|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Rozeznanie
|
jednymi z podstawowych wskazan do mikrodermabrazji są przebarwienia, blizny potradzikowe, zaskorniki, rozszerzone pory...pojedyncze stany zapalne czy zmiany ropne się po prostu omija, jak najbardziej mozna mikro czy kwasy wykonac
![]() Co myslicie o nowych wodach scentini? moje klientki sie, ze tak powiem "rzucily" i mam duzo zamowien na nie.
|
#2853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i fakt, oko cieszą te buteleczki ale jak się pojawią u nas to ich jednak nie kupię a ja w piątek powinnam dostać avonową farbę do włosów do testowania (za free ) trochę się boję tego cuda użyć ale mam juz takie odrosty, że chyba nic mi nie zaszkodzi
|
|
|
#2854 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
teraz mam kiwi,ale kocham najbardziej kawowy-ale ciężko go u mnie dostać
![]() Cytat:
dziś się smarowałam Eternal Magic i taaak mi pachniało,muszę sobie ze dwie jakieś wziąść jeszcze Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Napływają baaardzo powoli zamówienia z 06,narazie tylko na 60 zł ![]() ale coś się ruszyło więc kto wie,może się uda,do złożenia zamówienia 2 tygodnie jeszcze ![]() aaa Zochawks dzięki za fotki szminek Shine,po zdjęciach jednak nie Sunset,ale Nectar będzie moja Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-04-12 o 17:34 |
||||
|
|
|
#2855 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wiesz jak to z Avonem, nigdy nic nie wiadomo |
||
|
|
|
#2856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurczę, jak spotkam te peelingi, to będę musiała zapas zrobić. Co lepsze, nie ma ich w żadnym Rossmannie w moim mieścieNie kuście nową szminką!
|
|
#2857 | ||
|
|
Cytat:
krem do rąk tez miałam,i oddałam koleżance która nawet go polubiła :brzyda l:Jejku mam ten formularz przesyłki zwrotnej,dużo rubryk do wypełnienia,aż mi się odechciało ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
kawowy jest,owszem,pisze chyba na nim że do zwalczania cellulitu![]() nowa szminka jest booska,skuś się uwielbiam jak usta błyszczą,a nie lubię błyszczyków więc szminka akurat dla mnie![]() teraz znikam bo "idę" na VOD obejrzeć mój serial
|
||
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam ze taki jest ja mam truskawkowy, kiwi , grejpfrutowy ,pomarańczowy
|
|
#2859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żurawina też piękna. Właśnie znalazłam info, że ten kawowy jest antycellulitowy Gdyby gruszka też miała taki napis, to już miałaby swoje miejsce pod prysznicem![]() Cytat:
![]() Brakuje mi kilku złotych do 800, ale nie mam zamiaru dobijać. Oj nie!
|
||
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Sarunieczka;2631858 8]
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- w Rossmannach ich też nie widzę,ja kupiłam w zwykłym Carrefourze kawowy jest,owszem,pisze chyba na nim że do zwalczania cellulitu![]() /QUOTE] Widziałam kawowy w krakowskim Auchan w Bonarce i drogerii Natura. Owocnych łowów. Ja sobie czekam spokojnie na zamówienia, do czwartku klientki podeślą. Mam nadzieję, że będzie spoko, do torby Batycki brakuje mi jeszcze 600 zł- i pytanko jak zamówieniem przekroczę tą magiczną kwotę to mogę ją już teraz zamówić? Pytam bo nie wgryzałam się w szczegóły tej oferty bo miałam strasznie wysoki próg do zrobienia, ale myślę że dam radę- a mam juz nawet chętna na ta torbę jak mi się nie spodoba. Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-04-12 o 17:57 |
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
moja kosmetyczka mówi co innego , mianowicie że młodej skórze takich cudów nie powinno się stosować i że powinna być to ostateczna ostateczność .
|
|
#2862 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
) a nie do wieku.
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz sama mykam na serial oraz powinnam coś dzisiaj zrobić w kierunku porządków na świętach. Achhh kocham mycie ściennej błazerii
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
#2865 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A my tu na dodatek mówimy o kosmetykach, którym jednak do zabiegu daleko . aż tak mocne nie są.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-04-12 o 18:10 |
|||
|
|
|
#2866 |
|
Wtajemniczenie
|
Czemu, jeśli mogę spytać?
|
#2867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja ostatnio na nie wpadłam w SuperPharm, myślałam, że to peeling do buzi ale na buzię też działa dobrze :Pw SP jest teraz w promocji za 3,50 i chyba z 8 zapachów widziałam, ja wzięłam grejprfutowy co do k6 to zamówienie opiewa na 380 zł (w tym jakieś 120 moje), ale jeszcze na 2 klientki czekam... 500 i tak nie przekroczę :/ |
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli generalnie jezeli nie mam problemu ze skórą to nawet tego avonowego nie stosować tak ? ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() do buzi to ja całkiem inne cudo odkryłam , ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- ide na operacyje kolana
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-12 o 18:14 |
||
|
|
|
#2869 |
|
Wtajemniczenie
|
To życzę Ci serdecznie, żeby wszystko dobrze poszło
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mydełka do higieny intymnej oraz wiele innych cudów![]() Avon mógłby wprowadzić Naturals o zapachu Gruszki
|
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
a nie dziękuje
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() ahh ciekawi mnie kolor błyszczyka powiększającego usta ze strony 18 kat 6 Luscious Mauve , bo jakoś sie w nim kocham , ma może go któraś z was ? ![]() i jeszcze który zapaszek lepszy lagoon czy tropics ? heh zastanawiam się jeszcze nad tą makową maseczką
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-12 o 18:25 |
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawowy też pewnie będzie Nie chce mi się iść do tego sklepu, bo mam kawałek, ale wyślę znajomą i będę mieć cudowną gruszkęJa miałam Tropics, ale tylko raz, bo wg mnie zmieniał zapach po zapienieniu Lagoon zawsze był mi jakiś taki obojętny, ale ostatnio testowałam mydełko i mi się spodobał
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
były 4 "smaki" - czarna porzeczka, truskawka, pomarańcza i kiwi; tylko kiwi mi nie podpasowało węchowo, więc wzięłam pozostałe 3 ![]() czarna porzeczka wymiata z 06 narazie mam jedno zamówienie
|
|
#2874 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ograniczeń wiekowych oczywiście nie ma, jak cała seria Clinical (mam nadzieję, że nie palnęłam głupoty )Cytat:
Cytat:
Nie wiem kto im podsuwa takie pomysły. Tęsknie za starymi naturalsami: kakaowymi, melonowymi i z drzewa herbacianego. Mgiełki były takie delikatne, nie to co teraz alkoholowe paskudztwo.
|
|
|
#2875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miałam grejpfrutowe, ale mnie jakoś nie zachęciły(miałam avon). A teraz zrobiłam sobie domową maseczkę. ![]() Ja z 6 też mam tylko jedno zamówienie, ale ja mam czas do następnej środy, więc jeszcze nie ścigam klientek.
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
Pilnie potrzebuję opinii o kremie matującym na dzień SPF 15 Idealna Równowaga!
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
mi nie pomógł nic a nic , jak się swieciłam tak się świeciłam . poza tym jego konsystencja masakryczna .
|
#2879 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2880 |
|
Wtajemniczenie
|
katniewojt, skąd konkretnie jesteś ze świętokrzyskiego? Ja jestem z Ostrowca
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

) trochę się boję tego cuda użyć ale mam juz takie odrosty, że chyba nic mi nie zaszkodzi

Normalnie leży gdzieś nadal na dnie półki bo nie mogłam znieść tego zapachu na dłoniach.
:brzyda l: