnym tygodniu w czwartek. 3) Douglas na Floriańskiej - pani powiedziała, że to co przyszło wszysstko zostało wysprzedane. Z nowości było po 1 eyelinerze - brąz, czerń, zieleń, 1 błyszczyk czerwony Stay With Me, srebrny lakier stampy i base coaty cracking. Reszta - pustki. 4) Drogeria Flirt na początku Karmelickiej - W końcu jakiś sukcesik ;P Panie powiedziały, że spodziewają się dostawy i że powinna przyjść najpóźniej w piątek. 5) Drogeria u wylotu Czarnowiejskiej, na przeciwko budynków AGH, obok dawnego Beverlly Hills - Dziwne zjawisko, bowiem nowości były, ale tylko dwie... błyszczyki Stay With Me - wszystkie kolory oprócz jednego, który był już wyprzedany, plus chyba jakieś nowe kolory lakierów. Ale innych, w tym najbardziej poszukiwanych nowości brak i nie wygląda, żeby w ogóle już tam były. To by było na tyle z mojej strony, wybieram się na ponowne polowanie w czwartek
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Rozeznanie
|
do mojej Natury znowu wybiorę się za jakieś 2,3 tygodnie bo widzę, że na szybkie nowości nie ma co liczyć. A babki, które tam pracują oczywiście chyba nawet nie zdają sobie sprawy, że essence ma wprowadzić coś nowego.
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam w Złotych Tarasach, ale nic nowego nie ma, nadal brak szminek, wielu cieni, kredek Metallics.
W Wola Parku duzo nowosci wyczyszczonych- brak bialej kredki Metallics, brak czarnego pekacza, Chyba w ogole nie przyjechaly cienie holograficzne bo ich nie widze (zadnego z 3 odcieni, nie ma tez testerow). |
|
|
|
|
#3789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Raczkowanie
|
Gołdapska Natura - stan z godz. 12.00 - bida z nędzą, nic nie ma z nowości
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Mi brakuje już tylko pędzelka do szczęścia - no i może się złamię i szminkę kupię :P
|
|
#3792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, myślałam, że już jednak coś będzie, tym bardziej, że w Lublinie coś tam sprawa ruszyła, a z moich skromnych obserwacji wynika, że u nas limitowanki, nowości etc. pojawiają się jeśli nie w tym samym to bardzo podobnym czasie, co w Lublinie, a tu ![]() Przynajmniej tyle, że jesteś z różu zadowolona, ja tych róży nie mam w swojej kolekcji, więc nie wypowiem się na ich temat. Cytat:
No nic, włączam resztki mojej cierpliwości i czekam nadal...
|
||
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj gdzieś tak ok.14 w Naturze w Bochni i stan nowości mnie powalił. Mało oczopląsu nie dostałam...
A zatem nowości: 1. pomadka CORALIZE ME - dostępnych sztuk 1; 2. pomadka IN THE NUDE - dostępnych sztuk 1; 3. pomadka ALL ABOUT CUPCAKE - dostępnych sztuk 1. Na szczęście jeszcze nie macana ![]() Jak już napisałam - mało oczopląsu nie dostałam w poszukiwaniu większej ilości nowości ale nic z tego. Były tylko te 3pomadki. Na standzie nie było już ani jednego różowego MA. Dziwne to
|
|
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sexi, a macałaś może tester coralize me? Bo bardzo interesuje mnie ten kolor...
|
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
W Kutnie pojawiły się:
-lakiery C&G - dość mało - błyszczyki SWM - szminki -tusz na pewno coś jeszcze, ale nie mogę sobie przypomnieć, nie ma pędzelków ani korektorów, ani eyelinerów. Produkty nie są wyłożone, ponieważ jeszcze "listwy" nie przyszły i leżą w koszyku koło szafy Catrice
Edytowane przez tusia13pl Czas edycji: 2011-04-12 o 17:00 |
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, zastałam jedynie z nowości :lakier Colour&Go nr 41 Very Berry i lakier French Nude 05 Simply Nude, niestety nic więcej nie wyłożyły Panie w Naturze , a po błyszczykach ani śladu , a ten lakier do French Nude wzięłam ostatni na standzie po ILB były resztki ILB i puchyyyy
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna bedzie na lato - do zarzucenia ot tak i wybieg z domu. O jest też dość mało napigmentowana ale można budować kolor. Wg mnie to najciekawsza szminka z tych nowych. ale to zawsze kwestia gustu
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2011-04-12 o 17:09 |
|
|
|
|
|
#3799 | ||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
Cytat:
If you want to appease me, compliment my brain. Edytowane przez Pilar1899 Czas edycji: 2011-04-12 o 17:26 |
||
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Z zasady nie macam Nigdy nawet nie zaglądałam do kosmetyków dopóki nie wylądowałam na tym forum i nie dowiedziałam się co ludzie potrafią z nimi robić
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
bylkam w Naturze i nie ma nic! kmpletnie nic, grrrrrrrrrrr
nawet z Catrice nie bylo tego pudru rozswietlajacego |
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
),coralize me (b. ładna, zastanawiałam sie czy nie wziąść, ale jednak se zdecydowałam na cupcake ) i błyszczyki stay coś tam. nic więcej z nowości nie widziałam ![]() a błyski były na standzie limitki ILB powtykane
Edytowane przez nobodygirl91 Czas edycji: 2011-04-12 o 17:42 |
|
|
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swatche? I podzielić się opinią o nich? Swatchy nigdy za wiele
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O no to się popisali! Dać produkty, ale testerów już niet, eh...
|
||
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie dziewczyny - nowa edycja limitowana... Nawet nie wiedziałam, że taka jest
Ktoś uprzedził wizażankihttp://allegro.pl/blyszczyk-essence-...558883197.html |
|
|
|
|
#3806 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
chyba nikt na tym forum nie maca ![]() aa fajna ta nowa limitka ,spoko
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() . dodaję zdjęcia moich dwóch nowych nabytków ![]() 029.jpg 030.jpg 034.jpg 036.jpg
|
|
|
#3808 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
I'm back bit...
![]() Czytam i czytam o tej Łodzi. Jest, za chwile, nie ma i znów jest. Ehhh.... Po prostu chyba to przeczekać. Podejdę jutro z uczelni i oblookam N i Douglasa w GŁ i N na Plantowej. Jakoś tak mi przeszedł super szał. ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||||
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to kolejna perełka: - Luksusowa firma Essence - Kosmetyków nie trzeba reklamować - prawdziwy luksus http://allegro.pl/essence-eyebrow-pe...556923861.html Kurcze ludzie już sami nie wiedzą co pisać |
|
|
|
|
|
#3810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

(Olimp, Świętoduska, Ametystowa, Braci Wieniawskich). Wszędzie panie twierdzą, że nowości jeszcze nie ma, albo że coś przyszło, ale nie wiedzą co, bo jeszcze nierozpakowane 
może zeszło wszystko.

, a po błyszczykach ani śladu