| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |      | 12 | 19,35% | 
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |      | 2 | 3,23% | 
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |      | 0 | 0% | 
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |      | 27 | 43,55% | 
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |      | 0 | 0% | 
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |      | 3 | 4,84% | 
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |      | 3 | 4,84% | 
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |      | 1 | 1,61% | 
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |      | 14 | 22,58% | 
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-04-12, 16:49 | #2491 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: stąd 
				 | 

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

JanuszAgnieszka jestem pewna, że z córcią jest wszystko dobrze. Tak jak piszesz, dobrze, że przebadają za darmo   ale na pewno okaże się, że coś z tymi tygodniami nie tak, albo jest kruszynką. po prostu  Agus ojjj dziewczyno Ty to się naczekasz   
				__________________ Jedynym wytłumaczeniem bezinteresowności, poświecenia , lojalności i ciepła macierzyństwa jest miłość.  Marcelek 30.05.2011 | 
|     | 
|  2011-04-12, 16:54 | #2492 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat: 
  wiem wiem  macie, posmiejcie sieeeeeeeeeeeeee ja sie upłakałam   | |
|     | 
|  2011-04-12, 16:57 | #2493 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Tychy 
				 | 

Cytat: 

__________________     18.05.2011 | |
|     | 
|  2011-04-12, 16:57 | #2494 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

principessina ja w święta wybywam na obiadki, a tak zjemy w domu tylko śniadania i pewnie będa jakies bardziej wypasione  matallewar super ten brzusio masz, a do gyrosowej sałatki można dać jeszcze warstwę kukurydzy enchantresss mój ostatnio podsłuchiwał co się tam dzieje i stwierdził, że jakies bulgoty i inne szmery i odgłosy Młodego są atiz, gratulacje JanuszAgnieszka trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze  u mnie tez wieje i pada na zmianę, pomyłam podłogi ale stwierdzam, że przy schylaniu się to jest dla mnie coraz większy wyczyn i szacun dla eweski, że sobie radzisz z bliźniakami tak dzielnie   | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:04 | #2495 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: sloneczna Italia 
				 | 

JanuszAgnieszka ja mysle, ze u Twojej malej sie nic nie dzieje, tez czytalam pare tygodni temu o tej hipotrofii, bo ginek powiedzial, ze nasz synek jest dosc krotki w stosunku do tygodnia ciazy, no i oczywiscie przewertowalam pol netu i sie zamartwialam, ale ponoc ta hipotrofia to raczej we wczesnych miesiacach ciazy sie zdarza a nie pod koniec, napenwo wszystko bedzie ok   
				__________________ Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:05 | #2496 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2002-12 
				 | 

JanuszAgnieszka, trzymaj się dzielnie w tym szpitalu   Zmartwiłam się Twoją wiadomością  Powiem Ci, że moje dziecko w 29 tyg (skończonym) ważyło 1300 więc podobnie jak Twoje i lekarz nic nie mówił, że coś może być nie tak. Teraz będę się zastanawiać   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:14 | #2497 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Nigdziebądź 
				 | 

Hello, Mamusie!  JanuszAgnieszko, bardzo współczuję Ci nerwów, ale JESTEM PEWNA, że wszystko jest ok, ale muszą to sprawdzić. INNEJ OPCJI NIE BIORĘ POD UWAGĘ. Aguś, ale Oleńce i tak chyba dobrze u Ciebie, co? Ciekawe, czy święta już z Maluszkiem spędzicie  Chciałam wyrazić swoje niezadowolenie, jeśli chodzi o niektóre recenzje na KWC. Wnerwia mnie, kiedy czytam opinie np. o kosmetyku przeciwko rozstępom dla kobiet w ciąży, a tu 90% opinii od kobiet, które nie były/nie są w ciąży, ale stosują. Ok, super. Jednak ciąża to tycie i rozciąganie skóry w krótkim czasie, a nie takie tam sobie może 1 kg przytyję, albo 4 schudnę. Żeby dotrzeć do opinii ciężarówek, trzeba szukać i wyłuskiwać...Albo dziś. Czytam recenzje odnośnie filtru Babydream dla dzieci, a tu ani jednej recenzji odnośnie stosowania u dzieci     | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:18 | #2498 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat:  Cytat: 
  MARY , popieram !!!!!!! ostatnio to samo stwierdziłam jak szukałam czegoś na rozstępy ..bo pojawił mi się pierwszy .. nie zgadniecie gdzie .. MIĘDZY POŚLADKAMI ...   a dziś kolejne dwa - pod tyłkiem , hmm 
				__________________ Gabrysia 04.06.2011 <3 Edytowane przez enchantresss Czas edycji: 2011-04-12 o 17:20 | ||
|     | 
|  2011-04-12, 17:34 | #2499 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

JanuszAgnieszka jejciu kochana mocne   napewno wszytsko jest dobrze po prostu Daria to drobniutka i filigranowa dziewczynka   
				__________________ ''...Look at me! I Just can’t believe what they’ve done to me. We could never get free. I just wanna be! I just wanna dream...'' | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:39 | #2500 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

agus87 nie moge na te filmiki patrzeć, mąż mnie nimi męczy a ja sie stresuje, że każdy sie tam łamie i skręca kark, chyba mięczak jestem   zasiadłam z paczka chipsów bekonowych i obejrze sobie kolejny film dla zabicia czasu | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:41 | #2501 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Cytat: 
  kochana, bądźcie dzielni !!!!!!!! postępowanie będzie zleżeć od przyczyny tego że nie rośnie prawidłowo, ale mam nadzieję że nic złego się nie dzieje !!!! mimbi rozklekotanego grata łatwiej sprzedać bo tańszy   no i teraz masz podstawy do kupienia wózka, zdanie mamusi liczy się najbardziej, bo to już nie jest Twoje "widzi mi się" zrobiłam rogaliki z ciasta francuskiego z biednejbronki   ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- a jak tam dojrzałaś rozstępa ?????? | |
|     | 
|  2011-04-12, 17:41 | #2502 | 
				 | 

Dobra ja na dzisiaj z myciem podlog skonczylam, bo sie wykoncze, a jeszcze musze wziac prysznic i doprowadzic sie do uzywalnosci, a to tez pod koniec ciazy meczy  Jutro mamy spotkanie z polozna odnosnie oddychania  Dziewczyny dziekuje wszystkim za przemile komentarze w moim albumie, no jestescie za szlachetne   A znalazlam taki artykulik odnosnie higeny uszow noworodka i wlasnie tych patyczkow nie bede kupowac, a sie zastanawialam czy potrzebne... https://mamotoja.pl/niemowle_noworod...ykul,3947.html A wiecie co rozmawialam dzis ze znajoma, ktorej synek skonczyl miesiac a nosi juz ubranka na 68cm to sie zasnatawiam czy Flawcio zdazy zalozyc te wszystkie male spioszki   
|     | 
|  2011-04-12, 17:52 | #2503 | 
				 | 

Enchantresss, między pośladkami?!   co do recenzji, to trzeba łuskać info. Rekord jest w oliwce Babydream Mama, nawet twarz tym smarują, albo zmywają makijaż, ale ciężarnych tam niewiele  Mimbi, 52 cm?! Bez przesady... to już może w ramach oszczędności wanienkę postawcie na tym, będzie Miśce wygodniej  Andziot, wymienię kawałek ciasta bananowego na dwa rogaliki  Princi, powinnaś być modelką ciążową   | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:58 | #2504 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Oslo, Norwegia 
				 | 

podczytalam was, ale nie mam dzisiaj sily pisac ani w ogole gapic sie w kompa  mam nadzieje, ze mi wybaczycie.... sprzatanie mnie rozlozylo chyba plus ta pogoda! z tego zalu ide sobie zrobic fryty, piekarnik sie juz grzeje. Ale jestem z wami duchem   | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:59 | #2505 | 
				 | 

piszę się na to   tylko szybko bo znikają   | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:00 | #2506 | 
				 | 

mary tak z takimi odrostami jak mam na glowie   bardzo interesujacy artykul, mam tylko nadzieje ze moj kochany synek nie odziedzuczy nic po tesciach, wiem ze to nie mozliwe,ale chce w to wierzyc  http://dzieci.pl/chgid,12446474,page...at_dzieci.html 
|     | 
|  2011-04-12, 18:01 | #2507 | 
				 | 

w ogóle to już jesteśmy za połową wątku a  jeszcze mamusi żadnej nie ma    | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:04 | #2508 | 
				 | 

Andziot, pędzę!   Princi, odrosty to nic! Ja mówię ogólnie. Ciebie to nawet nie trzeba malować, ani przerabiać w PS.  EWESKO! Jeśli dziś nie spakujesz się, to strzelę focha z nieodzywaniem i namówię dziewczyny do tego samego!      ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Andziot, no włacha! Ale coś ucichły wszystkie, na dodatek tyle wizyt w tym tyg. i jakieś napięcie na forum. Także... no wiesz   | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:11 | #2509 | 
				 | 

co eweska sie jeszcze nie spakowala?! no ja to rozumie, ale ona to ma stalowe nerwy  mary za dobra jestes dla mnie, jakbys zobaczyla jakies mam syfy  no teraz juz troche znazly, ale cala ciaze sie z nimi meczylam... czy Was tez tak ciagnie skora na brzuchu? czasami mam wrazenie, ze zaraz sie rozerwie... 
|     | 
|  2011-04-12, 18:14 | #2510 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   a co do rozstępa to faktycznie dziwne miejsce  penwie tż jej wyśnupał  Cytat: 
  a eweska dalej nie spakowana???  Ty to jesteś twardzielka  ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat: 
  princi a Ty nas nie wnerwiaj ślicznotko, syfy odrosty... chyba Ci nikt dawno nie nakopał   ide do Twojego albumu i sie pewnie zdołuje, ale moze mnie to zmobilizuje zeby cos koło siebie zrobic, chociaz odrosty zafarbowac albo paznokcie pomalowac   
				__________________ | |||
|     | 
|  2011-04-12, 18:17 | #2511 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: DE 
				 | 

principessina Piękna kobieta z Ciebie, super zdjęcia i te widoki  Niestety w trakcie oglądania wyrzuciło mnie z albumu i nie mogłam już wejść | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:17 | #2512 | 
				 | 

Grazin no na fotkach syfow nie widac, a raczej plamek po nich, bo je zakamuflowalam  no ale odrosty to juz mam mega gigantyczne, chce isc przed swietami pofarbowac te wyplowiaki, w sensie tylko powlowe wlosow, bo wracam do nature  mi sie wczoraj krem skonczyl i boje sie ze rozstepy porobia, ale te kremy to bardziej na psychike chyba dziala niz na same rozstepy   
|     | 
|  2011-04-12, 18:19 | #2513 | ||
| Moderatoreska Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 No jakos tak wyszło, że jeszcze się nie spakowałam :P Planuję to zrobić dzisiaj, ale jeszcze nie zdążyłam się za to zabrać :P | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-04-12, 18:20 | #2514 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  bo byłam w albumie, dodałam komentarz ktory chyba sie nie dodał i przeszłam dalej na nastepne zdjecie i wyskoczyło ze bledny album i ze nie jestesmy zaprzyjaźnione   nie kumam ale napisąłam do webmastera:P ja od poczatku nie uzyłam ani raz kremu na rozstepy bo w nie zwyczajnie nie wierze. uzywam oliwki do natłuszczania brzuszka i cycochów i jak na razie działa. moja mama nie miala ani jednego rozstepa   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-04-12, 18:21 | #2515 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: DE 
				 | 

Cytat: 
 Ja się dzielnie smaruję odkąd dowiedziałam się, że w ciąży jestem. Liczę po cichu na to, że rozstępy mnie ominą Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-04-12 o 18:23 | |
|     | 
|  2011-04-12, 18:21 | #2516 | 
				 | 

Ewesko   marsz pakować torbę. to nawet ja zabieram się za pakowanie a jestem na początku 35tygodnia...  Mary zgadzam się co do KWC. ja wkurzałam się, czytając opinie o kosmetykach dla niemowląt. same recenzje od użytkowniczek stosujących te kosmetyki na sobie, a nie na dzieciach. Echantress ale fajna miejscówa na rozstępy  a ja pochwalę się, że będziemy mieć nowe mebelki do pokoju Marcelka! za darmo  tata w zakładzie meblowym pracuje i za grosze kupią z mamą nam. dziś byliśmy je obejrzeć i za jakiś tydzień-dwa będą  komoda, słupek, witryna z szafkami i taka niska komódka jakby pod tv.  wobec tego mam pytanie: macie sposoby na pozbycie się smrodu drzewa z nowych mebli? bo nie chcę, żeby ciuszki Małego (poprane i pachnące) waliły tym drewnem.  wiem, że Moniqac miała ostatnio ten problem. dałaś sobie z tym radę kochana   
				__________________ Jedynym wytłumaczeniem bezinteresowności, poświecenia , lojalności i ciepła macierzyństwa jest miłość.  Marcelek 30.05.2011 | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:22 | #2517 | 
				 | 

Grazin, Dziewczynki cos kliknelam i wszystkie przyjaznie mi sie wykasowaly  powysylajcie mi jeszcze raz prosze zaproszenia!   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-04-12, 18:22 | #2518 | 
| Zakorzenienie | 

princi w ogole mi pisze ze nie ujawniłaś jeszcze żadnych przyjaźni... nie kumam! \cos wizaz znowu szwankuje czy ja głupieje? 
				__________________ | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:22 | #2519 | |
				 | 

Cytat: 
  Ty Grazin jesteś udana   
				__________________ Jedynym wytłumaczeniem bezinteresowności, poświecenia , lojalności i ciepła macierzyństwa jest miłość.  Marcelek 30.05.2011 | |
|     | 
|  2011-04-12, 18:25 | #2520 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

chyba dobrze twoja dzidzia ważyła... mój w 28tc (skończonym) ważył 1200 i ponoć było ok.

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

Czekamy na Ciebie fasolko
Czekamy na Ciebie fasolko